Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Αγορές μέσω internet!!! E-shops

Recommended Posts

Δηλαδη αυτα τα spouts εφαρμοζουν στα γιαλινα μπουκαλια ? Εσυ ποια πηρες των 330 μλ με variable flow teat? Απο αμαζον?

Σευχαριστω για την απαντηση:-P.

Τα μουκαλια ειναι πλαστικα ? Δεν εχω δει ποτε της αβεντ απο κοντα!

η avent δεν εχει γυαλινα μπουκαλια,εχει μονο πλαστικα bpa free τα λεγομενα και gold(κιτρινη σειρα γιατι εχουν ελαφρως κιτρινο χρωμα).

Τα spouts εφαρμοζουν στα μπουκαλια κανονικα οπως οι θηλες.

Ναι τα παιρνω απο αμαζον ολα-θηλες,spout,μπουκαλια γιατι τα εχει πολυ οικονομικα σε σχεση με Ελλαδα και χωρις μεταφορικα απο 25 λιρες και ανω...οποτε συμφερει!

Εχω δοκιμασει ολα τα μεγεθη απο 125 μλ....260 μλ...και πλεον χρησιμοποιω και τα 330μλ αν και η μικρη δεν εχει φτασει ακομη σε τετοια ποσοτητα!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kalamaraki

2510

• Γατουλα

1675

• female

1111

• Access

1092

Περισσότερες δημοσιεύσεις

η avent δεν εχει γυαλινα μπουκαλια,εχει μονο πλαστικα bpa free τα λεγομενα και gold(κιτρινη σειρα γιατι εχουν ελαφρως κιτρινο χρωμα).

Τα spouts εφαρμοζουν στα μπουκαλια κανονικα οπως οι θηλες.

Ναι τα παιρνω απο αμαζον ολα-θηλες,spout,μπουκαλια γιατι τα εχει πολυ οικονομικα σε σχεση με Ελλαδα και χωρις μεταφορικα απο 25 λιρες και ανω...οποτε συμφερει!

Εχω δοκιμασει ολα τα μεγεθη απο 125 μλ....260 μλ...και πλεον χρησιμοποιω και τα 330μλ αν και η μικρη δεν εχει φτασει ακομη σε τετοια ποσοτητα!

Ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες !!!

Βρε παιδια τι εγινε στο Iherb??? Πλακωσανε ολοι μαζι και δεν εχει μεινει τιποτις??? Κανα καλο αντηλιακο να παρω για τη μπουμπου????

(διαβασα σε ενα αρθρο οτι λογω των πολυ χαμηλων θερμοκρασιων στην Ανταρκτικη εχει μειωθει κατα πολυ το οζον στην ατμοσφαιρα και ο ηλιος του Απριλιου ισοδυναμει με την ενταση του Ιουλιου)

Τετοια να μου λετε για τα littlewoods να φορτωσω και να παρω το κοκκινο τσεσνα της chatzico και να τους βαλω ΜΠΟΥΡΛΟΤΟ!!!! (μιας και θα παω θα τους δωσω και την παραγελια σου Ελευθεριτσα!!!)

Το μπουρλότο μετά την παραγγελία μου πλιζζζζ:P

5JP7p3.png

rnsFp2.png

κοριτσάκια δεν ξέρω αν θυμάστε τα παπουτσάκια τα κόκκινα από αγαπημένο πωλητή του καλαμαρακίου ,που πήρατε κι άλλες κοπέλες...είχαν αργήσει να έρθουν,έστειλα μυν, μου είπε να μου τα ξαναστείλει και πριν του απαντήσω τελικά ήρθαν,σήμερα όμως... ξαναήρθαν!!!!

προφανώς ο καημένος τα έστειλε πάλι...του είχα απαντήσει το σάββατο ότι τα παρέλαβα...

τι να κάνω τώρα??6λίρες έκαναν,να πληρώσω και μεταφορικά να τα στείλω πίσω??ή να τα κρατήσω??

pPyfp1.png

IxVpp1.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια SOS!!!

Έχω παραγγείλει ένα καρότσι από Ισπανία μέσω Paypal με παράδοση στην Αγγλία. Επείδη στο σαιτ δεν έβγαζε τα μεταφορικά συμφωνήσαμε να την πληρώσω μέσω Paypal ξεχωριστά τα μεταφορικά. Σήμερα μου λέει ότι έκανε payment request μέσω Paypal για να πληρώσω τα μεταφορικά αλλά εγώ δεν βλέπω τίποτα στο Paypal. Ξέρει καμία να με βοηθήσει? Που πρέπει να το δώ? Στο My account? Ή αλλού?

xAh6.png h1d6.png

κοριτσάκια δεν ξέρω αν θυμάστε τα παπουτσάκια τα κόκκινα από αγαπημένο πωλητή του καλαμαρακίου ,που πήρατε κι άλλες κοπέλες...είχαν αργήσει να έρθουν,έστειλα μυν, μου είπε να μου τα ξαναστείλει και πριν του απαντήσω τελικά ήρθαν,σήμερα όμως... ξαναήρθαν!!!!

προφανώς ο καημένος τα έστειλε πάλι...του είχα απαντήσει το σάββατο ότι τα παρέλαβα...

τι να κάνω τώρα??6λίρες έκαναν,να πληρώσω και μεταφορικά να τα στείλω πίσω??ή να τα κρατήσω??

αν εχεις καπου να τα κανεις δωρο, καλυτερα να τα πληρωσεις αντι να πληρωνεις μεταφορικα, να βγαλεις και μια υποχρεωση.

XI64p2.pngtk60p2.png

Διαφημίσεις

Βρηκα ομως αυτο http://uncommonscents.com/Badger-SPF30-Chamomile-Calendula-Baby-Sunscreen-p/bd47500.htm?CartID=1 που στελνει Ελλαδα αλλα τα μτφ του ειναι πιο τσιμπημενα απο iherb! Βρηκα και εκπτωτικο κωδικο -10% TheFind...η αντηλιακη βγαινει στα 13ευρω με τα μτφ και την εκπτωση.

ειναι φτηνα! το πήρες/θα το πάρεις απο εκεί; τι διαφορά εχει με το άλλο; ειναι αμερικανικο το σαιτ ετσι; τελωνειο δεν θα παιξει; (την εχω πατησει και απο τοτε δε το ρισκαρω..)

ψάχνω για γυαλιά ηλίου για 2 χρονων κοριτσάκι.Μήπως έχει πάρει καμία απο το Internet?Δεν θέλω αυτά με το λάστιχο.Ξέρετε κάποιο site που μπορώ να βρω?

Είδα στη προηγούμενη σελίδα που μιλούσατε για γυαλιά αλλά βλέπω ότι όλες ψάχνετε για αυτά με το λάστιχο.Γιατί?Είναι καλύτερα?

HELP !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Θέλω αυτήν την κούνια ή κάποια παρόμοια της FISHER PRICE για δώρο

http://www.amazon.co.uk/Fisher-Price-Open-Top-Rainforest-Cradle-Swing/dp/B000LXQV54/ref=sr_1_6?ie=UTF8&qid=1301911300&sr=8-6

Που να ψάξω ?

Εμάς φαγώθηκε να μας την πάρει η κουνιάδα μου και τελικά την παρήγγειλε από koukou.gr. Το δυσάρεστο είναι ότι η κούνια δεν έκανε αποσβεση ούτε στο ελάχιστο. :-(

ASOS.COM????????????

Καλημέρα κορίτσια, ψωνίζω συχνά από αυτο το site γιατι εχει free delivery αλλα η τελευταια μου παραγγελία που έκανα στις 15 Μαρτίου, δεν εμφανίστηκε ακόμα! Συνήθως κάνει 10 μέρες να έρθει το δέμα στην Ελλάδα αλλά αυτή τη φορά τζίφος!...Λέτε νε χάθηκε το δέμα μου στα ΕΛΤΑ?

Ο ταχυδρόμος έρχετε σχεδόν κάθε μέρα αλλά το δεματάκι μου ακόμα να φανεί...

Εχει καμία άλλη κοπέλα πρόβλημα από το ΑSOS????

Και γω ψωνίζω συχνά από asos,αλλά ουδέποτε είχα πρόβλημα. Μάλλον, πρέπει να απευθυνθείς στα πολυαγαπημένα ΕΛΤΑ!

Σήμερα επιτέλους παρέλαβα το τζινάκι μου από τον Ιταλό. Ήταν στο ταχυδρομείο από τις 28/03 όπως με ενημέρωσαν από την εξυπηρέτηση πελατών, αλλά το ειδοποιητήριο το έλαβα μόλις σήμερα!:mad::mad::mad: Anyway. Το τζίν είνα άψογο και ευτυχώς γνησιότατα, γιατί είχα μία ανησυχία. Ο πωλητής είναι αυτός: http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=290530790236&ssPageName=STRK:MEWNX:IT.

Επίσης κατάφερα επιτέλους να βγάλω άκρη με allobebe και να παραγγείλω τον ατμομάγειρα της beaba. Για όποια ενδιαφέρεται τον έβγαλε προσφορά 99 ευρώ και δώρο δύο μπολάκια με καπάκι.

@female, ακόμη να βγάλεις άκρη με littlewoodseurope? Εγώ είπα να εκμεταλλευτώ την προσφορά με -10% και δωρεάν μεταφορικά και μου πήρε κατευθείαν και τους δύο κωδικούς την Κυριακή. Ελπίζω να μη μου τα χαλάσει στην πορεία!!!

82nop2.png

Κοριτσια κι εγω εχω προβλημα με την παραγγελια μου στο littlewoods.

1. Δεν βρισκουν και καλα την πληρωμη απο το paypal παρα το γεγονος οτι εχω στειλει επανειλημμένα τα στοιχεια της πληρωμης! 8 μερες ψαχνουν την πληρωμη μου!!!!!!!!!!

2. Κι εγω στο paypal χρεωθηκα και τα μεταφορικα, τους εστειλα μειλ για να μου τα επιστρεψουν αλλα κανουν τους κινεζους!!!!!!!!!!

Εν τω μεταξυ εγω τα χρειαζομαι αμεσα τα ρουχαλακια.................

sq3Zp2.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια, αγόρασα αυτά τα φορεματάκια και τα παρέλαβα σήμερα.

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&_trksid=p4340.l2557&rt=nc&nma=true&item=180631883442&si=RJd%252FgG1qhfJqbbfsJlZEI5a5Q7s%253D&viewitem=&sspagename=STRK...

Πολυ ομορφα ειναι!!!

Ελπιζω να βρεις ακρη για το κοκκινο. Σου εστειλα πμ.

Ασχετο! (γιατι χτυπας ενδιαμεσα; ;) )

είναι τα πεδιλάκια με το λουλουδάκι? τι νούμερο τα πήρες? αν μας κάνουν και δεν εχεις να τα δωσεις πουθενα, τα παιρνω εγώ :)

EXXQp3.pngAIzKp2.png

ψάχνω για γυαλιά ηλίου για 2 χρονων κοριτσάκι.Μήπως έχει πάρει καμία απο το Internet?Δεν θέλω αυτά με το λάστιχο.Ξέρετε κάποιο site που μπορώ να βρω?

Είδα στη προηγούμενη σελίδα που μιλούσατε για γυαλιά αλλά βλέπω ότι όλες ψάχνετε για αυτά με το λάστιχο.Γιατί?Είναι καλύτερα?

δες αυτά http://www.julbousa.com/baby/ εδώ έχει και κριτική http://www.safbaby.com/product-review-julbo-looping-sunglasses-for-baby-and-toddler βασικά αν το γκουγλάρεις θα δεις ότι είναι εξαιρετική επιλογή για παιδικά γυαλιά

καλλίτερα να τα αγοράσεις από Αγγλία, πουλάνε και στο Αγγλικό ebay νομίζω ότι τα έχει και στο αμαζον

εγώ τα αγόρασα από εδώ

http://www.swimbabes.co.uk/ αν τα αγοράσεις από εδώ και πάρεις μόνο αυτά ζήτα τους να σου χαμηλώσουν την τιμή στα μεταφορικά

Το κόκκινο καρώ είναι χειροποίητο - εν γνώσει μου όταν μπιντάρισα - είναι λίγο κάπως στις ραφές της φόδρας και των ώμων. Η φόδρα είναι εντάξει, βαμβακερή καλής ποιότητας, και το ύφασμα το ίδιο. Αλλά οι ραφές πολύ ερασιτεχνικές.

Δεν νομίζω ότι αξίζει τον κόπο δεν έχεις καμιά γνωστή με ραπτομηχανή να σου ενισχύσει λίγο τις ραφές ?? βασικά μόνο τα πλαϊνά και στην ραφή στους ώμους θέλει (πάντως είναι πολύ όμορφα με γιές) :-D:grin:

Καλημέρα! Σήμερα είδα στο αμαζον 10,99 λίρες τα μωρομάντηλα παμπερς !!!!!

Πάλι καλά που πρόλαβα και έκανα παραγγελία με 8,33. Στην παραγγελία μου όμως (πήρα 2) χρεώθηκα 8,54 γνωρίζει καμία σας γιατί;

Καλημέρα! Σήμερα είδα στο αμαζον 10,99 λίρες τα μωρομάντηλα παμπερς !!!!!

Πάλι καλά που πρόλαβα και έκανα παραγγελία με 8,33. Στην παραγγελία μου όμως (πήρα 2) χρεώθηκα 8,54 γνωρίζει καμία σας γιατί;

http://parents.org.gr/forum/showpost.php?p=1673845&postcount=1

Μηπως εχει κανεις αλλος προβλημα με χαμένα πακετα απο το ταχυδρομειο τωρα τελευταια? Τους τελευταιους 3 μηνες μου εχουν χαθει 4 πακετα αλλα ολα σταλμενα σε διαφορετικες διευθυνσεις ( αρα μαλλον δεν ειναι προβλημα ειναι του τοπικου ταχυδρομειου ) και απο 4 διαφορετικα καταστηματα ( ebay και etsy ). Δεν μου εχει συμβει ποτε αυτο στο παρελθον.

εχει και την 12αδα μωρομαντηλα huggies με 8,16

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B004H4ZFNC/ref=ox_sc_sfl_title_3?ie=UTF8&m=A3P5ROKL5A1OLE

δεν ειναι διαθεσιμα ακομα αλλα αν δεν τα βιαζεστε καντε την αγορα και οταν ειναι διαθεσιμα σας τα στελνουν σε αυτη την τιμη.ετσι κι αλλιως χρηματα σας παιρνουν μονο οταν μπουν σε στοκ.εμενα μου αρεσουν πιο πολυ απο τα pampers.

Kht7p2.png

3iVPp3.png

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...