Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Αγορές μέσω internet!!! E-shops

Recommended Posts

ωραιοτατους και φθηνους υπνοσακους εχει το ikea δυστυχως ομως πρεπει να πας απο εκει και για online καταστημα κοιτα στο laredoute δεν εχει μεγαλη ποικιλια αλλα ειναι οικολογικοι εγω στην εκπτωσεις τους πηρα με 70% εκπτωση κατω απο 10 e

Μη σου πω πως ζητάς το πιο δύσκολο πράγμα!!! Εμείς απο το καλοκαίρι παιδευόμαστε και δεν έχουμε ανακαλύψει τίποτα!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kalamaraki

2510

• Γατουλα

1675

• female

1111

• Access

1092

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια τα clarks φαίνονται υπέροχα!!! Παρήγγειλα αυτά http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=320586855181&ssPageName=STRK:MEWNX:IT σχεδόν τζάμπα είναι!!!!! Θα σας πω εντυπώσεις μόλις τα παραλάβω!!!!

Τζάμπα πράμα καλέ αλλά δεν έχει άλλα σχέδια-νούμερα???:confused:

5JP7p3.png

rnsFp2.png

ωραιοτατους και φθηνους υπνοσακους εχει το ikea δυστυχως ομως πρεπει να πας απο εκει και για online καταστημα κοιτα στο laredoute δεν εχει μεγαλη ποικιλια αλλα ειναι οικολογικοι εγω στην εκπτωσεις τους πηρα με 70% εκπτωση κατω απο 10 e

πωπωωωωωωω το ειχα ξεχασει!!!!! αγορασα κι εγω στις εκπτωσεις απο laredoute αυτο τον υπνοσακο 7 ευρω.... σαν αυητον εδω http://www.laredoute.gr/product-Υπνόσακος.aspx?productID=324176013&documentID=407710 που εινια λεει και για το καροτσι! καλα το ειχαξεχασει εντελως καλοκαιριατικα που τον πηρα....

WLFfp2.png XI11p2.png

Αααα!! Σου ηρθαν εσενα?? Ποσες μερες εκαναν? Εγω ακομα τα περιμενω:-(!

Ελπιζω οχι για πολυ!

29/09 παράγγειλα, 05/10 τα είχα!

Ταχύτατοι νομίζω!

Για τσέκαρε στον απίστευτο ΕΛΤΑ καλή μου!

5JP7p3.png

rnsFp2.png

Διαφημίσεις

Επειδή έχω μπερδευτεί μηπως θα μπορούσατε να με βοηθήσετε με τα νούμερα παπαπουτσιών.

Για 24 με 25 νουμερο πιο να κοιτάξω σε uk ?

Εγω μεχρι τώρα κοιτούσα 7 αλλά σε αυτό το site http://www.shoesforkids.co.uk/

μετρώντας το πόδι της μικρής μου βγαίνει το 8. Στο ebay όμως το 8 αντιστοιχει σε 26.

Εχω χάσει τη μπάλα τι να κοιτάω τελικά?

Helphttp://parents.org.gr/forum/images/icons/icon9.gif

Εγώ ξέρω ό,τι το 8,5 είναι το 26 και το 9 το 27 και είναι τσεκαρισμένο σε γνωστά μου παιδάκια.

Επίσης επειδή παρέλαβα παπούτσια από εκεί και τα μέτρησα στο ποδαράκι του μικρού αλλά και με άλλα παπούτσια που έχουμε πάρει από εδώ, τα νούμερά του είναι σωστά. Δηλαδή το UK5 που πήρα αντιστοιχεί όντως στο 22.

Ελπίζω να βοήθησα! Απλά πρόσεξε για το κουτουπιέ!

5JP7p3.png

rnsFp2.png

Από TOPSHOP αγόραζα και εγώ όσο ήμουν Αγγλία. Τα ρούχα του ήταν ποιοτικώς σαν το newlook, τίποτα ιδιαίτερο αλλά σε σχέδια και στυλ το θεωρούσα καλύτερο.

Βρε θυμάμαι και άλλα μαγαζιά, μήπως να ψάξω αν στέλνουν online?

Μαράκι θυμάσαι τα wallis??

5JP7p3.png

rnsFp2.png

κοριτσια κατι μου θυμιζε το topshop και πηγα κι εψαξα τα ρουχα μου!!!!!!!!

ναι κι ομως!!!!! αγορασα το καλοκαιρι απο ενα μαγαζι εδω στο νησι αυτης της μαρκας κοντομανικα μπλουζακια με υπεροχα σχεδια 5 ευρω!!!!!! και τα εχω πλυνε βαλε, τελεια!!!

WLFfp2.png XI11p2.png

ω ναι! και debenhams...

τα wallis μου άρεσαν! 10 χρόνια κράτησα ένα φόρεμα αεράτο καλοκαιρινό! κυριολεκτικά το έλιωσα!!!

Εγώ έχω ακόμη ρούχα με τις ταμπέλες, αφόρετα που άμα τα βάλω τώρα το χω το διαζύγιο στο τσεπάκι:P

5JP7p3.png

rnsFp2.png

Διαφημίσεις

ω ναι! και debenhams...

τα wallis μου άρεσαν! 10 χρόνια κράτησα ένα φόρεμα αεράτο καλοκαιρινό! κυριολεκτικά το έλιωσα!!!

το φορεμα που φορουσα στην βαφτιση της εριεττας ηταν wallis!μονο 20 λιρες !:P

Kht7p2.png

3iVPp3.png

Διαφημίσεις

female ναι.ειχε βαλει ενα μελος κωδικο για δωρεαν μεταφορικα και ειχα γραφτει και στο newsletter.τα μπλουζακια που φοραω στην δουλεια ειναι ολα wallis.παρα πολυ καλη ποιοτητα για 5 ευρω που εδωσα για το καθενα.

Kht7p2.png

3iVPp3.png

Δεν ξέρω, δεν το πρόσεξα. Με τόσα που έχει η λίστα κάθε φορά πηγαίνω αμέσως στην κατηγορία που με ενδιαφέρει.

Πολύ καλά λοιπόν, στα υπόψιν και αυτό.

Πάω για νάνι τώρα, να περισώσω ό,τι προλάβω:)

Καληνύχτα σαίνια!

5JP7p3.png

rnsFp2.png

Εγώ έχω ακόμη ρούχα με τις ταμπέλες, αφόρετα που άμα τα βάλω τώρα το χω το διαζύγιο στο τσεπάκι:P

πλάκα κάνεις;;;; εγώ μόλις πάρω κάτι πρέπει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να το βάλω αμέσως! και συνέχεια!!! τρώω κόλλημα με ότι καινούργιο...δεν έχει μπει ποτέ ρούχο στην ντουλάπα με ταμπελάκι...το κόβω αμέσως!

JnDWp3.png Η λίστα με τα eshops-->Εδώ

πλάκα κάνεις;;;; εγώ μόλις πάρω κάτι πρέπει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να το βάλω αμέσως! και συνέχεια!!! τρώω κόλλημα με ότι καινούργιο...δεν έχει μπει ποτέ ρούχο στην ντουλάπα με ταμπελάκι...το κόβω αμέσως!

Αχαχα εγώ είχα (και έχ για τον μικρό πια) το ψώνιο να αγοράζω πολλά ρούχα και δεν προλαβαίνω να τα βάλω. Τώρα μίνι φόρεμα φουλ παγιέτα, πλεκτό ίσα που καλύπτει τον πωπό που να το βάλω να πάω μάνα πράμα???Θα με αποκεφαλίσει ο Κρητίκαρος.

Αχαχαχα:shock:

Πάω!!! Φιλάκια σε όλες!

5JP7p3.png

rnsFp2.png

έλα βρε κοπελιά μην παίζεις με τον πόνο μου τώρα .........:cry::cry:(ταξιδάκι στην Τουρκία παίζει???) :evil::evil:

Τουρκία είναι οι γονείς μου. Έρχονται την Παρασκευή!!!! Αν είχαν χρόνο θα τους έβαζα να ψάχνουν ζιπουνάκια. Προς το παρόν ένα δερμάτινο παράγγειλα.

Καλέ διώχτε με!

5JP7p3.png

rnsFp2.png

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...