Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Αγορές μέσω internet!!! E-shops

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kalamaraki

2510

• Γατουλα

1675

• female

1111

• Access

1092

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλέ, ποιος σου'πε τέτοιο πράγμα;;; 50? ή 60? (δεν θυμάμαι ακριβώς) το μήνα είχα νοικιάσει εγώ γνωστό νοσοκομειακό θήλαστρο. Γιατί δεν παίρνεις τηλ την εταιρεία να σου πουν ακριβώς; Συγγνώμη για το off topic. Παρεμπιπτόντως, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ σ'όλες!

Αλήθεια; Τζάμπα αγχώθηκα....

Ευχαριστώ πολύ!!!!

Χρόνια πολλά σε όλους!!!!

nd2Xp3.pngIsxAp3.png

Τα μικρά μου κοριτσάκια, τα γλυκά μου ζουζουνάκια!!!

marilyn και εγω δεν εχω ακουσει ποτε τετοιο ποσο,περιπου 50-60 τον μηνα.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!

Ευχαριστώ.

Τις εταιρίες πώς τις βρίσκω γιατί εδώ που μένω δεν έχει; Μέσω google; Ή έχετε να μου προτείνετε καμιά;

nd2Xp3.pngIsxAp3.png

Διαφημίσεις

:shock::shock::shock::shock: εισαι εγκυος????????????συγχαρητηριαααααααααααααα!!!!! :-P:razz::-P

Ναι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Τόσο σύντομα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:shock::shock::shock:

Τώρα όμως τα έχω όλα φρέσκα και τα ξέρω καλύτερα...:-P:-P:-P

nd2Xp3.pngIsxAp3.png

Άντε, βρε αγχώνεσαι άδικα στην κατάστασή σου. Με το καλό και το 2ο.

Ευχαριστώ! Στο 1ο έκανα λάθη με τον θηλασμό..τώρα όμως ξέρω και από τώρα θέλω να ψαχτώ...νωρίς είναι αλλά μετά δεν θα έχω καθόλου χρόνο με 2 μωρά.......:shock::shock::shock:

nd2Xp3.pngIsxAp3.png

δεν πειραζει καλε που ειναι συντομα!!!!ειναι πολλα τα θετικα!

Το ξέρω!!! Το επιδίωξα μη νομίζεις!!! Δεν ήταν τυχαίο...:-P:-P:-P

nd2Xp3.pngIsxAp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα και Χρόνια Πολλά σε όλους!!! Με υγεία πάνω από όλα!!!

Καλησπερα και Χρονια Πολλά σε ολες και ολους!!!

Για οποιον τον ενδιαφερει μολις παρήγγειλα την καφετιερα Nescafe Dolce Gusto , Picolo, την μικρη με 40 λιρες απο Αμαζον(ενώ χτες την ειχε 45λιρες χε χε) και δωρεάν μεταφορικα! Δηλαδη την πηρα 49,5ευρώ ενω εδώ η ίδια η μικρη η φθηνοτερη που βρηκα εκανε 90ευρώ

http://www.amazon.co.uk/NESCAF%C3%89-Piccolo-Krups-KP100640-Pressure/dp/B003LL2FTE/ref=sr_1_3?ie=UTF8&qid=1293381452&sr=8-3

Με το καλό να την δεχτείς καλαμαράκι μου. Να μας πεις και την γνώμη σου. Όπώς είχα πει πριν λίγο καιρό παραλάβαμε στο γραφείο τον "ανταγωνιστή" την τασσίμο και πίνουμε καφεδάκια και σοκολατίτσες. Το μόνο κακό ότι δεν βρίσκω δισκάκια τσάι στα κοντινά σούπερ μάρκετ.

Κοριτσάκια, παρέλαβα εχθές 24/12 τις 2 από τις 4 παραγγελίες μου. Λογικά, θα έχω και τις άλλες 2 την επόμενη εβδομάδα. Η κουζινούλα της μικρής είναι σουπερ. Θα χοροπηδάει από την χαρά της, υπομονή μέχρι την Πρωτοχρονιά για να την φέρει ο Άγιος Βασίλης ...

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΘΕ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑ !!!!!!!!

Το μόνο ξινούτσικο είναι ότι είμαι στην δουλειά από τις εξίμηση και μέχρι τις δέκα, κατά τα άλλα καλά.

Εάν λες για την smoby που είχαμε πάρει κάποιες κοπέλες από αμαζον γερμανίας, είναι όντως πολύ ωραία!! Εμάς ο Αη Βασίλης ήρθε τα Χριστούγεννα και πραγματικά ξετρελάθηκε η μικρή. Πολύ χάρηκα με αυτή την αγορά μου (όπως και με τόσες άλλες.....:-P)

Εγω μολις παρελαβα πανες απο το αμαζον. Ειχαν σπασει την παραγγελια μου στα δυο. Η μια ηρθε σημερα, η αλλη...αφαντη! Ουτε καν track δε μπορω να την κανω....αντε να δουμε!

απο foto.com εχουμε παρει φωτο, ειναι ΟΚ και αψογη συσκευασια, θελει καποιο χρονο μεχρι να τις ετοιμασουν εκει και καμια βδομαδα να ερθουν

mumsofia

δοκιμαζεις

547131 που ειναι μονο για παιδικα

SORRY 20% αλλα παιζει μονο μια φορα....γκρρρρρρρρρρρρρ

ΒΑΓ15 15% τον εχω προς χτυπημα

Ευχαριστώ πολύ Γατούλα... να σε καλά!!!

1gGKp3.png

Ναι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Τόσο σύντομα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:shock::shock::shock:

Τώρα όμως τα έχω όλα φρέσκα και τα ξέρω καλύτερα...:-P:-P:-P

Καταρχήν Συγχαρητήρια για το δεύτερο νινι, με το καλο!!

Με καλύψατε κορίτσια!!!! Σας ευχαριστώ..

Ζητώ συγνώμη αν βγήκαμε λίγο εκτός θέματος....:roll:

σιγα βρε εδω εχουμε πει άλλα και αλλα

Καλημέρα και Χρόνια Πολλά σε όλους!!! Με υγεία πάνω από όλα!!!

Με το καλό να την δεχτείς καλαμαράκι μου. Να μας πεις και την γνώμη σου. Όπώς είχα πει πριν λίγο καιρό παραλάβαμε στο γραφείο τον "ανταγωνιστή" την τασσίμο και πίνουμε καφεδάκια και σοκολατίτσες. Το μόνο κακό ότι δεν βρίσκω δισκάκια τσάι στα κοντινά σούπερ μάρκετ.

Ευχαριστω Καρδια μου, εγω πηρα την μικρη αν και ηθελα την μεγάλη την στρογγυλη γιατι λεω και χαλια καφεδες να κανει ε ενταξει θα εχω σκοτωσει μονο ενα 50αρικο, ενω η αλλες τζουζουν!

Θα ενημερωσω μολις την παρω, βασικα ψαχνω ροφηματα στο εμπευ γιατι εδω εχουν μονο 5-6ροφήματα ενω εξω εχουν τρελλη ποικιλια τουλαχιστον 12ροφήματα....

Διαφημίσεις

Καταρχήν Συγχαρητήρια για το δεύτερο νινι, με το καλο!!

σιγα βρε εδω εχουμε πει άλλα και αλλα

Ευχαριστώ πρόεδρε!!!!!!:-P:razz::-P

Να είσαι καλά και καλούς καφέδες!!! :)

nd2Xp3.pngIsxAp3.png

Εάν λες για την smoby που είχαμε πάρει κάποιες κοπέλες από αμαζον γερμανίας, είναι όντως πολύ ωραία!! Εμάς ο Αη Βασίλης ήρθε τα Χριστούγεννα και πραγματικά ξετρελάθηκε η μικρή. Πολύ χάρηκα με αυτή την αγορά μου (όπως και με τόσες άλλες.....:-P)

Kαλημερα και Χρονια Πολλά σε ολες κορίτσια!!

Τελικα είναι καλή αγορά?Ειναι ψηλή γιατι γραφει mini tefal και μπερδευτηκα αλλα δεν ανοιξα καλα το κουτι? Εμείς θα την ανοιξουμε την Πρωτοχρονια.

q1kup2.pngza5op2.png

Ευχαριστω Καρδια μου, εγω πηρα την μικρη αν και ηθελα την μεγάλη την στρογγυλη γιατι λεω και χαλια καφεδες να κανει ε ενταξει θα εχω σκοτωσει μονο ενα 50αρικο, ενω η αλλες τζουζουν!

Θα ενημερωσω μολις την παρω, βασικα ψαχνω ροφηματα στο εμπευ γιατι εδω εχουν μονο 5-6ροφήματα ενω εξω εχουν τρελλη ποικιλια τουλαχιστον 12ροφήματα....

έχω την εντύπωση - τουλάχιστον για την τασσιμο που κοίταζα - ότι καλύτερες τιμές και μεγαλύτερη ποκιλία βρίσκεις στο αμαζον

θέλει ψάξιμο πάντως.........καλά ροφήματα λοιπόν!!!

Τελικα είναι καλή αγορά?Ειναι ψηλή γιατι γραφει mini tefal και μπερδευτηκα αλλα δεν ανοιξα καλα το κουτι? Εμείς θα την ανοιξουμε την Πρωτοχρονια.

για να διευκρινήσω, λέω για αυτήν http://www.amazon.de/gp/product/B003JZCLSC/ref=oss_product

είναι πολύ ωραία, και ψηλή ναι, η κόρη μου είναι 1,10 περίπου και η κουζινούλα της είναι λίγο πιο χαμηλή

καλή ποιότητα, ανθεκτική (φαίνεται!!, πόσο θα αντέξει, άλλο θέμα) και μέχρι στιγμής 2 ημέρες που την έχει όλο "μαγειρεύει"

της πήρα εντωμεταξύ ένα σετ από παιχνιδάδικο που έχει πάραρααρα πολλά φαγητά πλαστικά και είναι κομπλέ

με το καλό να την ανοίξετε και εσείς, σίγουρα θα χαρεί η μικρούλα νομίζω

έχω την εντύπωση - τουλάχιστον για την τασσιμο που κοίταζα - ότι καλύτερες τιμές και μεγαλύτερη ποκιλία βρίσκεις στο αμαζον

θέλει ψάξιμο πάντως.........καλά ροφήματα λοιπόν!!!

Καρδια μου ναι για την τασιμο εχει τρομερη ποικιλια, αλλα για την ντολτσε εχει μονο δυο ροφηματα στο αγγλικο....με πωλητη το αμαζον παντα ε

Καρδια μου ναι για την τασιμο εχει τρομερη ποικιλια, αλλα για την ντολτσε εχει μονο δυο ροφηματα στο αγγλικο....με πωλητη το αμαζον παντα ε

eee έχεις δίκιο, ναι, για την τασσιμο κοίταζα εγώ

βουρ στο εβαυ τότε!!

Καλε....εγω γιατι νομιζα πως η μινι τεφαλ ειναι η μικρη κοντη που πουλαει και στο κουκου? Των 40-50εκ υψος

για να διευκρινήσω, λέω για αυτήν http://www.amazon.de/gp/product/B003JZCLSC/ref=oss_product

είναι πολύ ωραία, και ψηλή ναι, η κόρη μου είναι 1,10 περίπου και η κουζινούλα της είναι λίγο πιο χαμηλή

καλή ποιότητα, ανθεκτική (φαίνεται!!, πόσο θα αντέξει, άλλο θέμα) και μέχρι στιγμής 2 ημέρες που την έχει όλο "μαγειρεύει"

της πήρα εντωμεταξύ ένα σετ από παιχνιδάδικο που έχει πάραρααρα πολλά φαγητά πλαστικά και είναι κομπλέ

με το καλό να την ανοίξετε και εσείς, σίγουρα θα χαρεί η μικρούλα νομίζω

Ναι αυτη είναι. Αχ πολυ ωραία μου εφυγε ενα αγχος. Εμενα που ειναι 1 μετρο θα της ειναι μια χαρα.

Αντε καλα παιχνιδια στην κουκλιτσα σου!!!

q1kup2.pngza5op2.png

Καλε....εγω γιατι νομιζα πως η μινι τεφαλ ειναι η μικρη κοντη που πουλαει και στο κουκου? Των 40-50εκ υψος

Γι 'αυτο αγχωθηκα γιατι εχουμε μια κοντη δεν θελαμε και αλλη, αλλα τελικα οπως διαβασες παραπανω ολα καλα.

q1kup2.pngza5op2.png

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...