Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΟΙΕΣ ΓΕΝΑΝΕ ΑΠΡΙΛΙΟ ΜΕ ΜΑΙΟ??

Recommended Posts

Εμείς, όπως έχω ξαναπεί, γεννάμε την Τρίτη. Τη Δευτέρα θα μπώ στο μαιευτήριο και αυτές τις ημέρες ΕΥΤΥΧΩΣ ασχολούμαι με το να είναι το σπίτι καθαρό, τα ρούχα όλα πλυμένα και σιδερωμένα, τα ντουλάπια γεμάτα λες και θα γίνει πόλεμος, να ενημερώσω τον σύζυγο για διάφορα θέματα, να ψωνίσω κάποια δώρα ενόψει Πάσχα κ.λπ και δεν σκέφτομαι τόσο τη γέννα. Προχθές, για πρώτη φορά στη διάρκεια της εγκυμοσύνης, δεν κατάφερα να κοιμηθώ. Η μπέμπα βλέπετε είχε τρελά κέφια και από τη 1 έως και τις 5 κλότσαγε ανελέητα. Τέτοιο πράγμα δεν το έχει ξανακάνει ποτέ. Τι αριστερό πλευρό, τι δεξί, τι ανάσκελα με 8 μαξιλάρια, τι καθιστή, τι όρθια, τι περπατώντας... Δεν καταλάβαινε τίποτα μιλάμε. Αφού φοβήθηκα, λέω απόψε θα γεννήσω! Μετά από εκείνη τη βραδιά δεν είχαμε άλλο κρούσμα, φαίνεται άκουσε τον μπαμπά της που της ζήτησε να είναι φρόνιμη για να ξεκουράζεται η μαμά!

Στον γιατρό δεν πήγαμε μιας και δεν ήταν υποχρεωτικό οπότε βάρος και ύψος θα είναι έκπληξη μέχρι να την πάρουμε αγκαλιά!

Αυτααααααααααααα

Με το καλό όλες μας!

pJO3p2.pngB6Ndp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 617
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημέρα..

Το τι έχω κάνει δε λέγεται!

Χτες πήγα επειγόντως για ΝΣΤ με σφιξίματα ανά 5 λεπτά, χωρίς πόνο. Μιση ωρα το ΝΣΤ εγραφε συσπάσεις κι εγω η γαιδουρα δεν ενιωθα τίποτα. Από διαστολή...1 εκ. Γυρίζουμε σπίτι, δε κοιμηθηκα ολη νυχτα, είχα πονάκια περιόδου αλλά για καμια ωρα μετα πέρασαν.

Σήμερα το πρωι παλι ΝΣΤ, πάλι συσπασούλες ανα 7-10 λεπτά, κι εγω μόνο μια ενόχληση σαν να μου ερχεται περίοδος αλλά πόνος τίποτα.

Ο γιατρός μου με τσάτισε πααααααρα πολύ. :evil: Μου προτεινε κι εγω πρέπει να διαλέξω. Μου είπε οτι το παιδί επειδή είναι μεγάλο (3.900) θα ζοριστεί πολύ να βγει, κι εγω επίσης λόγω μικρής λεκάνης και μου δίνει ενα 10% να βγει κανονικα με ΦΤ κι αν κολλησει θα φαω καισαρική με ολικη ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕ ΘΕΛΩ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. Δηλαδή και να μου φύγει η ψυχή στους πόνους και χειρουργειο. Επειδη δε ξερουμε πότε θα γίνει αυτό (ο ΦΤ) δε γίνεται να κανονισουμε για επισκληρίδιο λεει, μόνο ολικη. Αυτή η επιλογή απορρίπτεται.

Η άλλη είναι προγραμματισμένα, με επισκληρίδιο και καισαρική γιατί έτσι τον βρίσκουμε το γιατρό (βλέπε δημόσιο νοσοκ.).

Τι να κάνω ρε κορίτσια. Εγω για ΦΤ πήγαινα, αλλά αν νομίζει οτι θα έχει πρόβλημα και θα κολλήσει το παιδί..να το διακινδυνευσω?

Από τη μια θέλω να τελειώνω από την αλλη δε θέλω καισαρική με ολική, θέλω να ζησω τουλάχιστον το πρωτο κλαμα.

ntinatom πόσο ήταν εσένα το δικό σου σε κιλά?

cIWNp3.png

Ναι, προσπάθησε να τη γλιτώσεις την ολική, για παραπάνω από έναν λόγους. Επειδή όπως μας τα λες, ο γιατρός σε πάει φουλ για μαχαίρι, λεω να κοίταγες να προγραμματίσετε καισαρική με επισκληρίδιο. Νομίζω ότι είναι μούφα αυτό:

Επειδη δε ξερουμε πότε θα γίνει αυτό (ο ΦΤ) δε γίνεται να κανονισουμε για επισκληρίδιο λεει, μόνο ολικη
γιατί ενώ εγώ έχω προγραμματισμένη καισαρική, όταν ρώτησα τον γιατρό μου τι θα γίνει αν η μικρή αποφασίσει να βγει νωρίτερα, μου απάντησε "θα γίνει ότι έχουμε πει. Καισαρική με επισκληρίδιο".
pJO3p2.pngB6Ndp2.png

ravT δε ξέρεις πόσο μου την εχει δωσει..το θέμα οτι δε μπορούμε να πάρουμε τηλ. τον αναισθησιολογο οποιαδηποτε στιγμη για επισκληρίδιο ενω την ολικη την εχουνε για τη πλάκα! Τελοσπάντων..θε δειξει.

Αν τον βρούμε σημερα θα μπω αυριο, αλλιως από Δευτέρα..αν φτάσω με το καλό!

cIWNp3.png

Αυτό είναι απαράδεκτο όμως. Τι πάει να πει δεν βρίσκουμε τον αναισθησιολόγο? Και μιλάμε για δημόσιο νοσοκομείο που ανα πάσα στιγμή πρέπει να διαθέτει ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ έναν επιστήμονα από κάθε ειδικότητα. Απαράδεκτες καταστάσεις για τις οποίες προφανώς δεν φταίει ο γιατρός σου αλλά θεωρείται συνυπεύθυνος για τη διατήρησή τους. Ότι κι αν γίνει, σου εύχομαι με το καλό και όλα να πάνε καλά!

pJO3p2.pngB6Ndp2.png

Διαφημίσεις

καλημέρα..

Το τι έχω κάνει δε λέγεται!

Χτες πήγα επειγόντως για ΝΣΤ με σφιξίματα ανά 5 λεπτά, χωρίς πόνο. Μιση ωρα το ΝΣΤ εγραφε συσπάσεις κι εγω η γαιδουρα δεν ενιωθα τίποτα. Από διαστολή...1 εκ. Γυρίζουμε σπίτι, δε κοιμηθηκα ολη νυχτα, είχα πονάκια περιόδου αλλά για καμια ωρα μετα πέρασαν.

Σήμερα το πρωι παλι ΝΣΤ, πάλι συσπασούλες ανα 7-10 λεπτά, κι εγω μόνο μια ενόχληση σαν να μου ερχεται περίοδος αλλά πόνος τίποτα.

Ο γιατρός μου με τσάτισε πααααααρα πολύ. :evil: Μου προτεινε κι εγω πρέπει να διαλέξω. Μου είπε οτι το παιδί επειδή είναι μεγάλο (3.900) θα ζοριστεί πολύ να βγει, κι εγω επίσης λόγω μικρής λεκάνης και μου δίνει ενα 10% να βγει κανονικα με ΦΤ κι αν κολλησει θα φαω καισαρική με ολικη ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕ ΘΕΛΩ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. Δηλαδή και να μου φύγει η ψυχή στους πόνους και χειρουργειο. Επειδη δε ξερουμε πότε θα γίνει αυτό (ο ΦΤ) δε γίνεται να κανονισουμε για επισκληρίδιο λεει, μόνο ολικη. Αυτή η επιλογή απορρίπτεται.

Η άλλη είναι προγραμματισμένα, με επισκληρίδιο και καισαρική γιατί έτσι τον βρίσκουμε το γιατρό (βλέπε δημόσιο νοσοκ.).

Τι να κάνω ρε κορίτσια. Εγω για ΦΤ πήγαινα, αλλά αν νομίζει οτι θα έχει πρόβλημα και θα κολλήσει το παιδί..να το διακινδυνευσω?

Από τη μια θέλω να τελειώνω από την αλλη δε θέλω καισαρική με ολική, θέλω να ζησω τουλάχιστον το πρωτο κλαμα.

ntinatom πόσο ήταν εσένα το δικό σου σε κιλά?

Καλημέρα και από εμένα.

Mpiskotaki όντως πολύ απαράδεκτος γιατρός αλλά έλα που τελευταία στιγμή που μας αραδιάζουν τις βλακείες τους δεν μπορούμε να κάνουμε και πολλά!!!! Εμένα για παράδειγμα μου είπε πως Τετάρτη μπαίνω για πρόκληση – γεγονός που δεν με ενοχλέι- αλλά θα με περιμένει λέει 6 ώρες και μετά καισαρική!!!!! Διαφωνήσαμε και μου άρχισε τα γιατρουδιστικα και αντε τώρα να απαντήσω εγώ!!!!! Τέλος πάντων εύχομαι να μην χρειαστεί τίποτα από αυτά και το μπουμπουκάκι μου να γεννηθεί φυσιολογικά.

Όσο για τα κιλά της τελευταία φορά – στις 19/03- ήταν 2900 περιπου και μας ειπε πως δεν θα ξεπεράσει τα 3100

Γεια σας κοριτσια! Ακομα εδω..αλλα οχι για πολυ. Μπαινω για ΚΤ με επισκληριδιο Τρίτη πρωι κατα πασα πιθανοτητα. Εχει συνέδριο ο φιλος αναισθησιολογος και δε μπορουσε νωριτερα :? Τι να πει κανεις.. :roll:

Εν τω μεταξυ περιμενω στρατια συγγενων και λοιπων γνωστων οποτε θα σας διηγηθώ τα υπόλοιπα με το καλό οταν αδειάσω!!

Eirini τι έκανες?

cIWNp3.png

Δηλαδή, για να καταλάβω, αναισθησιολόγο για επισκληρίδιο μπορεί να μην βρουν, ενώ για ολική υπάρχει? Πόσα θέλουν για να μας τρελάνουν????? :shock::shock:

Εμ αυτός εχει το όνομα και τη χαρη στην επισκληρίδιο ΄κατάλαβες.. οι αλλοι ειναι απλοί αναισθησιολογοι που τα κανουν όλα (μετα τις 2 θα προσθετα!)

cIWNp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσια! Ακομα εδω..αλλα οχι για πολυ. Μπαινω για ΚΤ με επισκληριδιο Τρίτη πρωι κατα πασα πιθανοτητα. Εχει συνέδριο ο φιλος αναισθησιολογος και δε μπορουσε νωριτερα :? Τι να πει κανεις.. :roll:

Εν τω μεταξυ περιμενω στρατια συγγενων και λοιπων γνωστων οποτε θα σας διηγηθώ τα υπόλοιπα με το καλό οταν αδειάσω!!

Eirini τι έκανες?

Εφερα στον κοσμο μετα απο 21ωρες τοκετου μια πανεμορφη μελαχρινη καρμπον ο μπαμπας της!!!!!!Με εναν υπεροχο γυναικολογο και μετα απο πολλους πονους μια τρελη δοση επισληριδιου και πολυ σπρωξιμο κααφερα να νιωθω οτι ειχα τον πιο ομορφο τοκετο!!!! Ενα μεγαλο ευχριστω και στην μαια που εχε βαρδια οταν γεννουσα και με εκανε να νιωθω δυνατη, και φυσικα στον αντρα μου ο οποιος δε καθησε λεπτο και μου δινε κουραγιο μεχρι και τελευταια στιγμη!!!!! ελπιζω να ειναι παντα γερο και δυνατο το μωρο μου!!!! Ευχαριστω για την παρεα κοριτσια!!!! 4/4/2009 ξαναγεννηθηκα!!!!!!!

Να σας ζησει Ειρηνη μου, ο,τι καλυτερο σας ευχομαι, παντα υγεια, ευτυχια και χαρα! Να την δειτε οπως εσεις επιθυμειτε!!! Παντα υγεια, πανω απο ολα! Να σας ζησει και παλι! :D:D:D

Διαφημίσεις

Να σας ζήσει το μωράκι και να έχει πάντα υγεία και καλή τύχη!!

Άντε και σε μας τις υπόλοιπες με το καλό!!Ουφ..δεν περνάει ο καιρός κορίτσια και τα νεύρα μου έχουν γίνει δαντέλες..Μεθαύριο Τετάρτη ο γιατρός μου μου λέει τελική ημερομηνία καισαρικής...δεν ξέρω βρε κορίτσια..ένα άγχος το έχω ..και να πείς ότι δεν το έχω ξαναπεράσει?!Το έχω..αλλά όσο περνάει ο καιρός, τόσο πιο πολύ φοβάμαι..φοβάμαι την ολική αναισθησία να σας πω την αλήθεια..επισκληρίδιο δεν μπορώ να κάνω λόγω ενός ζαβού σπονδύλου, άρα.. :?:?:?:?:?:?:?

Ειρηνακι να σας ζησει. και με το καλο και οι υπολοιπες. εγω πηγα στη γιατρο σημερα και μου ειπε πως αν αρχες του αλλου μηνα ο υπερηχος δειξει οτι το παιδι εχει κατεβει κι αλλο θα μπω για τοκετο. μαλλον θα πρεπει να αρχισω να ετοιμαζω τη βαλιτσα μη βρεθω εκτος απροοπτου.

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ Κ ΕΙΡΗΝΗ ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ Η ΜΠΕΜΠΟΥΛΑ ΣΑΣ!!!!

ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΗΜΕΡΑ ΜΠΑΙΝΩ ΣΤΟΝ ΜΗΝΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΟ ΩΡΑ ΣΕ ΩΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ...ΑΦΗΣΤΕ ΠΟΥ ΠΕΡΝΟΥΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΙ ΡΩΤΑΝΕ ΑΝ ΓΕΝΝΗΣΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΜΑΘΑΝ... :roll: ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ :roll: ???

ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΟΥ ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΟΥ ΑΛΛΛΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΜΑΚΡΥΑ ΜΑΣ Ο ΚΑΗΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ.... ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΑ ΞΑΝΑΠΟΥΜΕ ΝΑ ΣΤΕ ΟΛΕΣ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΛΕΦΤΕΡΙΑ ΣΕ ΟΣΕΣ ΠΡΟΗΓΗΘΟΥΝ!!!! :lol::lol::lol:

.png img1238z.jpg

Τι ενοεί ότι θα μπείς για τοκετό?? θα σε πιάσουν πολύ πιθανό οι πόνοι ή ότι θα μπείς με πρόκληση?!

Τώρα έχεις καθόλου συσπάσεις και πονάκια προπαρασκευαστικά?

καλημερα.

θα μπω με προκληση. παντως μεχρι στιγμης δεν εχω τιποτα. ουτε συσπασεις ουτε πονακια.

Καλημέρα σε όλες,

Ειρήνη να σου ζήσει το μπεμπέ, να ναι πάντα γερό και ευτυχισμένο!!!!!!! :D

Εγώ κορίτσια αυριο στις 06:00 το πρωί μπαίνω για πρόκληση τοκετού!!!!!! Μέχρι το απόγευμα, πρώτα ο θεός, θα έχουμε μπέμπα!!!! Μου φαίνεται απίστευτο!!!!! Εύχομαι τα καλύτερα σε όλες, με έναν καλό τοκετό και με γερά μωράκια!!!!!!!!

:D

Γεια σας και απο εμένα κορίτσια!

Ευχομαι με το καλό σε όλες μας!!!

Κι εγω στην αναμονή είμαι....να δουμε ο κυριουλης που εχω μέσα μου ποτε θα αποφασίσει να μας ερθει!! Οποτε είναι το καλύτερο γι αυτον! Βεβαια η αλήθεια είναι πως εχω κουραστει...και δεν κοιμαμαι καθόλου καλα...αλλά υπομονή!!!

Πολλα Φιλιά και τα Πασχαλιατικα αβγουλάκια μας να έρθουν με το καλο!!!

T9oHp3.png

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...