Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Μήπως είμαι έγκυος;

Recommended Posts

Καλησπέρα..

Είμαι νέο μέλος του φόρουμ και θα ήθελα πολύ τη βοήθεια σας..

Έχω τα εξής συμπτώματα:

-ναυτία, αίσθηση αδιαθεσίας, συχνούρια, απέχθεια για τα αγαπημένα μου φαγητά και τον καφέ, υπνηλία, πόνο στη μέση, κοιλιά & στομάχι (!!), παράξενη γεύση στο στόμα, ζαλάδες.

Θα μπορούσαν να είναι συμπτώματα εγκυμοσύνης ή είναι ιδέα μου;

Με τον άνδρα μου επιθυμούμε να κάνουμε παιδάκι και εδώ και περίπου δύο μήνες κάνουμε προσπάθειες για να αποκτήσουμε ένα μωράκι.

Αυτό που θα ήθελα να τονίσω είναι ότι η κοιλία μου έχει γίνει κάπως διαφορετική, δηλαδή μερικές φορές πονάω, γενικά τη νιώθω κάπως μεγάλη, σαν να πάχυνα και είναι λίγο σκληρή.

Σας ευχαριστώ..

Καλημέρα! Αν τα συμπτώματα που περιγράφεις συνοδεύονται και με καθυστέρηση περιόδου, τότε, ναι, θα μπορούσε να είναι εγκυμοσύνη. Αν δεν υπάρχει ακόμα καθυστέρηση, θα πρέπει να περιμένεις, γιατί δυστυχώς όλα αυτά τα συμπτώματα πολλές φορές μας ξεγελούν ή είναι ιδέα μας, κατά συνέπεια δεν μπορείς να τα εμπιστευτείς. Σου ευχομαι να είσαι έγκυος!

M7X9p2.png OvOqp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα σας,

Θα ήθελα τη γνώμη σας!

Έχω καθυστέρηση πρώτη φορά μετά απο ένα χρόνο προσπαθειών.

3 μέρες σήμερα.εκανα χοριακή χτες αλλά βγήκε αρνητική. Υπάρχει πιθανότητα για καθυστερημένη σύλληψη;;

Να ελπίζω;;

Ευχαριστώ!!

Καλησπέρα σας,

Θα ήθελα τη γνώμη σας!

Έχω καθυστέρηση πρώτη φορά μετά απο ένα χρόνο προσπαθειών.

3 μέρες σήμερα.εκανα χοριακή χτες αλλά βγήκε αρνητική. Υπάρχει πιθανότητα για καθυστερημένη σύλληψη;;

Να ελπίζω;;

Ευχαριστώ!!

Η αληθεια ειναι οτι με τριες μερες καθυστερηση η χοριακη θα επρεπε να δειξει...... Ξερεις πανω κατω ποτε ειχες ωορηξια?

Sophi04 ευχαριστώ για την απάντησηΚατάλαβα μάλλον δεν πρέπει να ελπίζω

Έχω πολύ σταθερό κύκλο και ξέρω ποτέ έχω ωορρηξία

Τι να πω, θα περιμένω μερικές μέρες κι αν δεν έρθει θα πάρω το γιατρό.

Sophi04 ευχαριστώ για την απάντησηΚατάλαβα μάλλον δεν πρέπει να ελπίζω

Έχω πολύ σταθερό κύκλο και ξέρω ποτέ έχω ωορρηξία

Τι να πω, θα περιμένω μερικές μέρες κι αν δεν έρθει θα πάρω το γιατρό.

Ναι το καλυτερο που εχεις να κανεις! Δεν ξερω γαιτι αλλα οταν ξεκιναμε προςπαθειες τοτε θυμαται ο οαργανισμος να κανει ολα τα τρελα του ;)

Παντως μην αγχωνεσαι, αφου περασε ενας χρονος κνατε μια επισκεψη σε εναν γοατρο να σας καθοδηγησει! Και ολα θα γινουν.

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...