Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Αγορές μέσω internet!!! E-shops

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kalamaraki

2510

• Γατουλα

1675

• female

1111

• Access

1092

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κοριτσια τα φωτα σας please.......!!Εχω ετοιμασει μια παραγγελια για το Olivers Baby care και μου βγαζει αυτο λιγο πριν πληρωσω

Price

Sub total £122.95

Discount (GRN10) -£6.15

Shipping & Handling (Shipping Option - To Be Confirmed) £0.00

Grand Total £116.80

ειναι δυνατον να μην εχει shipping?εχω περασει ολα τα στοιχεια, οτι ειναι για να ερθει Ελλαδα κλπ...:confused::confused::confused:

bV6Dp3.png

κοριτσια τα φωτα σας please.......!!Εχω ετοιμασει μια παραγγελια για το Olivers Baby care και μου βγαζει αυτο λιγο πριν πληρωσω

Price

Sub total £122.95

Discount (GRN10) -£6.15

Shipping & Handling (Shipping Option - To Be Confirmed) £0.00

Grand Total £116.80

ειναι δυνατον να μην εχει shipping?εχω περασει ολα τα στοιχεια, οτι ειναι για να ερθει Ελλαδα κλπ...:confused::confused::confused:

Θα σου στείλουν μέιλ με τα μεταφορικά και αν συμφωνείς απαντάς για να συνεχιστεί η παραγγελία.

Διαφημίσεις

γεια σας!

Λοιπον, ειχα παραγγειλει πριν λιγες μερες απο το newlook, μου ηρθαν προχτες και πηγα και τα πηρα σημερα. Ολα πολυ καλα, μου αρεσε οτι ειχα παραγγειλει, ΑΛΛΑ ειχα κανει λαθος στο νουμερο και μου ηρθαν καπως μεγαλα 2 απο τα 4 ρουχα που πηρα. Μπορω να τα επιστρεψω και να παραγγειλω τα ιδια σε μικροτερο νουμερο ή πρεπει να ξανακανω παραγγελια;

h0MYp3.png

μολις μου ηρθε η παραγγελια μου απο το bce europe...Σαββατο παρηγγειλα, σημερα ηρθαν!!!ολα τελεια, με μια μονο αναποδια..το ενα προιον εχει ληξει απο τον Απριλιο!τους εστειλα mail , αλλα φανταζομαι θα μου το αλλαξουν με δικα τους εξοδα, ετσι??

bV6Dp3.png

στο αμαζον πρεπει να φτασεις την παραγγελια σου ενα βημα πριν την πληρωμη για να το δεις.αλλα αν επιλεξεις σαν πωλητη το αμαζον τα μεταφορικα ειναι γελοια πραγματικα.στο e-bay το γραφει διπλα

http://health-beauty.shop.ebay.co.uk/Skin-Face-Care-/11863/i.html?_nkw=badger&_catref=1&_fln=1&_trksid=p3286.c0.m282#item35a9c3bcef εκει πολυ λεει postage to GRC,διπλα στην τιμη του προιοντος.αν δεν γραφει ρωτας τον πωλητη αν στελνει ελλαδα.

σε ευχαριστώ πολύ sofaki για την βοήθεια ........:D:D

γεια σας!

Λοιπον, ειχα παραγγειλει πριν λιγες μερες απο το newlook, μου ηρθαν προχτες και πηγα και τα πηρα σημερα. Ολα πολυ καλα, μου αρεσε οτι ειχα παραγγειλει, ΑΛΛΑ ειχα κανει λαθος στο νουμερο και μου ηρθαν καπως μεγαλα 2 απο τα 4 ρουχα που πηρα. Μπορω να τα επιστρεψω και να παραγγειλω τα ιδια σε μικροτερο νουμερο ή πρεπει να ξανακανω παραγγελια;

τα πραγματα λογικα σου ηρθαν με ενα χαρτι μεσα που ελεγε τι πηρες στην μια σελιδα και στο πισω μερος της πληροφοριες για επιστροφη ρουχων.ριξε μια ματια......

Kht7p2.png

3iVPp3.png

Διαφημίσεις

Εχει παρει καποιος αεροπορικο εισητηριο απο εδω www.pamediakopes.gr η απο καποιο αλλο παρομοιο site ?

Ναι, εχω παρει απο το aerotickets.gr και απο το airtickets.gr. Και τα 2 για εξωτερικο. Απο το παμε διακοπες δεν ετυχε (ακομη) να παρω.

sofaki78 ναι εχει ενα χαρτι μεσα. Απλα κυκλωνω αυτα που λεει, και βαζω τα ρουχα μεσα που θελω να επιστραφουν και οταν τα παραλαβουν θα επιστρεψουν τα χρηματα στην καρτα μου; Πρεπει να τσεκαρω την καρτα ή θα με ειδοποιησουν με μειλ;

h0MYp3.png

Θα ηθελα να αναφερω οτι εχω παραγγειλει απο το feelunique απο 1/6 και δεν εχει ερθει τιποτα ακομα.Οι ιδιοι λενε οτι το εχουν στειλει το πακετο απο της 4/6 και σημερα στο ταχυδρομιο μου ειπαν οτι δεν εχουν παραλαβει τιποτα.Απο το συγκεκριμενο site εχω ψωνισει πολλες φορες βεβαια και παντα ηταν στην ωρα τους αλλα δεν μπορω να μην αναφερω οτι ή εχουν κανει πατατα αυτη τη φορα ή καπου εχει απλα χαθει το πακετακι στα λατρεμενα ΕΛΤΑ.

Επισης παρελαβα παπουτσια απο το myshoe 2 ζευγαρια, το ενα μια χαρα το πατουμενο το αλλο ομως ηταν μια χρησεως.Το φορεσα και μετα απο δυο ωρες παει το κουμπωμα.Ουτε να το επιστρεψω μπορω βεβαια αφου το εχω φορεσει.

Τι να πω?Μαλλον αυτο το καιρο εχω το συνδρομο της γκαντεμοπαραγγελειας

rT3np3.png

μολις μου ηρθε η παραγγελια μου απο το bce europe...Σαββατο παρηγγειλα, σημερα ηρθαν!!!ολα τελεια, με μια μονο αναποδια..το ενα προιον εχει ληξει απο τον Απριλιο!τους εστειλα mail , αλλα φανταζομαι θα μου το αλλαξουν με δικα τους εξοδα, ετσι??

πολύ πιθανών να σου στείλουν εκπτωτικό κωδικό με την αξία του προιόντος για επόμενη αγορά.Εμένα έτσι είχαν κανει κάποτε σε παρόμοια περίπτωση.

cceXp3.png

pcTFp3.png

Σημερα παρελαβα απο το crazy8.com ολα μια χαρα γυρω στις 14μέρες κανανε εμ Αμερική βλέπεις με την εγραφη σου δίνου εκπτωση 10$ ηρθαν με δικη μου επιλογη με ταχυδρομειο και φυσικά δεν πληρωσα τελωνειο...ουφ αυτα

αυτα τωρα περιμενω καποια απο το ebay .......

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια θέλω τα φώτα σας: τα μεγέθη του newlook και του wallis (12, 14, 16 κλπ) είναι ίδια με του marks and spencer ως αγγλικά που είναι όλα??? μπορείτε να με βοηθήσετε όσες έχετε ήδη ψωνίσει από κει?

Ευχαριστώ προκαταβολικά!!!

Κοριτσάκια θέλω τα φώτα σας: τα μεγέθη του newlook και του wallis (12, 14, 16 κλπ) είναι ίδια με του marks and spencer ως αγγλικά που είναι όλα??? μπορείτε να με βοηθήσετε όσες έχετε ήδη ψωνίσει από κει?

Καλημερα, δεν ειμαι αρμοδια να σου απαντησω, καθως εκανα και γω λαθος στα νουμερα και ηρθαν αλλα αντι αλλων!!!!

Παντως και γω θα ηθελα να μου πειτε, πχ, αν φορατε Μ με L στα ελληνικα ρουχα, στο newlook πχ τι μεγεθος διαλεξατε και σας εκανε;;

Γιατι εχω καταμπερδευτει!!!!

h0MYp3.png

μέχρι το νούμερο 14 το newlook είναι ένα πόντο παραπάνω στην μέση από το Μ&Σ από εκεί και μετά τα νούμερα αλλάζουν δείτε τους πίνακες και στα 2 και συγκρίνεται τις διαφορές ........πάντως και εγώ που φοράω 14 σε σταθερό ύφασμα στο ΜΣ από το newlook που αγόρασα το ίδιο νούμερο (υποτίθεται ότι είναι και 1 πόντο μεγαλύτερο) την πάτησα ........έχει χαμηλή μέση (ενώ δεν φαινόταν στη εικόνα και μου είναι λίγο στενό (όχι ότι δεν μου κάνει απλά δεν θα το αγόραζα άμα το δοκίμαζα γιατί δεν μου αρέσουν τέτοιου είδους παντελόνια)

Επίσης το μήκος στα newlook είναι μεγαλύτερο από τα m & s και πάλι δείτε τους πίνακες να συγκρίνεται τις διαφορές

κοριτσια καλημερα και να χαιρεστε τα παιδακια σας.

δεν διαβασα για να ειμαι ειλικρινης ολα τα post και μπορει να σας ρωτησω κατι που ηδη εχει απαντηθει!!

σκέφτομαι να παραγγειλω καροτσακι απο το e-baby.gr, εχει ψωνίσει καμια σας απο εκει? ειναι αξιοπιστο? με ποιο τροπο πληρωμης προτεινετε?

1d6gp3.png

κοριτσια καλημερα και να χαιρεστε τα παιδακια σας.

δεν διαβασα για να ειμαι ειλικρινης ολα τα post και μπορει να σας ρωτησω κατι που ηδη εχει απαντηθει!!

σκέφτομαι να παραγγειλω καροτσακι απο το e-baby.gr, εχει ψωνίσει καμια σας απο εκει? ειναι αξιοπιστο? με ποιο τροπο πληρωμης προτεινετε?

οτι ειναι στην λιστα ειναι αξιοπιστο.........και με προπληρωμενη νομιζω μπορεις να πληρωσεις και με paypal,αυτο απο εσενα εξαρταται.....

Kht7p2.png

3iVPp3.png

μέχρι το νούμερο 14 το newlook είναι ένα πόντο παραπάνω στην μέση από το Μ&Σ από εκεί και μετά τα νούμερα αλλάζουν δείτε τους πίνακες και στα 2 και συγκρίνεται τις διαφορές ........πάντως και εγώ που φοράω 14 σε σταθερό ύφασμα στο ΜΣ από το newlook που αγόρασα το ίδιο νούμερο (υποτίθεται ότι είναι και 1 πόντο μεγαλύτερο) την πάτησα ........έχει χαμηλή μέση (ενώ δεν φαινόταν στη εικόνα και μου είναι λίγο στενό (όχι ότι δεν μου κάνει απλά δεν θα το αγόραζα άμα το δοκίμαζα γιατί δεν μου αρέσουν τέτοιου είδους παντελόνια)

Επίσης το μήκος στα newlook είναι μεγαλύτερο από τα m & s και πάλι δείτε τους πίνακες να συγκρίνεται τις διαφορές

Δηλαδη το 14 σε ποιο αντιστοιχει σε μας; Ας πουμε ειναι το Μ ή το L;

h0MYp3.png

To www.seraphine.com έχει εκπτώσεις.Κοπιάστε οι εγκυούλες!!!

Ερώτηση: αυτό το φόρεμα http://www.seraphine.com/maternity-clothes-categories/maternity-dresses/displayProduct.asp?idproduct=1150&idcategory=140&title=Crochet+Knit+Dress%2C+Maternity+Dresses θα κάνει λέτε για θηλασμό;Είναι πλεκτούλι.Θα τραβιέται αρκετά στο πλάι;

cceXp3.png

pcTFp3.png

Ναι, εχω παρει απο το aerotickets.gr και απο το airtickets.gr. Και τα 2 για εξωτερικο. Απο το παμε διακοπες δεν ετυχε (ακομη) να παρω.

sofaki78 ναι εχει ενα χαρτι μεσα. Απλα κυκλωνω αυτα που λεει, και βαζω τα ρουχα μεσα που θελω να επιστραφουν και οταν τα παραλαβουν θα επιστρεψουν τα χρηματα στην καρτα μου; Πρεπει να τσεκαρω την καρτα ή θα με ειδοποιησουν με μειλ;

δεν εχω κανει αλλαγη και δεν ξερω:roll::roll: αλλα βλεπω τωρα το χαρτι.πηγαινε εκει που λεει reason for return και κυκλωσε εναν απο τους αριθμους διπλα στον σωστο κωδικο.λεει πιο κατω οτι θα σου επιστρεψουν μεσα σε 30 μερες το ποσο.και παρε και αποδειξη απο το ταχυδρομειο οτι οντως το εστειλες.και στειλτο εκει που λεει International customers.παρε τηλεφωνο στην τραπεζα σου σε κανενα μηνα και ρωτα αν σου εκαναν επιστροφη.εχεις 14 μερες περιθωριο απο την στιγμη που παραλαβεις για επιστροφη.

Kht7p2.png

3iVPp3.png

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...