Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Αγορές μέσω internet!!! E-shops

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kalamaraki

2510

• Γατουλα

1675

• female

1111

• Access

1092

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Να ρωτήσω και εγώ γιατί έχουν περάσει και τα χρόνια .......(μην γελάτε σας βλέπω) :D

έστω νεογέννητο 3 κιλών αγοράζουμε από το amazon το New baby 3-6 κιλά σωστά ???

ωραία......... η συσκευασία είναι 124 πάνες αν θυμάμαι καλά, θέμε γύρω στις 8-10 πάνες την ημέρα για νεογέννητα σωστά ???

ωραία ...........δηλαδή οι 2 συσκευασίες θα κρατήσουν ένα μήνα περίπου άμα πάρω 4-5 δεν είναι υπερβολή ναι ?? δηλαδή το νούμερο δεν θα το αλλάξει σε δύο μήνες έτσι ??? δεν θα μας μείνουνε εννοώ ...........:roll::roll:

πείτε μια γνώμη βρε μωρομάνες :roll::roll:

το ταλιμπανάκι έκανε κακά 8-10 φορές τη μέρα χώρια τα τσίσα...

το 3-6 θα το φοράει μέχρι να γίνει 4,5 κιλά περίπου, δηλ. με αποκλειστικό θηλασμό, κάνα μήνα και κάτι! :lol:

JnDWp3.png Η λίστα με τα eshops-->Εδώ

ναι θα ενημερωσω

επισης παρελαβα σημερα απο http://www.prosperus.gr/books/index.php το βιβλιο της Πατσουρου για τον θηλασμο τον πρωτο τομο νομιζω καποια κοπελα το εψαχνε

κοριτσάκι, αν και οφφ τοπικ, καλό θα ήταν να πάρεις και τον 2ο τόμο :wink:

το ταλιμπανάκι έκανε κακά 8-10 φορές τη μέρα χώρια τα τσίσα...

το 3-6 θα το φοράει μέχρι να γίνει 4,5 κιλά περίπου, δηλ. με αποκλειστικό θηλασμό, κάνα μήνα και κάτι! :lol:

Συμφωνω με την κιουρια απο πανω.....

age μου παρε δυο κουτια 3-6 κιλά και τα υπολοιπα το μεγαλυτερο νουμερο

ψιτ...........καλημερες ειπαμε δεν ειπαμε?

καλημερα ζουζουναααααααααααααα μου!!!

Διαφημίσεις

Συμφωνω με την κιουρια απο πανω.....

age μου παρε δυο κουτια 3-6 κιλά και τα υπολοιπα το μεγαλυτερο νουμερο

ψιτ...........καλημερες ειπαμε δεν ειπαμε?

καλημερα ζουζουναααααααααααααα μου!!!

ουουουου καλημέρα :mrgreen:

επειδή σας διαβάζω ώρες τώρα κιουρία μου σας την "είπα" την καλημέρα μου εγώ virtually! :rolleyes:

Διαφημίσεις

Λέω να πάρω το παρακάτω για το αστεράκι μου...πως σας φαίνεται;

http://www.amazon.co.uk/Worlds-Apart-32EWA06-Waybuloo-Peeka/dp/B00359X5JQ/ref=sr_1_7?ie=UTF8&qid=1291112668&sr=8-7

εχμμμμμμμμμ την έχω πάρει εγώ, αν την έβλεπα από κοντά δεν θα την αγόραζα αν και η μικρή έχει ξετρελαθεί μπαίνει μέσα στο σπιτάκι της και δεν βγαίνει με τίποτα .........(το μόνο άσχημο είναι ότι δεν βγαίνει την ώρα που θέλω να την ετοιμάσω για το σταθμό) :mrgreen::mrgreen:

ε.......τι έλεγα ........ναι .........είναι ακριβή την είχα πάρει φθηνότερα πριν λίγο καιρό και αν περιμένεις λίγο μπορεί να το ξαναβάλει .....το ύφασμα δεν πλένεται, γενικώς είναι μικρή σε ύψος παρότι στην φωτο ξεγελάει, 2 παιδιά με το ζόρι χωράνε εκεί .....και επίσης το τούνελ με κανέναν τρόπο δεν ενώνεται με την υπόλοιπη σκηνή οπότε δεν το χρησιμοποιούμε η irida είχε πάρει και μία άλλη που είναι ψηλότερη αν μπορεί να μας βάλει το λινκ

edit Μαράκι σου βάζω φώτο να την δεις you know were

εχμμμμμμμμμ την έχω πάρει εγώ, αν την έβλεπα από κοντά δεν θα την αγόραζα αν και η μικρή έχει ξετρελαθεί μπαίνει μέσα στο σπιτάκι της και δεν βγαίνει με τίποτα .........(το μόνο άσχημο είναι ότι δεν βγαίνει την ώρα που θέλω να την ετοιμάσω για το σταθμό) :mrgreen::mrgreen:

ε.......τι έλεγα ........ναι .........είναι ακριβή την είχα πάρει φθηνότερα πριν λίγο καιρό και αν περιμένεις λίγο μπορεί να το ξαναβάλει .....το ύφασμα δεν πλένεται, γενικώς είναι μικρή σε ύψος παρότι στην φωτο ξεγελάει, 2 παιδιά με το ζόρι χωράνε εκεί .....και επίσης το τούνελ με κανέναν τρόπο δεν ενώνεται με την υπόλοιπη σκηνή οπότε δεν το χρησιμοποιούμε η irida είχε πάρει και μία άλλη που είναι ψηλότερη αν μπορεί να μας βάλει το λινκ

edit Μαράκι σου βάζω φώτο να την δεις you know were

καταρχάς είναι where και όχι were :roll::mrgreen:

με στεναχώρεσες φιλενάδα γιατί μου αρέσει πολύ!

πάω να ψάξω για καμιά άλλη...σμουτς!

καταρχάς είναι where και όχι were :roll::mrgreen:

με στεναχώρεσες φιλενάδα γιατί μου αρέσει πολύ!

πάω να ψάξω για καμιά άλλη...σμουτς!

xaxaxa σωστά !!!!

έχεις ανοιχτή πρόσκληση να την δείς από κοντά το ξέρεις .............πάντως από ότι βλέπω εγώ την είχα αγοράσει 17,42 λίρες και πρέπει να ήρθε αρχές Οκτώβρη και επειδή τη βλεφάριαζα αρκετό καιρό βλέπω ότι η τιμή της ανεβοκατεβαίνει :cool::cool:

Διαφημίσεις

καλά η δεύτερη είναι τέλειαααααα...μου' ρχετε να την πάρω απο τώρα είναι τρέλα..θα βάλω και ένα στρωματάκι και θα την κοιμίζω εκεί!!

θα την δει ο αντρας μου και θα κράζει

Καλά κορίτσια πήγα εχτες στα H&M δεν είχα ξαναπάει και έπαθα αμόκ με τα ρουχαλάκια έχω και μια αγάπη με τα hello kitty και είχε πολλά. Της πήρα η τρελή η μάνα ένα φορεματάκι κόκκινο πλεκτούλι με την γατούλα μπροστά και κοκκινα παπουτσάκια για την Κυριακή που σαραντίζουμε και θα πάμε στην εκκλησία. Τα είδε η μαμά μου και με έκραζε οτι είμαι χαζομαμά..τι να κάνουμε....:oops::oops:

πήρα και μωρομάντηλα απο αμαζον και μου έστειλαν μνμ οτι έχουν θέμα με το στοκ..τα τινάξαμε όλα στον αέρα!!!

δε μου λετε κορες, εγω ισοτιμια βλεπω 1,1926

το αμαζον γιατι βλεπει 1,23?

Κάποιο fee βάζει όταν εχεις ενεργοποιημένο το inverter ισοτιμίας αλλά δε θυμάμαι τι ακριβώς...νομίζω η AGE κάτι μας είχε πει για αυτό...

κοριτσάκι, αν και οφφ τοπικ, καλό θα ήταν να πάρεις και τον 2ο τόμο :wink:

το πηρα για δωρακι σε φιλη που δεν εχει γεννησει ακομα χεχε βιαζομαι

θα της προτεινω και το δευτερο σε ευχαριστω δεν ηξερα οτι χρειαζεται

(δε χρειαστηκε να τα διαβασω γιατι τα πηγαμε καλα με την κορη μου με το θηλασμο :) )

γεια σου κοριτσάρα μου! πως είστε σήμερα; καλό σαραντισμό να έχετε :)

μια χαρούλα είμαστε κάθε μέρα και καλύτερα!!

δε μου λετε κορες, εγω ισοτιμια βλεπω 1,1926

το αμαζον γιατι βλεπει 1,23?

ναι γατούλα και εγώ την ίδια απορία έχω πάντα το άμαζον έχει πιο πάνω την λίρα..:confused:

πήρα αυτό στον σύζηγο για τα χριστούγεννα (καλά εγώ τα έχω πάρει όλα τα δώρα και τα έχω στο πατάρι χαχαχα). εχει προσφορές στα ρολόγια. πως σας φαίνεται?

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B001CCXF98/ref=ord_cart_shr?ie=UTF8&m=A3P5ROKL5A1OLE

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...