Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Αγορές μέσω internet!!! E-shops

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kalamaraki

2510

• Γατουλα

1675

• female

1111

• Access

1092

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μην χασουν κανενα ευρω!E λοιπον θα το παραγγείλω και γω απο εξωτερικο για να μαθουν!!

ωραια πρεπει να ειναι και τα ταπερακια που εχει 2 των 150ml +2 300ml 14 ευρω

:twisted::twisted::twisted::twisted:

Kht7p2.png

3iVPp3.png

βρε σοφακι να σε ρωτησω κατι γιατι αυτη την απορια την εχω καιρο..

γιατι μαγειρεύουν σε ατμομαγειρα ?γινετε καλυτερο το φαγητακι των μικρων μας?

2 πράγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη ηλιθιότητα·Για το πρώτο δεν είμαι και τόσο σίγουρος...

Albert Einstein

βρε σοφακι να σε ρωτησω κατι γιατι αυτη την απορια την εχω καιρο..

γιατι μαγειρεύουν σε ατμομαγειρα ?γινετε καλυτερο το φαγητακι των μικρων μας?

ναι λενε οτι ειναι πιο υγιεινο και διατηρουν ολες τις βιταμινες τα φαγητα.ενδιαφερεσαι?γιατι υπαρχει τοπικ για τους ατμομαγειρες αν θελεις να ενημερωθεις.

Kht7p2.png

3iVPp3.png

Διαφημίσεις

θα περιμενω να ξαναφέρουν χαχαχαχα νευριασα τωρα!

petalouditsa μου στον ατμομαγειρα γλυτωνεις και πολυ χρόνο για να ετοιμασεις το φαγητο τους αλλα πιο σημαντικο βραζουν τοσο οσο χρειαζεται για να μην χασουν τις βιταμινες τους

YUfSp2.png

Πόσο σπαστικό είναι να θες να κάνεις παραγγελία και να μην έχεις τους κωδικούς του paypal και αυτός που τους έχει κοιμάται????

εγω ψωνιζω τοσο συχνα που τους εχω μαθει απ'εξω!:mrgreen::mrgreen:

Kht7p2.png

3iVPp3.png

Διαφημίσεις

εε τοτε κανεις υπομονη!

Και ολα τα πραγματακια για τα μωρα απο εξωτερικο τα εχω πάρει αλλα αυτος ο ατμομαγειρας με εχει παιδέψει λίγο.Δεν εχω και τον χρόνο τωρα να ψαξω με δυο μωρα!

YUfSp2.png

εε τοτε κανεις υπομονη!

Και ολα τα πραγματακια για τα μωρα απο εξωτερικο τα εχω πάρει αλλα αυτος ο ατμομαγειρας με εχει παιδέψει λίγο.Δεν εχω και τον χρόνο τωρα να ψαξω με δυο μωρα!

εγω να δεις τι ψαξιμο εχω ριξει γι"αυτον τον ατμομαγειρα.αλλα με τα μεταφορικα εβγαινε πολυ μικρη η διαφορα οποτε ελεγα να τον παρω απο ελλαδα.αλλα τα σαινια δεν με αφησαν!

Kht7p2.png

3iVPp3.png

όπως βλέπω όλες μας έχουμε γίνει expert στις Online αγορές χαχαχαχα

κακά τα ψέματα εκτός από τις τιμές για μένα σημαντικό ρόλο παίζει και η ευκολία μένω σε περιοχή όπου έχει ένα περίπτερο 2 φούρνους και ένα φαρμακείο όλα σε απόσταση 5-10 λεπτών με τα πόδια, από μαγαζιά τίποτις θα πρέπει λοιπόν να αφήσω το παιδί για να πάω για ψώνια ή να πάμε όοολοι μαζί ........μπορεί καμιά φορά το κέρδος να είναι 0 άλλα η αποφυγή της γκρίνιας είναι............ ανεκτίμητη:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

και η ευκολια σιγουρα!Εγω με την διδυμη κυηση δεν μπορουσα να παρω τα ποδια μου.Οποτε και λεφτα γλυτωσα και χρόνο.Τα παντα τα πηρα απο ιντερνετ.Τωρα που το mothercare δεν στελνει εδω τα στελνω κυπρο που εχω ενα γνωστο και οταν ερχεται μου τα φερνει.Απο αυτους εδω παντως δεν θα παρω ουτε μαντιλι

YUfSp2.png

κοριτσια ειδα οτι στην λιστα διπλα στο http://www.pharmacy4u.gr γραφεται προσοχη!

Δεν εχω αντιμετωπισει ποτε πρόβλημα και εχω παραγγείλει απο μπιμπερο,θερμαντηρες,αντιηλιακες κρεμες τα πάντα.Σχεδον οτι χρειαζομαι απο ειδη φαρμακειου τα παιρνω απο εκει

YUfSp2.png

Διαφημίσεις

κοριτσια ειδα οτι στην λιστα διπλα στο www.pharmacy4u.gr γραφεται προσοχη!

Δεν εχω αντιμετωπισει ποτε πρόβλημα και εχω παραγγείλει απο μπιμπερο,θερμαντηρες,αντιηλιακες κρεμες τα πάντα.Σχεδον οτι χρειαζομαι απο ειδη φαρμακειου τα παιρνω απο εκει

Εγώ την πάτησα! Είχα παραγγείλει καλσόν εγκυμοσύνης. Έκαναν λαθος και μου έστειλαν απλά. Επικοινώνησα πολλές φορές για να μου στείλουν εγκυμοσύνης και να τους τα στείλω πίσω, με διαβεβαίωναν ότι θα τα στείλουν και από τον Δεκέμβριο ακόμη τα στέλνουν. Φυσικά γέννησα και δεν τα χρειάζομαι πλέον οποτε έμεινα με αυτά...Κρίμα γιατί ποτέ δεν θα αγόραζα απλά καλσόν με 16,00? το ένα. Τόσο μου βγήκαν και δεν είχα και καλσόν κατά την εγκυμοσύνη γιατί δεν μπορούσα να αγοράσω άλλο...οπότε ΔΕΝ ξαναπαραγγέλνω τίποτα από αυτούς...:twisted:

nd2Xp3.pngIsxAp3.png

Τα μικρά μου κοριτσάκια, τα γλυκά μου ζουζουνάκια!!!

Πόσο σπαστικό είναι να θες να κάνεις παραγγελία και να μην έχεις τους κωδικούς του paypal και αυτός που τους έχει κοιμάται????

χα χα, αυτα παθαινω και εγω με τον αντρα μου, που ειτε θα ειναι μεσημερι και θα κοιμαται-οχι τοσο συχνο-ειτε θα ειναι μεσανυχτα που σιγουρα κοιμαται..........

Κορίτσια προσοχή. Δεν μαγειρεύουμε κρέας στον ατμομάγειρα. Το κρέας του μωρού θέλει καλό βράσιμο. Επίσης εγώ τον χρησιμοποίησα περίπου 2 βδομάδες και τον απέσυρα. Ήθελε πάνω από 1 ώρα να ετοιμάσει το φαγητό του μωρού και έπρεπε να πλένω μισή μέρα μετά τα αξεσουάρ του.

Από το pharmacy4u έχω ψωνίσει και εγώ 5 φορές και δεν αντιμετώπισα κανέναν πρόβλημα. Στο τηλ έχω μιλήσει μαζί τους και ήταν ευγενέστατοι και εξυπηρετικότατοι.

5JP7p3.png

rnsFp2.png

Μαράκι και Φλώρα σας ευχαριστώ πολύ.

Θα το κοιτάξω. Όντως 600 Λίρες κάνει το Σετ (άρα 720€ χωρίς μεταφορικά). Απλώς αν τα μεταφορικά είναι άλλα 100€ ξεφευγει λίγο.

Στο ebaby το έχει σούπερ τιμή αλλά γιατί να κάνει 3 μήνες παράδοση?? Έχετε πάρει και άλλα πράγματα από εκεό??

Αν έχετε και κάποιο άλλο site να δω θα το εκτιμούσα.

Σας ευχαριστώ πολύ. Καλή λευτεριά σε όλες τις μέλλουσες μανούλες...:D

Φαντάζομαι πως είναι αυτό ε ?

http://www.newbabyland.com/a-passeggio_trio-quinny-buzz-3-2010_product-0-88-18039-l2.aspx#

url=http://pregnancy.baby-gaga.com/]dev222pr___.png[/url]

Κορίτσια προσοχή. Δεν μαγειρεύουμε κρέας στον ατμομάγειρα. Το κρέας του μωρού θέλει καλό βράσιμο. Επίσης εγώ τον χρησιμοποίησα περίπου 2 βδομάδες και τον απέσυρα. Ήθελε πάνω από 1 ώρα να ετοιμάσει το φαγητό του μωρού και έπρεπε να πλένω μισή μέρα μετά τα αξεσουάρ του.

Από το pharmacy4u έχω ψωνίσει και εγώ 5 φορές και δεν αντιμετώπισα κανέναν πρόβλημα. Στο τηλ έχω μιλήσει μαζί τους και ήταν ευγενέστατοι και εξυπηρετικότατοι.

θα διαφωνήσω μαζί σου! εχω το beaba και είναι απο τις πιο αποτελεσματικές αγορες που έχω κανει!!! Και σε 2 λεπτακια πλενονται τα εξαρτήματα, μηπως κανεις κατι λάθος? σορυ για το off topic

Κοριτσια δεν ξερω αν γραφω στη σωστη ενοτητα αλλα χρειαζομαι τα φωτα σας.Φετος λεμε να κανουμε τη πρωτη μας βουτιτσα τον Αυγουστο που τα μωρα θα ειναι 7 μηνων.Ξερετε αν υπαρχουν μπρατσακια για αυτες τις ηλικιες γιατι ψαχνω και δεν εχω βρει κατι

rT3np3.png

καλησπεεερα...

οι ειδικες επι του amazon.co.uk ας με διαφωτισουν:

εβαλα μια χμμμ...καλη παραγγελια,στο καλαθι μου λεει οτι το subtotal ειναι 336,30 λιρες

οταν προχωραω στην πληρωμη βγαζει το εξης

items gbp 286,18

postage+shipping 14,40

total before VAT 300,58

vat 63,16

total 363,74

να υποθεσω οτι το vat περιλαμβανεται και στα μεταφορικα???

γιατι αν προσθεσω το 14,40 στο subtotal που λεει στο καλαθι το total ειναι 350,70.

οχι οτι ειναι καποια τρελλη διαφορα αλλα για να σιγουρευτω στο σκεπτικο μου!!!

το vat ειναι οι φοροι τους, θα πληρώσεις 363,74. Αν δεν βιαζεσαι κανε αυριο την παραγγελία σου μήπως κατι που πηρες το βγάλει σε προσφορα (αν και ειναι λιγο ρισκο αν εχεις ψωνισει ηδη πραγματα σε προσφορα)

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...