Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Αγορές μέσω internet!!! E-shops

Recommended Posts

Σιγα μην τους δωσω παιδικα...παντελονια και πουκαμισα (εως 4 λεει, 4 θα δωκω) θα δωκω...δεν ειμαι μονο ακαματρα ειμαι και πονηρη ακαματρα!!!!:wink:

Παντως και το ρευμα να βαλεις νομιζω οτι για 6ευρα συμφερει...:lol:

bjTVp2.pngDG1bp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kalamaraki

2510

• Γατουλα

1675

• female

1111

• Access

1092

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εγώ στην θέση σου δεν θα το ρίσκαρα αφενός και αφετέρου μπορεί να έχει δίκιο, μπορεί να είναι ειλικρινής, μπορεί να είναι top rated seller μπλα μπλα αλλά δεν τον ξέρεις και από χθες. Αν έχεις όρεξη για δράση επιμένεις και το αναφέρεις στο e-bay αν όχι ακυρώνεις την παραγγελία και έχεις ήσυχο το κεφαλάκι σου.

Έλληηηηη κάτι στο Ηράκλειο Κρήτης υπάρχει γλυκιά μου να σωθούμε και εμείς οι επαρχιωτοπούλες??

5JP7p3.png

rnsFp2.png

παλιά χρησιμοποιούσα τέτοια υπηρεσία σε κάθε αλλαγή σεζόν τα έδινα όοοολα για σίδερο και τα είχα έτοιμα για ντουλάπιασμα άααακοπα :lol::lol: που λένε και στις .....αγγελίες μια χαρά είναι η τιμή κοίτα μόνο μήπως θέλει και κάποιο ποσό για την .......εγράφη να το πω .......τέλος πάντων εμένα μου ζητήσαν την πρώτη φορά και κάποιο μικρό ποσό για κάτι πάνινες σακούλες που τους τα βάζεις μέσα (όχι αυτή η εταιρεία έτσι )

αχ για δωστε μου τα φωτα σας βρε παιδια...

πηρα απο ebay μια θήκη iphone.πληρωσα στισ 21/4 κ τα λεφτα απο την καρτα μου τραβηχτικαν 26/4.εστειλα μήνυμα στον πωλητή ποτε εκανε dispatch κ μ απάντησε οτι εγινε μεσα σε 24 ωρες.

ρωταω τωρα εγω ,dispatch δε σημαίνει στο στέλνω κ τραβαω κ τα λεφτα???

με δουλευει ο τυπος? η ειναι θεμα ταχυδρομείου.

να ξερω τι feedback θα αφήσω.

εν το μεταξυ θυκη άφαντη,12 μερες απο αγγλια.

αρχιζω κ φορτώνω πειτε μ ποιον να δείρω :lol::evil::lol:

2 πράγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη ηλιθιότητα·Για το πρώτο δεν είμαι και τόσο σίγουρος...

Albert Einstein

Διαφημίσεις

Καλησπέρα. Σήμερα παρέλαβα αυτό από ΑΜΑΖΟΝ. http://www.amazon.co.uk/gp/product/B002NA92KY/ref=oss_product

Τα μικρά ξετρελάθηκαν σε σημείο για άλλη μία φορά να γίνουν μαλλιά κουβάρια. Προσπάθησα να το βρω μέσω ebay αλλά όσους πωλητές ρώτησα δεν έστελναν ελλάδα. Είναι πολύ καλό το δοκίμασα και η ίδια!!!!

πολυ ωραιο με γεια σας ,

πως τσουλαει δεν καταλαβα..

2 πράγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη ηλιθιότητα·Για το πρώτο δεν είμαι και τόσο σίγουρος...

Albert Einstein

αχ για δωστε μου τα φωτα σας βρε παιδια...

πηρα απο ebay μια θήκη iphone.πληρωσα στισ 21/4 κ τα λεφτα απο την καρτα μου τραβηχτικαν 26/4.εστειλα μήνυμα στον πωλητή ποτε εκανε dispatch κ μ απάντησε οτι εγινε μεσα σε 24 ωρες.

ρωταω τωρα εγω ,dispatch δε σημαίνει στο στέλνω κ τραβαω κ τα λεφτα???

με δουλευει ο τυπος? η ειναι θεμα ταχυδρομείου.

να ξερω τι feedback θα αφήσω.

εν το μεταξυ θυκη άφαντη,12 μερες απο αγγλια.

αρχιζω κ φορτώνω πειτε μ ποιον να δείρω :lol::evil::lol:

το 12 ημερες μην σε απασχολει γιατι μεσολαβησαν οι αργιες του Πασχα.

Τσεκαρες στον λογαριασμο σου στο ebay ποτε εκανε dispatch?

( υ.γ 21 που αγορασες ητνα Μ.Πεμπτη.26/4 ηταν η πρωτη εργασιμη και ισως γιαυτο μπορεσε να τραβηξει τα χρηματα τοτε.

Animation3-6.gif

"Some only dream of Angels, I held three in my arms"

καλη σας μερα.μη με βρισετε αλλα για να μην ψαχνω ολες αυτες τις σελιδες απο το children salon μπορω να κανω τις αγορες μου μονο με πιστωτικη η χρειαζετε να βγαλω προπληρωμενη επειδη δεν εχει paypal.θελουμε με την οκουμπαρα μου να παρουμε αρκετα πραγματα μην τα ψαχνουμε.....

έχω αγοράσει τόσο με προπληρωμένη όσο και με πιστωτική..είναι γενικά άψογοι στη συνεργασία τους..αφού θα κάνετε μεγάλη παραγγελία να τους ζητήσετε και κάποια εκπτωση..εμένα μου έκαναν 10% σε ύψος 300 λιρών..καλές αγορές!

Καλησπέρα. Σήμερα παρέλαβα αυτό από ΑΜΑΖΟΝ. http://www.amazon.co.uk/gp/product/B002NA92KY/ref=oss_product

Τα μικρά ξετρελάθηκαν σε σημείο για άλλη μία φορά να γίνουν μαλλιά κουβάρια. Προσπάθησα να το βρω μέσω ebay αλλά όσους πωλητές ρώτησα δεν έστελναν ελλάδα. Είναι πολύ καλό το δοκίμασα και η ίδια!!!!

Χμ!δείχνει να έχει πλάκα.

Πόσο χρονών είσαστε που γίνονται μαλλία κουβάρια τα μικρά σου;

Ο δικός μου είναι 2,5χρονων.Λες να μπορεί να το κουμαντάρει;

Διαφημίσεις

πολυ ωραιο με γεια σας ,

πως τσουλαει δεν καταλαβα..

Στο τιμόνι και στα ροδάκια από κάτω υπάρχει ένα σύστημα βαρύτητας. Κάθε φορά που κουνάς το τιμόνι (ανάλογα την κατεύθυνση) πάει είτε μπροστά είτε πίσω είτε στρίβει.

Χμ!δείχνει να έχει πλάκα.

Πόσο χρονών είσαστε που γίνονται μαλλία κουβάρια τα μικρά σου;

Ο δικός μου είναι 2,5χρονων.Λες να μπορεί να το κουμαντάρει;

Ο μεγάλος κλείνει τα 4 τον Αύγουστο αλλά η μικρή που κλείνει τα 2 το Σεπτέμβριο είναι πολύ διεκδικητική και πεισματάρα. Ο γιος μου άρχισε και πιάνει το νόημα και μπορεί κάπως να τα καταφέρει (πιστεύω ότι σε λίγες ημέρες θα γίνει εξπερ). Η μικρή το πάει με τα πόδια :lol:.

Ευτυχώς πάνω σε χαλιά δεν τσουλάει με το τιμόνι (αλλά με τα πόδια) γιατί θα μου κατέστρεφε τα έπιπλα.

Καλημέρα σε όλους.

Θέλω να παραγγείλω απο τα mothercare κάποια πράγματα για το μπεμπέ και θα μου τα στείλει μια γνωστή μου αλλά δεν έχω ιδέα απο μεταφορικά.Μπήκα στη parcelforse και λέει οτι μέχρι 25 κιλά είναι 13 λιρες. http://www.parcel2go.com/service/Parcelforce---Euro-48.aspx

Ισχύει ?Ξέρετε καμοία άλλη μεταφορική να μου προτείνετε? Γιατί θέλω να δω αν με συμφέρει να βάλω και pampers.Εσεις πως υπολογίζεται τα κιλά ή τις διαστάσεις?

καλημερα.

αυτα που δειχνει η parcelforce ειναι διαφημιστικα banners.

Το κοστος για 12 περιπου κιλα μεσω parcelforce ειναι περιπου 30 λιρες σιγουρα γιατι εχω επανειλλημενως λαβει πακετα απο Αγγλια χρησιμοποιωντας αυτην την υπηρεσια!!(parcelfore 48 αν θυμαμαι καλα)

Καλησπέρα και καλό μήνα να έχουμε!

Λοιπόν, σήμερα παρέλαβα αυτό το φορεματάκι από ebay http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=200599372303&ssPageName=STRK:MEWNX:IT. Ο συγκεκριμένος πωλητής έχει μερικά συμπαθητικά κομμάτια.

Επίσης, παρέλαβα από amazon ενα ζευγάρι παπούτσια, τα οποία ωστόσο μου είναι τεράστια. Έκαναν 39 λίρες περίπου. ξίζει να στείλω πίσω ή θα πληρώσω ένα σκασμό λεφτά στα ΕΛΤΑ?

Τέλος, χρειάζομαι άμεσα εκπαιδευτικά ποτηράκια & thermos, επειδή χθες κατάφερα να σπάσω αυτόν της reer που είχα. Καμία πρόταση?

82nop2.png

Κοριτσια ερωτηση off topic...sorry κιολας!!!:oops::oops::oops:

Ειναι καμια λογιστρια να τη ρωτησω ενα θεμα σχετικο με φορολογικη δηλωση??? Ας μου στειλει πμ να ρωτηξω κατι...

Sorry κοριτσια...:oops::oops::oops:

bjTVp2.pngDG1bp2.png

Καλησπέρα και καλό μήνα να έχουμε!

Λοιπόν, σήμερα παρέλαβα αυτό το φορεματάκι από ebay http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=200599372303&ssPageName=STRK:MEWNX:IT. Ο συγκεκριμένος πωλητής έχει μερικά συμπαθητικά κομμάτια.

Επίσης, παρέλαβα από amazon ενα ζευγάρι παπούτσια, τα οποία ωστόσο μου είναι τεράστια. Έκαναν 39 λίρες περίπου. ξίζει να στείλω πίσω ή θα πληρώσω ένα σκασμό λεφτά στα ΕΛΤΑ?

Τέλος, χρειάζομαι άμεσα εκπαιδευτικά ποτηράκια & thermos, επειδή χθες κατάφερα να σπάσω αυτόν της reer που είχα. Καμία πρόταση?

Μεγια σας πολυ ωραιο το φορεμα!!! Μου αρεσουν πολυ τα απλα φορεματακια...

Για εκπαιδευτικα ποτηρακια ενδιαφερομαι και εγω....

q1kup2.pngza5op2.png

Διαφημίσεις

Θέλω να πάρω στον ανηψιό μου ένα βρεφικό γυμναστήριο.

Αρχικά,πριν ανακαλύψω απο 'σας το amazon,σκόπευα να του πάρω ένα της Fisher Price.

Είδα όμως στο site πολύ πιο ωραία αλλά φοβάμαι μήπως δεν είναι καλά.

Αν έχετε κάνει ανάλογη αγορά θα ήθελα να με διαφωτίσετε ή νΑ μου προτείνετε κάποιο.

Ιδανικά θα ήθελα να έχει μουσική.

Βρες αυτόν που θα σου δείξει τα χρώματα την στιγμή που ο ουρανός για σένα θα φαίνεται γκρίζος...

Αρχικά,πριν ανακαλύψω απο 'σας το amazon,σκόπευα να του πάρω ένα της Fisher Price.

Αν έχετε κάνει ανάλογη αγορά θα ήθελα να με διαφωτίσετε ή νΑ μου προτείνετε κάποιο.

εγω αγορασα για δωρο το lamaze αλλα μουσικη δεν εχει(νομιζω :?).οι γονεις μου ειπαν τα καλυτερα

http://www.amazon.co.uk/Lamaze-Pyramid-Play-House-Gym/dp/B001TEIGYI/ref=sr_1_10?ie=UTF8&qid=1304355830&sr=8-10

edit το ειχα παρει σε προσφορα 29 λιρες......

Kht7p2.png

3iVPp3.png

Υπάρχει κατηγορία προσφορών στο site;

οχι ακριβως,εχει deal's of the week και τοτε το ειχε βαλει σε προσφορα.αυτο που μπορεις να κανεις ειναι να το βαλεις στο καλαθι σου και να το παρακολουθεις.καθε τοσο θα κοιτας στο καλαθι σου και εαν η τιμη εχει αλλαξει θα σου το βγαλει σε μηνυμα.

Kht7p2.png

3iVPp3.png

Mπορεί να έκανα και βλακεία....δεν ξέρω...

Πήρα αυτή την κουβέρτα

http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=310292995285&ssPageName=ADME:X:AAQ:GB:1123

Μεταφορικά όμως ο τυπος δεν μου λέει. Πάω να πληρώσω και μου βγάζει το συνολικό ποσό, ήτοι 12.99 λίρες. Τί να κάνω; Να ακυρώσω την αγορά;

Του έχω στειλει 2 μνμ ρωτώντας τον το κόστος γιατί θέλω να πάρω κι άλλα πράγματα αλλά δεν απαντα....

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

παρελαβα σημερα το ποδηλατακι της μικρης μου κι εχω να πω τα καλυτερα. ειναι παναλαφρο και πανευκολο στην οδηγηση γιατι το μπαστουνι του στριβει.

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B001TWVXEK/ref=oss_product

XI64p2.pngtk60p2.png

εγω του πηρα αυτο http://www.amazon.co.uk/Lamaze-Space-Symphony-Motion-Gym/dp/B0029F1O72/ref=sr_1_2?ie=UTF8&s=baby&qid=1304358469&sr=8-2 το οποιο εχει μουσικη και δονηση δηλαδη κινουνται οι μπαρες και αρα τα παιχνιδια παρα πολυ καλο

παρελαβα σημερα το ποδηλατακι της μικρης μου κι εχω να πω τα καλυτερα. ειναι παναλαφρο και πανευκολο στην οδηγηση γιατι το μπαστουνι του στριβει.

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B001TWVXEK/ref=oss_product

και εγω το περιμενω αλλα στο αλλο χρωμα,το πορτοκαλι-κιτρινο-πρασινο.να δω ποτε θα ερθει :-(

Kht7p2.png

3iVPp3.png

εγω εκανα την παραγγελια Μ. Τεταρτη και εφυγε Μ. Παρασκευη. ηταν να το παραλαβω μεχρι αυριο. παντως θα το ευχαριστηθεις παρα πολυ. στο γιο μου ειχα παρει ενα αλλο απο τα τζαμπο που μου εβγαζε το λαδι στην οδηγηση.

XI64p2.pngtk60p2.png

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...