Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Ιδρωμένα πλακάκια πατώματος

Magoulitsat

Recommended Posts

Καλημέρα και καλή χρόνια σε όλους. Είμαι και εγώ καινούργια στο φόρουμ και θα ήθελα την βοήθειά σας σε κάτι που με ταλαιπωρεί εδώ και μερικές ημέρες. Καθώς ξεστόλιζα το δέντρο παρατήρησα στη βάση του ότι τα πλακάκια είχαν νερό λες και είχα ψεκάσει με ψεκαστήρι. Τραβώντας τον καναπέ που βρισκόταν δίπλα το δέντρο παρατήρησα ότι όλη η επιφάνεια κάτω απο τον καναπέ είχε νερά. Θορυβήθηκα και κοίταξα όλα τα δωμάτια του σπιτιού όπου παρατήρησα ακριβώς το ίδιο , τόσο στο γραφείο κάτω απο τον καναπέ όσο και στο υπνοδωμάτιο κάτω απο το κρεβάτι. Σημείωση ότι βρίσκομαι στον πρώτο όροφο, όπου κάτω απο το διαμέρισμά μου βρίσκεται η πυλωτή και ότι το φαινόμενο παρατηρήθηκε σε σημεία του σπιτιού τα οποία δεν είναι στρωμένα. Κάλεσα τον υδραυλικό μου κ έχουμε αποκλείσει την διαρροή απο τα καλοριφέρ καθώς και απο το δίκτυο καθώς έδωσε μεγαλύτερη πίεση με πρέσα και δεν βρήκαμε τίποτα. Θα μπορούσε να είναι υγρασία απο την πυλωτή ή κάτι άλλο;

Διαφημίσεις

Θα μπορούσε ίσως να ειναι η διαφορά θερμοκρασίας που σου κανει την υγρασία.Δεδομένου οτι οαπο κάτω είπες ότι είναι η πυλωτή που εχει κρύο και δεν θερμαίνεται και μετα το πάτωμα που είναι πιο ζεστό σου κάνουν αυτή την αντίδραση...Απο τη στιγμή που έχετε αποκλείσει το θέμα της διαρροής κλπ δεν μπορώ να σκεφτώ κατι αλλο..

Τα παιδιά μου....η ζωή μου

Κ εμείς εκεί έχουμε πλέον καταλήξει. Αυτό που με ανησυχεί είναι πως δεν μπορώ να σκεφτώ κάποιο τροπο αντιμετώπισης του συγκεκριμένου προβλήματος όπως επίσης και το αν θα μου δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα στα πλακάκια, για παράδειγμα να φουσκώνουν και να έχω κ άλλα μετά

καλησπερα και χρονια πολλά!αυτό που περιγραφεις ειναι απολυτως φυσιολογικό εφόσον το διαμέρισμα σου βρίσκεται πάνω από πυλωτή. Ειδικά αυτες τις ημέρες που είχε πολυ χαμηλές θερμοκρεσιες εξω κ εσείς μέσα, φαντάζομαι, είχατε θέρμανση η μεγάλη διαφορα της θερμοκρασίας που υπηρχε μεταξυ της εσωτερικής κ της εξωτερικής επιφάνειας της πλάκας του δαπέδου σου είχε ως αποτέλεσμα ο αέρας να υγροποιειται και να εχεις το φαινόμενο που περιγραφεις. Εαν συνεχιστεί το φαινόμενο και μετα την παρελευση του ψυχους, θα πρέπει ίσως να βελτιώσετε τη μονωση της πλακας οροφής της πυλωτής (αν κ μαλλον οφείλεται στο χιόνια που είχαμε τώρα). Επίσης μαλλον έχετε κ αρκετή υγρασία στην ατμοσφαιρα στο σπιτι κ να ενέτεινε το φαινόμενο. Ίσως κ ένας αφυγραντηρας βοηθησει την κατασταση. Πρόσεχε μην αναπτυχθούν μύκητες η μούχλα κατω από τα στρωμένα χαλια!

Osin η αλήθεια ειίναι ότι το φαινόμενο παρατηρήθηκε τις ημέρες με τα χιόνια μιας και λειτουργήσαμε τα καλοριφέρ σε υψηλότερες θερμοκρασίες απο ότι συνήθως. Δεν μπορώ να καταλάβω πως μπορεί να έχουμε εσωτερική υγρασία όμως όταν τα καλοριφέρ λειτουργούν σε σταθερή θερμοκρασία μέρα νυχτα

Διαφημίσεις

Καλημέρα,

δημιουργείται υγρασία επείδη ακριβως ειχε ζεστη μέσα κ πολυ κρύο έξω. Σκέψου το μπουκάλι με το παγωμένο νερο πώς ιδρώνει απ' έξω επειδή ειναι παγωμένο το νερο μεσα κ η θερμοκρασία περιβαλλοντος ειναι υψηλότερη από αυτο. Μην ανησυχείς, παρα μόνο εαν συνεχιστεί το φαινόμενο κ μετά την πάροδο του χιονια

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...