Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Αγορές μέσω internet!!! E-shops

Recommended Posts

Εμενα παλι με αφηνει αδιαφορη....το να χασει τη δουλεια του ο υπαλληλος στην ελλαδα....

εμενα εχει κατακερματωθει η αγοραστικη μου δυναμη....απο ολα αυτα τα χαλια τους...

Αρα προτιμω γερμανο, σουηδο, ελβετο οτιδηποτε αρκει να ειναι φτηνοτερο συμπεριλαμβανοντας τα μεταφορικα απο ελλαδα....

Με αφηνει παγερα αδιαφορη πια η ελληνικη αγορα εφοσον δεν εχω αγοραστικη δυναμη εκει....

Δε θα σε αφήσει αδιάφορη όταν αυτός ο υπάλληλος είναι μέλος της οικογενείας σου. Και αν η οικογένειά σου δεν έχει υπαλλήλους αλλά ελεύθερους επαγγελματίες, τότε ο υπάλληλος που έχασε τη δουλειά του δε θα έλθει στον ελεύθερο επαγγελματία να αγοράσει προϊόντα/υπηρεσίες. Θέλουμε δε θέλουμε, είναι φαύλος κύκλος....

Στο γεγονός ότι στην Ελλάδα έχουμε ακριβές τιμές έχεις δίκιο. Μη ξεχνάς όμως, ότι για αυτό ευθύνονται οι πολυεθνικές που είναι στα χέρια του γερμανού, του σουηδού, του ελβετού και ούτω καθεξής...

Και εγώ έχω ψωνίσει πολλά από ebay, amazon, dpam και mandco, κάποια τα έχω ευχαριστηθεί, κάποια όχι όσο νόμιζα, απλά λέω ότι θα πρέπει να είμαστε σίγουρες ότι κάτι αντίστοιχο δεν υπάρχει στη δική μας χώρα.

AMl8p2.png s30Tp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kalamaraki

2510

• Γατουλα

1675

• female

1111

• Access

1092

Περισσότερες δημοσιεύσεις

λοιπον κοριτσια ρισκαρα και παραγγειλα απο fragrancex γιατι ποτε δεν ειχα προβλημα με την παραδοση ακριβως στο μηνα ερχοντουσαν,εκανα λοιπον μια παραγγελία στις 11/11,εγινε shipping στις 15/11 με USPS ME TRACKING NUMBER,ΕΜΕΙΝΑ και μεταφορικα free!!!Μολις ερθουν εννοειται οτι θα ενημερωσω!!!ΑΝΑΜΕΝΩ

Να πάει το μυαλό μου κάπου :D??? Ή όχι??

Τέσπα, όποια και να είναι τα νέα, χαίρομαι και εγώ (περνάω λίιιιιιγο ζόρικα και με το παραμικρό χαζοχαίρομαι... πειράζει?)

Τι καλαμαρακι? ετοιμαζεσαι για αγορες νεογεννητου?! :mrgreen:

χε χε Κλέλια μου και Ρανια μου οχι δεν ετοιμαζομαι για αγορες νεογέννητου....αν και θα ήταν ωραια αλλα στην κατασταση που βρισκομαστε τωρα...θα ήταν εντελως γκάου να πω να μεινω τωρα εγκυος!!

Επειδη περναω χαλια εδω και λιγους μηνες....με εστειλαν αναπληρωτρια Κοζανη..εμενα θεσσ...ειμαι απληρωτη εδω και δυομιση μηνες απο το αγαπητο ελληνικο κρατος... μακρια απο το σπιτι μου,τον αντρουλη μου, με την μικρη μαζι μου και ειμαι εντελως χαλια σε ψυχολογια...Εδω και δυομιση μηνες ουσιαστικα πληρωνω για να εργαζομαι...τα εξοδα τρεχουν...

Αλλα....

Μου εδωσαν επιδοτηση παιδικου σταθμου μεσω της ΕΕΤΑΑ και θα στειλω την μικρη παιδικο στην Κοζανη!! Δεν ειχα κανει τα χαρτια μου για κοζανη....αλλα για θεσσαλονικη...και μετα αφου εφυγα για κοζανη...δεν ειχα επιλογη...

Αλλα μετα απο λιγα παρακαλητα...λιγο κλαψα μου...μου επιδοτησαν τελικα θεση σε παιδικο σταθμο στην Κοζανη και θα γλυτωσω τα 200ευρω μηνιαιως...

Για αυτο πεταω μωρε!!

Δημητρα μου χωρις να θελω να σε βαλω σε εξοδα....

Ετσι και αλλιως σε 3-4μήνες θα αλλαξεις μπουκαλια..(ετσι λεει η αβεντ σαν κατασκευαστης στις οδηγιες της) οποτε μπορεις να αγορασεις τωρα τα νεα μπουκαλια που θα χρειαστεις πχ των 260μλ θα αγοραζα εγω και τις πιπιλες σου και να σου βγουν φτηνοτερα.

Δωσμου δυο λεπτακια λιγο να δω τη λιστα να στο βρω και θα σου ξαναγραψω

Αχ σε ευχαριστω παρα πολυ για όλα. Απο μπουκάλια δεν θα χρειαστω γιατι θηλαζει αποκλειστικα οπως και την μεγάλη την εδωσα κατευθειαν ποτηρακι ετσι και αυτος ελπιζω...

Αλλα θα κοιτάξω για τιποτα άλλο, ολο και κάτι θα βρω, αλλιως απο Ελλαδίτσα. Παντως ευχαριστω πολυ που ασχολήθηκες:)

q1kup2.pngza5op2.png

Δε θα σε αφήσει αδιάφορη όταν αυτός ο υπάλληλος είναι μέλος της οικογενείας σου. Και αν η οικογένειά σου δεν έχει υπαλλήλους αλλά ελεύθερους επαγγελματίες, τότε ο υπάλληλος που έχασε τη δουλειά του δε θα έλθει στον ελεύθερο επαγγελματία να αγοράσει προϊόντα/υπηρεσίες. Θέλουμε δε θέλουμε, είναι φαύλος κύκλος....

Στο γεγονός ότι στην Ελλάδα έχουμε ακριβές τιμές έχεις δίκιο. Μη ξεχνάς όμως, ότι για αυτό ευθύνονται οι πολυεθνικές που είναι στα χέρια του γερμανού, του σουηδού, του ελβετού και ούτω καθεξής...

Και εγώ έχω ψωνίσει πολλά από ebay, amazon, dpam και mandco, κάποια τα έχω ευχαριστηθεί, κάποια όχι όσο νόμιζα, απλά λέω ότι θα πρέπει να είμαστε σίγουρες ότι κάτι αντίστοιχο δεν υπάρχει στη δική μας χώρα.

Μην το πηγαινεις εκει......

Το προβλημα ειναι ποιο γενικο....το προβλημα ειναι οτι υπερτιμολογουνται ολα πια στην Ελλαδα λες και εγω δεν ξερω τι μισθους εχουμε...Το γαλα ο γερμανος το πληρωνει 0,80λεπτα το λιτρο...ενω εμεις 1,20..........

Για τις τιμες οχι δεν ευθυνονται οι ξενοι..... την ΔΕΛΤΑ την φαγε κτλπ δεν τις εχουν ξενοι....τα αλευρια δεν τα εχουν ξενοι...παρολα αυτα πληρωνουμε χρυσαφι το ψωμι....

Τα ρουχα οχι δεν τα εχουν οι ξενοι....τα εχουν ελληναρες αντιπροσωποι...

Που τολμανε και μου τα πασαρουν στο 100% πανω τις τιμης που πουλιουνται στην Ευρωπη...Δηλαδη ο γερμανος ο αγγλος δεν εχει εσοδα ή εξοδα επιχειρησης οταν το πουλαει σχεδον 50-70% ποιο φτηνα απο τον ελληνα...?

Τρανο παράδειγμα το μοδερκερ..... τραγελαφικες οι τιμες του....

Κοροιδια σκετη μη σου πω....

Τα υποδηματα......

Η λιστα ειναι μεγάλη

Και για αυτο εφοσον εγω σαν πολιτης αυτης της χωρας δεν εχω πια αγοραστικη δυναμη....ουτε για τα βασικα μιλαμε πια...

Αποφασιζω οτι θα ριξω τα λεφτα μου εξω ....εως να βαλουν μυαλο.....

Και δεν με νοιαζει αν κλεισουν τα καταστηματα τους....

Γιατι αυτοι ειναι οι ιδιοι ελληναρες που αγοραζουν ενα προιον πχ 1ευρω...και το πουλανε σε μενα 12ευρω...

Ε εκει οχι....δεν με ενδιαφερει....................

Ας κλεισουν ολοι τους.............ας ρημαξουν τα καταστηματα τους που κοροιδευουν τοοοοοσο καιρο τον ελληνα καταναλωτη και τσεπωνουν κονομανε....!!!

Ευτυχως τα κοροιδα ξυπνησαν.....

Γιατι μου κανει αδιανοητο ο αγγλος ο γερμανος να αγοραζει τα ιδια με μενα σχεδον 50-70% κατω απο εμενα....

Και οπου με συμφερει αγοραζω μονο απο εξω....

Το εχω σταματησει το σπορ των αγορων στην ελλαδα....

Δεν με συμφερει πια η χωρα μου...........

Διαφημίσεις

χε χε Κλέλια μου και Ρανια μου οχι δεν ετοιμαζομαι για αγορες νεογέννητου....αν και θα ήταν ωραια αλλα στην κατασταση που βρισκομαστε τωρα...θα ήταν εντελως γκάου να πω να μεινω τωρα εγκυος!!

Επειδη περναω χαλια εδω και λιγους μηνες....με εστειλαν αναπληρωτρια Κοζανη..εμενα θεσσ...ειμαι απληρωτη εδω και δυομιση μηνες απο το αγαπητο ελληνικο κρατος... μακρια απο το σπιτι μου,τον αντρουλη μου, με την μικρη μαζι μου και ειμαι εντελως χαλια σε ψυχολογια...Εδω και δυομιση μηνες ουσιαστικα πληρωνω για να εργαζομαι...τα εξοδα τρεχουν...

Αλλα....

Μου εδωσαν επιδοτηση παιδικου σταθμου μεσω της ΕΕΤΑΑ και θα στειλω την μικρη παιδικο στην Κοζανη!! Δεν ειχα κανει τα χαρτια μου για κοζανη....αλλα για θεσσαλονικη...και μετα αφου εφυγα για κοζανη...δεν ειχα επιλογη...

Αλλα μετα απο λιγα παρακαλητα...λιγο κλαψα μου...μου επιδοτησαν τελικα θεση σε παιδικο σταθμο στην Κοζανη και θα γλυτωσω τα 200ευρω μηνιαιως...

Για αυτο πεταω μωρε!!

Πολύ ωραία νέα για εσένα. Μπορώ να καταλάβω την ανακούφιση που ενιωσες:)

q1kup2.pngza5op2.png

Αχ σε ευχαριστω παρα πολυ για όλα. Απο μπουκάλια δεν θα χρειαστω γιατι θηλαζει αποκλειστικα οπως και την μεγάλη την εδωσα κατευθειαν ποτηρακι ετσι και αυτος ελπιζω...

Αλλα θα κοιτάξω για τιποτα άλλο, ολο και κάτι θα βρω, αλλιως απο Ελλαδίτσα. Παντως ευχαριστω πολυ που ασχολήθηκες:)

Τιποτα Δημητρα μου οτι αλλο χρειαστεις εδω ειμαστε ;)

Για 4 ? διαφορά, εγώ θα προτιμούσα να μη χάσει τη δουλειά του ο υπάλληλος του perfectoys ή του toys-shop.gr....

Τα πράγματα στην αγορά δεν είνα τόσο απλοϊκά.

Στο παράδειγμά σου, χάνει τη δουλειά ο υπάλληλος στο Perfectoys αλλά ενισχύεται η δουλειά της μεταφορικής. Διαφορετικά, θα χάσουν τη δουλειά τους οι υπάλληλοι της courier.;)

Επίσης με τα χρήματα που θα περισσέψουν λόγο της μειωμένης τιμής, μπορεί να αγοράσω κάτι άλλο από την ελληνική αγορά και να κινηθεί και ένας άλλος τομέας.

Η υγιής αγορά τον βρίσκει το δρόμο της μέσα από την ανταγωνιστικότητα, αλίμονο στις επιχειρήσεις που στηρίζονται μόνο στη λύπηση και την ελεημοσύνη των καταναλωτών για να μην κλείσουν.:rolleyes:

.....δε νομίζω τάκη....

Διαφημίσεις

Η υγιής αγορά τον βρίσκει το δρόμο της μέσα από την ανταγωνιστικότητα, αλίμονο στις επιχειρήσεις που στηρίζονται μόνο στη λύπηση και την ελεημοσύνη των καταναλωτών για να μην κλείσουν.:rolleyes:

α......γεια σου ................:D:D

Αντε μπραβο καλαμαρακι...να λυνονται ενα ενα!

Τη κουβεντα σχετικα με τις διαδυκτιακες αγορες την ειχα προχτες με εναν τυπο που εχει καταστημα με βρεφικα εδω στη Πατρα. Ημουν με την αδερφη μου και της εδειχνα το καθισμα αυτοκινητου που πηρα (δεν εχει φτασει ακομα τοτε) το οποιο μαζι με τα μεταφορικα το πηρα 205 ευρω και εκει ειχε 370 ευρω.

Με ρωτησε τι και πως και το συμπερασμα του ηταν οτι οι τιμες ειναι διαφορετικες επειδη αυτος εχει ενοικιο 5,000 ευρω. (αλλο μεγαλο θεμα τα ενοικια, αλλα τεσπα). Εγω του απαντησα πολυ απλα οτι δεν ειμαι διατεθειμενη, αλλα και να ημουνα ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ, να του πληρωνω το ενοικιο του μεσα απο τις αγορες μου. Τελοσπαντων, η κουβεντα αυτη ειναι ατερμονη.

Παντως απο το να κλεισει το σπιτι μου, προτιμω να κλεισει το μαγαζι που στη τελικη τοσα χρονια εκανε παρτυ με τα λεφτα μου. (και συνεχιζει να κανει με τα λεφτα των υπολοιπων που δεν εχουν μπει στο "τρυπακι" των διαδυκτιακων αγορων)

Αλλα αυτο που μου τη σπαει, ειναι η κουτοπονηρια τους....Το καροτσι που πηρα ειχε σε ΟΛΑ τα μαγαζια 1,100 ευρω και μεσω νετ το πηρα 550. Ερωτηση μιας ιδιοκτητριας?

"Εισαι σιγουρη οτι ειναι αυθεντικο?"

απαντηση μου:

"Οσο σιγουρη ειμαι και για το δικο σου...."

Αντε μπραβο καλαμαρακι...να λυνονται ενα ενα!

Τη κουβεντα σχετικα με τις διαδυκτιακες αγορες την ειχα προχτες με εναν τυπο που εχει καταστημα με βρεφικα εδω στη Πατρα. Ημουν με την αδερφη μου και της εδειχνα το καθισμα αυτοκινητου που πηρα (δεν εχει φτασει ακομα τοτε) το οποιο μαζι με τα μεταφορικα το πηρα 205 ευρω και εκει ειχε 370 ευρω.

Με ρωτησε τι και πως και το συμπερασμα του ηταν οτι οι τιμες ειναι διαφορετικες επειδη αυτος εχει ενοικιο 5,000 ευρω. (αλλο μεγαλο θεμα τα ενοικια, αλλα τεσπα). Εγω του απαντησα πολυ απλα οτι δεν ειμαι διατεθειμενη, αλλα και να ημουνα ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ, να του πληρωνω το ενοικιο του μεσα απο τις αγορες μου. Τελοσπαντων, η κουβεντα αυτη ειναι ατερμονη.

Παντως απο το να κλεισει το σπιτι μου, προτιμω να κλεισει το μαγαζι που στη τελικη τοσα χρονια εκανε παρτυ με τα λεφτα μου. (και συνεχιζει να κανει με τα λεφτα των υπολοιπων που δεν εχουν μπει στο "τρυπακι" των διαδυκτιακων αγορων)

Αλλα αυτο που μου τη σπαει, ειναι η κουτοπονηρια τους....Το καροτσι που πηρα ειχε σε ΟΛΑ τα μαγαζια 1,100 ευρω και μεσω νετ το πηρα 550. Ερωτηση μιας ιδιοκτητριας?

"Εισαι σιγουρη οτι ειναι αυθεντικο?"

απαντηση μου:

"Οσο σιγουρη ειμαι και για το δικο σου...."

Ακριβως ετσι..........

αλλη μια φορα να ακουσω αυτο με τα ενοικια...θα κανω εμετο....

και συγχωρεστε με για το υφος μου αλλα τους εχω βαρεθει ολους τους ελληναρες επιχειρηματιες πια............

Ποσο δικιο εχεις....ατερμονη εντελως....

Αλλα βεβαια...η κουτοπονηρια δεν ειναι αυτη που μας εφερε εδω.....

Ελληναρες στο μεγαλειο τους.....

αντε να μη πω περισσοτερα και φαω καρτουλα....

Ευχαριστω Ραννια μου απο το στομα σου και στου θεου το αυτακι :D:D

Μην το πηγαινεις εκει......

Το προβλημα ειναι ποιο γενικο....το προβλημα ειναι οτι υπερτιμολογουνται ολα πια στην Ελλαδα λες και εγω δεν ξερω τι μισθους εχουμε...Το γαλα ο γερμανος το πληρωνει 0,80λεπτα το λιτρο...ενω εμεις 1,20..........

Για τις τιμες οχι δεν ευθυνονται οι ξενοι..... την ΔΕΛΤΑ την φαγε κτλπ δεν τις εχουν ξενοι....τα αλευρια δεν τα εχουν ξενοι...παρολα αυτα πληρωνουμε χρυσαφι το ψωμι....

Τα ρουχα οχι δεν τα εχουν οι ξενοι....τα εχουν ελληναρες αντιπροσωποι...

Που τολμανε και μου τα πασαρουν στο 100% πανω τις τιμης που πουλιουνται στην Ευρωπη...Δηλαδη ο γερμανος ο αγγλος δεν εχει εσοδα ή εξοδα επιχειρησης οταν το πουλαει σχεδον 50-70% ποιο φτηνα απο τον ελληνα...?

Τρανο παράδειγμα το μοδερκερ..... τραγελαφικες οι τιμες του....

Κοροιδια σκετη μη σου πω....

Τα υποδηματα......

Η λιστα ειναι μεγάλη

Και για αυτο εφοσον εγω σαν πολιτης αυτης της χωρας δεν εχω πια αγοραστικη δυναμη....ουτε για τα βασικα μιλαμε πια...

Αποφασιζω οτι θα ριξω τα λεφτα μου εξω ....εως να βαλουν μυαλο.....

Και δεν με νοιαζει αν κλεισουν τα καταστηματα τους....

Γιατι αυτοι ειναι οι ιδιοι ελληναρες που αγοραζουν ενα προιον πχ 1ευρω...και το πουλανε σε μενα 12ευρω...

Ε εκει οχι....δεν με ενδιαφερει....................

Ας κλεισουν ολοι τους.............ας ρημαξουν τα καταστηματα τους που κοροιδευουν τοοοοοσο καιρο τον ελληνα καταναλωτη και τσεπωνουν κονομανε....!!!

Ευτυχως τα κοροιδα ξυπνησαν.....

Γιατι μου κανει αδιανοητο ο αγγλος ο γερμανος να αγοραζει τα ιδια με μενα σχεδον 50-70% κατω απο εμενα....

Και οπου με συμφερει αγοραζω μονο απο εξω....

Το εχω σταματησει το σπορ των αγορων στην ελλαδα....

Δεν με συμφερει πια η χωρα μου...........

Κοίτα, εννοείται ότι για το πού έχουμε φτάσει ευθυνόμαστε οι ίδιοι ως χώρα. Όμως, τη ΔΕΛΤΑ δεν την έχει Ελληνας, την έχει η Vivartia, την οποία Vivartia την έχει η MIG, την οποία MIG την έχουν σαουδάραβες μετόχοι κλπ, κλπ. κλπ. Κάπως έτσι πάει με όλες τις "Ελληνικές" εταιρείες σήμερα.

Για το αλεύρι, όπως και σε ό, τι έχει μεσάζοντες συμφωνώ και επαυξάνω.

Για τους καταστηματάρχες έχεις άδικο. Οτι τα αγοράζουν 1 και τα πουλάνε 12. πχ, για τα ρούχα.... Δε τα δίνει κόστος η μαμά εταιρεία, γιατί πρέπει να βγάλει κι αυτή σωστά; Βάλε ότι όταν ο έλληνας αντιπρόσωπος το παίρνει 1?, θα πρέπει αμέσως αμέσως να προσθέσει πάνω σε αυτή την τιμή 23% ΦΠΑ. Σωστά; Βάλε υπαλλήλους, ΙΚΑ και άλλα επιπλέον όμορφα όπως ΔΕΗ, ΟΤΕ, ενοίκιο αν πρόκειται για φυσικό κατάστημα.... Άσε τη φορολογία των επιχειρήσεων που είναι μεγαλύτερη από τη αντίστοιχη του γερμανού κ.λ.π. Να οι τιμές στο Θεό.

Δε φταίει ο καταστηματάρχης της διπλανής πόρτας. Και αν κονομάγανε δε θα άκουγες για λουκέτα και απολύσεις στις ειδήσεις.

Αυτό που λες για την κοροίδια, ισχύει κατά κόρον στα super market που οι πολυεθνικές πουλάνε στη γερμανία το σαμπουάν 2 ? και σε εμάς 5?. Που τις πάνες τις έχουν 12? και σε εμάς 19?. Αλλά αυτά δυστυχώς, και έξω να τα βρούμε (amazon) δε μας τα στέλνουν. Τυχαίο;;;Δε νομίζω.

Αλλά εκεί σε θέλω... Μπορείς να γυρίσεις την πλάτη στα super market; Σε παίρνει; ΟΧΙ και το ΞΕΡΟΥΝ.

AMl8p2.png s30Tp2.png

Διαφημίσεις

Κοίτα, εννοείται ότι για το πού έχουμε φτάσει ευθυνόμαστε οι ίδιοι ως χώρα. Όμως, τη ΔΕΛΤΑ δεν την έχει Ελληνας, την έχει η Vivartia, την οποία Vivartia την έχει η MIG, την οποία MIG την έχουν σαουδάραβες μετόχοι κλπ, κλπ. κλπ. Κάπως έτσι πάει με όλες τις "Ελληνικές" εταιρείες σήμερα.

Για το αλεύρι, όπως και σε ό, τι έχει μεσάζοντες συμφωνώ και επαυξάνω.

Για τους καταστηματάρχες έχεις άδικο. Οτι τα αγοράζουν 1 και τα πουλάνε 12. πχ, για τα ρούχα.... Δε τα δίνει κόστος η μαμά εταιρεία, γιατί πρέπει να βγάλει κι αυτή σωστά; Βάλε ότι όταν ο έλληνας αντιπρόσωπος το παίρνει 1?, θα πρέπει αμέσως αμέσως να προσθέσει πάνω σε αυτή την τιμή 23% ΦΠΑ. Σωστά; Βάλε υπαλλήλους, ΙΚΑ και άλλα επιπλέον όμορφα όπως ΔΕΗ, ΟΤΕ, ενοίκιο αν πρόκειται για φυσικό κατάστημα.... Άσε τη φορολογία των επιχειρήσεων που είναι μεγαλύτερη από τη αντίστοιχη του γερμανού κ.λ.π. Να οι τιμές στο Θεό.

Δε φταίει ο καταστηματάρχης της διπλανής πόρτας. Και αν κονομάγανε δε θα άκουγες για λουκέτα και απολύσεις στις ειδήσεις.

Αυτό που λες για την κοροίδια, ισχύει κατά κόρον στα super market που οι πολυεθνικές πουλάνε στη γερμανία το σαμπουάν 2 ? και σε εμάς 5?. Που τις πάνες τις έχουν 12? και σε εμάς 19?. Αλλά αυτά δυστυχώς, και έξω να τα βρούμε (amazon) δε μας τα στέλνουν. Τυχαίο;;;Δε νομίζω.

Αλλά εκεί σε θέλω... Μπορείς να γυρίσεις την πλάτη στα super market; Σε παίρνει; ΟΧΙ και το ΞΕΡΟΥΝ.

Γιατι ρε συ....... και στις αλλες χωρες δεν εχουν φπα...δεν εχουν ικα...δεν εχουν ενοικια...δεν εχουν εξοδα επιχειρησης...ασε ασε....

ασε δεν λεω αλλα θα φαμε καρτουλα για οφ τοπικ και ενοχλουμε και τα κοριτσια με σηριαλ συζητησεις....

Δεν θελω να πεισω καποιον.... καθενας κανει οτι νομιζει αναλογα με την τσεπη του....εγω θα συνεχισω με πεισμα να αρνουμαι...

απλα για μενα τα λεω...

Εγω το εχω πει και το κανω εφαρμογη, οτι μπορω να αγορασω απο εξω και συμφερει την τσεπη μου το κανω....

Με αφηνει παγερα αδιαφορη πια η ελληνικη αγορα...

Ειμαι αηδιασμενη πια μαζι τους.........

Γιατι ρε συ....... και στις αλλες χωρες δεν εχουν φπα...δεν εχουν ικα...δεν εχουν ενοικια...δεν εχουν εξοδα επιχειρησης...ασε ασε....

ασε δεν λεω αλλα θα φαμε καρτουλα για οφ τοπικ και ενοχλουμε και τα κοριτσια με σηριαλ συζητησεις....

Δεν θελω να πεισω καποιον.... καθενας κανει οτι νομιζει αναλογα με την τσεπη του....εγω θα συνεχισω με πεισμα να αρνουμαι...

απλα για μενα τα λεω...

Εγω το εχω πει και το κανω εφαρμογη, οτι μπορω να αγορασω απο εξω και συμφερει την τσεπη μου το κανω....

Με αφηνει παγερα αδιαφορη πια η ελληνικη αγορα...

Ειμαι αηδιασμενη πια μαζι τους.........

Καληώρα η mandco ή τα ακατανόμαστα...Ναι έχουν αυτά που λες. Αλλά αντίστοιχα σε πιό λογικά επίπεδα. Αυτές έχουν κάνει ένα branding και τα εισάγουν από κίνα και μπαγκλαντές με φτηνά εργατικά. Εκεί να δεις κόστος ?1 και πώληση ?12...

Ούτε εγώ θέλω να πείσω κάποιον και ούτε το παίζω Ελληνάρα. Έχω ψωνίσει από έξω και θα συνεχίσω. Απλά, θέλω να το κάνω εκεί που πραγματικά έχει διαφορα. Τώρα, κάπου άκουσα για 9 πακέτα μωρομάντηλα σε τιμή ανήκουστη για Ελλάδα. Ε εκεί, amazon με τα μπούνια.

Στο παράδειγμα από το οποίο ξεκίνησε η όλη συζήτηση, με τα μεταφορικά ερχόταν σχεδόν μία η άλλη... Ε, σε αυτή την περίπτωση θα προτιμούσα Ελλάδα. Θα ρθουν και πιο σύντομα...

AMl8p2.png s30Tp2.png

πράγματι το ποσοστό κέρδους του ακατανόμαστο είναι τεράστιο μην νομίζεται ότι είναι μόνο αυτό που βλέπετε στην αγορά τι εννοώ

Οι Εγγλέζοι φτιάχνουν τα πράγματα στο μπαγλατεζ λέμε τώρα με κόστος 1,5 λίρα το αντικείμενο έτσι......οκ....έρχονται στην Αγγλία και το πουλανε στο μαγαζί 8 λίρες (υποψη τα παιδικά ρούχα δεν έχουν φόρο στο Αγγλία από όσο ξέρω) άλλα και να είχε ο Έλληνας αντιπρόσωπος που ως έμπορος με επαγγελματικό αφμ αγοράζει με 0% επίσης ....αγοράζει από τον Εγγλέζο με ειδική τιμή (τι σκ#τ# χονδρέμπορος είναι) το τεμάχιο 5 λίρες και έρχεται στο Ελλάντισαν βάζει το λεπόν +23% και ένα πόσο να πούμε fear ποσοστό κέρδους ?? να πούμε 20%??? άντε να το πούμε, τα υπόλοιπα που πάνε ΟΕΟΟΟΟ???

(σορρυ για το οφ άλλα φούντωσα πάλι) :oops::oops:

Τί εννοείς αγοράζει με 0%;

εννοώότι ο κάθε επαγγελματίας πάει στην εφορία κάνει έναρξη εργασιών με χώρες της ευρωπαϊκής ένωσης και ο φόρος εκπίπτει δεν χρεώνεται

αγοραζει με φπα 11% στην πωληση του επανω πρεπει να βαλει το ελληνικο 23% συγχρονως πρεπει να βαλει την εφορια που θα πληρωσει στο τελος του χρονου την Δεη τον Οτε την εταιρια security την ασφαλεια του εμπορευματος τον λογιστη του που τον υποχρεωνει το κρατος το ενοικιο τα κοινοχρηστα το πετρελαιο και σαφεστατα το μισθο του γιατι δεν δουλευει για την ψυχη της μανας του. Τα περισσοτερα απο αυτα στο εξωτερικο ειναι ελαχιστα σαν κοστοι και συγχρονως το κρατος επιχορηγει τα καταστηματα για να ανοιξουν και για 5 χρονια δεν φορολογουνται κατι που σε εμας δεν ισχυει....Οσο δε το να λεμε οτι απλα δεν μας αρεσει η ελληνικη αγορα και δεν την στηριζουμε καλο ειναι να σκεφτομαστε ποιος μασ πληρωνει (οταν μας πληρωνει) γιατι αν μας πληρωνε το γαλλικο κρατος 'η γαλλικη εταιρια τοτε οκ το να το λεμε.Πραγματι πολλα πραγματα τα πουλανε σε εξωφρενικες τιμες αλλα δεν ισχυει σε ολα και κυριως σε συνοικιακα μαγαζια....Αν επισης σκεφτουμε οτι ολοι μας εχουμε καποιον γνωστο μας που δουλευει στον ιδιωτικο τομεα καλο ειναι να σκεφτομαστε οτι αν η εταιρια που δουλευει κλεισει απλα θα μεινει ανεργος και δεν θα μπορει ουτε απο το εξωτερικο να αγοραζει...Οποτε μην ειμαστε τοσο απολυτοι

Επειδη αναφερεσαι σε μενα............

σε παρακαλω πολύ αν εχεις κατι να μου πεις να μου το πεις ευθεως.....

Δεν μου αρεσουν τα πλαγια σχολια...ουτε τα καρφια....

Και θα το ξαναπω και ας μη σου αρεσει.....

Εχω το δικαιωμα μου να ειμαι απολυτη.....εφοσον δεν σε ενοχλω....

Και αν σε ενοχλω τοσο πολυ μπορεις καλλιστα να μη διαβασεις τα ποστ μου.....:mrgreen:

Sorry που θα πεταχτω σαν την τσουτσου, αλλα νομιζω οτι δεν υπαρχει λογος συζητησης υπερ ή κατα της αγορας απο το εξωτερικο, σε ενα θεμα που ασχολειται με τα e-shops. Και μονο που συμμετεχουμε και παρακολουθουμε αυτο το topic, σημαινει οτι ειμαστε υπερ της αγορας απο το εξωτερικο. Ολα αυτα που διαβαζω αφορουν αλλο topic.

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...