Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Παιδικός σταθμός απο ποτε;

Recommended Posts

Ξερεις καμια φορα και οιπαππουδογιαγιαδες κανουν καποια πραγματα από τη χαζομαρα του.Δλδ το ότι του δινουν πχ σοκολατα ισως το κανουν γιατι ετσι πιστευουν θα το ηρεμησουν...και ναι εννοείται ολοι οι παππούδες αρέσκονται να αισθάνονται ότι το παιδι θελει αυτους περισσοτερο από τη μαμα...δεν ξερω τι κουλαμαρα είναι αυτή αλλα ισχυει.Αρχικα λοιπον εξηγησε του ομορφα αλλα ξεκάθαρα ότι αυτό που κανουν δυσκολευει την κατασταση και δεν είναι καλο το παιδι να φευγει από εκει κλαιγοντας...είναι κριμα.Ισως το εμπεδωσουν και το κοψουν.Ομως προσεχε...το λες και το απιατεις χωρις να μπεις σε διαλογο...αν πανε να αρχισουνε τα μα,αλλα...κοβεις την κουβεντα.Στο χερι σου είναι.Δοκιμασε το πρωτα και αν δεις ότι δε...τοτε βλέπεις τι θα κανεις.

Το να πηγαινει το παιδι στους παππούδες 1-3 προσωπικα δεν το θεωρω και τοσο τραγικο.Εγω δε σου κρυβω είμαι στη φαση της ravT...προτιμησα να αφήσω τη δουλεια μου παρα να εχω τέτοιες παρεμβασεις στην οικογενεια μου.εχω και μια παρεμβατικη πεθερα και ετσι και της αφηνα να μου κραταει τα παιδια θα είχαμε προβλήματα.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αφού πηγαίνει παιδικό γιατί 1-3 πάει σε γιαγιάδες;

γιατι δεν πηγαινεις εσυ να παιρνεις το παιδακι σου απο το σχολειο την ωρα που μπορεις??πεντε το απογευμα,πεντε το απογευμα...οπως κανουμε οσοι δεν εχουμε βοηθεια...

Γιατί δεν τον παίρνεις αργότερα από το σχολείο? Δεν έχω καταλάβει....

Eίχα κι εγώ την ίδια απορία αλλά με κάλυψες με μια απάντησή σου παραπάνω. Με κάλυψαν τα κορίτσια, αυτό κι από μένα (στο μη διπλωματικό του). Καλή δύναμη!

Μια ωραία Κυριακή, ανακοινώνεις στις γιαγιάδες ότι από Δευτέρα το παιδί θα μένει στο σχολείο μέχρι να τελειώσεις την δουλειά και τέλος!!! Αν θες να κάνεις κάτι πιο διπλωματικό, πές ότι θα αρχίσουν στο σχολείο κάποιες έξτρα δραστηριότητες (π.χ. άθλημα, εικαστικά, κουκλοθέατρο κ.λπ.) στις οποίες θέλεις να συμμετέχει το παιδί αλλά "Ξέρετε, είναι το μεσημέρι μετά τον ύπνο των παιδιών, θα ξεκινήσω να δω πώς θα πάει, αν δεν του αρέσει ή αν κουράζεται θα σταματήσουμε κ.λπ., κλπ.". Αν και περισσότερο προτείνω την αντιμετώπιση στα ίσια!

jcEKp3.png  JKdkp3.png

Καλησπερα συναδελφε! Εγω θα σου προτεινω μια διαφορετικη λυση που τουλαχιστον σ εμας ειχε αποτελεσμα. Επειδη κι εμενα η κορη μου εκλαιγε σπαρακτικα οποτε πηγαινα να την παρω απο τους γονεις μου, γιατι προφανως εκει ειναι βασιλισσα και δεν της χαλανε χατηρι, πλεον αποφασισαμε να τη φερνει ο πατερας μου και ολα ειναι μελι γαλα!

Τουλάχιστον ηρέμησα που κάπου τα είπα και βλεπω οτι υπαρχει κατανόηση! Βασικα και σημερα τα ίδια , απλα επειδη ηταν στη μαμα μου της ειπα οτι μολις πω οτι φεύγουμε δε θα αρχίσεις υστερίες θα κάτσεις στη θέση σου και τελος. Ο μικρός με το που το πα εκλαιγε , εκανε τα δικα του αλλα μολις μπήκαμε στο αμάξι τελος. Πολυ καλυτερα, αλλα σημερα ηταν η μαμα μου που άκουσε ολη τη γκρίνια το πρωι και τις εξήγησα οτι δε θελω να συνεχιστεί αυτο, ουτε να οδηγάω σα τρελη . Επισης ο αντρας μου , μου πε να μιλήσει στους δικούς του και να τους πει να σταματήσουν και αυτη τη συμπεριφορά και τα παιχνιδια σε καθημερινή βάση, αν εχουν λεφτα ας μας πάρουν ενα γάλα για το μικρο η πάνες , οχι αλλα παιχνιδια. Αλλα δε συμφώνησα. Δε ξερω πως θα τα πει, βασικα πιστεύω δε θα τα πει με το καλυτερο τροπο και του πα οτι θα μιλησω εγω τη παρασκευη να μη δημιουργηθεί αλλο ενα θεμα. . Ευτυχως αυριο δε δουλευω και θα χουμε ολη τη μερα. Το να το φέρνουν αυτοι σπιτι επισης ειναι ωραια ιδέα. Ελεγα βεβαια να μη τους δεσμεύσω τοσο.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...