Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Μήπως είμαι έγκυος;

Recommended Posts

Γεια σας.Με λέμε Μαρία και είμαι 20 χρονών.Τελευταία φορά η περίοδος ξεκίνησε 18/01/2015 και έχω σταθερό κύκλο 28 ημερών.Θα έπρεπε να έχει ξεκινήσει από χτες,οπότε έχω καθυστέρηση μία μέρα.Συνήθως η κοιλιά μου πονάει πολύ χαμηλά αλλά έχω ενοχλήσεις στο ύψος της μήτρας και είναι πρησμένο το στήθος μου.Με το αγόρι μου έχουμε μονογαμική σχέση και δεν χρησιμοποιούμε καθ'όλη τη διάρκεια της πράξης προφυλακτικό και έχει συμβεί να τραβηχτεί.Πιστεύετε ότι είμαι έγκυος;Θεωρώ νωρίς να κάνω τεστ εγκυμοσύνης...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας.Με λέμε Μαρία και είμαι 20 χρονών.Τελευταία φορά η περίοδος ξεκίνησε 18/01/2015 και έχω σταθερό κύκλο 28 ημερών.Θα έπρεπε να έχει ξεκινήσει από χτες,οπότε έχω καθυστέρηση μία μέρα.Συνήθως η κοιλιά μου πονάει πολύ χαμηλά αλλά έχω ενοχλήσεις στο ύψος της μήτρας και είναι πρησμένο το στήθος μου.Με το αγόρι μου έχουμε μονογαμική σχέση και δεν χρησιμοποιούμε καθ'όλη τη διάρκεια της πράξης προφυλακτικό και έχει συμβεί να τραβηχτεί.Πιστεύετε ότι είμαι έγκυος;Θεωρώ νωρίς να κάνω τεστ εγκυμοσύνης...

γλυκια μου υπαρχουν πολλεσ πιθανότητες...αλλα αφησε 2-3 μερεσ να κνεισ τεστ ή κανε μια χοριακη!!!

Δεν πιστεύω πως είμαι έγκυος αλλά δεν έχω καθόλου ουσιαστικά πόνους περιόδου μόνο κάτι μικρές ενοχλήσεις στο ύψος της μήτρας και έχει πρηστεί και πονάει αρκετά το στήθος μου.Προς το παρόν μόνο περιμένω αλλά το περίμενε ενώ μένεις στο σπίτι με τους γονείς σου και γνωρίζουν τον κύκλο σου με ανχώνει.

Επιπλέον με έχει πιάσει μία διαρκεί όρεξη για σοκολάτα.Δεν προσπαθούμε να κάνουμε παιδί και προς το παρόν και οι δύο δεν θέλουμε καθώς έχουμε τις σπουδές μας και αν είμαι έγκυος δεν ξέρω πως θα αντιδράσουν οι γονείς μου και τι θα γίνει με τις σπουδές μας.Οπότε όλα αυτά αυξάνουν την αγονία μου.Αν είμαι έγκυος δεν θα προβώ σε διακοπή κύησης αλλά ανησυχώ και για επιπλοκές.Πότε περίπου εμφανίζονται τα πρώτα συμπτώματα;Έχω σιδηροπενική αναιμία και ορθοστατική υπόταση και δεν μπορώ να είμαι σίγουρη στο τι φταίει.

Γεια σας κορίτσια.

Ήθελα να ρωτήσω. Έχω κύκλο στις 25 με 26 μέρες.

Τελευταία περίοδος ήταν στις 30/01 και κρατάει 5 μέρες.

Έχει δυο μέρες που ποναει υπερβολικά το στήθος μου

Και έχει πρηστει.Εχω και αρκετά υγρά με λίγα πονακια

Χαμηλά.τι παίζει?

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια.

Ήθελα να ρωτήσω. Έχω κύκλο στις 25 με 26 μέρες.

Τελευταία περίοδος ήταν στις 30/01 και κρατάει 5 μέρες.

Έχει δυο μέρες που ποναει υπερβολικά το στήθος μου

Και έχει πρηστει.Εχω και αρκετά υγρά με λίγα πονακια

Χαμηλά.τι παίζει?

Έχω πάει στο νοσοκομείο για αυτό το λόγο και με είχαν με πεταλούδα για ώρες κάνοντάς μου ενδοκολπικούς υπερήχους.Έχεις ωορρηξία δεν είναι τίποτα το επικίνδυνο.Είσαι στις γόνιμες μέρες σου.

Χμμμμ.ο γυναικολογος μου είπε ότι οι γονιμες είναι από

την 10 έως 14 ημέρα.εκείνες τις μέρες είχα έρθει σε επαφή.χμμμ

Μαρακι δεν ήταν κάτι σοβαρό το δικό σου?

γλυκια μου υπαρχουν πολλεσ πιθανότητες...αλλα αφησε 2-3 μερεσ να κνεισ τεστ ή κανε μια χοριακη!!!

μαρακι συμφωνω.ασε να περασουν λιγες μερες και κανεις ενα τεστ μετα.

η μια β-χοριακη.

Είχα ωορρηξία τη 14 μέρα και πόναγα αφόρητα και πήρα ισχυρά παυσίπονα.Αν τελευταία φορά ήρθε η περίοδος σου στις 30.01 είναι να ξανάρθει περίπου στις 23.02.Επειδή έχω συνέχεια πόνους κατά την ωορρηξία και το στήθος μου συνήθως πρήζεται και πονάει 4-5 μέρες πριν ξεκινήσει η περίοδος μπορεί να έχεις κάτι ανάλογο.Καλό θα ήταν βέβαια να σημειώνεις τις μέρες που σε πονάει η κοιλιά σου στα μέσα του κύκλου σου ώστε να το υπολογίζεις αυτό.

Όσο αφορά το δικό μου το θέμα τους τελευταίους 7 μήνες έχω ακριβώς 28 ημερών κύκλο και μου φαίνεται περίεργο που δεν έχει ξεκινήσει ακόμα.Επιπλέον στις γόνιμες μέρες μου είχα πόνους πήρα ντεπον και μετά ήρθα σε επαφή και τραβήχτηκε οπότε σκέφτομαι μην έγινε καμία χαζομάρα εκεί.Επιπλέον επειδή έχουμε αποκλειστική σχέση και δεν έχουμε ΣΜΝ χρησιμοποιούμε προφυλακτικό όταν νιώθει το αγόρι μου πως θα εκσπερματώσει.Έχω διαβάσει ότι μπορεί να μείνει μικρή ποσότητα σπέρματος στην ουρήθρα και με τα υγρά να μεταφερθεί στον κόλπο μου.Θα περιμένω μέχρι και τη τρίτη και αν δεν έχει αρχίσει θα πάρω τεστ μάλλον.Λέτε με τα παραπάνω να είμαι;

Διαφημίσεις

Σε ευχαριστώ πολύ.

Δεν νομίζω να είσαι έγκυος με αυτά που έγραψες.

Σημαντικός παράγοντας για την καθυστέρηση της περιοδου

είναι το άγχος.περίμενε 2 3 μέρες και κάνε ένα τεστ...

Διαφημίσεις

Υπάρχει κάποια εγκυμονούσα ή που να ήταν έγκυος να μου πει πότε περίπου ξεκινάνε τα συμπτώματα;

Εμένα ξεκίνησαν 1-2 μέρες πριν αδιαθετήσω. Ήμουν σίγουρη ότι θα αδιαθετούσα γιατί και μου είχε πέσει η θερμοκρασία και πονάκια περιόδου είχα. Βέβαια είχα και κάποια άλλα πονάκια που έμοιαζαν με της σαλπιγγογραφίας. Πάντως νωρίτερα από τη στιγμή που είναι να αδιαθετήσεις δεν μπορείς να βγάλεις συμπέρασμα. Εγώ δεν είχα τίποτα.

M7X9p2.png OvOqp2.png

• 1 month later...
Επιπλέον με έχει πιάσει μία διαρκεί όρεξη για σοκολάτα.Δεν προσπαθούμε να κάνουμε παιδί και προς το παρόν και οι δύο δεν θέλουμε καθώς έχουμε τις σπουδές μας και αν είμαι έγκυος δεν ξέρω πως θα αντιδράσουν οι γονείς μου και τι θα γίνει με τις σπουδές μας.Οπότε όλα αυτά αυξάνουν την αγονία μου.Αν είμαι έγκυος δεν θα προβώ σε διακοπή κύησης αλλά ανησυχώ και για επιπλοκές.Πότε περίπου εμφανίζονται τα πρώτα συμπτώματα;Έχω σιδηροπενική αναιμία και ορθοστατική υπόταση και δεν μπορώ να είμαι σίγουρη στο τι φταίει.

ΜΑΡΑΚΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΕΣΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙΡΟΣ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΟΥ. ΕΧΩ ΜΙΑ ΚΟΡΗ ΣΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΣΟΥ. ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΣΟΥ ΠΙΣΩ. ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΔΕΝ ΤΟ ΦΕΡΝΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΠΟ ΜΙΑ ΛΑΘΟΣ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΙΟ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΗ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ.

Κ.Έλενα τελικά ξεκίνησε η περίοδος.Δεν μπορώ να δω τα παιδιά ως εμπόδιο για τη ζωή μου.Μπορεί να είναι παράξενο αλλά εγώ από τη ζωή μου δεν είναι να βγάλω πολλά λεφτά ή να έχω μία πετυχημένη δουλειά αλλά να κάνω μία ευτυχισμένη οικογένεια.

Γειά σας....έκανα 2 τεστ εγκυμοσύνης 5 μερες μετά την ελεύθερη επαφή που είχα γιατί είχα κάποια συμπτώματα εγκυμοσύνης βγήκαν και τα δύο αρνητικά έχουν περάσει 18 μέρες και ήταν να μου έρθει περίοδος αλλά έχω καθυστέρηση 5 μερες ενώ ο κύκλος μου είναι σταθερός μήπως έκανα πολύ νωρίς τα τεστ?μήπως πρέπει να κάνω β χοριακη?

Κ.Έλενα τελικά ξεκίνησε η περίοδος.Δεν μπορώ να δω τα παιδιά ως εμπόδιο για τη ζωή μου.Μπορεί να είναι παράξενο αλλά εγώ από τη ζωή μου δεν είναι να βγάλω πολλά λεφτά ή να έχω μία πετυχημένη δουλειά αλλά να κάνω μία ευτυχισμένη οικογένεια.

Μαζί πάνε αυτά τα δυο:-P

Το ατομο μαρακι μαρακι και βενετια καρρα ειναι το ιδιο προσωπο?

Θα ηθελα να σου πω οτι εχω δυο αγγελους στην ζωη μου που επελεξα να φερω στον κοσμο και δεν μου ετυχαν απο μια απροσεκτη στιγμη παθους. Δεν αποδεχτηκα το αποτελεσμα μιας απροσεξιας. Δεν κατηγορω αυτους που το εκαναν. Δεν θα προτρεψω κανενα κοριτσι ομως κανε απερισκεψιες και θα δεις πως θα παει. Δεν καταλαβα απο το αρχικο μηνυμα η εγκυμοσυνη να ηταν αυτο που ηθελε το μαρακι. Οταν με ρωτησαν τα παιδια μου αν τα ηθελα ή μου ετυχε η εκυμοσυνη, ημουν πολυ περηφανη οταν τους απαντησα οτι ηταν επιλογη μου και τα λατρευω. Τα παιδια μου σε πληροφορω νιωθουν πολυ χαρουμενα και περηφανα γιαυτο. Εχω μια ευτυχισμενη οικογενεια και μια δουλεια που με ικανοποιει που βρισκεις λοιπον το λαθος?

Το ατομο μαρακι μαρακι και βενετια καρρα ειναι το ιδιο προσωπο?

Θα ηθελα να σου πω οτι εχω δυο αγγελους στην ζωη μου που επελεξα να φερω στον κοσμο και δεν μου ετυχαν απο μια απροσεκτη στιγμη παθους. Δεν αποδεχτηκα το αποτελεσμα μιας απροσεξιας. Δεν κατηγορω αυτους που το εκαναν. Δεν θα προτρεψω κανενα κοριτσι ομως κανε απερισκεψιες και θα δεις πως θα παει. Δεν καταλαβα απο το αρχικο μηνυμα η εγκυμοσυνη να ηταν αυτο που ηθελε το μαρακι. Οταν με ρωτησαν τα παιδια μου αν τα ηθελα ή μου ετυχε η εκυμοσυνη, ημουν πολυ περηφανη οταν τους απαντησα οτι ηταν επιλογη μου και τα λατρευω. Τα παιδια μου σε πληροφορω νιωθουν πολυ χαρουμενα και περηφανα γιαυτο. Εχω μια ευτυχισμενη οικογενεια και μια δουλεια που με ικανοποιει που βρισκεις λοιπον το λαθος?

Τι σχέση έχουν όλα αυτά που λες με την παρατήρηση ότι η ίδια κοπέλα έχει ανοίξει δύο θέματα με ίδιο περιεχόμενο και διαφορετικό ονομα???!!!

Γεια σας!!!! Ειμαι καινουρια στο φορουμ!!! Προσπαθουμε να κανουμε παιδακι ειχαμε επαφες στις μερες της ωορρηξιας !!! Περιοδο περιμενω στης 28 και εδω και τρεις μερες εχω πρησμενο στηθος,πονους περιοδου ηπιους, πολλα υγρα , εκανα τεστ εγκυμοσυνης, το first step που λεει οτι δειχνει απο την εβδομη μερα συλληψης αλλα βγηκε αρνητικο!!! Πιστευω πως το εκανα πολυ νωρις!!!σχεδον 6 μερες μετα την ωορρηξια!!! Περιμενω τωρα να δω αν θα ερθει η περιοδος και μετα βλεπω!!!τι προτεινετε!!!

• 3 εβδομάδες μετά...

καλησπερα κοριτσια μ ειμαι καινουργια στο φορουμ, λοιπον να μπω στο κυριος θεμα... :D περιοδο ειχα 24 - 4 - 2015 γενικα εχω σταθερο κυκλο, ηρθα σε επαφη στις γωνιμες μερες με τον συντροφο μου χωρις προφυλαξη αλλα δεν τελειωσε μεσα κανονικα γυρω στις 21 ειναι να μου ερθει η συχαμενη :P ομως εδω κ 3 μερες εχω πολυ εντονουσ πονουσ περιοδου το στυθος μου ποναει κ εχθες το βραδυ μετα απο το φαγυτο (το οποιο δεν το εφαγα ολο) εκανα εμετο.... μηπος ειναι συμαδια εγκυμοσυνης? σας παρακαλω περιμενω να μου πειτε!!!!!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...