Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Αγορές μέσω internet!!! E-shops

Recommended Posts

p3n υπάρχει στη λίστα οπότε σίγουρα είναι τσεκαρισμένη.Ετοιμάζομαι και εγώ να κάνω παραγγελία αλλά εχθες που το προσπάθησα όποτε πήγαινα να βάλω κάτι στο καλάθι μου κόλλλαγε η σελίδα οπότε το άφησα.

cceXp3.png

pcTFp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kalamaraki

2510

• Γατουλα

1675

• female

1111

• Access

1092

Περισσότερες δημοσιεύσεις

σ'ευχαριστω πολυ μαμαχρυσα!

Το ειδα οτι υπαρχει αλλα δεν βρηκα καποιο σχολιο γιαυτο.

[URL="http://pregnancy.baby-gaga.com/"][/URL][URL="http://www.baby-gaga.com/"][IMG]http://tickers.baby-gaga.com/t/dogdogard20100608_-8_My+child+is.png[/IMG][/URL]

κοριτσια ευχαριστω πολύ για τις απαντησεις σας ανοιξτε ενα καινουργιο θεμα για να της πω της κοπελας να γραφτει και να δει όλα οσα λεμε .Θα της μεταφερω όλα οσα ειπαμε .

Ισως να μπορεσει να φτιαξει ενα ον λινε μαγαζι website πώς ειναι το justdresses και να μας τα στελνει με 8 ευρω μεταφορικα λέω εγω τωρα απλα

Σας το ξαναλεω ότι αν τελικα μπορεσει να γινει όλο αυτο θα μας σωσει και ειναι στο τελευταιο ετος ιατρικης μια υπεροχη κοπελα για να εχετε μια ιδεα .

ουφ

Αντε να δουμε πόσο υπομονη ακομα ....

κοριτσια πειραζει να ανοιξω ενα νεο θεμα με τις αγορες απο αγγλια μεσω γνωστου επειδη με ενδιαφερουν κι αλλα καταστηματα εκτος του Mothercare και γραφω ενα σωρο εδω αλλα δε μου απανταει καμια?

Irida ξερεις τι? Οντως δεν μιλάμε μονο για το μοδερ απλα βλέπω οτι λιγες ασχολουνται καθως δεν εχουν φιλο/η για να το κάνουν.

Ανοιξε ενα θεμα με τιτλο ισως "Αγορές από καταστηματα με δανεική Αγγλική διευθυνση" να γράψεις και εκει λεπτομερειακα τον τροπο, την κουριερ κτλπ για να μην χάνονται εδω μεσα με τοσες δημοσιέυσεις! Καλα το σκέφτηκες

Διαφημίσεις

σ'ευχαριστω πολυ μαμαχρυσα!

Το ειδα οτι υπαρχει αλλα δεν βρηκα καποιο σχολιο γιαυτο.

Οτι ειναι στη λιστα ειναι δοκιμασμένο και αξιοπιστο, οταν παρουσιάζεται καποιο πρόβλημα για τον χ λογο αναφέρεται διπλα απο το λινκ και μετά καθενας ειναι υπευθυνος για το τι θα κανει! Στο λεω απλα για να μην φοβασαι να προχωρήσεις σε αγορές. Επισης υπάρχουν και σαιτ που σβήστηκαν μετά απο παράπονα μελών

Φιλίτσα επειδή εκεί είναι σοβαρό ας πουμε κράτος πες στη φίλη σου να ψάξει κατ αρχην μην έχει πρόβλημα και βρεθεί μπλεγμένη η κοπέλα. Γιατί μιλάμε για τεράστιο όγκο παραγγελιών που θα έχουν τον ίδιο παραλήπτη... Μπορεί να θεωρήσουν ότι διακινεί εμπορεύματα εκτός της χώρας...

όχι τον ιδιο παραλήπτη .... τον ιδιο αποστολέα ... για να μην παρεξηγηθω :)

Βρε η Ραβ εννοει....αφου ολες οι παραγγελίες απο μοδερ θα έχουν εκείνη παραλήπτη....

Μην γίνει τσακωτή μετά απο καταγγελια απο εκει!!!!!!!

ΑΑΑΑΑΑΑΑ οκ ειμαι ξανθια :)

λοιπον το ψαχνει να υπάρχει και αυτη η περιπτωση να ενοικιασει την δ/νση της αλλα επειδη εχει μικρο παιδι δεν ειναι ευκολο να χτυπανε κουδουνια χαχαχαχ το φανταζεστε ?? αλλα ριχτε ιδεες και πιστευω όλα θα γινουν :)

Μόλις παραλάβεις περιμένουμε ενημέρωση!!!

Αχ μακάρι να γίνεται γιατί μου έχει λέιψει το mothercare...

Έστειλα και e-mail στο ebest.gr για να ρωτήσω αν όντως γίνεται αποστολή παραγγελιών από το mothercare μέσω της ιστοσελίδας τους.

Μόλις απαντήσουν θα σας ενημερώσω.

Για το Morthercare αναφέρει εδώ

http://www.ebest.gr/mothercare/

Λες;;;; Ενημέρωσε όταν απαντήσουν ε;

FINGERS CROSSED!!! ;)

JnDWp3.png Η λίστα με τα eshops-->Εδώ

Διαφημίσεις

κοριτσια,εχει ψωνισει καμια απ το http://www.nursingbra-shop.co.uk ?

κοριτσια μου επειδη εχω μεινει ποοοοολυυυυυυυυυ πισω σε αυτα-ειμαι στα γιαγιαδιστικα τα βαμβακερα-θα ειχατε την καλοσυνη νε με βοηθησετε να βρω το νουμερο μου??που το βρισκω???εχει ιντσες και δεν βγαζω ακρη...........

κοριτσια μου επειδη εχω μεινει ποοοοολυυυυυυυυυ πισω σε αυτα-ειμαι στα γιαγιαδιστικα τα βαμβακερα-θα ειχατε την καλοσυνη νε με βοηθησετε να βρω το νουμερο μου??που το βρισκω???εχει ιντσες και δεν βγαζω ακρη...........

Aπο αυτό το site και εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένη!

Αν και πράγματι κολλάει κάποιες φορές η σελίδα,

παρήγγειλλα πριν καιρό 2 σουτιέν (δωρεάν μεταφορικά!) σε λάθος νούμερο.

Τα έστειλα πίσω με απλό ταχυδρομείο (περίπου 4e πλήρωσα), τα παρέλαβαν σε 1 εβδομάδα και αφού τους ζάλισα με 100 mail , προκειμένου να βρώ το σωστό νούμερο (εξυπηρετικότατοι κ αμεσότατοι πάντως!), μου έστειλαν τα σωστά...

Τα size τους πάντως είναι απλά, 36Β 36D 36DD κτλ, τα γνωστά δηλ

(άσχετα αν εγώ τα πήρα λάθος!)

Διαφημίσεις

Σε αυτή την σελίδα έχει οδηγό πως να υπολογίσεις το νούμερο που φοράς. Και σε ίντσες και σε εκατοστά και απ'όλα :)

http://www.mothercare.com/gp/node/n/49362031/275-2303277-4079654?ie=UTF8&mcb=core

KVQKp3.png5gpbp3.png

ας νοικιασει μια ταχυδρομικη θυριδα ( αν το λεω καλα) και ολες η παραγγελιες να πηγαινουν εκει. Μην σου πω να νιοκιασει καμια αποθηκη :) γιατι τοσες που ειμαστε θα τρελαθει το κοριτσι

νοικιαζει μια αποθηκη κανει μια σελιδα στο ιντερνετ ή blog και λεει οτι παρεχω τις υπηρεσιες μου εναντι πχ 10 ευρω για το εξαμηνο ( μην ειναι και μεγακη η τιμη) στη συνεχεια την πληρωνουμε με paypal και οταν πανε το πραγματα στην αποθηκη εχει κανει συμφωνια με την κουριερ ( πχ να τις χρεωνουν 5 ευρω για εξοδα αποστολης και αυτη να μας χρεωνει 8 ευρω) οποτε πιστευω κατι θα βγαζει ( σημειωτεω οτι τα περισσοτερα καταστηματα εντος αγγλιας δεν χρεωνουν μεταφορικα παλι φτηνοτερα θα μας ερχετε)

νοικιαζει μια αποθηκη κανει μια σελιδα στο ιντερνετ ή blog και λεει οτι παρεχω τις υπηρεσιες μου εναντι πχ 10 ευρω για το εξαμηνο ( μην ειναι και μεγακη η τιμη) στη συνεχεια την πληρωνουμε με paypal και οταν πανε το πραγματα στην αποθηκη εχει κανει συμφωνια με την κουριερ ( πχ να τις χρεωνουν 5 ευρω για εξοδα αποστολης και αυτη να μας χρεωνει 8 ευρω) οποτε πιστευω κατι θα βγαζει ( σημειωτεω οτι τα περισσοτερα καταστηματα εντος αγγλιας δεν χρεωνουν μεταφορικα παλι φτηνοτερα θα μας ερχετε)

όπως μου τα γραφετε της τα στελνω ευχαριστουμε ::))

εστειλα και εγω μαιλ΄στο ebest και δε θελω να πω που με εγραψε!

μακαρι να απαντησει!

Καλημερα εγω χθες εγινα μελος στο ebest και περιμενω ακομα τον κωδικο για ενεργοποιηση του λογαριασμου......μηπως εχει καποιο λακο η φαβα!!!!!:rolleyes:

Εχει παραλαβει καμμια απο ebest?

9newp3.png8dIOp3.png

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...