Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Η δουλειά σας σε τί απόσταση βρίσκεται απο το σπίτι;

Η δουλειά σας σε τί απόσταση βρίσκεται απο το σπίτι;  

1.104

1. 1. Η δουλειά σας σε τί απόσταση βρίσκεται απο το σπίτι;

• Εργάζεστε στον χώρο του σπιτιού σας;
    • Η δουλειά σας είναι σε μικρή απόσταση απο το σπίτι;
    • Κάνετε ολόκληρο ταξίδι για να πάτε στην εργασία σας;

Recommended Posts

Mένω Ηλιούπολη και δουλεύω στην Αθήνα στο κέντρο. Αυτοκίνητο και μετρό μου παίρνουν περίπου μισή ώρα με 40 λεπτά.

εισαι και εσυ απο εκεινες που αφηνουν τα αυτοκινητα τους κοντα στο μετρο......και εμεις οι κατοικοι δεν βρισκουμε να παρκαρουμε τα μεσημερια ???????????

εεεεεεεε????? τι αμαξι εχεις να το σταμπαρω ??????

ΘΗΛΑΖΩ ΑΠΟ 8-5-07 ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ 5-12-08 ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΙΟ ΜΟΥ !!!!!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 156
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μενω αγιο δημητριο και δουλευω πειραια (λιμανι) !!!

ταξιδι ολοκληρο με την κινηση !!!

ΘΗΛΑΖΩ ΑΠΟ 8-5-07 ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ 5-12-08 ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΙΟ ΜΟΥ !!!!!!!!!

Χε χε, , εγώ είμαι μία από αυτές! Αλλά θα κάνω 1 χρόνο και κάτι να ξαναπάω δουλειά μιας και δουλεύω στο δημόσιο. Οσο για το αυτοκίνητο άσε, πονεμένη ιστορία, το πούλησα πριν 1 μήνα για να πάρω καινούριο (καθότι ο σύζυγος ασχολείται με εμπόριο αυτοκινήτων) και ακόμα είμαι στενοχωρημένη. Το πρώτο μου αυτοκινητάκι, ένα citroen saxo.

και εγω γαμωτο ακομα στεναχωριεμαι που εδωσα το αυτοκινητακι μου το μικρο (πεζο 106) για να παρουμε οικογενειακο !!!αλλα μπορουσαμε να συντηρουμε 2 αυτοκινητα ????κλαψ!

ο αντρας μου εχει και ενα polo απο την δουλεια του

τραβαμε ζορι εδω για να παρκαρουμε μεχρι τις 4 ! μετα ειναι πιο χαλαρα τα πραγματα

μπαινω το πρωι να παω τα μωρα παιδικο και μεχρι να τακτοποιησω στα καθισματακια τους , με ρωτανε καμια 10αρια...φευγετε ????φευγετε ???

Μένω Χαϊδάρι, πάω την κόρη μου στην μαμά μου στην Ελευσίνα και συνεχίζω από Αττική Οδό για την .... Κηφισιά που δουλεύω. Σύνολο 98 χιλ. πήγαινε-έλα την ημέρα και γύρω στις 2 1/2 ώρες με νορμάλ κίνηση στους δρόμους. Ουφ!

LCizp3.pngI0Pwp3.png

Διαφημίσεις

Λες να είμαι μία από αυτές που σε ρωτάνε? Εγώ πάντως δεν πηγαίνω Αγ. Δημήτριο, προτιμώ να παρκάρω στη Δάφνη γιατί μου φαίνεται ότι βρίσκεις πιο εύκολα. Πάω νωρίς βέβαια, 7.15 παρκάρω και πάντα βρε παιδί μου αναρωτιέμαι τί ζόρι θα τραβάνε οι καημένοι οι κάτοικοι με τα αυτοκίνητά στους στις περιοχές που έχουν γίνει οι σταθμοί του μετρό. Το τί βλέπεις έξω από τα σπίτια τους για να κρατήσουν τη θέση τους δεν λέγεται. Απο βαρέλια μέχρι καρέκλες και τούβλα έχω δει!

Λες να είμαι μία από αυτές που σε ρωτάνε? Εγώ πάντως δεν πηγαίνω Αγ. Δημήτριο, προτιμώ να παρκάρω στη Δάφνη γιατί μου φαίνεται ότι βρίσκεις πιο εύκολα. Πάω νωρίς βέβαια, 7.15 παρκάρω και πάντα βρε παιδί μου αναρωτιέμαι τί ζόρι θα τραβάνε οι καημένοι οι κάτοικοι με τα αυτοκίνητά στους στις περιοχές που έχουν γίνει οι σταθμοί του μετρό. Το τί βλέπεις έξω από τα σπίτια τους για να κρατήσουν τη θέση τους δεν λέγεται. Απο βαρέλια μέχρι καρέκλες και τούβλα έχω δει!

ασε εδω να δεις τι γινεται...!!!!

στο τελος θα βλεπουμε τους συνταξιουχους γονεις με καρεκλιτσες , τραπεζακι και ταβλι στο δρομο ....να κρτανε θεση για τα εργαζομενα παιδια τους !! χαχα

Ευτυχώς μέχρι να ξαναπάω στη δουλειά ελπίζω να είναι έτοιμος ο σταθμός στην Ηλιούπολη, οπότε μάλλον δεν θα παίρνω αυτοκίνητο. Θα έχω βέβαια κανά 20λεπτο περπάτημα αλλά το προτιμώ.

• 1 month later...

Διαφημίσεις

ΚΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΥΧΕΡΕΣ. ΖΩ ΣΕ ΕΠΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΩ ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΗ 5 ΛΕΠΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ. ΜΑΚΑΡΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΗΤΑΝ ΜΟΝΙΜΗ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ!

ldnHp3.png?vud3HaCz

Mother of 4

:)

Χρήστος - 22/3/2008

Μιχάλης - 30/11/2009

Δημήτρης - 3/4/2012

Διαφημίσεις

• 2 εβδομάδες μετά...

Γεια σας κι από μένα.

Μένω Αιγάλεω και δουλεύω Νέο Ψυχικό. Την ψυχή μου βγάζει καθημερινά το μποτιλιάρισμα και η απόσταση. Ερχόμουν με μετρό και λεωφορείο αλλά λόγω της νέας γρίπης και λόγω της εγκυμοσύνης μου έρχομαι με αυτοκίνητο και τα χω δει όλα! :(

mimika85 και εγώ τα ίδια, μένω Ν.Κόσμο, δουλεύω Μαρούσι, πριν την εγκυμοσύνη 35' λεπτά με το μηχανάκι, τώρα που είμαι έγκυος... 1 1/2 με το αμάξι και με τρελά έξοδα (αττική οδό και βενζίνες...)

2Niwp2.png

6PDKp2.png

• 1 month later...

γεια σας και απο μενα!!εγω μενω στην επαρχια και δεν υπαρχει κινηση στους δρομους,μονο σε γιορτες και αργιες ισως υπαρχει λιγο και μας φαινεται και περιεργο.

εγω κανω 3 με 4 λεπτα με το αυτοκινητο..

μια χαρα ειμαι,μ αρεσει εδω που μενω!!!

• 3 εβδομάδες μετά...

Κορίτσια όσες απάντήσατε είστε σε λογικά πλαίσια.......Τι να πω εγώ που για να πάω στην δουλεία μου πρέπει να διανείσω 600 χλμ!!!!!!!!!!Το έκανα για 6 μήνες και κόντεψα να μείνω κάπου στην Εθνική.....και ακόμα περιμένω ...μετάθεση ..πίκρα...!!!!!!

• 4 εβδομάδες μετά...

Εγώ μένω Κορυδαλλό και δουλεύω Κηφισιά ... Στην καλύτερη των περιπτώσεων όταν δεν έχει καθόλου μα καθόλου κίνηση με το αυτοκίνητο είναι περίπου 40 λεπτά ... Η χειρότερη ???? ... 3 ώρες και 3 1/2 !!!! Οταν πήζει ο Κηφισός δεν κινείται τίποτα !!! Αν έχει μια νορμάλ κυκλοφορία 1 ώρα και 15 λεπτά ... Στο γυρισμό είναι χειρότερα με όλη την κούραση της ημέρας ... και συνήθως συναντώ χειρότερη κίνηση από το πρωί .. οπότε ανακάλυψα κάποια στενά για να γλιτώνω την κίνηση της Εθνικής .. αλλά είναι πολύ επικίνδυνα ... και πάλι το λιγότερο που θα κάνω είναι 45 λεπτά ... :(:(

...ζω & υπάρχω για να σας βλέπω να μεγαλώνετε!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...