Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

αρχη εγκυμοσυνησ πονα το στηθοσ?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

κοριτσια καλησπερα ειμαι εγκυοσ 5.5 βδομαδων αλλα σεν με πονατο στηθοσ ν ανησηχησω? παντα πονα το στηθοσ στην αρχη?φοβααμαι μη ν γινει καμια στραβη.

Καλησπερα κοριτσι μου κι ευχομαι με το καλο το μωρακι σου! Εμενα ουτε με ποναγε,ουτε πρηστηκε καθ'ολη τη διαρκεια της εγκυμοσυνης. Πρηστηκε αφοτου γεννησα και αρχισα να θηλαζω..

Ερίνα, εμένα την πρώτη φορά που είχα αποβολή με πόναγε και ήταν και πρησμένο. Αυτή τη φορά με πονάει πάλι στα πλάγια, αλλά άλλωτε περνάει, μετά το ξαναθυμάται... Ένα μπάχαλο. Η αδερφή μου, έγκυος σε δίδυμα, σε όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της το στήθος της δεν είχε ούτε πόνους ούτε μεταβολή μεγέθους!

κοριτσια καλησπερα ειμαι εγκυοσ 5.5 βδομαδων αλλα σεν με πονατο στηθοσ ν ανησηχησω? παντα πονα το στηθοσ στην αρχη?φοβααμαι μη ν γινει καμια στραβη.

εμένα με πονάνε μόνο οι θηλές. αλλά ούτε έχει πρηστεί, ούτε πονάει ολόκληρο...

kWVKp2.png

Καλημέρα ερινα, συγχαρητηρια για την εγκυμοσύνη σου, εύχομαι να πάνε καλά όλα ως το τέλος! Εμένα είχε πρηστεί και με πονουσε ακριβως όπως όταν περίμενα περίοδο, πριν ακόμη μαθω για την εγκυμοσύνη. Ο πόνος ήταν έντονος, με ενοχλούσε καποιες φορες ακόμη κ η αίσθηση των ρούχων! Ο γιατρός μου είχε πει ότι είναι απόλυτα φυσιολογικό, αν θυμάμαι καλά υποχώρησε ο πόνος 1-2 μήνες αργότερα, το πρήξιμο βεβαία εξακολουθεί, χαχαχα! Οπότε μάλλον φυσιολογικό είναι, γιατί είναι θέμα οργανισμού, όμως αν εχεις οποιονδήποτε φόβο ρωτά τον γιατρό σου.

TJhAp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσια. Κι εμενα ποναγε το στήθος, ηταν πολύ πρησμένο κ ευαισθητο. Με ενοχλούσε το σουτιέν κ δε μπορουσα ουτε μπρούμυτα να ξαπλωσω. Ο γιατρος με ειχε καθησυχασει. Ευχομαι ολα με το καλο!

Καλημέρα κορίτσια!! Είμαι καινούρια στην παρέα!! έχω την υποψία ότι ίσως είμαι έγκυος!! μεθαύριο κανονικά περιμένω περίοδο αλλά έχω περίεργα συμπτώματα εδώ και 3 μέρες άρχισε να με πονά η κοιλιά χαμηλά ελαφριά τσιμπήματα το στήθος μου πρήστηκε εχθές που άλλες φορές πρηζόταν κανά 2 βδομάδες πριν την περίοδο και από εχθές έχω αρκετά υγρά!!! κάτασπρα!!ποτέ δεν είχα πριν την περίοδο και επίσης από την Κυριακή έχω μια περίεργη ενόχληση στο στομάχι μου δεν μπορώ να φάω αναγουλιάζω ελαφρώς και με πιάνει πόνος!!! και γενικά η διάθεση μου δεν είναι και η καλύτερη.. αλλά έτσι οπως ενοχλεί η κοιλιά φοβάμαι μήπως και έρθει η περίοδος... δεν μπορώ να ξεχωρίσω τα συμπτώματα όλα ίδια μου φαίνονται ... εσείς τι λέτε υπάρχει πιθανότητα η όχι??

Καλως ηρθες νουλιτσα. Κι εγω καινουργια εδω, εχω ενα μικρακι ενος έτους. Πολυ θετικά μου ακουγονται οσα μας περιεγραψες. Περιμενω νεα σου. Ολες τις ευχές μου σου στελνω!

σας ευχαριστώ μακάρι !!! πόσο καιρό λέω τώρα θα ρθει μετά θα ρθει και τίποτα... και εχθές ανέβασα δέκατα γύρω στα 37,8 ένιωθα ρίγος αλλά σήμερα είμαι καλύτερα...

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...