Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΜΕΓΡΕΜΗ ΑΜΑΛΙΑ ομοιοπαθητικος

Spirtoula

Recommended Posts

• 8 months later...

Διαφημίσεις

@spirtoula mou sou apantaw kapws arga alla twra eida to post sou...

Η Μεγρέμη ειναι η παιδίατρος μας απο την αρχή και ειμαι πολύ ευχαριστιμένη.

Δεν λέει πολλές κουβέντες χωρίς λόγο. Είναι εξυπηρετική και με πολλές πολλές γνώσεις. Είναι και ομοιοπαθητικός .. Αλλά δε ειναι με το ζόρι.. αν θες..

Εξηγεί πολλά πράγματα και σε καθοδηγεί για το παιδί χωρίς να σε πιέζει.. γενικά ειναι μια ΖΕΝ φυσιογνωμία...

τη συνιστω ενεπιφυλλακτα!

Χαρούμενη γυναίκα, Ερωτευμενη σύζυγος, Ευτυχισμένη μαμά. violepat.blogspot.grhttp://violepat.blogspot.gr

• 1 χρόνο μετά...

Καλημερα και χρόνια πολλα!  Να επαναφέρω λιγο το θεμα...  για την γιατρο μεγρεμη.   Violepat πηγαίνεις ακομα? Συνεχιζεις να είσαι ευχαριστημενη?  Ειναι με τον εοπυυ?

Κ οποίος αλλος εχει καποια πληροφορία. .. ελπιζω να τα εγραψσ σωστά μιας κ ειμαι πανφρεσκια εδω κ δεν ξερω πως γράφουμε για ενα θεμα ή πως να γραψω σε καποια μαμα απευθείας.   Ευχαριστώ 

• 6 months later...

sophie ειμαστε πλέον εξωτερικό αλλα εχω κόσμο που πηγαινει ακομα.. ειναι ειλικρινα πολύ έμπειρη και σίγουρη για ότι κανει αρκεί να της τα πεις όλα! συγκρινω με την εδω ομοιοπαθητικο που παω το παιδακι μου που ενω ειναι πιο εμπειρη στα χροναι κ καλά.. πηγαίνει με το βιβλίο και τις στατιστικές. Η αιμιλία βλέποντας ενα παιδί ξέρει ακρινω΄σ τι τυπος ομοιοπαθητικής ιενια... ειναι 10-15 λεπτα εξέταση.. θες κανα 30 λεπτο για να παρκαρεις αλλα δε μετανοιωσα στιγμή για το οτι την επισκέφτηκα!

δεν ξερω αν εχει ΕΟΠΠΥ γιατι δεν εχω ελληνική ασφάλειας υγείας.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...