Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΖΗΤΩ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ; ΤΙ ΛΕΤΕ;;;

Recommended Posts

Φραουλίτσα, σε ευχαριστώ πολύ για τη συμπαράσταση. Δεν περίμενα τέτοια εξέλιξη. Τα δάκρυα μου έχουν στερέψει. Απελπίζομαι και ρωτάω μόνο γιατί. Η απάντηση βέβαια δεν θα έρθει. Από τη φύση μου είμαι αισιόδοξος άνθρωπος αλλά τώρα πια νιώθω πως δεν έχω να περιμένω τίποτα καλό πια σε σχεση με αυτό το θέμα. Ίσως είναι γραφτό να μην αποκτήσω μωράκι. Καθε προσπάθεια πέφτει στο κενό, χωρίς αντικρυσμα. Αυτή τη φορά, πίστεψα τόσο πολύ ότι θα πάνε όλα καλά και τελικά έγινε το χειρότερο. Φοβάμαι, δεν θελω να ξεναπεράσω κάποια ατυχια πάλι.

Ο γιατρός μου είπε πως η άλλη σάλπιγγα είναι καλή και πως με αυτή μπορώ να μείνω έγκυος. Δυσκολεύομαι να πιστεψω το παραμικρο καλό πια. Μου είπε να ξεκινήσω στον επόμενο κύκλο προσπάθειες. Θα το κάνω, αλλά μέσα μου δεν έχω τίποτε να περιμένω. Το κάνω μόνο και μονο για να μην το μετανιώσω αργότερα. Η ζωή είναι πολύ άδική μερικές φορες. Το μόνο που με χαροποίησε είναι που ένιωσα πόσο πολύ με αγαπάνε οι δικοί μου άνθρωποι. Εχω τη συμπαράσταση που χρειάζομαι.

Να'σαι καλά κορίτσι μου, μπορεί αυτη η σάλπιγγα να σου δημιουργούσε το πρόβλημα. Μην αποκλείεις τίποτα, ποτέ δεν ξέρεις πότε θα τα καταφέρεις. Ποτέ μην απελπίζεσαι, να μείνεις έγκυος τα καταφέρνεις θα καταφέρεις και να το κρατήσεις. Υπάρχουν κοπέλες που ούτε να μείνουν έγκυες μπορούν και παλεύουν χρόνια να τα καταφέρουν. Εγώ όταν ξεκίνησα προσπάθειες το ξεπέρασα, πρίν ήμουν χάλια και όλο έκλαιγα μακάρι να τα καταφέρεις κοπέλα μου, ποτέ δεν τα ξεχνάς όσα πέρασες, απλά κάποια στιγμή δεν θα πονάς το ίδιο!!!Μακάρι να τα καταφέρεις σύντομα!!!Υπομονή και όλα θα πάνε καλά και να έχεις πίστη ότι θα τα κατφέρεις!!

VH6Dp2.png

ivf7p2.png

Διαφημίσεις

Κοπέλα μου διάβασα το θέμα σου και λυπήθηκα πολύ για την κατάληξη της εγκυμοσύνης σου. Είχα κι εγώ δυο βιοχημικές και τώρα έχω την 2 μηνων μπεμπα μου κοντά μου. Καταλαβαίνω την αγωνία σου και εύχομαι η επόμενη φορά να ειναι η τυχερή σου και να κρατήσεις στα χέρια σου ένα υγιές μωρό.

08Irp2.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...