Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Αγορές μέσω internet!!! E-shops

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kalamaraki

2510

• Γατουλα

1675

• female

1111

• Access

1092

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Προς γνωσιν και συμμορφωσιν...

Κοιταζω κατι bakugan (μη ρωτατε, μη ρωτατε!!!) για το μικρο στο ebay και τα χτυπαω 10λιρες. Ερχεται διπλα μου και μου λεει γιατι βγαινει κοκκινο χ ? γιατι θελει πιο πολλα λεφτα λεω και εκεινη τι στιγμη αρχιζει να κλαιει το μωρο και παω κοντα της...μετα απο 1 λεπτο ερχεται ο κανακαρης μου και μου λεει ολο χαρα ελα ενταξει το εκανα εγω πρασινο...αρχιζει να με λουζει κρυος ιδρωτας...τα ειχε χτυπησει για 414λιρες!!!!! Ευτυχως εκανα retract σχεδον αμεσως αλλα αναγκαστηκα να τα χτυπησω για 14 λιρες...

bjTVp2.pngDG1bp2.png

Επισης επειδη του ειπα οτι πρεπει να πουλησουμε το σπιτι μας για να τα αγορασουμε πηραμε τη γιαγια μας τηλ. και της ζητησαμε λεφτα και για να μην το πω στο μπαμπα μαζεψαμε ΟΛΟ μας το δωματιο και το σαλονι απο παιχνιδια και συναφη!!!!

(δεν ειμαι ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ μαμα:twisted::twisted::twisted:?????)

edit -- επισης εαν δεν βρεθει καποιος να χτυπησει τα bakugan πανω απο 14λιρες εαν δειτε ενα παιδακι στα φαναρια στη Γαλατσιου να καθαριζει τζαμια το δικο μου θα ειναι, δωστε κατι!!!

bjTVp2.pngDG1bp2.png

Διαφημίσεις

δηλαδη σε ενα χρονο τον Β να τον εχω και 2 μετρα μακρυτερα χαχαχαχα! για την ωρα του λεω απλα μη το αγγιξει! Ξερει πολυ καλα τι εννοω μετα απο ενα τραγικο απογευμα που αυτος αφαιρεσε 23 πληκτρα απο το λαπιτοπι μου και εγω ουρλιαζα για τις επομενες 23-33-43 ημερες χαχχαχαχαχαχα

kKZUp2.png

Επισης επειδη του ειπα οτι πρεπει να πουλησουμε το σπιτι μας για να τα αγορασουμε πηραμε τη γιαγια μας τηλ. και της ζητησαμε λεφτα και για να μην το πω στο μπαμπα μαζεψαμε ΟΛΟ μας το δωματιο και το σαλονι απο παιχνιδια και συναφη!!!!

edit -- επισης εαν δεν βρεθει καποιος να χτυπησει τα bakugan πανω απο 14λιρες εαν δειτε ενα παιδακι στα φαναρια στη Γαλατσιου να καθαριζει τζαμια το δικο μου θα ειναι, δωστε κατι!!!

ειστε αχτυπητο ζευγαρι μαμα κ γιος!!!:P:p:p:p

Διαφημίσεις

Ξέρει κανείς πόσο καιρό θα κάνει το allobebe να στείλει το beaba μου; Θα προλάβει να έρθει πριν τη Μεγάλη Τρίτη που φεύγω; (το παρήγγειλα σήμερα)

η φιλη μου παρελαβε σε 10 ημερολογιακες μερες.ηταν ολα τα πραγματα που παραγγειλες σε στοκ?

Kht7p2.png

3iVPp3.png

εχει κανεις την προπληρωμένη κάρτα της κυπρου?και αν ναι εχει δοκιμασει να την φορτισει μεσω ebanking χρεωστικης?

σκεφτηκα να ανοιξω εναν λογαριασμο ταμιευτηριου και να εχει και ebanking ετσι ωστε να μπορω να φορτιζω την προπληρωμενη χωρις εξοδα...

ευχαριστω!!

Έχω προπληρωμένη Κύπρου και τη φορτίζω μερικές φορές με ebanking.

Πληρώνω και το 1 ευρώ για το φόρτισμά της και κάτι, δε θυμάμαι πόσο, στην άλλη τράπεζα για τη συναλλαγή. Όχι μόνο δεν γλυτώνεις τίποτα λοιπόν αλλά πληρώνεις και την άλλη τράπεζα.

καλημέρα...

καλημεεερες

κοριτσια στο spam μου ηρθε το εξης μειλ

Dear customer!

Your account is blocked!

More information are attached in document below.

Yahoo Mail system Inc. All rights reserverd

εγω βεβαια λαμβανω μεχρι στιγμης κανονικα τα μειλ μου

επιδη οπως εχω πει ερχονται πολλοι ιοι με μειλ συνηθως απο εταιρειες κουριερ, κ την εχω πατησει ηδη μια φορα , ξερετε τιποτα για αυτο?

με ανησυχει οτι εχει πολλους παραληπτες ( οπως και τα αλλα με τους ιους που δεν ανοιγω)

Εγώ το είχα πει κι αυτό...Πενία τέχνες κατεργάζεται, χαχα.

15 ημέρες το χρησιμοποιείς αφού το ανοίξεις, μετά το πετάς.

Θυμόμουν ό,τι το είπες εσύ αλλά λέω μην πω και πατάτα:)

Καλημέρα!!

5JP7p3.png

rnsFp2.png

Κορίτσια τα φώτα σας... Σήμερα έκανα κάποιες αγορές μετά από πολύ καιρό και έκανα αρκετές πατάτες... Πατάτα α) πήρα αυτά: http://cgi.ebay.co.uk/CUTE-Boys-Girls-BEE-FROG-LADYBIRD-Sun-Hat-48-50-52cm_W0QQitemZ270726291175QQcategoryZ14738QQcmdZViewItemQQ_trksidZp5197.m7QQ_trkparmsZalgo%3DLVI%26itu%3DUCI%26otn%3D5%26po%3DLVI%26ps%3D63%26clkid%3D8268725301506635401 στα τσιτσιρίκια μου και ενώ λέει κάθε επιπλέον αντικείμενο 0,99 λίρες με χρέωσε 1,99 για το καθένα. Του έστειλα μήνυμα να το δει και να το διορθώσει. Έχω ελπίδες; Θα μου πείτε 1 λίρα αλλά γιατί να του τη χαρίσω..; Πατάτα β) πήρα γυαλάκια και θήκες απ΄το www.littlesunflowers.com και ενώ πήγα να πληρώσω, λίγο πριν είδα ότι η διεύθυνσή μου ήταν καταχωρημένη στο UK και όχι Ελλάδα, γυρνάω λοιπόν πίσω να το διορθώσω αλλά από εκεί και πέρα η πληρωμή απ΄το paypal processing. Τι processing αφού δεν το τελείωσα; Πώς μπορώ να το δω και να το διορθώσω; Το μόνο που αγόρασα σωστά ήταν τα μωρομάντηλα... Να'σαι καλά που μας το σφύριξες φιλενάδα... Θα σας είμαι υπόχρεη αν με βοηθήσετε να ξεμπλέξω το μίτο που έφτιαξα... (Ε, χωρίς καφέ, πρωί πρωί, με μαράνανε οι αγορές...).

Από τον πρώτο πωλητή αγόρασα και εγώ τα ίδια καπελάκια και φυσικά όταν του έκανα request total μου άλλαξε την χρέωση για το επιπλεον τεμάχιο. Σιγά δα μην μας πιάσουν κορόιδα τα Αγγλάκια:lol:

Για το δεύτερο θέμα που λες δεν πολυκατάλαβα. Χρέωση στο πέιπαλ έγινε?

5JP7p3.png

rnsFp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα! Λοιπόν, μόλις ξανάέστειλα μνμ στον πωλητή του ebay να μου επιστρέψει την επιπλέον 1 λίρα. Να δω θα απαντήσει; Έστειλα και στο 2 κατάστημα μνμ, μήπως και ξανακάνω την παραγγελία (σωστά...) Δε βλέπω καμία χρέωση στο paypal άρα δεν έγινε;

0kEJp3.pngCsbXp3.png

Καλημέρα! Λοιπόν, μόλις ξανάέστειλα μνμ στον πωλητή του ebay να μου επιστρέψει την επιπλέον 1 λίρα. Να δω θα απαντήσει; Έστειλα και στο 2 κατάστημα μνμ, μήπως και ξανακάνω την παραγγελία (σωστά...) Δε βλέπω καμία χρέωση στο paypal άρα δεν έγινε;

Νομίζω πως ανέφεραν τα κορίτσια 1-2 σελίδες πριν πως ο littlesunflower δεν στέλνει πλέον Ελλάδα.

5JP7p3.png

rnsFp2.png

Αυτη λεω:

www.globalsales.gr

Δεν την εχω χρησιμοποιησει αλλα ξερω απο κοπελα απο το φορουμ οτι πληρωνεις μονο οποτε τη χρησιμοποιεις(οχι οπως το MUM).

Παρηγγειλε και εμεινε πολυ ευχαριστημενη. Τωρα τι να σας πω;

Λεπτομερειες αλλες δεν ξερω.

συγνωμη που αργησα να απαντησω αλλα δεν ειχα υπολογιστη...ηταν για σερβις...εγω χρησιμοποιησα την ετσιρεια αυτη και εμεινα πολυ ευχαριστημενη....

εψαχνα το aqua duo pod ενα μπανακι-δαχτυλιδι δεν ξερω πως να το περιγραψω που ειναι για διδυμα μωρακια για τη φιλη μου το εχει το mothercare αλλα εδω σε οποιο καταστημα και να ρωτησα μου λεγανε οτι ειναι εξαντλημενο και σπανια το φερνουνε...αγορα απο αγγλια απο το mothercare δεν εστελνε ελλαδα......:mad:και μετα βρηκα αυτη την εταιρεια πολυ εςξυπηρετικοι στην αρχη μιλασαμε με μεηλ για να καταλαβω κι εγω τη διαδικασια μεσα σε 10 μερες το πολυ νομιζω γιατι περασε και καιρος ηταν στο σπιτι της φιλης μου......πληρωνεις μονο οταν κανεις καποια αγορα σου εξηγουνε τα παντα μπορεις να πληρωσεις και με paypal και με καταθεση στο λογαριασμο τους....γενικα για αγορες απο καταστηματα που δεν στελνουν ελλαδα ειναι ιδανικο πληρωνεις βεβαια αυτη την υπηρεσια συν τα μεταφορικα....

Άγγελος 11/10/2005

Νικόλας 05/04/2008

Μαριλένα 23/08/2010

Εύα 3/05/2013 ;)

Καλα με βοηθησε πααααααααααααρα πολυ η τυπισσα!!!! Μου ειπε οτι ολα τα baby sunscreens ειναι out of stock και να επικοινωνησω με το customer dpt να μου πουν ποτε θα εχουν...

Ρίξε μια ενημέρωση όταν στοκάρουν πάλι.:wink:

Ευχαριστω πολυ! Κι εγω αυτο ειδα αν και η ιδια εταιρεια βγαζει κι ενα αντηλιακο κατεξοχην για μωρα αλλα δεν το εχει το iherb...παντως εκανα αυτο που ειπες!;)

Κάπου το έχω δεί, θα το βρώ και θα σου πώ.

ΕΝΤΙΤ Δες εδώ, λέει ότι το έχει και το iherb, οπότε λογικά θα το φέρει πάλι

http://parents.org.gr/forum/showpost.php?p=1902129&postcount=3728

Δεν νομίζω ότι αξίζει τον κόπο δεν έχεις καμιά γνωστή με ραπτομηχανή να σου ενισχύσει λίγο τις ραφές ?? βασικά μόνο τα πλαϊνά και στην ραφή στους ώμους θέλει (πάντως είναι πολύ όμορφα με γιές) :-D:grin:

Βρε τα φορεμάτακια, και τα δύο, είναι πανέμορφα. Ο πωλητής ήταν πολύ καλός στην επικοινωνία, μου επέστρεψε και 3 δολλάρια, μάλλον θα το αναλάβει η μαμά μου το στερέωμα.

Τα 'χω παρει τρελλα με τα Littlewoods!!! To παιζουν Κινεζοι!!!! Και καλα δεν με εχουν χρεωσει μτφ!!!! Και τοτε γιατι στο paypal εχω χρεωθει 5ευρω!!!!!!!!!!!! Σημερα στο 5ο mail, τους εστειλα και αντιγραφο της αποδειξης απο το paypal μπας και παρουν μπρος αν και δεν το κοβω...δεν θα τη γλυτωσουν τη βομβα!!!!! Captain χρειαζομαι το τσεσνα.....

Τσέσνα, διαθέσιμο για κάθε πτήση, ενημερώσατε εγκαίρως ...:lol::lol:

Προς γνωσιν και συμμορφωσιν...

Κοιταζω κατι bakugan (μη ρωτατε, μη ρωτατε!!!) για το μικρο στο ebay και τα χτυπαω 10λιρες. Ερχεται διπλα μου και μου λεει γιατι βγαινει κοκκινο χ ? γιατι θελει πιο πολλα λεφτα λεω και εκεινη τι στιγμη αρχιζει να κλαιει το μωρο και παω κοντα της...μετα απο 1 λεπτο ερχεται ο κανακαρης μου και μου λεει ολο χαρα ελα ενταξει το εκανα εγω πρασινο...αρχιζει να με λουζει κρυος ιδρωτας...τα ειχε χτυπησει για 414λιρες!!!!! Ευτυχως εκανα retract σχεδον αμεσως αλλα αναγκαστηκα να τα χτυπησω για 14 λιρες...

ΝO COMMENT:!::!::!::!::!: Μήπως θες το τσέσνα, να απασχολείται το παιδί ? Να γλυτώσετε και καμιά δημοπρασία δηλαδή:-D

ydS7p3.png 3pOXp3.png

E-shops για παπούτσια ΕΔΩ Εshops ΕΔΩ

Το παλιό θέμα ΕΔΩ Πώληση στο ΕΒΑΥ ΕΔΩ

Νομίζω πως ανέφεραν τα κορίτσια 1-2 σελίδες πριν πως ο littlesunflower δεν στέλνει πλέον Ελλάδα.

Ναι, το ξέρω. Μέσω ebay δε στέλνει. Μπήκα στο site τους. Τέλος καλό πάντως απ'όλα... Μου έκανε ο άλλος refund τη λίρα (σιγά μην μας έπιαναν τα κινεζάκια βαφτισμένα αγγλάκια κορόιδα... δεν είναι ρατσιστικό το σχόλιο, μην παρεξηγηθώ) και επικοινώνησα με "τα μικρά ηλιοτρόπια" και θα ξανακάνω την παραγγελία. Ευχαριστώ female, που μπήκες στον κόπο.

0kEJp3.pngCsbXp3.png

η τελευταια αγορα μου- εσπρεσιερα για την τσαντα.ειμαι εθισμένη με τον εσπρέσο δεν μπορω να πιω αλλον καφε.καμια φορα παω στη μαμα μου για απογευματάκι κ θελω καφε κ πινω νες κ μου πετιούνται τα ματια εξω.μπλιαξ.:shock:

σε 1 εβδομαδα ηταν εδω.

http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=250756684850&ssPageName=STRK:MEWNX:IT#ht_1390wt_1054

2 πράγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη ηλιθιότητα·Για το πρώτο δεν είμαι και τόσο σίγουρος...

Albert Einstein

Αχαχαχαχαχαχαχα!!!Ευτυχώς πρόλαβες και τώρα γελάμε και δεν κλαίμε!

Το παιδί μπαίνει στη ζωή σου & κάνει τόση φασαρία, που δεν αντέχεις.

Το παιδί φεύγει και αφήνει τόση ησυχία, που νομίζεις θα τρελαθείς.

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...