Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Αγορές μέσω internet!!! E-shops

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kalamaraki

2510

• Γατουλα

1675

• female

1111

• Access

1092

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εγω τα μαρκς τα παιρνω οταν εχει εκπτώσεις και βγαινουν πολυ ποιο οικονομικά απο τα μοδερ και σε πολύ καλυτερες τιμές εχουν ακομα και χωρις έκπτωση πχ 7 κορμάκια εσώρουχα 15ευρώ ή 17,70ευρώ.. μια χαρα ειναι!!

Εγω τα μαρκς τα παιρνω οταν εχει εκπτώσεις και βγαινουν πολυ ποιο οικονομικά απο τα μοδερ και σε πολύ καλυτερες τιμές εχουν ακομα και χωρις έκπτωση πχ 7 κορμάκια εσώρουχα 15ευρώ ή 17,70ευρώ.. μια χαρα ειναι!!

Κι εγώ αυτά πήρα και πήρα και μαζεμένα όταν είχα κουπόνι -10% (γιατί ψωνίζω συχνά και για μένα και δίνουνε :oops:), οπότε μου βγήκε καλά!

Βγάζουν και -20%, αλλά είναι για μια μέρα κι αν προλάβεις.

Φέτος μου 'χανε στείλει sms όταν τα βγάλανε -20, αλλά δεν είχα μία :rolleyes:.

xcYlp2.png?ab2FYc5BKIjjp3.png?Uc4YgY5u

βρε....αλλου αναφερόμουνα....

δε σε πιανωωωωωωω

ναι κι εγω εχω παρει απο μαρκς με το κουπονι -10% που δινουν οταν μαζεψεις ποντους....

οι 3 αδες φορμακια μακρυμανικα 23 ευρω νομιζω και η 7αδα οπως λες τα λευκα μονοχρωμα 15 ευρω....

βρε κοριτσια μπορουμε να βρουμε πουθενα στο ιντερνετ που να λεει τις προσφορες του? τωρα πχ περασα απεξω κι εχει γυναικεια εσωρουχα 1+1 στη μιση τιμη λεει........

WLFfp2.png XI11p2.png

Διαφημίσεις

και εγω φετος που ειχαν -20...δεν ειχα μια....

δεν πειράζει!

Μαεστριαααααααααααα

θες να βρεθουμε στο μαρκς στο καρφουρ στις 15/7??????????

χααχαχαχαχαχα

Ναι, ναι, πήγαινε από νωρίς και περίμενέ με!

ΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧα :lol::lol::lol:!

εγω φετος απο πεισμα δεν θα παω μοδερ.....το εχω βαλει σκοπο.

Εξαλλου δεν βγαζουν και τρελλες εκπτώσεις και κανουν την εξης μαμουνια τα κ#$@παιδα... βγαζουν τα -50% τρεις και τεσσερις μερες πριν την επισημη εναρξη των εκπτώσεων...οπωτε οταν πας εχουν μεινει τα χαλια και τα σπασμένα νουμερα.

Φετος το ειπα οτι θα παω μονο στο μαρκς και στο σαμ.

Αν έχεις κάρτα κι έχεις δώσει στοιχεία, σου στέλνουν sms. Εμένα μου στέλνουν συνέχεια!

ειναι στο ονομα της μαμας μου η καρτα και ψωνιζουμε και οι 2 απο την ιδια για να μαζευονται πιο γρηγορα οι ποντοι και ολο κουπονι -10% μας δινουν που το ψωνιζουμε παλι παρεα.......... :D:D αλλα μαλλον εχει δωσει το κινητο της γιαυτο δε ξερω τπτ για μυνηματα.... αυτα δεν τα κοιταζει η μανουλα μου........

αμα σου στελνουν μυνηματα δε μας τα λες κι εμας??????????? αν εχεις τη διαθεση............

WLFfp2.png XI11p2.png

Διαφημίσεις

Ναι, ναι, πήγαινε από νωρίς και περίμενέ με!

ΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧα :lol::lol::lol:!

Γιατι μαρι δεν θες να βρεθουμε.........??????????????:confused::confused:

θα το παρω προσωπικα ε..... :(

για μισο λεπτοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο

το marks στελνει αγγλια?????? γιατι μαζι με αυτα που θα παρω μεσω της γνωστης μου μπορει να παρω κι απο κει τπτ!!!!!!!!!!!! χμ τι τροπους πληρωμης εχει ομως???? ααααααααα παω να δω!!!!!!!!!!!!!

WLFfp2.png XI11p2.png

ειναι στο ονομα της μαμας μου η καρτα και ψωνιζουμε και οι 2 απο την ιδια για να μαζευονται πιο γρηγορα οι ποντοι και ολο κουπονι -10% μας δινουν που το ψωνιζουμε παλι παρεα.......... :D:D αλλα μαλλον εχει δωσει το κινητο της γιαυτο δε ξερω τπτ για μυνηματα.... αυτα δεν τα κοιταζει η μανουλα μου........

αμα σου στελνουν μυνηματα δε μας τα λες κι εμας??????????? αν εχεις τη διαθεση............

Ναι φυσικά, αν το θυμάμαι εγκαίρως δεν υπάρχει πρόβλημα! :D

καλαμαράκι μην το πάρεις προσωπικά, σεεεεεεεεεεεεεε παρακαλώωωωωωωωωωωωωω :P:p!

βρε....αλλου αναφερόμουνα....

εγώ που το έπιασα λοιπόν............συμφωνώ..............

αχ βρε kalamaraki μου είδες που έχουμε φτάσει? να υποψιαζόμαστε τα πάντα.......

irida μήνύμά σου σήμερα 14:16

σωστά kalamaraki????

Κορίτσια να σας ρωτήσω κάτι για το mytoys.de??Παρήγγειλα την περασμένη Πέμπτη το καρεκλάκι φαγητού της chicco..Παρασκευή μου έστειλε e-mail ότι το καρεκλάκι έχει σταλεί και έλεγε σε 4-6 μέρες θα το παραλάβω...Οπότε περίμενα κι εγώ σήμερα αλλά τίποτα, ούτε τις προηγούμενες μέρες...Μπορείτε να μου πείτε με ποιό κουριερ συνεργάζονται να πάρω κανένα τηλέφωνο να ρωτήσω τι γίνεται??Όχι τίποτα άλλο αλλά δυσκολεύομαι να ταίσω την μικρή αγκαλιά...

an1cF1XNw360030Nzc3NzlkaHw2NzI5MTUwZGF8VG8gZ2x1Zml0em91cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Διαφημίσεις

kale bre καμμια σας δεν θα σχολιασει το μπρατσαρα ??? χαχαχα

Κοριτσια εγω το μαδερ της χαλκιδας και γενικα το ελληνικο το εχω διαγραψει οτι υπάρχει δεν παταω ουτε στο elc που εχουν καθε τριτη 5-6 play time να ζωγραφιζουν .

ο Εξυπνος ο ελληναρας ας τα βαλει .... κομπρεσα

Αντε να δουμε πόσο υπομονη ακομα ....

Κορίτσια να σας ρωτήσω κάτι για το mytoys.de??Παρήγγειλα την περασμένη Πέμπτη το καρεκλάκι φαγητού της chicco..Παρασκευή μου έστειλε e-mail ότι το καρεκλάκι έχει σταλεί και έλεγε σε 4-6 μέρες θα το παραλάβω...Οπότε περίμενα κι εγώ σήμερα αλλά τίποτα, ούτε τις προηγούμενες μέρες...Μπορείτε να μου πείτε με ποιό κουριερ συνεργάζονται να πάρω κανένα τηλέφωνο να ρωτήσω τι γίνεται??Όχι τίποτα άλλο αλλά δυσκολεύομαι να ταίσω την μικρή αγκαλιά...

με ACS astarti μου.

μην ξεχνάς όμως ότι έπαιζε πάλι το νέφος από το ηφαίστειο αυτές τις μέρες, μήπως έχει να κάνει?

με ACS astarti μου.

μην ξεχνάς όμως ότι έπαιζε πάλι το νέφος από το ηφαίστειο αυτές τις μέρες, μήπως έχει να κάνει?

Λες ε??Δεν το χα σκεφθεί...Πάντως θα πάρω και την acs για καλό και για κακό να ρωτήσω τι γίνεται και βλέπουμε...Και πάλι σ'ευχαριστώ..!!!:P:p

Λοιπόν πήρα την acs αλλά δεν ξέρουν τίποτα λέει, δεν έχουν κάποιο δέμα για μένα...Τους έδωσα τα νούμερα που μου είχε στείλει το mytoys αλλά δεν ισχύουν και μετά κοίταξε με διεύθυνση αλλά τίποτα...Με το ηφαίστειο λέει δεν παίζει καθυστερήσεις, γίνονται οι πτήσεις...Ουφφφφφ θα πρέπει να περιμένω μάλλον μέχρι την Δευτέρα και αν δεν έρθει κάτι θα στους στείλω e-mail..

Άκυρο!!!!!Μόλις είδα από την υπηρεσία gls του mytoys ότι σήμερα έφτασε το δέμα μου στην acs...Δεν το χα δει η χαζή τόσο καιρό, σήμερα το πρόσεξα....

kale bre καμμια σας δεν θα σχολιασει το μπρατσαρα ??? χαχαχα

Κοριτσια εγω το μαδερ της χαλκιδας και γενικα το ελληνικο το εχω διαγραψει οτι υπάρχει δεν παταω ουτε στο elc που εχουν καθε τριτη 5-6 play time να ζωγραφιζουν .

ο Εξυπνος ο ελληναρας ας τα βαλει .... κομπρεσα

χαχαχαχ εσυ εκει με τον μπρατσαρα!!!!!!!!!!!!

Και εγω στο φτυσιμο εχω το elc.....

για μισο λεπτοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο

το marks στελνει αγγλια?????? γιατι μαζι με αυτα που θα παρω μεσω της γνωστης μου μπορει να παρω κι απο κει τπτ!!!!!!!!!!!! χμ τι τροπους πληρωμης εχει ομως???? ααααααααα παω να δω!!!!!!!!!!!!!

για μισοοοοοοοοοοο

καλα ιριδα πολυ γουστο σε κάνω εχει πάρει φωτιά ο ω σου χαχαχαχαχαχαχα

Ναι καλε στελνει...στο τιμπουκτου που λεει ο λογος χαααχαχαχα

την βλεπω την Ιριδα να μενει ταπι και ψυχραιμη

εγώ που το έπιασα λοιπόν............συμφωνώ..............

αχ βρε kalamaraki μου είδες που έχουμε φτάσει? να υποψιαζόμαστε τα πάντα.......

irida μήνύμά σου σήμερα 14:16

σωστά kalamaraki????

Οοοοοοοοοχι αυτο δεν ειναι υποψιάζομαι τα παντα.....

Οχι αυτο ειναι ειμαι σκεπτικη ....μα απο το πρώτο ποστ...Ελεος πια!

Αστάρτι....επειδη ζουμε στην ελλάδα....ελληνες δουλευουν φιντάνια

εγω θα σου ελεγα οτι το πακέτο σου θα έρθει την Δευτερα....!

Σημερα εκλεινες 6εργάσιμες...σιγα μην το ειχες...τι λες καλε? Σημερα ειναι Παρασκευη...το μυαλο ειναι στο σ.κ...

Καλημέρα κορίτσια και αγόρια.

Παρακολουθώ τα μηνυματά σας και μακάρι ο Θεούλης να βάλει το χέρι του για τις τσέπες όλων μας και να βρούμε άκρη από το e-best!

Δεν μου λέτε...

Όσες έχετε παραγγείλει, σας έχουν δεσμεύσει χρήματα ή όχι???

Και αυτός ο κυριούλης από το e-best που είναι τώρα να μας λύσει τις τόσες απορίες???????????

ΝΕΧΤ & ADAMS ΨΗΦΙΖΩ ΚΑΙ ΕΓΩ!!!!!!!!!!!!!

Εμένα τα χρήματα δεσμεύτηκαν από την Τετάρτη που έκανα την παραγγελία και παραμένουν δεσμευμένα έως και σήμερα που το κοίταξα. Ακυρωτικό mail δεν έχω πάρει προς το παρόν.

βετα:lol:

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...