Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Τι να συμβαίνει άραγε;

Recommended Posts

Αδιαθετησα 1\12 με κύκλο 26-27 μέρες και 5 ημερών περίοδο. Έχουμε έρθει σε επαφή με τον άντρα μου 2 φορές μετά το τέλος της περιόδου. Εδώ και 2 μέρες με πονάει η δεξιά μου ωοθήκη, η κοιλιά μου και οι ρώγες μου με πονάνε σε κάθε άγγιγμα απο το οτιδήποτε...Μήπως μπορείτε να μου δώσετε τα φώτα σας παρακαλώ;;;

Διαφημίσεις

Οι μερες πεφτουν πανω στις γονιμες σου...Μαλλον ωορρηξια ειναι και εχεις αυτες τις ευαισθησιες!

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου...

Εκμεταλλευτειτε τις μερες αυτες!!!

καλη τυχη!!!!!!!!

2 μέρες πριν με πιάσουν ολα αυτά ήρθαμε σε επαφή με τον άντρα μου...Ξέχασα να αναφέρω πως έχω και στομαχόπονο(αηδιάζω με διάφορα)...:confused::confused:

Διαφημίσεις

gemini1982, καλημέρα,

με τον κύκλο και την ΤΕΡ που γράφεις είσαι γύρω από τις γόνιμες ημέρες (και ίσως λίγο μετά). Ακόμη κι αν αυτή τη στιγμή τα πράγματα βαίνουν καλώς (ήτοι το ωάριό σου συναντήθηκε με το σπερματοζωάριο του καλού σου) είναι πάρα πολύ νωρίς για να έχεις συμπτώματα (ενδεχομένως να μην έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία της εμφύτευσης ακόμα), οπότε χαλάρωσε.

Οι πόνοι στο στήθος μπορεί να οφείλονται σε αύξηση της προγεστερόνης. Είναι μέσα στα πλαίσια του κύκλου αυτά, και δεν τα έχουμε μόνιμα. Εγώ για παράδειγμα τον τελευταίο χρόνο έχω μετά τις γόνιμες ημέρες πόνο στο στήθος μέχρι να μου έρθει η περίοδος, παλιά δεν είχα ποτέ.

Εύχομαι να σου πάνε όλα καλά! Και να έχεις Χριστουγεννιάτικο μπεμπέ!

Μην αγχώνεσαι! Η γιατρός μου μου είπε ότι γενικώς όσες προσπαθούμε για μωράκι παρατηρούμε διάφορα στο σώμα μας, τα οποία και πριν συνέβαιναν, απλά δεν δίναμε σημασία. Τώρα ψαχνόμαστε! :P

gemini1982, καλημέρα,

με τον κύκλο και την ΤΕΡ που γράφεις είσαι γύρω από τις γόνιμες ημέρες (και ίσως λίγο μετά). Ακόμη κι αν αυτή τη στιγμή τα πράγματα βαίνουν καλώς (ήτοι το ωάριό σου συναντήθηκε με το σπερματοζωάριο του καλού σου) είναι πάρα πολύ νωρίς για να έχεις συμπτώματα (ενδεχομένως να μην έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία της εμφύτευσης ακόμα), οπότε χαλάρωσε.

Οι πόνοι στο στήθος μπορεί να οφείλονται σε αύξηση της προγεστερόνης. Είναι μέσα στα πλαίσια του κύκλου αυτά, και δεν τα έχουμε μόνιμα. Εγώ για παράδειγμα τον τελευταίο χρόνο έχω μετά τις γόνιμες ημέρες πόνο στο στήθος μέχρι να μου έρθει η περίοδος, παλιά δεν είχα ποτέ.

Εύχομαι να σου πάνε όλα καλά! Και να έχεις Χριστουγεννιάτικο μπεμπέ!

Μην αγχώνεσαι! Η γιατρός μου μου είπε ότι γενικώς όσες προσπαθούμε για μωράκι παρατηρούμε διάφορα στο σώμα μας, τα οποία και πριν συνέβαιναν, απλά δεν δίναμε σημασία. Τώρα ψαχνόμαστε! :P

Γεια σου φίλη μου και σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση..Το έγραψα για να πάρω γνώμες γιατί ποτέ δεν είχα τέτοια θέματα ακριβώς μετά την περίοδο..Έχω μάθει μετά από τόσα χρόνια πότε είναι οι γόνιμες,έχω ενημερωθεί και από τον γιατρό μου πως να τις μετράω κτλ...

Συνήθως μου τυχαίνουν πριν την περίοδο,αλλά τώρα να σου πω την αλήθεια ανησύχησα λίγο :confused::confused: γιατί ο πόνος στην ωοθήκη (κυρίως στην δεξιά συμβαίνει να πονάω πάντα) ήταν πολύ δυνατός διπλώθηκα κυριολεκτικά :(:( ,καμία σχέση με τις φορές που με πιάνει.Καλά το στήθος βέβαια έχει αρχίσει και με πονάει πιο πολύ και οι ρώγες (σόρυ για την περιγραφή) με πεθαίνουν στο άγγιγμα..Μακάρι να υπάρχει σποράκι,το θέλω τόσο πολύ...:P:p:p:p

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...