Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Αγορές μέσω internet!!! E-shops

Recommended Posts

παντως πρωτη αγορα 13 ευρω δυο φορεματακια τελεια με κοβω

και ας χτυπιομουν μονη μου (τι βλημα) αφου τη γλυτωσα κι απο κει

απαπαπα!!!!!!!

καρδια θα παθω!

Πολυ ωραια αγορα, μεγια σας...

Αν τα χτυπησες απο τον ιδιο περιμενεις invoice για φθηνοτερα μεταφορικα. Στο λεω μηπως δεν το ξερεις μια που τωρα αρχισες.

Αντε και καλη αρχη...τωρα να δεις τι κολλημα εχεις να φας

Μου αρεσει που παλια κοροιδευα αυτους που κολλουσαν με το τζογο... βλεπε στοιχημα, φρουτακια κτλ χαχαχα

q1kup2.pngza5op2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kalamaraki

2510

• Γατουλα

1675

• female

1111

• Access

1092

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ναι καλέ τι σου κάνει εντύπωση? Ο πωλητής βρίσκεται Αγγλία αλλά πουλάει στο Αμερικάνικο e-bay!

καλά ντε....χε χε μια ερώτηση εκανα!!!

κολλησα απλά!

δηλαδη θα ζητησουν αλλο ποσο? αφου λεει τοσο το φορεμα τοσο η αποστολη

και ειναι ολα σε λιρες

εγω δε βλεπω κανενα com

εκανα βλακεια???????αμα εχει τελωνειο θα με χωρισει ο αντρας μου!!!!!!!!

Στο λινκ που εδωσες.....εχει αυτό http://cgi.ebay.com που σημαινει οτι εσυ εψαχνες στο αμερικάνικο εμπευ..... Και οχι στο αγγλικό το http://www.ebay.co.uk και πετυχες πωλητή που μενει αγγλία αρα θα στα στειλει απο αγγλια....!

Για αυτο το λεω....εψαχνες στο αμερικάνικο εμπευ οχι στο αγγλικό

Το λοιπον...επειδη βλεπω οτι μπουρδουκλωθηκαμε...

Υπαρχει περιπτωση στο αγγλικο ebay να σου εμφανισει και καταχωρησεις απο αλλα ebay κυριως το ιρλανδικο (οπου οι χρεωσεις θα ειναι σε ευρω) και το αμερικανικο (οπου οι χρεωσεις θα ειναι σε δολλαρια) και σου εμφανιζει την τιμη και στα 2 νομισματα δηλαδη ευρω & λιρα ή δολλαριο & λιρα αντιστοιχα...το ιδιο συμβαινει και στο αμερικανικο ebay οπου μπορει να εμφανισει καταχωρησεις και απο το αγγλικο...εαν το προσεξετε καποιες φορες το ποσο ειναι γραμμενο με italics...

Επισης εαν επιλεξεις επιλογη international στη λιστα που βρισκεται κατω αριστερα στη standard λιστα του ebay (τη γκρι εννοω) θα σου εμφανισει επιλογες απο ΟΛΑ τα ebays....;)

Αυτα!

bjTVp2.pngDG1bp2.png

Εσταλησαν και τα 2 με tracking no περικαλω....κι εσας σας δινουν tracking no οταν ειναι απο αμερικα με usps ή να αρχισω να ανησυχω για τελωνες???:rolleyes:

με usps ειναι πιο ασφαλη μεταφορα δεν περνανε τελωνειο.

Animation3-6.gif

"Some only dream of Angels, I held three in my arms"

Το λοιπον...επειδη βλεπω οτι μπουρδουκλωθηκαμε...

Υπαρχει περιπτωση στο αγγλικο ebay να σου εμφανισει και καταχωρησεις απο αλλα ebay κυριως το ιρλανδικο (οπου οι χρεωσεις θα ειναι σε ευρω) και το αμερικανικο (οπου οι χρεωσεις θα ειναι σε δολλαρια) και σου εμφανιζει την τιμη και στα 2 νομισματα δηλαδη ευρω & λιρα ή δολλαριο & λιρα αντιστοιχα...το ιδιο συμβαινει και στο αμερικανικο ebay οπου μπορει να εμφανισει καταχωρησεις και απο το αγγλικο...εαν το προσεξετε καποιες φορες το ποσο ειναι γραμμενο με italics...

Επισης εαν επιλεξεις επιλογη international στη λιστα που βρισκεται κατω αριστερα στη standard λιστα του ebay (τη γκρι εννοω) θα σου εμφανισει επιλογες απο ΟΛΑ τα ebays....;)

Αυτα!

Τα προηγουμενα τα ήξερα, αλλα αυτο δεν το ήξερα...!!!

το δικό μου ειναι στο ντιφολτ ebay uk !

Διαφημίσεις

Τα προηγουμενα τα ήξερα, αλλα αυτο δεν το ήξερα...!!!

το δικό μου ειναι στο ντιφολτ ebay uk !

Εμ αγαπητο μου εδεσμα για ουζο (καινουργιο...) μονο εγω θα μαθαινω απο εσενα??? Να μη συμβαλλω κι εγω στη διαδοση της γνωσης????:cool::cool::cool:

bjTVp2.pngDG1bp2.png

Εμ αγαπητο μου εδεσμα για ουζο (καινουργιο...) μονο εγω θα μαθαινω απο εσενα??? Να μη συμβαλλω κι εγω στη διαδοση της γνωσης????:cool::cool::cool:

Επισης διαπιστωσα οτι η ισοτιμια λιρας - ευρω ευνοει το ευρω κατακορον...1λιρα σχεδον 1 ευρω...βουρ κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:lol::lol::lol::lol::lol:

Kαι καλα θα κάνεις!! Εγώ ακομα μαθαινω λεμε χαχαχα

και εγω το ειδα αυτο....το βράδυ θα στενάξει η κάρτα χε χε

Διαφημίσεις

κορίτσια στο Μοναστηράκι στο παλιο ...public ...έχει... Gap Outlet χτες είχε πραγματάκια απο 3-20 ευρώ...Μπλουζάκια με 3 ευρώ , μαγιώ παιδικά με 6 ευρώ ...

θα παααααααααααας????

χτες χαζευα μπλουζακι tshirt απλά με το γκαπ πανω τους στις 7μιση λιρες ρε....

πανε να μου παρεις δυο τριαααααααααααααα

πληηηηηηηηηηηζζζζζζζζζζζζ!!

Διαφημίσεις

θα παααααααααααας????

χτες χαζευα μπλουζακι tshirt απλά με το γκαπ πανω τους στις 7μιση λιρες ρε....

πανε να μου παρεις δυο τριαααααααααααααα

πληηηηηηηηηηηζζζζζζζζζζζζ!!

Πήρα είδα ένα μακρυμάνικο στην πριγκηπέσσα μου 3 νουμερο ...δεν ειδα κάτι άλλο να τρελαινομαι ..θα περάσω και την άλλη εβδομάδα..για αυτο σε έπαιρνα χτες :)

1gGKp3.png

Πήρα είδα ένα μακρυμάνικο στην πριγκηπέσσα μου 3 νουμερο ...δεν ειδα κάτι άλλο να τρελαινομαι ..θα περάσω και την άλλη εβδομάδα..για αυτο σε έπαιρνα χτες :)

μανάρι μουυυυυυυυυυυυυ χε χε σε αγαπάω στο εχω πει!!!!! :D:D:D

το φαντάστηκα!!! σε επαιρνα πισω αλλα δεν το σηκωνες κοπελλιά!!

αν βρεις κοντομανικα τ-σερτ παρε μου δυο τρια οκ??

φιλακιαααααααααααααααα

κορίτσια επειδή ε=έχουν αρχίσει τις επιδρωμες τα κουνούπια λέω να πάρω αυτο το μηχανημα που μπαινει στην πριζα και με ήχους απωθει τα εντομα το έχει καμία? και αν ναι απο που το πήρε το εχω δει στην τηλεοραση αλλα μου φαινεται λιγο ακριβο 50ευρω νομιζω!

AMI δεν μας επισυναπτεις το λινκ. Δεν εχω αγορασει αλλα μια φίλη μου αγόρασε πέρυσι από το premamam και΄κόστισε περίπου 20 ευρώ αν θυμαμαι σωστα κ ήταν και πολύ ικανοποιημένη. Μπορεί φέτος να το ψάξω και εγω αν κ έχω σίτες σε όλα τα παραθυρα.

pQ97p3.png0YzPp3.png

τσουπρες επειγον!

ισοτιμια 1λιρα=1.1558 ευρω ειναι καλη?

λεω να πληρωσω σε ευρω στο αμαζον γιατι μπορει να εχει ανεβει η λιρα οταν θα τραβηξουν τα λεφτα.

τι λετε?

Δεν ξέρω ..σιγουρα αλλα νομίζω ότι σήμερα έχει πέσει η λίρα...

1gGKp3.png

τσουπρες επειγον!

ισοτιμια 1λιρα=1.1558 ευρω ειναι καλη?

λεω να πληρωσω σε ευρω στο αμαζον γιατι μπορει να εχει ανεβει η λιρα οταν θα τραβηξουν τα λεφτα.

τι λετε?

εγω που εκανα την απλη ισοτιμια οχι αμαζον βγαινει σημερινη τιμη 1,11

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...