Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΟΙΕΣ ΓΕΝΑΝΕ ΑΠΡΙΛΙΟ ΜΕ ΜΑΙΟ??

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 617
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σε νιωθω sissy, πραγματικα αυτες οι μερες δε περνανε με τιποτα. Σε μενα εχουν κανει εμφανιση κ αιμοροιδες και πραγματικα δε παλεβετε το θεμα. αληθεια καμια λυση για αιμοροιδες?δοκιμασα διαφορα -παγακια, κρυο νερο, αλοιφες- εχετε να προτεινετε τιποτα καλυτερο?

8LVep3.png

ZxQWp3.png

ΓΕΝΝΗΣΑΜΕ!!! ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΠΕΜΠΑ... ΑΧ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΤΡΙΣΧΑΡΙΤΩΜΕΝΗ ΚΟΥΚΛΑ ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΒΓΗΚΕ ΛΙΓΟ ΜΙΚΡΟΥΛΑ 2620 ΜΟΝΟ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΟΥ..

ΤΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΟΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΩ ΚΑΙ ΜΕ ΚΟΙΤΑΕΙ ΚΑΙ ΛΙΩΝΩ... ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΠΩΣ ΒΑΖΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΦΩΤΟ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΔΩ ΝΑ ΣΑΣ ΤΗΝ ΔΕΙΞΩ!

.png img1238z.jpg

Διαφημίσεις

LILLYPRO, να σου ζήσει η μπέμπα!!!Περιμένουμε φωτό!!!Μινιατούρα τώρα,αλλά θα την δεις να μεγαλώνει μέρα με τη μέρα και θα την καμαρώνεις!!!(Μιας φίλης μου ήταν 1,5 κιλάκι!!!Τρίδυμα γαρ...)Άντε, παίρνω και εγώ σειρά φαίνεται!Αρχικά νόμιζα 1 Ιουνίου, μετά ΠΗΤ 30 Μαϊου και τώρα...εμπεδώθηκε πριν μια βδομάδα και είμαι σε αναμονή!!!Ψέματα!!!Τί αναμονή;;Όύτε βαλίτσα, ούτε τίποτα!!!Ααααχχχχ.....

Γι΄αυτό φαίνεται έμπαινα και διάβαζα και το δικό σας το γκρουπάκι!!! :) :)!!!

Vd4Sp3.png

Αλήθεια ?? Γρήγορά θέλει να βγεί το μωρό...ψάχνει για αγκαλίτσες μάλλον το καλό μου!!! Σ'ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια ..μήπως ξέρεις πως να σας βάλω μια φωτογραφία?

.png img1238z.jpg

Διαφημίσεις

Α και μην αγχώνεσαι για την βαλίτσα εγώ είχα τις μανάδες για 4 μέρες που ήμουν στην κλινική και μου ψώνιζαν πράγματα που έιχα ξεχάσει ή δεν έιχα υπολογίσει καλά δηλαδή πιτζάμες και νυχτικιά είχα μόνο χειμωνιάτικη και μέσα στην κλινική έσκαγες κανονικά οπότε έφτασα να έχω μαζέψει 10 ζευγάρια τώρα όλοι έφερναν και από μια..κανονικά πάγκο στην λαϊκή βγάζω!!!

.png img1238z.jpg

Να σας ζήσουν τα μικράκια σας, να είναι πάντα γερά. Σήμερα 36 εβδομάδες..ελπίζω η μπέμπα σύντομα να αποφασίσει να βγει στον κόσμο. Σας έδωσα κάποια συμβουλή ο γιατρός σας? Περπάτημα..κάτι άλλο?

ntinatom ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ ΓΕΡΟ ΚΑΙ ΚΑΛΟΤΥΧΟ ΝΑ'ΝΑΙ!!!!!ΠΩΣ ΝΙΩΘΕΙΣ?ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ?

Unic Στις 36 βδομάδες είναι πάρα πολύ καλό το περπάτημα..εμένα μου βγήκε πιο νωρίς από ότι περίμενε και ο γιατρός λόγο βήχα (δε στο συνιστώ πάντως) έπαθα ιγμορίτιδα και έβηχα 3 βράδυα συνεχόμενα και να σου την η μικρή...το ξέρω ότι δεν περνάνε με τίποτα οι μέρες αλλά κοίτα να κοιμηθείς όσο μπορείς τώρα γιατί μετά άστα βράστα στο λέω από πείρας που είναι και κάπως ήσυχο το δικό μου!!!

.png img1238z.jpg

LILLYPRO είπε:
ntinatom ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ ΓΕΡΟ ΚΑΙ ΚΑΛΟΤΥΧΟ ΝΑ'ΝΑΙ!!!!!ΠΩΣ ΝΙΩΘΕΙΣ?ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ?

Unic Στις 36 βδομάδες είναι πάρα πολύ καλό το περπάτημα..εμένα μου βγήκε πιο νωρίς από ότι περίμενε και ο γιατρός λόγο βήχα (δε στο συνιστώ πάντως) έπαθα ιγμορίτιδα και έβηχα 3 βράδυα συνεχόμενα και να σου την η μικρή...το ξέρω ότι δεν περνάνε με τίποτα οι μέρες αλλά κοίτα να κοιμηθείς όσο μπορείς τώρα γιατί μετά άστα βράστα στο λέω από πείρας που είναι και κάπως ήσυχο το δικό μου!!!

EYXARISTW GIA TIS EUXES! TWRA EIMAI KALA, BEBAIA AKOMI GNWRIZOMASTE ME TH MPEMPOULA. TIS PRWTES MERES PANTWS HTAN PERIERGA!!! ENIWTHA LES KAI METAKOMISAME SE KAINOURIO SPITI KAI EPREPE NA TO MATHW APO THN ARXH!!!!! TIS TELEUTAIES MERES EXOUME KAI PONAKIA OPOTE EIMASTE STO PODI!!!

TWRA PERIMENW NA SARANTHSW GIA NA ARXISOUME TIS BOLTES ME THN MIKRH!!!

Διαφημίσεις

Goutsoulini είπε:
Σε νιωθω sissy, πραγματικα αυτες οι μερες δε περνανε με τιποτα. Σε μενα εχουν κανει εμφανιση κ αιμοροιδες και πραγματικα δε παλεβετε το θεμα. αληθεια καμια λυση για αιμοροιδες?δοκιμασα διαφορα -παγακια, κρυο νερο, αλοιφες- εχετε να προτεινετε τιποτα καλυτερο?

Ωχ οι σιμοροϊδες έγιναν 3 στη σειρά με το που μπήκα στον 9ο...εμένα με έσωσαν τα παγάκια άστα λίγο παραπάνω να δεις πόσοο θα μαλακώσουν, ο γιατρός μου μου είχε πει να τις σμπρώχνω προς τα μέσα αν μπορώ...τι να πω όλα του γάμου δύσκολα!

.png img1238z.jpg

Αχ βρε κορίτσια, τί καλά!!!Σπίτι με τα μπεμπάκια σας!!!Lillypro, δεν ξέρω για φωτό καθόλου!Θα ψάξω να σου πω!

Τις τελευταίες μέρες με έχει πιάσει ένα άγχος σχετικά με το πώς δε θα ντραπώ να είμαι τόσες ώρες με τα΄πόδια το ένα στη δύση και το άλλο στην ανατολή, ότι θα είμαι πάρα πολύ σφιγμένη και δε θα αφήσω τη γιατρό να κάνει τη δουλειά της και γενικά φοβάμαι πολύ!!!Νομίζω θα παιδέψω όλο τον κόσμο!!!Σας θαυμάζω όλες που τα καταφέρατε!!!Πραγματικά!!!

Πήρα και μια μαία για μαθήματα και για παράσταση στον τοκετό, συνομήλική μου, τί να πω, ελπίζω να βοηθήσει!!!Έχω και τρομερό άγχος να μου πούνε ότι γεννήθηκε και είναι γερό, γιατί μας είχαν τρομάξει στην εξέταση Β΄Επιπέδου.

Όσο για τη φίλη που είπε πως το σπίτι της φαίνεται σαν καινούριο...εμάς να δεις τί έχει να γίνει που περιμένουμε από μέρα σε μέρα την ιδιοκτήτρια, να της παραδώσει ο εργολάβος το σπίτι, για να μετακομίσουμε, να πάρουμε έπιπλα, πλυντήρια κτλ!!!Αχχχ...μεγάλη αναμπουμπούλα κορίτσια...Τί Μάης είναι αυτός!!!Μπροστά του οι άλλοι μήνες θα ωχριούν...

Vd4Sp3.png

Magda η μπέμπα μου είναι 36 weeks και 3 ημέρες!!! Σας περνάμε 1 ημέρα.

Σπίτι με την μπέμπα...αχ πότε θα έρθει αυτή η ημέρα. Το μόνο που με νοιάζει είναι να γεννηθεί σύντομα και να είναι γερό. Τώρα τι θα γίνει κατά την διάρκεια του τοκετού, ούτε που το σκέφτομαι, για να μην αγχώνομαι απο τώρα ότι είναι να γίνει θα γίνει.

Πολύ φοβάμαι μη τυχόν δεν είμαι συνεργάσιμη την ώρα του τοκετού και κάνω τα πράγματα δυσκολότερα. Σήμερα θα πλύνω τα ρουχαλάκια του μωρού. Και αύριο θα ετοιμάσω τη βαλίτσα του μαιευτηρίου, γιατί μου φαίνεται ότι το καθυστέρησα.

Τις τελευταίες μέρες είμαι μες στα νεύρα άνευ λόγου και αιτίας, όλα μου φταίνε, με παίρνουν τα ζουμιά στα καλά καθούμενα. Ελπίζω να είναι οι ορμόνες κλπ, και να μην τα έχω χάσει.

magda30 είπε:
Αχ βρε κορίτσια, τί καλά!!!Σπίτι με τα μπεμπάκια σας!!!Lillypro, δεν ξέρω για φωτό καθόλου!Θα ψάξω να σου πω!

Τις τελευταίες μέρες με έχει πιάσει ένα άγχος σχετικά με το πώς δε θα ντραπώ να είμαι τόσες ώρες με τα΄πόδια το ένα στη δύση και το άλλο στην ανατολή, ότι θα είμαι πάρα πολύ σφιγμένη και δε θα αφήσω τη γιατρό να κάνει τη δουλειά της και γενικά φοβάμαι πολύ!!!Νομίζω θα παιδέψω όλο τον κόσμο!!!Σας θαυμάζω όλες που τα καταφέρατε!!!Πραγματικά!!!

Πήρα και μια μαία για μαθήματα και για παράσταση στον τοκετό, συνομήλική μου, τί να πω, ελπίζω να βοηθήσει!!!Έχω και τρομερό άγχος να μου πούνε ότι γεννήθηκε και είναι γερό, γιατί μας είχαν τρομάξει στην εξέταση Β΄Επιπέδου.

Όσο για τη φίλη που είπε πως το σπίτι της φαίνεται σαν καινούριο...εμάς να δεις τί έχει να γίνει που περιμένουμε από μέρα σε μέρα την ιδιοκτήτρια, να της παραδώσει ο εργολάβος το σπίτι, για να μετακομίσουμε, να πάρουμε έπιπλα, πλυντήρια κτλ!!!Αχχχ...μεγάλη αναμπουμπούλα κορίτσια...Τί Μάης είναι αυτός!!!Μπροστά του οι άλλοι μήνες θα ωχριούν...

KALHSPERA,

MAGDA30 THA SOU PROTEINA NA XALARWSEIS KAI NA MH FOBASAI KATHOLOU! KSERW PWS SOU EINAI DYSKOLO ALLA THA DEIS OTI DEN EINAI TOSO TRAGIKA EKEINH THN WRA! KAI EW HMOUN SAN ESENA KAI TELIKA TA KATAFERA!!! AFOU NA FANTASTEIS OTAN PHGA STHN KLINIKH KAI ME EIDE H MAIA MONO POU DEN EKLAIGA KAI ME RWTOUSE H KOPPELA GIATI EXW TETOIA MOUTRA!!!!! META OMWS ENA PERIERGO PRAGMA, PROSARMOSTIKA STHN KATASTASH POLY GRHGORA KAI ENTYPWSIASTIKA ME TON EAYTO MOU!!!! DEN PERIMENA OTI THA HMOYN TOSO COOL!!! OPOTE XALARWSE!!!! NA SAI SIGOURH PWS OLA THA PANE KALA KAI SE LIGO KAIRO THA KRATAS TO MPEMPE SOU STHN AGKALIA SOU!!!!

ntinatom, μακάρι να έχω και εγώ τόση δύναμη και καλή διάθεση!!! Σε ευχαριστώ τόσο πολύ!!!Μου έδωσαν πολύ κουράγιο τα λόγια σου...Έκανα μια στροφή στο μυαλό μου και σκέφτηκα πως ό,τι και να γίνει, θα βάλω τα δυνατά μου...Αν μη τι άλλο...ΑΞΙΖΕΙ..:)!!!

Vd4Sp3.png

Σαν αυριο πριν ενα μηνα εφερα στο κοσμο τον αγγελο μου την 33η εβδομαδα 1900 γρ. Παροτι μικρος και αδυναμος παλεψε για τη ζωη του στην θερμοκοιτιδα και σημερα ειναι μαζι μας στο σπιτι γερος και παρα πολυ ζωηρος. Ευχαριστω τον θεο που μου τον χαρισε και αφηνω στο παρελθον αυτα που περασαμε την αγωνια τις μερες που νοσηλευομουν πριν γεννησω 3 εβδομαδες στην εντατικη του Αλεξανδρας αλλα και μετα στις θερμοκοιτιδες. Ευχομαι σε ολες τις μανουλες Μαιου που γεννησαν να σας ζησουν και οσες περιμενουν με το καλο να ερθουν τα μπεμπακια σας.

MarcoPolo είπε:
Σαν αυριο πριν ενα μηνα εφερα στο κοσμο τον αγγελο μου την 33η εβδομαδα 1900 γρ. Παροτι μικρος και αδυναμος παλεψε για τη ζωη του στην θερμοκοιτιδα και σημερα ειναι μαζι μας στο σπιτι γερος και παρα πολυ ζωηρος. Ευχαριστω τον θεο που μου τον χαρισε και αφηνω στο παρελθον αυτα που περασαμε την αγωνια τις μερες που νοσηλευομουν πριν γεννησω 3 εβδομαδες στην εντατικη του Αλεξανδρας αλλα και μετα στις θερμοκοιτιδες. Ευχομαι σε ολες τις μανουλες Μαιου που γεννησαν να σας ζησουν και οσες περιμενουν με το καλο να ερθουν τα μπεμπακια σας.

MARCOPOLO,

EUXOMAI NA SOU ZHSEI O MPEMPHS, NA NAI PANTA GEROS KAI KALOTYXOS!!!!

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...