Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Αγορές μέσω internet!!! E-shops

Recommended Posts

Κορίτσια, το ξέρω οτι επαναλαμβάνομαι αλλά δεν ξέρω τι να κάνω.Παρήγγειλα τελικά την κρέμα από Αμερική αλλά ενώ στην προπληρωμένη κάρτα μου δεσμεύτηκε το ποσό της αγοράς ούτε mail επιβεβαίωσης μου έστειλαν ούτε φαίνεται στο site τους οτι πραγματοποιήθηκε η αγορά. Τους έστειλα mail και η απάντηση ήταν η εξής:

Maria Good Morning

Thank you for your email.

If you didnt get email conformation its meen we didnt get the money.

You have check with your credit company, any way you can send us money via Paypal

our ID [email protected].

Yes we can send this item as a gift ( you will not pay custom fee)

Regards

Wholeherbal.com Team

Eμένα στην προπληρωμένη γιατί φαίνεται δεσμευμένο (για έγκριση) το ποσό; Θα βγάλω άκρη με την τράπεζα;

Ξέρω οτι δεν είναι η ίδια περίπτωση αλλά κάτι παρόμοιο είχα και εγώ την προηγούμενη εβδομάδα.Είχα παραγγείλει και λάβει απο amazon αλλά τα χρήματα φαινόταν δεσμευμένα και δεν μπορούσα να κάνω άλλες αγορές.Χάρη στην Female πήρα τηλ.την τράπεζα(Κύπρου) και αποδεσμεύσαν το ποσό σε 5 λεπτά.Πάρτους ένα τηλ. και εσύ μήπως και σε βοηθήσουν:wink:

QgIJp2.png

vjwRp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kalamaraki

2510

• Γατουλα

1675

• female

1111

• Access

1092

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Επιλέγεις:

Resolution Centre

Dispute a Transaction

Item Dispute - Continue

Find transaction id- εκεί επιλέγεις την πληρωμή που θέλεις να κάνεις dispute

και προχωράς αναφέροντας το πρόβλημα.

Female ευχαριστώ για τη βοήθεια !!!

Άνοιξα case και έγραψα τα εξής

For the above transaction, I was charged 81,90 euro from Littlewoods, according to my order details and I agree

But as I checked my paypal transfer, seems that i was charged 86,90 euro.

I kindly ask from Paypal to refund the 5 euros back to my account.

I have already contact several times with Littlewoods and they assure me that the only amount that they see in my account is 81,90 and they don't have to make any refund

Kind regards

Καλά τα είπα?

Για να δούμε τι θα μου απαντήσουν

Ξέρω οτι δεν είναι η ίδια περίπτωση αλλά κάτι παρόμοιο είχα και εγώ την προηγούμενη εβδομάδα.Είχα παραγγείλει και λάβει απο amazon αλλά τα χρήματα φαινόταν δεσμευμένα και δεν μπορούσα να κάνω άλλες αγορές.Χάρη στην Female πήρα τηλ.την τράπεζα(Κύπρου) και αποδεσμεύσαν το ποσό σε 5 λεπτά.Πάρτους ένα τηλ. και εσύ μήπως και σε βοηθήσουν:wink:

Aκόμα καλύτερα. Αύριο θα πάρω πρωί πρωί...

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Ναι το ειδα πολυ ωραιο ειναι, εγω επελεξα απο την τριτη σειρα το τριτο σε μπλε χρωμα!!!

Περιμενω να μου πεις και απο μεγεθος πως ειναι αυτα που θα παραλαβεις και βλεπουμε!!!

πέρσι για την 2 χρονη τότε κόρη μου αγόρασα αυτά http://www.swimbabes.co.uk/index.php?main_page=product_info&cPath=67_102&products_id=1113 σε μπλέ γκρί γιατί τότε δεν ήταν διαθέσιμο το ροζουλι :lol::lol:

επί 3 μήνες το καλοκαίρι η μικρή τα πέταξε κάτω τα πάτησε τα έσυρε τα δάγκωσε (αυτό άφησε σημάδια) :lol::lol: αλλά τα γυαλιά δεν πάθαν τίποτα ......

βέβαια δεν τα φόρεσε ....έκανε όλα τα παραπάνω.... αλλά δεν τα φόρεσε αρκετά.... αλλά το δικό μου το παιδί δεν μετράει δεν αντέχει πάνω του ούτε τσιμπιδάκια ή κορδέλα τα γυαλιά θα φορούσε?? :evil::evil:

Φέτος μου τα ζήτησε και άρχισε να τα φοράει, είναι ελαφριά δεν έχει σημασία αν θα βάλεις το πάνω κάτω γιατί είναι σχεδιασμένα να φοριούνται και από τις 2 πλευρές και δεν πληγώνουν τα αφτιά της γιατί ο σχεδιασμός τους είναι σε ευθεία και δεν κάνει αυτή την καμπύλη για το αφτί

για τους φακούς δεν σχολιάζω μια σελίδα πίσω έβαλα τα ρεβιους :-P:-P

Διαφημίσεις

χεχε έτσι είμαι εγώ, εκεί που δεν με περιμένεις :lol::lol::lol:

πολύ καλό είναι και αυτό που παρήγγειλες αλλά δεν ήθελα να έχω το άγχος των ανταλλακτικών...από το άμαζον έπρεπε να τα πάρεις βρε Ελέ μου :cool:

Τα ανταλλακτικά? Σε επόμενη παραγγελία. 2-3 βάζω την μέρα, κάπου θα χωρέσουν:P

5JP7p3.png

rnsFp2.png

H απαντηση που μου εστειλαν απο littlewoods

Thanks for emailing us about your payment.

I have referred your email to another department who will look into this and contact you as soon as they have more information.

Rest assured every effort is being made to resolve the issue for you as quickly as possible.

Thank you for your patience.

Απότι καταλαβα θα κανω μια γυρα απόλα τα dptms του littlewoods!!! Αιντε να δουμε!!!!

Ακριβώς τα ίδια λόγια έστειλαν και σε μένα στο δεύτερο μέηλ μου.

Απάντηση δεν πήρα φυσικά

Female ευχαριστώ για τη βοήθεια !!!

Άνοιξα case και έγραψα τα εξής

For the above transaction, I was charged 81,90 euro from Littlewoods, according to my order details and I agree

But as I checked my paypal transfer, seems that i was charged 86,90 euro.

I kindly ask from Paypal to refund the 5 euros back to my account.

I have already contact several times with Littlewoods and they assure me that the only amount that they see in my account is 81,90 and they don't have to make any refund

Kind regards

Καλά τα είπα?

Για να δούμε τι θα μου απαντήσουν

Μια χαρά τα λες παιδί μου. Άντε περιμένουμε απάντηση!

5JP7p3.png

rnsFp2.png

Ακριβώς τα ίδια λόγια έστειλαν και σε μένα στο δεύτερο μέηλ μου.

Απάντηση δεν πήρα φυσικά

Αυτά τα λόγια μου λένε τώρα 10 μέρες και κανένα τμήμα δεν επικοινώνησε μαζί μου ever!~

5JP7p3.png

rnsFp2.png

Διαφημίσεις

Να ναι καλά η κοπέλα που πρότεινε τα μωρομάντηλα huggies. Είχα βάλει τα pampers στο καλάθι και περίμεναν να πέσουν, αντ αυτού ανέβηκαν... Βάζω παραγγελία 2 πακέτα και μπαταριούλες να συμπληρώσω τα 25 λιρόνια.

Επίσης, αν και οφ τόπικ, κάποια στιγμή έψαχνα ανταλλακτικά για συσκευή αναρρόφησης otrisalin. Βρήκα τελικά φθηνότερα, αλλά και πάλι τα τσιγγουνευόμουν μιας και θέλω καθημερινά ανταλλακτικά. Τελικά αποφάσισα πατέντα, πλένω το ανταλλακτικό και βάζω βαμβακάκι μέσα. Μια χαρά αναρροφά.

AMl8p2.png s30Tp2.png

Να ναι καλά η κοπέλα που πρότεινε τα μωρομάντηλα huggies. Είχα βάλει τα pampers στο καλάθι και περίμεναν να πέσουν, αντ αυτού ανέβηκαν... Βάζω παραγγελία 2 πακέτα και μπαταριούλες να συμπληρώσω τα 25 λιρόνια.

Επίσης, αν και οφ τόπικ, κάποια στιγμή έψαχνα ανταλλακτικά για συσκευή αναρρόφησης otrisalin. Βρήκα τελικά φθηνότερα, αλλά και πάλι τα τσιγγουνευόμουν μιας και θέλω καθημερινά ανταλλακτικά. Τελικά αποφάσισα πατέντα, πλένω το ανταλλακτικό και βάζω βαμβακάκι μέσα. Μια χαρά αναρροφά.

μπραβο ρε συ! τρομερη πατεντα! πως δεν το σκεφτηκα τοσο καιρο; τα πιο παλια ανταλλακτικα δεν χαλουσαν αμεσως, ενω τα καινουργια χαλανε με τη πρωτη χρηση. θα το κανω κι εγω! να 'σαι καλα!

XI64p2.pngtk60p2.png

Κορίτσια κάποια κοπέλα είχε προτείνει αντί γιαα μπούλες φυσιολογικού ορού να χρησιμοποιούμε μπουκάλι και να τοτρυπάμε με σύριγγα.

Επειδή ο μικρός έχει μυξούλες πήρα μπουκάλι αλλά πότε λήγει μετά το τρύπημά του ξέρουμε?

5JP7p3.png

rnsFp2.png

Από σήμερα ξεκίνησε η εξαργύρωση των Gymbucks.

Επειδή δε θέλω κάτι άμεσα, αν δεν τα χρησιμοποιήσω σ' αυτήν την περίοδο τα χάνω?

Για να έχει συγκεκριμένες ημερομηνίες εξαργύρωσης, λογικά δεν ισχύουν μετά από αυτή την περιόδο.

5JP7p3.png

rnsFp2.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια κάποια κοπέλα είχε προτείνει αντί γιαα μπούλες φυσιολογικού ορού να χρησιμοποιούμε μπουκάλι και να τοτρυπάμε με σύριγγα.

Επειδή ο μικρός έχει μυξούλες πήρα μπουκάλι αλλά πότε λήγει μετά το τρύπημά του ξέρουμε?

Εγώ το είχα πει κι αυτό...Πενία τέχνες κατεργάζεται, χαχα.

15 ημέρες το χρησιμοποιείς αφού το ανοίξεις, μετά το πετάς.

AMl8p2.png s30Tp2.png

Αρχικό μήνυμα απο kolibigi viewpost.gif

Από σήμερα ξεκίνησε η εξαργύρωση των Gymbucks.

Επειδή δε θέλω κάτι άμεσα, αν δεν τα χρησιμοποιήσω σ' αυτήν την περίοδο τα χάνω?

Αρχικό μήνυμα απο female

Για να έχει συγκεκριμένες ημερομηνίες εξαργύρωσης, λογικά δεν ισχύουν μετά από αυτή την περιόδο.

Σκεφτόμουν μήπως μπορώ να τα χρησιμοποιήσω στις επόμενες ημερομηνίες εξαργύρωσης

Κορίτσια τα φώτα σας... Σήμερα έκανα κάποιες αγορές μετά από πολύ καιρό και έκανα αρκετές πατάτες... Πατάτα α) πήρα αυτά: http://cgi.ebay.co.uk/CUTE-Boys-Girls-BEE-FROG-LADYBIRD-Sun-Hat-48-50-52cm_W0QQitemZ270726291175QQcategoryZ14738QQcmdZViewItemQQ_trksidZp5197.m7QQ_trkparmsZalgo%3DLVI%26itu%3DUCI%26otn%3D5%26po%3DLVI%26ps%3D63%26clkid%3D8268725301506635401 στα τσιτσιρίκια μου και ενώ λέει κάθε επιπλέον αντικείμενο 0,99 λίρες με χρέωσε 1,99 για το καθένα. Του έστειλα μήνυμα να το δει και να το διορθώσει. Έχω ελπίδες; Θα μου πείτε 1 λίρα αλλά γιατί να του τη χαρίσω..; Πατάτα β) πήρα γυαλάκια και θήκες απ΄το http://www.littlesunflowers.com και ενώ πήγα να πληρώσω, λίγο πριν είδα ότι η διεύθυνσή μου ήταν καταχωρημένη στο UK και όχι Ελλάδα, γυρνάω λοιπόν πίσω να το διορθώσω αλλά από εκεί και πέρα η πληρωμή απ΄το paypal processing. Τι processing αφού δεν το τελείωσα; Πώς μπορώ να το δω και να το διορθώσω; Το μόνο που αγόρασα σωστά ήταν τα μωρομάντηλα... Να'σαι καλά που μας το σφύριξες φιλενάδα... Θα σας είμαι υπόχρεη αν με βοηθήσετε να ξεμπλέξω το μίτο που έφτιαξα... (Ε, χωρίς καφέ, πρωί πρωί, με μαράνανε οι αγορές...).

0kEJp3.pngCsbXp3.png

παιδια μη τρελλαινεστε...ο φυσιλογικος ορος ειναι αλατονερο..δε χαλαει τοσο γρηγορα!!!παρτε εναν ορο που κανει για φακους επαφης(ειναι με καπακι) κ καντε τη δουλεια σας!εγω εχω εναν τετοιο μηνες(και τα ματια ειναι πολυυυυυ ευαισθητα!!!)

bV6Dp3.png

giati ta HUGGIES BABY WIPES sto amazon den exoun free delivery!!! mexri prin ligo kairo htan dwrean metaforiki

:Dκαλή μου θα σε παρακαλούσα να γράφεις Ελληνικά εδώ μόνο ψωνίζουμε από την Λόντρα :lol::lol:

βασικά έχει, απλά κάνει 3-4 εβδομάδες για να τα παραλάβεις (χλωμό το κόβω να κάνει τόσο καιρό να προμηθευτεί το άμαζον μωρομάντηλα) http://www.amazon.co.uk/gp/product/B004H4ZFNC/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&m=A3P5ROKL5A1OLE χτύπησα και εγώ μερικά να μου βρίσκονται μια και διάβασα ότι δεν κολλάνε όπως η αηδία της pampers :D:D και το θερμόμετρό της μπράουν .................. αχ τι μου κάνετε :lol::lol:

Χε χε χε κοίτα από τα σχόλια του αμάζον κ μόνο πείθεσαι αλλά τα έχουν πάρει κ εδώ αν θυμάμαι καλά μια κοπέλα νομίζω η μαρσολαν αλλά όρκο δεν παίρνω χε χε κ το καλό είναι ότι μπορείς να τα βάλεις κατάψυξη, επιτόπου να τα βγάλεις κ να το βάλεις μικροκυμάτων φούρνο σε εστία πάνω! Κ λέω αφού παω που παω βερόπουλο για την επιστροφή της γιουρομπανκ ε αν ζητήσεις κ παραπάνω κουπόνια τα κορίτσια δίνουν, αλλιώς είναι ανά 10ευρώ 1 κουπόνι δε λέει. Εμένα από κοντά μου φάνηκαν πολύ καλές!

πολυ καλα θυμασαι μεγα μαλακιον(sic!)

εγω εχω την μικρη-μικρη...την πηρα δοκιμαστικα απο αμαζον εννοειται γαι το φαγητο της μικρης και ναι...ειναι πολυ καλη και πολυ ομορφη.

Το νερο βραζει γρηγορα,μπαινει απο ψυγειο σε φουρνο κι απο καταψυξη μαλιστα λεει(εγω αυτο δεν το εχω δοκιμασει) αλλα γενικα ειναι ενα καλο σκευος!!

Δεν θυμαμαι καλα τις τιμες που τα δινει ο Βεροπουλος με τα κουπονια παντως αν μαζεψετε τα κουπονακια και σας αρεσουν χαμενοι δεν θα βγειτε πιστευω..

:Dκαλή μου θα σε παρακαλούσα να γράφεις Ελληνικά εδώ μόνο ψωνίζουμε από την Λόντρα :lol::lol:

βασικά έχει, απλά κάνει 3-4 εβδομάδες για να τα παραλάβεις (χλωμό το κόβω να κάνει τόσο καιρό να προμηθευτεί το άμαζον μωρομάντηλα) http://www.amazon.co.uk/gp/product/B004H4ZFNC/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&m=A3P5ROKL5A1OLE χτύπησα και εγώ μερικά να μου βρίσκονται μια και διάβασα ότι δεν κολλάνε όπως η αηδία της pampers :D:D και το θερμόμετρό της μπράουν .................. αχ τι μου κάνετε :lol::lol:

Δε θα το μετανιώσεις για το θερμόμετρο. Είναι η καλύτερη αγορά μου. Ο άντρας μου με κορόιδευε αλλά τώρα που κρεβατώθηκε ήταν αγκαλιά με το θερμόμετρο της braun :P

AMl8p2.png s30Tp2.png

H απαντηση που μου εστειλαν απο littlewoods

Thanks for emailing us about your payment.

I have referred your email to another department who will look into this and contact you as soon as they have more information.

Rest assured every effort is being made to resolve the issue for you as quickly as possible.

Thank you for your patience.

Απότι καταλαβα θα κανω μια γυρα απόλα τα dptms του littlewoods!!! Αιντε να δουμε!!!!

Αυτή ήταν η 1η απάντηση που έλαβα σχετικά με τα μεταφορικά... Ακριβώς η ίδια...

Αυτά τα λόγια μου λένε τώρα 10 μέρες και κανένα τμήμα δεν επικοινώνησε μαζί μου ever!~

Και αφου και εγώ επίσης δεν έλαβα καμία απάντηση, σήμερα με τη βοήθεια της female άνοιξα case στο paypal. Διότι στο account του littlewoods φαίνεται ότι έχω πληρώσει 106 ευρώ αλλά στο paypal 111...

Αφού άνοιξα ιστορία στο παυπαλ, ξανα έστειλα μειλ στο μαγαζάκι χωρις να αναφέρω ότι κίνησα διαδικασία και μου απάντησαν ότι αυτοί 106 ευρώ πήραν και ότι θα ψαχτούν μέσω παυπαλ... Για να δουμε...

Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένη βέβαια γιατί με 110 ευρώ έφτιαξα την καλοκαιρινή γκαρνταρόμπα της μικρής αλλά τα μπιπ δεν τα ανέχομαι... 'Η δίνεις κωδικούς και τους αποδέχεσαι ή όχι...

pJO3p2.pngB6Ndp2.png

εχει κανεις την προπληρωμένη κάρτα της κυπρου?και αν ναι εχει δοκιμασει να την φορτισει μεσω ebanking χρεωστικης?

σκεφτηκα να ανοιξω εναν λογαριασμο ταμιευτηριου και να εχει και ebanking ετσι ωστε να μπορω να φορτιζω την προπληρωμενη χωρις εξοδα...

ευχαριστω!!

[URL="http://pregnancy.baby-gaga.com/"][/URL][URL="http://www.baby-gaga.com/"][IMG]http://tickers.baby-gaga.com/t/dogdogard20100608_-8_My+child+is.png[/IMG][/URL]

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...