Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Αγορές μέσω internet!!! E-shops

Recommended Posts

θελω μια μικρη ...βοηθεια

θελω να παραγγειλω απο αμαζον τα μωρομαντιλα τα παμπερς

με 3 9δες εμπαινα στο super free delivery και ημουνα οκ για παραγγελια

ελα μου που τα φτηνηνανε και αλλο!!! και μου λειπουν 2-3 ευρω ακομα γιατι αλλιως θελουν +12 μεταφορικα , και 4 9δες μου φαινεται πολυ για να παραγγειλω!

πως ψαχνω τα χριστουγεννιατικα για το δεντρο στο αμαζον, τα εψαχνα το βραδυ αλλα κοιμομουνα ορθια....η κανα ψιλο που να αξιζει οτιδηποτε, με το ebay τα παω καλυτερα!

kKZUp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kalamaraki

2510

• Γατουλα

1675

• female

1111

• Access

1092

Περισσότερες δημοσιεύσεις

θελω μια μικρη ...βοηθεια

θελω να παραγγειλω απο αμαζον τα μωρομαντιλα τα παμπερς

με 3 9δες εμπαινα στο super free delivery και ημουνα οκ για παραγγελια

ελα μου που τα φτηνηνανε και αλλο!!! και μου λειπουν 2-3 ευρω ακομα γιατι αλλιως θελουν +12 μεταφορικα , και 4 9δες μου φαινεται πολυ για να παραγγειλω!

πως ψαχνω τα χριστουγεννιατικα για το δεντρο στο αμαζον, τα εψαχνα το βραδυ αλλα κοιμομουνα ορθια....η κανα ψιλο που να αξιζει οτιδηποτε, με το ebay τα παω καλυτερα!

xaxaxaxa δεν αγοράζεις τίποτα μαρκαδόρους για τα παιδιά ή χρώματα ??

edit εδώ είναι όλα

http://www.amazon.co.uk/b/ref=amb_link_34027865_10?ie=UTF8&node=238248011&pf_rd_m=A3P5ROKL5A1OLE&pf_rd_s=center-7&pf_rd_r=1WBJR33MVPNQS7ZBZ8QZ&pf_rd_t=101&pf_rd_p=156464991&pf_rd_i=238237011#/ref=sr_nr_p_n_age_range_1?rh=n%3A468292%2Cn%3A!712832%2Cn%3A!401432011%2Cn%3A!15699761%2Cn%3A238237011%2Cn%3A238248011%2Cp_n_age_range%3A391968011&bbn=238248011&ie=UTF8&qid=1290426950&rnid=391457011

http://www.amazon.co.uk/Crayola-Beginnings-Jumbo-Decorated-Pencils/dp/B0002GTGGG/ref=sr_1_28?m=A3P5ROKL5A1OLE&s=kids&ie=UTF8&qid=1290426767&sr=1-28 αυτής της εταιρείας από όσο ξέρω βγαίνουν και εύκολα από ρούχα και επιφάνειες ;)

έλαβα ένα μηνυμα μετά από μια αγορά που έκανα στο ebay. αλλα δεν μπορώ να καταλάβω πως κερδισα κάτι γιατί δεν συμμετείχα σε καμια δημοπρασια. να το αγνοησω καλύτερα? από τον πωλητή inda bayi αγόρασα

spacer.gifspacer.gifeoa_title.pngeoa_header.pngeoa_hr.gif Congratulations! You have won:

Baby - Toddler Unisex Trousers / Leggings 250653759624

Be sure to check out my complete list of items for sale in my store.

VIEW OUR STORE SEARCH EBAY

eoa_hr.gif

You might also be interested in:

eoa_hr.gif QUANTITY: 1

ITEM ENDED: Dec 16 2010 2:00PM GMT UTC

eoa_hr.gif

eoa_thankyou.png This is a courtesy email to let you know that we appreciate your business. If you have not already, please visit your eBay account to complete this transaction. If you have any questions, feel free to write us at [email protected].

Thank you for your purchase!

Sincerely,

inda-bayi

spacer.gifspacer.gif

δεν έχει σημασία αν συμμετείχες σε δημοπρασία ..... σε κάποιους πωλητές και εμένα όταν αγοράζω ένα αντικείμενο έρχεται το ίδιο μήνυμα

Απλά αγνόησε το ;);)

κοριτσια εσεις που ψωνιζετε απο internet εχει εκθεση στο μετρο Συνταγμα με on line μαγαζια κ καποια δινουν κ εκπτωτικα κουπονια κ δωρακια! αν περνατε απο εκει μπειτε....

age.png

το παιδι σου δεν ειναι η συνεχεια της ζωης σου,

ειναι η αφετηρια της δικης του ζωης!

Διαφημίσεις

Μολις εκανα την πρωτη μου παραγγελια απο το Mytoys και φυσικα ειναι τα δωρα της μικρης για τα χριστουγεννα πως σας φαινονται:?:

http://www.mytoys.de/CHOU-CHOU-CHOU-CHOU-Babypuppe-Mami-ich-muss-zum-Doktor-48-cm/Chou-Chou/BABY-born-Annabell-Chou-Chou/KID/de-mt.to.br01.46.03/2054660

http://www.mytoys.de/Haba-Kinderspiel-Kleiner-Teddy/Farben-Formen/Lernspiele/KID/de-mt.gp.ca02.02.12/2011973

kai ayto

http://www.mytoys.de/Haba-Legespiel-Florina/Holzspiele/Holzspielzeug/KID/de-mt.to.ca02.06.12/2011916

φυσικα δεν ειπα στον αντρα μου ποσο κανουν γιατι θα με σκοτωσει:P

Διαφημίσεις

και εγώ είχα παραγγείλει από MANDCO ένα σετ εσώρουχα και μου έστειλαν το σλιπάκι με το πλαστικό επάνω (ξέρετε το αντικλεπτικό που έχουν τα καταστήματα). τους έστειλα λοιπόν ένα mail για να τους παραπονεθώ και με γράψανε. οπότε ξαναέστειλα το ίδια μήνυμα άλλες δύο φορές και μου απάντησαν ότι μου επιστρέφουν στην κάρτα τα χρήματα για το σετάκι. δεν ζήτησαν ούτε να τους στείλω πίσω τα πρώτα που έλαβα..τι να πω...αυτοί οι άνθρωποι αργούν να απαντήσουν, αλλά στο τέλος δρουν σωστά..

Κορίτσια sos!!Θέλω να κάνω bid στο ebay που λήγει σε 2 ώρες αλλά τα λεφτά στην κάρτα θα φανούν αύριο.Μπορώ να το χτυπήσω και να τα πάρει το paypal αύριο?

εάν ο πωλητής δεν απαιτεί immediate payment μπορείς να πληρώσεις και σε 2-3 ημέρες, δεν υπάρχει πρόβλημα

και εγώ έτσι την είχα πατήσει όταν έκανα εγγραφή στο paypal και μέχρι να μου στείλουν τον κωδικό

άσχετο: έχει μήπως το mandco κανένα κουπόνι για έκπτωση αυτές τις μέρες???

Καλημέρα σε όλους!

Αυτό πήρα και εγώ και μου έρχεται 10,50 λίρες τα 2 τεμάχια με τα μεταφορικά μέσα. Περιμένω να παραλάβω και εάν αξίζει τον κόπο είναι καλή ιδέα για δωράκι.

Όταν παραλάβω θα σας πω.

Να σε ρωτήσω, έκανες επιλογή ακριβότερο μεταφορικό με tracking number? Συνήθως δεν δίνουν, για αυτό ρωτάω

και μενα αυτο μου εκανε εντυπωση,τους ειχα στειλει μαιλ πριν κανα μηνα αν μπορω να επιλεξω την μεθοδο με το τρακινγκ ναμπερ και μου απαντησαν οτι για ελλαδα ειναι μονο το στανταρ σιπινγκ με δωρεαν μεταφορικα.Αποφασισα να το ρισκαρω γιατι δεν ειχα ποτε προβλημα με το συγκεκριμενο σαιτ παντα μου ερχοντουσαν στο μηνα οι παραγγελιες μου και επισης ειναι πολυ οικονομικα και το ρισκαρα.Οταν εγινε shipped βλεπω οτι εχει τρακινγκ ναμπερ και ερχεται με USPS,βεβαια τωρα φοβαμαι για τελωνειο.(το USPS κουριερ δεν ειναι η κανω λαθος?)

και μενα αυτο μου εκανε εντυπωση,τους ειχα στειλει μαιλ πριν κανα μηνα αν μπορω να επιλεξω την μεθοδο με το τρακινγκ ναμπερ και μου απαντησαν οτι για ελλαδα ειναι μονο το στανταρ σιπινγκ με δωρεαν μεταφορικα.Αποφασισα να το ρισκαρω γιατι δεν ειχα ποτε προβλημα με το συγκεκριμενο σαιτ παντα μου ερχοντουσαν στο μηνα οι παραγγελιες μου και επισης ειναι πολυ οικονομικα και το ρισκαρα.Οταν εγινε shipped βλεπω οτι εχει τρακινγκ ναμπερ και ερχεται με USPS,βεβαια τωρα φοβαμαι για τελωνειο.(το USPS κουριερ δεν ειναι η κανω λαθος?)

αυτό είχε συμβεί στην πρώτη μου παραγγελία πέρσι

δεν είναι courier είναι απλά ελτά

την έψαχνα και τότε μέσω ελτά αλλά κάποια άκρη είχα βρει

μετά από εκεί και για 5 παραγγελίες που έχω κάνει ποτέ δεν είχε tracking number

τι να πω? με το καλό να παραλάβεις!!!

Διαφημίσεις

Κορίτσια sos!!Θέλω να κάνω bid στο ebay που λήγει σε 2 ώρες αλλά τα λεφτά στην κάρτα θα φανούν αύριο.Μπορώ να το χτυπήσω και να τα πάρει το paypal αύριο?

οντως το εχω κανει και εγω....αργησα να πληρωσω 3 μερες, δεν ειχα λεφτα, αλλα τους ειχα ειδοποιήσει πριν ασχετα αν ελεγαν αμεση πληρωμη, κανεις τους δεν ειχε προβλημα!

κοριτσια μου ηρθε το παρακατω μειλ

Το ηλεκτρονικό κατάστημα MyShoe.gr θέλοντας να ευχαριστήσει τους πελάτες του εξέδωσε ηλεκτρονικό εκπτωτικό κουπόνι παρέχοντας στους χρήστες του έκπτωση 15% επί της παραγγελίας τους. Όσοι πελάτες μας κάνουν παραγγελία μέχρι της 30 Νοέμβρη και κάνουν χρήση του εκπτωτικού κουπονιού θα έχουν έκπτωση 15% στην αξία των υποδημάτων που θα επιλέξουν.

Δώστε μας τώρα την νέα σας παραγγελία και συμπληρώστε στη φόρμα παραγγελίας, στο πεδίο «Εκπτωτικό Κουπόνι» το κωδικό του κουπονιού “myshoesales” και κερδίστε έκπτωση 15%.

9newp3.png8dIOp3.png

Γατούλα μιας και είσαι φαν του NEXT πότε θα ξαναέχει προσφορές?

Αγόρασα το μεσημέρι αυτό http://www.next.co.uk/shopping/boys/youngerboys/48/6?extra=sch&n=boys&pid=712-861&returnurl=%2fshop%2fgattproductaffiliation%2dboys%2dcat%2dcoats%2dcat%2djackets%2d48%3fx%3d1%26nxti%3d0%26nxtv%3d0%23712%2d861&bct=%26quot%3bShop%20By%20Product%26quot%3b%26nbsp%3b%26gt%3b%26nbsp%3bBoys%26nbsp%3b%26gt%3b%26nbsp%3bCoats%26nbsp%3b%26gt%3b%26nbsp%3bJackets

και το πήρα 17 ευρώ:mrgreen: μιλάμε για παραπάνω από 100% κέρδος:confused:

Έχω εδώ και μέρες έτοιμο καλάθι στη mandco και ανέμενα κάποιο promotion για να οριστικοποιήσω παραγγελία. Σήμερα μου ήρθε mail από mandco ότι επειδή έχω προϊόντα στο καλάθι μου χαρίζουν 15% με τον κωδικό BAG15.

Βέβαια, κάπου στο φόρουμ αναφέρθηκε ότι στις 2/12 θα βάλουν 20% σε όλα. Αν κάποια γνωρίζει κάτι περισσότερο ας μας πει.

AMl8p2.png s30Tp2.png

Το ηλεκτρονικό κατάστημα MyShoe.gr θέλοντας να ευχαριστήσει τους πελάτες του εξέδωσε ηλεκτρονικό εκπτωτικό κουπόνι παρέχοντας στους χρήστες του έκπτωση 15% επί της παραγγελίας τους. Όσοι πελάτες μας κάνουν παραγγελία μέχρι της 30 Νοέμβρη και κάνουν χρήση του εκπτωτικού κουπονιού θα έχουν έκπτωση 15% στην αξία των υποδημάτων που θα επιλέξουν.

Δώστε μας τώρα την νέα σας παραγγελία και συμπληρώστε στη φόρμα παραγγελίας, στο πεδίο «Εκπτωτικό Κουπόνι» το κωδικό του κουπονιού “myshoesales” και κερδίστε έκπτωση 15%.

Αυτο μου ηρθε σημερα, μηπως χρειαστει καμια κοπελα!!!

6iY7p3.png?cAMNhNbb

εάν ο πωλητής δεν απαιτεί immediate payment μπορείς να πληρώσεις και σε 2-3 ημέρες, δεν υπάρχει πρόβλημα

και εγώ έτσι την είχα πατήσει όταν έκανα εγγραφή στο paypal και μέχρι να μου στείλουν τον κωδικό

Δεν είναι απαραίτητο να πληρώσεις αμέσως. Παρ'ολ'αυτά, για να είσαι καλυμμένη μπορείς να τον ενημερώσεις οτι η πληρωμή δεν θα γίνει άμεσα, αλλά την επόμενη μέρα.

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...