Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Αγορές μέσω internet!!! E-shops

Recommended Posts

εγω απο amazon πηρα αυτο:

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B002WTF2PA/ref=oss_product

και το ελαβα σε 10 μερες,πρεπει να ηταν πωλητης ανεξαρτητος και οχι καθαρα απο amazon,γιατι ενω ολα απο εκει μου ερχονται με κουριερ ,αυτο ηρθε με ταχυδρομειο.

και γω ψαχνω καθισμα:P

εισαι ευχαριστημενει με αυτο που πηρες?????

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kalamaraki

2510

• Γατουλα

1675

• female

1111

• Access

1092

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αναζητώ πάπλωμα κατά προτίμηση πουπουλένιο.

Βλέπω ότι στο amazon έχει φοβερές εκπτώσεις σε τέτοια είδη.

Είμαι ανίδεη από ποιότητες, tog και τα τοιαύτα.

Υπάρχουν τίποτε συμβουλές / οδηγίες για να μην την πατήσω?

ειχα ψαξει και εγω να δω τι σημαινει τα τογκ αν και εγω εχω καταργησει τελειως το παπλωμα και χρησιμοποιουμε μονο κουβερτες Ισπανιας τις απαλές.

Δεν ξερω τι θα βρεις αλλα εχουν γενικα τσουχτερα μεταφορικα.

Σου βαζω ενα λινκ να διαβασεις που τα εξηγει:

http://www.here-be-dreams.com/bedroom/togs.html

Animation3-6.gif

"Some only dream of Angels, I held three in my arms"

α ετσι ε???? θα σε μαλώσω!!

Τι να κάνω η δόλια μάνα, έχω χαζέψει από το σεμινάριο αυτήν την εβδομάδα. Εκτός από την δική μου, κάνω και άλλων δύο τις εργασίες ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ. Ο άνθρωπος ορχήστρα.

Ημέρα αγορών και πληρωμών σήμερα.

Αγόρασα αυτά http://www.paresfootwear.co.uk/store/product/232845/Garvalin-Sandal-112343-Red/ και http://www.paresfootwear.co.uk/store/product/232769/Garvalin-Sandal-112435-Red/ για τα λουλούδια μου !!!!

Επίσης το πιεσόμετρο του μπαμπά μου (όπως είπαν τα κορίτσια, εδώ γύρω στα 55-60 ευρώ)http://www.amazon.co.uk/gp/product/B003CYK6FA/ref=oss_product και την αντιψειρική χτένα για τα παιδιά (γύρω στα 40-45 εδώ νομίζω) http://www.amazon.co.uk/gp/product/B000VPP0FY/ref=oss_product. Και τα δύο 29,22 λίρες (περίπου 32,5 ευρώ). Για άλλη μια φορά το ΑΜΑΖΟΝ απέδειξε την άψογη εξυπηρέτηση πελατών του. Στην αρχή έλαβα μύνημα ότι θα παραδίδονταν 26 Μαίου-6 Ιουνίου. Τώρα μόλις έλαβα μέιλ ότι θα παραδοθούν 12-13 Μαίου !!!!!!!

Όλα αυτά μέσω MUM, έχω και κάτι πάνες να περιμένουν, θα έρθουν όλα μαζί. Για τα παπούτσια θα πλήρωνα 9,95 λίρες ανά ζεύγος για παράδοση στην Ελλάδα, στην Αγγλία έχει free delivery για αγορές άνω των 30 λιρών (δηλαδή για κάθε αγορά!!!). Η αντιψειρική χτένα δεν αποστέλλεται στην Ελλάδα και για το πιεσόμετρο γλύτωσα 7-8 λίρες, από την αλλαγή ΦΠΑ και τα μεταφορικά. Στην τελική, σχεδόν έβγαλα τις 37,5 λίρες του MUM από τα μεταφορικά που γλύτωσα :lol::lol::lol:

Επίσης πλήρωσα την Julie για τις βραδινές προχθεσινές μου αγορές (ο κωδικός της είναι juliescentralheatingfund, πολύ προχώ !!!).

Ιριδούλα, η φίλη μου έχει τρελαθεί με το σάιτ με τα ρούχα για μεγάλα μεγέθη, μου έσπασε τα νεύρα στο σεμινάριο, ανά 15 λεπτά τηλέφωνο....:wink:

ydS7p3.png 3pOXp3.png

E-shops για παπούτσια ΕΔΩ Εshops ΕΔΩ

Το παλιό θέμα ΕΔΩ Πώληση στο ΕΒΑΥ ΕΔΩ

Μολις χαλασε η τοστιερα μας:(

Μηπως εχει παρει καμια σας προσφατα ?Εχετε καμια προταση?

Πως ψαχνουμε στο αμαζον toast maker? μου βγαζει φρυγανιερες...

Sandwich toasters and pannini presses, για το ΑΜΑΖΟΝ δες εδώ

http://www.amazon.co.uk/Sandwich-Toasters-Panini-Presses-Kitchen/b/ref=amb_link_36377865_31?ie=UTF8&node=3147611&pf_rd_m=A3P5ROKL5A1OLE&pf_rd_s=left-1&pf_rd_r=07V6NJW6EPW4B456QGW2&pf_rd_t=101&pf_rd_p=239202007&pf_rd_i=3147441

αλλά τσεκάρισε και στο σκρουτζ http://www.skroutz.gr/c/440/tostieres-fryganies/f/5979/%CE%A4%CE%BF%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%AD%CF%81%CE%B1.html

Έχω αυτή http://www.skroutz.gr/s/249598/Ariete-1925-Disney-Mickey.html καλή είναι, αλλά βασικά την είχα πάρει για το σχέδιο του μίκι που βγάζει στο ψωμί ....

ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ !!!!!!!

ydS7p3.png 3pOXp3.png

Διαφημίσεις

Τι να κάνω η δόλια μάνα, έχω χαζέψει από το σεμινάριο αυτήν την εβδομάδα. Εκτός από την δική μου, κάνω και άλλων δύο τις εργασίες ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ. Ο άνθρωπος ορχήστρα.

Ημέρα αγορών και πληρωμών σήμερα.

Αγόρασα αυτά http://www.paresfootwear.co.uk/store/product/232845/Garvalin-Sandal-112343-Red/ και http://www.paresfootwear.co.uk/store/product/232769/Garvalin-Sandal-112435-Red/ για τα λουλούδια μου !!!!

Επίσης το πιεσόμετρο του μπαμπά μου (όπως είπαν τα κορίτσια, εδώ γύρω στα 55-60 ευρώ)http://www.amazon.co.uk/gp/product/B003CYK6FA/ref=oss_product και την αντιψειρική χτένα για τα παιδιά (γύρω στα 40-45 εδώ νομίζω) http://www.amazon.co.uk/gp/product/B000VPP0FY/ref=oss_product. Και τα δύο 29,22 λίρες (περίπου 32,5 ευρώ). Για άλλη μια φορά το ΑΜΑΖΟΝ απέδειξε την άψογη εξυπηρέτηση πελατών του. Στην αρχή έλαβα μύνημα ότι θα παραδίδονταν 26 Μαίου-6 Ιουνίου. Τώρα μόλις έλαβα μέιλ ότι θα παραδοθούν 12-13 Μαίου !!!!!!!

Όλα αυτά μέσω MUM, έχω και κάτι πάνες να περιμένουν, θα έρθουν όλα μαζί. Για τα παπούτσια θα πλήρωνα 9,95 λίρες ανά ζεύγος για παράδοση στην Ελλάδα, στην Αγγλία έχει free delivery για αγορές άνω των 30 λιρών (δηλαδή για κάθε αγορά!!!). Η αντιψειρική χτένα δεν αποστέλλεται στην Ελλάδα και για το πιεσόμετρο γλύτωσα 7-8 λίρες, από την αλλαγή ΦΠΑ και τα μεταφορικά. Στην τελική, σχεδόν έβγαλα τις 37,5 λίρες του MUM από τα μεταφορικά που γλύτωσα :lol::lol::lol:

την αντιψυρικη χτενα δεν ξερω αν θα την χρησιμοποησεις.Εγω την ειχα οταν ξεκινησε δημοτικο η κορη μου πριν πολλα χρονια και δεν την ηθελε ουτε αυτη ουτε ο γιος μου.

Τα μεταφορικα στο ΜUM εχω την εντυπωση οτι εγιναν 43, 50. Εγω τοσο εχω πληρωσει τωρα τελευταια σε 2 μεγαλες κουτες.Βεβαια τα βγαζουν τα λεφτα τους αν σκεφτεις οτι μπορεις να βελεις ενα σωρο αντικειμενα μικρα και μεγαλα που θα πληρωνες πολυ περισσοτερα μεταφορικα για ολα.

Animation3-6.gif

την αντιψυρικη χτενα δεν ξερω αν θα την χρησιμοποησεις.Εγω την ειχα οταν ξεκινησε δημοτικο η κορη μου πριν πολλα χρονια και δεν την ηθελε ουτε αυτη ουτε ο γιος μου.

Τα μεταφορικα στο ΜUM εχω την εντυπωση οτι εγιναν 43, 50. Εγω τοσο εχω πληρωσει τωρα τελευταια σε 2 μεγαλες κουτες.Βεβαια τα βγαζουν τα λεφτα τους αν σκεφτεις οτι μπορεις να βελεις ενα σωρο αντικειμενα μικρα και μεγαλα που θα πληρωνες πολυ περισσοτερα μεταφορικα για ολα.

Για την χτένα το σκέφτηκα και εγώ και διάβασα ότι δεν είναι πρακτική για παιδιά με σγουρά μαλλιά. Αλλά, με 17 ευρώ περίπου, θα το αντέξω αν δεν τα βολέψει. Ενώ στα 35-45 ευρώ που έχει εδώ, θα έκλαιγα λίγο..... Μακάρι να τα βολέψει, μπας και γλυτώσουν την χημεία των αντιψυρικών.

Ξαναείδα τα μεταφορικά στο τσάρτ του γιουροπίαν ρόουντ και εξακολουθεί να αναφέρει 37,5 λίρες για την Ελλάδα. Μήπως σου χρέωσαν κονσολιντέισον για παραπάνω από δύο πακέτα ? Εννοείται ότι συμφέρει το MUM, αν ήταν και λίγο περισσότερο συνεργάσιμοι και συζητήσιμοι, θα ήταν η τέλεια λύση.

Γύρω στα τέλη του μήνα, θα κάνω καλοκαιρινές αγορές .... για του χρόνου, θα χώσω και καμμία πάνα και πάλι κέρδος θα είναι. Τώρα που την ψιλοπάτησα την πρώτη φορά, θα ξέρω τι να προσέξω.

Με τα χαλιά έχω κολλήσει, δεν ξέρω τι να πρωτοκοιτάξω, άσε μεγάλο χάζεμα, με ένα μέτρο είμαι και μετράω διαστάσεις. Τελικά παρήγγειλες ? Έχω περιέργεια για το τι σου χρέωσαν για χαλιά στο MUM.

ydS7p3.png 3pOXp3.png

Ιριδούλα, η φίλη μου έχει τρελαθεί με το σάιτ με τα ρούχα για μεγάλα μεγέθη, μου έσπασε τα νεύρα στο σεμινάριο, ανά 15 λεπτά τηλέφωνο....:wink:

:lol::lol::lol::lol: και μη κοιτας τις τιμες τωρα, εγω ψωνισα σε εκπτωσεις με πολυ καλες προσφορες... οχι οτι ειναι ακριβες οι κανονικες του τιμες. τετοια ρουχα στην ελλαδα εχουν τουλαχιστον διπλη τιμη.. τα plus size εννοω

πες να προσεξει τα νουμερα, τα ειπα και στη κοπελα τη νουκα με πμ... εμενα μου φανηκαν κανονικα προς ανετα... σε καμια περιπτωση στενα, ωστε να παρει ενα νουμερο μεγαλυτερο... πχ αν φοραει 16 προς 18 αλλα πιο κοντα στο 16 ας παρει 16... με πιαν'ς??? επισης συμφωνα με τα σαιζ τσαρτς να βρει νουμερο, αλλα ας δοκιμασει να μετρησει τα ρουχα της και οχι μονο τον εαυτο της... εγω αυτο το κολπο κανω οταν δεν ειμαι σιγουρη.....οριστε σας λεω και τα μυστικα μου!!!:lol::lol::lol::lol:

και απο ποιοτητα πολυ καλο μαγαζι.... εχει καλα ρουχα....

WLFfp2.png XI11p2.png

:lol::lol::lol::lol: και μη κοιτας τις τιμες τωρα, εγω ψωνισα σε εκπτωσεις με πολυ καλες προσφορες... οχι οτι ειναι ακριβες οι κανονικες του τιμες. τετοια ρουχα στην ελλαδα εχουν τουλαχιστον διπλη τιμη.. τα plus size εννοω

πες να προσεξει τα νουμερα, τα ειπα και στη κοπελα τη νουκα με πμ... εμενα μου φανηκαν κανονικα προς ανετα... σε καμια περιπτωση στενα, ωστε να παρει ενα νουμερο μεγαλυτερο... πχ αν φοραει 16 προς 18 αλλα πιο κοντα στο 16 ας παρει 16... με πιαν'ς??? επισης συμφωνα με τα σαιζ τσαρτς να βρει νουμερο, αλλα ας δοκιμασει να μετρησει τα ρουχα της και οχι μονο τον εαυτο της... εγω αυτο το κολπο κανω οταν δεν ειμαι σιγουρη.....οριστε σας λεω και τα μυστικα μου!!!:lol::lol::lol::lol:

και απο ποιοτητα πολυ καλο μαγαζι.... εχει καλα ρουχα....

Να είσαι καλά, θα της τα μεταφέρω τώρα.... ή μάλλον αύριο, γιατί δεν βλέπω να με αφήσει να κοιμηθώ σήμερα. Πρίν λίγο μιλάγαμε 20 λεπτά, έχει τρελαθεί, είναι και η δίδυμη αδελφή της και η κόρη της που φοράνε όλες μεγάλα νούμερα. Άσε με βλέπω στο ρεπό της Δευτέρας (από Σάββατο βράδυ δουλειά), να το περνάω με τα κορίτσια, αγκαλία με την μεζούρα και το λαπτοπ....

ΕΝΤΙΤ Ποιά διπλή τιμή ? Έχεις δει τις τιμές του ΜΑΤ ? Αστρονομικές για την ποιότητά τους, η κουμπάρα μου έχει δώσει πολλά λεφτά στο ΜΑΤ.

ydS7p3.png 3pOXp3.png

Ξαναείδα τα μεταφορικά στο τσάρτ του γιουροπίαν ρόουντ και εξακολουθεί να αναφέρει 37,5 λίρες για την Ελλάδα. Μήπως σου χρέωσαν κονσολιντέισον για παραπάνω από δύο πακέτα ? Εννοείται ότι συμφέρει το MUM, αν ήταν και λίγο περισσότερο συνεργάσιμοι και συζητήσιμοι, θα ήταν η τέλεια λύση.

Με τα χαλιά έχω κολλήσει, δεν ξέρω τι να πρωτοκοιτάξω, άσε μεγάλο χάζεμα, με ένα μέτρο είμαι και μετράω διαστάσεις. Τελικά παρήγγειλες ? Έχω περιέργεια για το τι σου χρέωσαν για χαλιά στο MUM.

ναι παι πιθανοτα γιατι ηταν πολλα και διαφορα αντικειμενα. Βεβαια τα περισσοτερα ηταν χωρις μεταφορικα μεσα στηνΑγγλια οποτε πληρωσα 43,5 μεταφορικα που μονο για μεταφορα του ενος ( φωτιστικα) μου ζητουσα 40λιρες για απευθειας Ελλαδα.

Οχι ακομα χαλια δεν εχω παρει. Εχω παρει προστατευτικα στρωματων και ριχταρια( μεσω MUM) που εχουν πολλα λεφτα τα μεταφορικα για την ελλαδα

Animation3-6.gif

Διαφημίσεις

ναι παι πιθανοτα γιατι ηταν πολλα και διαφορα αντικειμενα. Βεβαια τα περισσοτερα ηταν χωρις μεταφορικα μεσα στηνΑγγλια οποτε πληρωσα 43,5 μεταφορικα που μονο για μεταφορα του ενος ( φωτιστικα) μου ζητουσα 40λιρες για απευθειας Ελλαδα.

Οχι ακομα χαλια δεν εχω παρει. Εχω παρει προστατευτικα στρωματων και ριχταρια( μεσω MUM) που εχουν πολλα λεφτα τα μεταφορικα για την ελλαδα

Από που πήρες ριχτάρια και προστατευτικά στρωμάτων ?

Τα φωτιστικά σου ήρθαν χωρίς ατυχήματα π.χ. σπασίματα ?

ydS7p3.png 3pOXp3.png

Διαφημίσεις

εεεεπ με προλαβε η ιριδα! αυτο θα ελεγα κι εγω για τα νουμερα! ετσι με καθοδηγησε και μενα! χεχε! εκανα την παραγγελια μου και περιμενω με ανυπομονησια να ερθουν για να παραγγειλω κι αλλα :D

F2ETp3.png

Εγω εχω παρει παπούτσια τους απο το εμπευ εχουν και εκει κατάστημα

http://shop.ebay.co.uk/kidzshooz/m.html?_nkw=&_armrs=1&_from=&_ipg=

Στην αρχη πήρα ενα ζευγάρι διστακτικά γαι την ποιότητα και το πως ειναι, οταν ηρθαν εξεπλάγειν ευχαριστα.. Ειναι ομορφα, με καλή δουλεια στις λεπτομέρεις, ραψιμο εσωτ. σολα κ ειναι οντως ευκαμπτα και ελαφρυα.

Της τα πηρα για τον παιδικο και ειναι σκυλια, δεν εχουν παθει τιποτα!!

Εγω θα ξαναγορασω σιγουρα, πηρα και ενα καλοκαιρινο πριν λιγες μερες

Και το σκουικι που λενε ειναι οτι απο την εσωτερική πλευρα εχουν μια μικρη τρυπουλα που μπαινουν δυο πλαστικες βαλδιδες μια και μια εκεινες οταν πατανε κανουν σκουικ σκουικ....οχι δεν υποφερετε σας το λεω ΑΛΛΑ....σου δινουν αλλο ενα ζευγαρακι βαλδιδες που αν τις βαλεις δεν κανουν θορυβο,

Αν θυμαμαι καλα το λεει και στην περιγραφη στο εμπευ

Ελπιζω να σε βοήθησα

edit

και απο οτι βλεπω στο εμπευ και στο σαιτ για ενα ζευγαρι ζητάει 3,25λιρες γαι δυο +2λιρες και ανεβαινει αναλόγος

Αν το κανεις τελικά να μας πεις εντυπωσεις!

Καλαμαρακι, τι γινεται με τα νουμερα στο kidzshooz?? Η μικρη μας φοραει 19 δηλ το uk 3 , αυτοί στο site τους δίνουν το uk 3 ως το 20 νουμερο . Εχουν μεγαλη φόρμα τα παπουτσια??? μήπως πήρες παπουτσι uk 3 και με βοηθησεις???

Ευχαριστω

pQ97p3.png0YzPp3.png

ΕΝΤΙΤ Ποιά διπλή τιμή ? Έχεις δει τις τιμές του ΜΑΤ ? Αστρονομικές για την ποιότητά τους, η κουμπάρα μου έχει δώσει πολλά λεφτά στο ΜΑΤ.

ποια διπλη τιμη???? μπλουζακια απο 4 ευρω ουτε στο παζαρι βρισκεις!!! με 41+8 ευρω παρηγγειλα 6 μπλουζες!!!

F2ETp3.png

@Kalamaraki:

ευχαριστω για την πληροφορια,θα κοιταξω την κουνια..κι εγω την θελω και για του χρονου κι οσο παρει εννοειται..

Βρε κοριτσια,τα παπουτσακια Clarys τα ξερετε???ειναι ισπανικα και πολυ ομορφα και κομψα αλλα η τιμη τους ζεματαει...

77 ευρω για ενα ζευγαρι πεδιλακια που η μικρη θα τα βαλει φετος το καλοκαιρι...ενταξει,τα πηρα για την βαφτιση---οποτε χαλαλι μια φορα να ξεπαραδιαστω αλλα ειναι πανακριβα...

Αν τα εχετε πετυχει πουθενα πιο οικονομικα...ενημερωστε!!

χατζικο για πιο σαιτ με πλας μιλατε?

Γι' αυτό http://www.yoursclothing.co.uk/ από το οποίο ανέφερε ότι ψώνισε η ΙΡΙΔΑ.

ΕΝΤΙΤ Υπομονή καλέ, τώρα ξύπνησα, η φίλη μου με ξενύχτησε εχθές, και δες αυτό και πήγαινε εκεί κάτω αριστερά και αυτό τι θα πει, και οι 20 λίρες πόσα ευρώ είναι... Νυχτέρι λέμε .... Χαλάλι της.

ydS7p3.png 3pOXp3.png

τςτςτςτς ξενυχτισες! εγω μπινταριζα νυχτιατικα...κοιταζα 2 σορτσακια....6 εχω γραψει οτι εχει για το 3-4....βρε δε παει...τσουπ το πηρα...και απο ενα μαγιω

τα κιντς σουζ θα δοκιμασω ενα πεδιλακι για τη μικρα, για τον β δε διαθετει, μεγαλωσαμε για αυτους!

kKZUp2.png

Αααααχ άτιμη Κούλα, εγώ δεν άντεξα να περιμένω την τσάντα της άλλης κουμπάρας .... και κάτι άλλες που είχα δεί ... στις 5.30 έληγε η δημοπρασία, στις 2.30 πήγα για ύπνο ..... exhausted .... σαν ρόδα λέμε ..... που να σηκωθώ στις 5 πάλι .... αυτό το σεμινάριο με έχει καταστρέψει, σαν μπαγιάτικος ροφός είμαι, άντε και σήμερα, και αύριο βράδυ υπηρεσία και μετά στα ίδια. Μεγαλώνω και μου φαίνεται δεν μπορώ τις συνεχείς αλλαγές....

ydS7p3.png 3pOXp3.png

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...