Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Αγορές μέσω internet!!! E-shops

Recommended Posts

όχι βρε μην περιμένεις αν η τιμή είναι 13 λίρες μαζί με τα μεταφορικά (αναφέρει μεταφορικά ε???) τότε χτύπα αλύπητα !!!!:D:D

edit Πόσες φορές έχετε λάβει τιμολόγιο από πωλητή στο ebay??

ναι τα αναφέρει τα μεταφορικά!

εγώ και στα 3 πράγματα που έχω παραλάβει, βρήκα μέσα invoice...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kalamaraki

2510

• Γατουλα

1675

• female

1111

• Access

1092

Περισσότερες δημοσιεύσεις

όχι βρε μην περιμένεις αν η τιμή είναι 13 λίρες μαζί με τα μεταφορικά (αναφέρει μεταφορικά ε???) τότε χτύπα αλύπητα !!!!:D:D

edit Πόσες φορές έχετε λάβει τιμολόγιο από πωλητή στο ebay??

Τι εννοεις ρε...τιμολογιο?? Αποδειξη ηλεκτρονικη απο υπολογιστή παντα μου στελνουν...

Τι εννοεις ρε...τιμολογιο?? Αποδειξη ηλεκτρονικη απο υπολογιστή παντα μου στελνουν...

ε.....ναι ιnvoice μόνο αν είναι δηλωμένος σαν κατάστημα υποχρεούται, οι απλοί πωλητές δεν στέλνουν αλλά και πάλι 13 λίρες δηλαδή 15 ευρώ τσ σγα

ε.....ναι ιnvoice μόνο αν είναι δηλωμένος σαν κατάστημα υποχρεούται, οι απλοί πωλητές δεν στέλνουν αλλά και πάλι 13 λίρες δηλαδή 15 ευρώ τσ σγα

ααα δεν το ηξερα! Ειδες μαθαινω ακομα , δεν εχω ξερολίαση...:rolleyes::rolleyes:

Αρα εγω μεχρι στιγμης εχω αγορασει μονο απο δηλωμενα σαν καταστηματα πωλητες..

τα νεύρα μουουουουουουου!!!!

θα τον σκοτώσω τον άντρα μου!!!

το έκανα το μεγάλο βήμα, πάτησα να το αγοράσω αλλά λεφτά γιοκ στην πιστωτική...τα έπαιξε στοίχημα!!! :evil::evil::evil:

ουφ άντε να σχολάσει να τη φορτώσει με κανένα ευρώ γιατί αυτός ο πωλητης θέλει άμεση πληρωμή και έχω και τα mandco που με καλούν να ψωνίσω....:D

Διαφημίσεις

Ράννια θέλω εντυπώσεις από Beaba, ετοιμάζομαι να αγοράσω!!!!

Ακομα το χρησιμοποιω ως blender μονο γιατι δεν εχουμε μπει στα κρεατα. Απο ο,τι διαβασα ομως εδω σε ενα αντιστοιχο Thread "ατμομαγειερες για παιδια" αυτος και ο avent ειναι ο καλυτερος. προτιμησα τον beaba βεβαια για 2 λογους!

α. εχει καδο 600ml, ενω της avent 400ml.

b. Το design! Τωρα αυτο ειναι υποκειμενικο βεβαια, αλλα απο design δε συγκρινεται! Κι επειδη εγω εχω ΤΡΕΛΑ με τις ντιζαινιες....ε! με κερδισε :)

Παντως θα τον παρεις απο http://www.allobebe.fr αν τον επιλεξεις τελικα.

Καλημέρα κοριτσάκια!!

Θα αφήσω ασχολίαστα τα σχόλια περι δημοσίων και ιδιωτικών υπαλλήλων καθώς το θέμα έχει τίτλο "αγορές μέσω internet" αλλιώς θα ήθελα να πω 2 λογάκια...Το μόνο που θα πώ γενικά είναι ο καθένας έχει ότι άποψη θέλει δικαιωμά του είναι φυσικά αλλά καποιες φορές καλό είναι να τις κρατάμε για τον εαυτό μας. και έχω και ένα ρητό για τις απόψεις αλλά δεν το λέω γιατι δεν κάνει...:oops::oops:

Οι γονείς μου θέλουν τα χριστούγεννα να παρουν στην μικρή ένα ριλάξ..τους είπα να το ψάξω να το πάρουμε φθηνότερα αλλά κοιτάζοντας εχτές στον λίγο χρόνο που μου άφησε η μικρή χάθηκα με πόσα υπάρχουν και ποιο θα είναι καλύτερη αγορά.

εχει καμιά μανούλα να μου προτείνει κάποιο δοκιμασμένο να ψάξω εγώ μετά για τιμές??

ευχαριστώ!!

Γεια σας και απο εμενα..

μου εστειλαν εκπτωτικους κωδ. απο tictacphoto

Promo code: K5NMGMP3 / Valid until 1/12/2010 -30% Μονο γοια περιορισμενο αριθμο photobook

Promo code: M523KMM8 Valid until 1/12/2010 -5E for casual photobooks

Promo code: N7PQSNJT Valid until 1/12/2010 -5E for gift boxes

7ytop2.png

Καλημέρα κοριτσάκια!!

Θα αφήσω ασχολίαστα τα σχόλια περι δημοσίων και ιδιωτικών υπαλλήλων καθώς το θέμα έχει τίτλο "αγορές μέσω internet" αλλιώς θα ήθελα να πω 2 λογάκια...Το μόνο που θα πώ γενικά είναι ο καθένας έχει ότι άποψη θέλει δικαιωμά του είναι φυσικά αλλά καποιες φορές καλό είναι να τις κρατάμε για τον εαυτό μας. και έχω και ένα ρητό για τις απόψεις αλλά δεν το λέω γιατι δεν κάνει...:oops::oops:

Οι γονείς μου θέλουν τα χριστούγεννα να παρουν στην μικρή ένα ριλάξ..τους είπα να το ψάξω να το πάρουμε φθηνότερα αλλά κοιτάζοντας εχτές στον λίγο χρόνο που μου άφησε η μικρή χάθηκα με πόσα υπάρχουν και ποιο θα είναι καλύτερη αγορά.

εχει καμιά μανούλα να μου προτείνει κάποιο δοκιμασμένο να ψάξω εγώ μετά για τιμές??

ευχαριστώ!!

εμενα η μικρη μου βολευτηκε πολυ ενα της fisher price στη περιοδο των κολικων γιατι εχει δονηση. calming vibrations λεγεται το μοντελο και γινεται και καρεκλακι, οταν μεγαλωσει το παιδι. παντως δε νομιζω να βρεις ευκολα διαφορα στις τιμες, γιατι αυτα ειναι μαρκε ειδη. κι εγω που θελω ενα καρεκλακι, το ιδιο το βρισκω κι εδω και στο εξωτερικο.

XI64p2.pngtk60p2.png

Μόλις παρέλαβα από mandco. Η χριστουγεννιάτικη σαλιάρα είναι όλα τα λεφτά και πολύ καλή ποιότητα. Το πλεκτό φορμάκι είναι λίγο λεπτό αλλά καλό στο μέγεθος. Στις 2/12/2010 θα έχουν πάλι vip event με 25% έκπτωση σε όλα.. οπότε ...

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια!!

ευχαριστώ!!

χαχαχα...βεβαια! Ολοι εχουν και απο μια!

Λοιπον...σχετικα με το ρηλαξ! θα σου συνηστουσα να παρεις ενα καθισμα φαγητου που γινεται και ρηλαξ οπως αυτο http://www.fatsulesmoda.gr/vrefanaptixi9.html....για τους εξης λογους:

1. Ειναι και ρηλαξ και μετα γινεται και καθισμα φαγητου και ακομα πιο μετα γινεται και καρεκλακι για παιδακι.

2. Ως ρηλαξ, ειναι ψηλα και δε χρειαζεται να σκιβεις για να βαζεις το παιδι....εγω προωπικα το θεωρω πολυ σημαντικο αυτο, γιατι εχω και ζητηματακι με τη μεση μου. και αν δεν εχεις ζητηματακι με τι μεση...γιατι να αποκτησεις? :P

3. To οικονομικο. Με 180 ευρω που εχει αυτο περιπου, εχεις και το ρηλαξ (ενα καλο εχει περιπου 100) και το καθισμα φαγητου για αργοτερα (ενα καλο εχει περιπου 150).

Εγω προσωπικα αυτο εχω και με εχει καταβολεψει....Οι τιμες το με νετ ειναι πανω κατω οι ιδιες...εγω απο την chicco το πηρα.

στελλα για πες περισσοτερα??? κοστος???

ρωτησα Ελτα και γω για μια μπλουζα 200γρ και λεει 6,5 ευρω για συστημενο!

Περίπου 11 ευρώ πλήρωσα αλλά ήταν 2 παντελόνια τζιν. Το έστειλα συστημένο

Λοιπον...σχετικα με το ρηλαξ! θα σου συνηστουσα να παρεις ενα καθισμα φαγητου που γινεται και ρηλαξ οπως αυτο http://www.fatsulesmoda.gr/vrefanaptixi9.html....για τους εξης λογους:

1. Ειναι και ρηλαξ και μετα γινεται και καθισμα φαγητου και ακομα πιο μετα γινεται και καρεκλακι για παιδακι.

2. Ως ρηλαξ, ειναι ψηλα και δε χρειαζεται να σκιβεις για να βαζεις το παιδι....εγω προωπικα το θεωρω πολυ σημαντικο αυτο, γιατι εχω και ζητηματακι με τη μεση μου. και αν δεν εχεις ζητηματακι με τι μεση...γιατι να αποκτησεις? :P

3. To οικονομικο. Με 180 ευρω που εχει αυτο περιπου, εχεις και το ρηλαξ (ενα καλο εχει περιπου 100) και το καθισμα φαγητου για αργοτερα (ενα καλο εχει περιπου 150).

Εγω προσωπικα αυτο εχω και με εχει καταβολεψει....Οι τιμες το με νετ ειναι πανω κατω οι ιδιες...εγω απο την chicco το πηρα.

συμφωνω απολυτα για το καρεκλακι!!!!!

ειναι πολυ καλο αυτο που λεει η Ραννια,κι εγω απο την Chicco το πηρα και κανουν και 3 ατοκες με πιστωτικη!

Δεν προκειται να βρεις τρομερες διαφορες στα ρηλαξ και τα συναφη,και στο λεω γιατι εκανα τρελλη ερευνα!

Εννοειται οτι θα ενημερωσω,να σου πω το fragnacedirect.co.uk τι μεταφορικα εχει?

2,49 λίρες για το πρώτο προιον ποθ αγοράζεις και για κάθε επιπλέον 1,99 λίρες. Απλό δέμα, απλό ταχυδρομείο. Έχει και πιο ακριβά με tracking number.

Μόλις παρέλαβα από mandco. Η χριστουγεννιάτικη σαλιάρα είναι όλα τα λεφτά και πολύ καλή ποιότητα. Το πλεκτό φορμάκι είναι λίγο λεπτό αλλά καλό στο μέγεθος. Στις 2/12/2010 θα έχουν πάλι vip event με 25% έκπτωση σε όλα.. οπότε ...

Να σαι καλά για την ενημέρωση γιατί έχω φτιάξει καλαθάκι με 2-3 ρουχαλάκια και αναμένω έκπτωση για παραγγελία :wink:

Παρήγγειλε καμμία από το myseason Χριστουγεννιάτικα; Τώρα που μεγάλωσε ο μεγάλος μου, σκέφτομαι να εμπλουτίσω την όλη γιορτή με φάτνη, καλτσούλες κλπ. Δεν έχω βγει στην αγορά, αλλά νομίζω ότι έχει καλές τιμές.

AMl8p2.png s30Tp2.png

Διαφημίσεις

και εγω αυτο εχωωωωωωωωωωωωω!!!και μολις εγινε κατακοκκινο απο το παντζαρι :-P!!!ειναι πολυ καλο!!!!

zoniadim δεν εμπιστευεσαι εμενα και εμπιστευσαι την Ραννια για το beaba ???????????? :shock::shock::shock::shock::shock::shock::P:p:p:p

Kht7p2.png

3iVPp3.png

Παρήγγειλε καμμία από το myseason Χριστουγεννιάτικα; Τώρα που μεγάλωσε ο μεγάλος μου, σκέφτομαι να εμπλουτίσω την όλη γιορτή με φάτνη, καλτσούλες κλπ. Δεν έχω βγει στην αγορά, αλλά νομίζω ότι έχει καλές τιμές.

Εγώ παρήγγειλα και τα έχω ψιλο-πάρει!!

Παρήγγειλα το Σάββατο λαμπάκια και μία φάτνη. Επειδή η έδρα της εταιρείας είναι στην Αττική, υπέθεσα (η δόλια) ότι θα τα είχα άμεσα. Τους στέλνω e-mail την Δευτέρα το απόγευμα, ρωτώντας τους αν τα πράγματα είναι ετοιμοπαράδοτα και πότε θα τα παραλάβω. Με πήραν τηλ. στις 19.50, αλλά δεν το πρόλαβα. 19.53 που τους κάλεσα δεν απαντούσαν.

Τους κάλεσα χθες ρωτώντας τους τα ανωτέρω, μου είπε ένας ευγενέστατος κύριος ότι θα τα παραλάβω σήμερα. Θα μου τηλ. το πρωί για να μου πουν ώρα παράδοσης. Κανείς δεν μου τηλ το πρωί και αρχίζω να εκνευρίζομαι. Αν δεν έχουν έρθει μέχρι τις 19.00 θα τους πάρω τηλ.

Δλδ για να παραλάβω τα πράγματα από ένα e-shop θα πρέπει να πλακώσω τα τηλ? Όχι τπτ άλλο, αλλά έχω στήσει το δέντρο και περιμένω τα λαμπάκια για να το στολίσω (πρώτα λαμπάκια, μετά γιρλάντες και μετά μπαλίτσες).

Θέλουν να με πείσουν ότι έχουν τόοοοοοση δουλειά 17/11 που δεν προλαβαίνουν να μου φέρουν 2 ρημαδοπραγματάκια?? Δεν τους χωνεύω με συγχίσανε

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Να ενημερωσω οτι ηρθε η καφετιερα αυτη που ειχα παραγγελει εκ μερους μιας φιλεναδας, http://www.amazon.co.uk/NESCAF%C3%89-Krups-KP210040-Machine-Pressure/dp/B001GIOQLO/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1289946621&sr=8-1-catcorr

απο αμαζον, με κουριερ στην πόρτα μου,μεσα σε 4 μερες!!!:-D

τελεια;;

Τέλεια, εννοείται! Σήμερα μιλούσα κι εγώ με μια φίλη για να της την παραγγείλω και την βρήκα κ εγώ στο αγγλικό άμαζον, 70 ευρώ (κομπλέ τιμή)...κοίτα να δεις σύμπτωση..

Εγώ παρήγγειλα και τα έχω ψιλο-πάρει!!

Παρήγγειλα το Σάββατο λαμπάκια και μία φάτνη. Επειδή η έδρα της εταιρείας είναι στην Αττική, υπέθεσα (η δόλια) ότι θα τα είχα άμεσα. Τους στέλνω e-mail την Δευτέρα το απόγευμα, ρωτώντας τους αν τα πράγματα είναι ετοιμοπαράδοτα και πότε θα τα παραλάβω. Με πήραν τηλ. στις 19.50, αλλά δεν το πρόλαβα. 19.53 που τους κάλεσα δεν απαντούσαν.

Τους κάλεσα χθες ρωτώντας τους τα ανωτέρω, μου είπε ένας ευγενέστατος κύριος ότι θα τα παραλάβω σήμερα. Θα μου τηλ. το πρωί για να μου πουν ώρα παράδοσης. Κανείς δεν μου τηλ το πρωί και αρχίζω να εκνευρίζομαι. Αν δεν έχουν έρθει μέχρι τις 19.00 θα τους πάρω τηλ.

Δλδ για να παραλάβω τα πράγματα από ένα e-shop θα πρέπει να πλακώσω τα τηλ? Όχι τπτ άλλο, αλλά έχω στήσει το δέντρο και περιμένω τα λαμπάκια για να το στολίσω (πρώτα λαμπάκια, μετά γιρλάντες και μετά μπαλίτσες).

Θέλουν να με πείσουν ότι έχουν τόοοοοοση δουλειά 17/11 που δεν προλαβαίνουν να μου φέρουν 2 ρημαδοπραγματάκια?? Δεν τους χωνεύω με συγχίσανε

Κοίταξα το Shipping and Returns (μα καλά, αφού απευθύνονται μόνο στην ελληνική αγορά γιατί έχουν αγγλόφωνο site; :roll: ), λέει ότι εντός Αττικής παραδίδουν με ΕΛΤΑ σε 1-3 εργάσιμες μέρες. Δε μου ακούγεται για ΕΛΤΑ ταχυμεταφορές αυτό αλλά απλό ταχυδρομείο...

Σε χρεώσαν μεταφορικά ή ισχύει αυτό που κάπου πήρε το μάτι μου, ότι με παραγγελίες άνω των ?10 είναι δωρεάν;

AMl8p2.png s30Tp2.png

maanton με φορτηγάκι θα μου έρθουν. Προφανώς εντός Αττικής οι μεταφορές γίνονται οδικώς. Μα γι' αυτό εκνευρίστηκα που ακόμα δεν μου έχουν έρθει. Όντως δεν μου χρέωσαν μεταφορικά, η παραγγελία μου κόστισε 38 ευρά.

Πάντως τους πήρα πριν 30' και μου είπαν ότι κατά τις 8 θα μου έρθουν τα πράγματα. Ευγενέστατοι μεν, αλλά ρε κορίτσι... 3 τηλέφωνα για να μου πουν πότε θα έρθουν??

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

maanton με φορτηγάκι θα μου έρθουν. Προφανώς εντός Αττικής οι μεταφορές γίνονται οδικώς. Μα γι' αυτό εκνευρίστηκα που ακόμα δεν μου έχουν έρθει. Όντως δεν μου χρέωσαν μεταφορικά, η παραγγελία μου κόστισε 38 ευρά.

Πάντως τους πήρα πριν 30' και μου είπαν ότι κατά τις 8 θα μου έρθουν τα πράγματα. Ευγενέστατοι μεν, αλλά ρε κορίτσι... 3 τηλέφωνα για να μου πουν πότε θα έρθουν??

Κοίταξα και το bigstore.gr . Εφτιαξα καλάθια με ίδια προϊόντα και το bigstore βγαίνει πιο οικονομικό. Όμως αποστέλλει με ΕΛΤΑ και πας ταχυδρομείο για παραλαβή. Στην περίπτωση του myseason στα έφεραν στην πόρτα... Αρα μία η άλλη...

AMl8p2.png s30Tp2.png

βρε κοριτσια να ρωτησω κατι χαζο? αυτες τις ηλεκτρονικες αποδειξεις που μας στελνουν οταν ψωνιζουμε απο εξωτερικο μπορουμε να τις βαλουμε στην εφορια? (μην βαρατε ειμαι ξανθια!!!)

Marsolan εχεις βαλει κανενα κομματι ξυλο κατω απο την ενδοεπικοινωνια angelcare? στην κουνια που θα την βαλω δεν εχω ταβλες αλλα το πλαισιο αλουμινιου με τα τις λεπτες ταβλες (δεν ξερω πως να το περιγραψω διαφορετικα). νομιζω οτι κατι τετοιο αναφερει στις οδηγιες...

sq3Zp2.png

βρε κοριτσια να ρωτησω κατι χαζο? αυτες τις ηλεκτρονικες αποδειξεις που μας στελνουν οταν ψωνιζουμε απο εξωτερικο μπορουμε να τις βαλουμε στην εφορια? (μην βαρατε ειμαι ξανθια!!!)

Δυστυχώς όχι.

AMl8p2.png s30Tp2.png

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...