Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΟΙΕΣ ΓΕΝΑΝΕ ΑΠΡΙΛΙΟ ΜΕ ΜΑΙΟ??

Recommended Posts

Εμένα μου έχει προγραμματιστεί καισαρική για πρωτομαγιά, αλλά ποτέ δεν ξέρεις πότε και απο που θα σου έρθει..

Θα είναι Ταύρος σαν το πατέρα του. Έχω και το τετράχρονο που είναι Κριός και μου έχουν γεμίσει το σπίτι κέρατα?? :D

Ποιόν εμένα, εναν υπέροχο Τοξότη.!!!

Άσχετο τα ποδαράκια σας έχουν πρηστεί καθόλου??Εμένα είναι τούμπανο και πρέπει να τα εχω ψηλά..αλλά γίνεται ύπνος με τα πόδια πάνω??άσε οι δουλειές που τρέχουν..το καλό είναι ότι τα δικά μου πράγματα είναι έτοιμα, το μπουγάδιασμα και το σιδέρωμα των μωρουδιακών έχουν γίνει, τα απαραίτητα είναι και αυτά έτοιμα (βλέπε babylino, αφρόλουτρα, είδη ομορφιάς και καλωπισμού,κ.ο.κ!!) , και το μόνο που χρειάζεται είναι χώσιμο στην βαλίτσα και........................αναμονή...Δεν ξέρω για σας βρε κορίτσια, αλλά εγώ δεν βλέπω τον καιρό να περνάει νεράκι..πιθανόν να είναι που έχω ακόμα και τώρα άσχημη εγκυμοσύνη... :(

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 617
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ravt τα καλυτερα εχω να πω δυναμηκα.. περηφανα ....ερωτιαριακα ...αγαπησιαρηκα .. κοπελαρες!!! σου μιλαει μια κριος..χαχαχ :lol::lol: οντως ειναι πολυ καλο!! γυναικα κριος :wink: ο αντρας δεν ειναι :? τι να κανουμε ομως κριαρη μας ετυχε το αγορι μας...!! :wink:

Αχ, τι καλά, μου έδωσες θάρρος τώρα :)

Κριοί είναι ο αδερφός και ο ανηψιός μου και έχουμε καεί... :?

.png

γεια σας κοριτσια.

πριν λιγο πηρα τις απαντησεις των εξετασεων για θρομβοφιλια. ολα μια χαρα μου ειπε η μικροβιολογος. και η γιατρος μου ηταν ευχαριστημενη απο το doppler και την αναπτυξη της μπεμπας. τωρα σκεφτομαι σιγα σιγα να αρχισω να κανω τα πρωτα ψωνια και να φτιαξω τη βαλιτσα μου. ειδα οτι ολες κατι εχετε κανει κι εγω ακομα τιποτα.

Καλά, μην αγχώνεσαι! :D

Εγώ την Παρασκευή γεννάω και εχθές ξεκίνησα να πλένω, δεν έχω σιδερώσει ούτε μια κάλτσα ακόμα! Βέβαια καλό θα ήταν να πας να δεις για κρεββατάκι τουλάχιστον ή ό,τι έπιπλο έχεις στο μυαλό σου να αγοράσεις, γιατί έχουν σχετικά μεγάλο χρόνο παράδοσης, εμένα μου τα έφεραν προχθές και τα είχα παραγγείλει από τον Ιανουάριο (ένα κρεββατάκι και μια συρταριέρα). Οχι τιποτε άλλο, αλλά περίμενα τη συρταριέρα για να αρχίσω να πλένω, μιας και δεν έχω χώρο να βάλω τα ρούχα αλλού.

Πάντως κορίτσια το γεγονός είναι ότι οι αγορές μέσω internet είναι πολύ πιο οικονομικές, αγόρασα καροτσάκι με πορτ-μπεμπε και καρεκλάκι αυτοκινήτου, βάσεις για το αυτοκίνητο, βάση για το πορτ-μπεμπε για να το έχω δίπλα στο κρεββάτι, πήρα κι ένα baby-swing από το bimbomarket και γλίτωσα τουλάχιστον 200 ευρώ. Και μεταφορικά μόνο 40 ευρώ και με κούριερ παρακαλώ, απορώ τι συμφωνίες έχουν κάνει και έχουν τόσο χαμηλές χρεώσεις!

Αλήθεια δε μου λετε, έχει πάρει καμιά τον κάδο για τις πάνες? Εννοώ αυτόν που πετάς τις πάνες και καλά δε μυρίζει... Είναι πρακτικό άραγε? Και για μπανάκι δεν έχω αποφασίσει ακόμα... όλα τελευταία στιγμή τα άφησα πια! :?

EXXQp3.pngAIzKp2.png

Ε καλά εσύ τα παρα άφησες! Εμείς πήγαμε χθες στον γιατρό μας, η μπουμπού έφτασε τα 2.300 και έχει γυρίσει (όχι ότι μας ενδιαφέρει, καισαρική γαρ). Μας έκανε και ένα μίνι ντόπλερ, όλα είναι καλά και δεν χρειάζεται να κάνουμε το κανονικό στο μαιευτήριο. Πλέον κλείσαμε ραντεβού για τις 7/4 οπότε και θα γεννήσουμε! Και από χθες με έχει πιάσει ένα άγχος, άλλο πράγμα... Μ'αρέσει zouzounel που εσένα παρηγορούσα που αγχώθηκες, εγώ το έπαθα!

Άντε, με το καλό όλες μας

pJO3p2.pngB6Ndp2.png

Διαφημίσεις

Ναι είδες? Μόλις καθοριστεί η ημερομηνία, σου έρχεται κάπως διαφορετικά... δλδ εντάξει, μέχρι τώρα μιλάγαμε θεωρητικά, "όταν" έρθει, "μέχρι" να έρθει και τέτοια... τώρα που λέμε συγκεκριμένα πότε θα ερθει, είναι λίγο αγχωτικό!

Με το καλό κοριτσάκι! Και σε όλες τις μέλλουσες μαμάδες!

:D

EXXQp3.pngAIzKp2.png

Διαφημίσεις

Και εμας αγορακι ειναι!!Η χαρα του μπαμπα που θα κανει το γιο!!το πρωτο σου ειναι? Εμενα το πρωτο μου.Ο γιατρος μου ειναι ο Μανιδακης.Τωρα που περνανε οι μερες με το πρωτο ποναλακι καρφωνομαι στο ρολοι!!!

χιχιχιχι!!!

κι εμάς το πρώτο μας!!!!

Άσε κι εγώ όταν νιώθω πονάκια πανικοβάλλομαι αλλά επειδή είμαστε πρωτάρες γι'αυτό!!!! Στο δεύτερο θα έχουμε πάρει το κολάι!!!!χιχιχιχιχι

Παρασκευή απόγευμα θα πάμε στο ΠΕΠΑΓΝΗ πάλι....κάθε 15 πάω τώρα και μόλις μπούμε στον 9ο κάθε βδομάδα!!!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!!!

Πώς είστε σήμερα???

Εγώ μετράω τις ημέρες αντίστροφα(21 και σήμερα) :P:P

Βέβαια ανυπομονώ να έρθει το μωρό μου αλλά φοβάμαι πως θα μου λείψει η κοιλίτσα μου!!!

Είναι απερίγραπτα τα συναισθήματα που βιώνουμε, έτσι?

leni

με το καλό το μωράκι σου!!!Είχες άσχημη εγκυμοσύνη???

8a1731cd5c.png 4b3bd8119f.png

Κορίτσια Καλημέρα και από μένα. Και εγώ άρχισα να μετράω αντίστροφα. Χτες έκανα υπέρηχο και η μικρη είναι μια χαρά. Είναι 2485 και εγώ είμαι +12 κιλά. Νομίζω ότι πάμε καλά. Την Δευτέρα έχω ραντεβού με τον γιατρό μου στο ιατρείο του και ίσως κανονίσουμε ραντεβού για καισαρική οπότε θα ξέρω πιο σίγουρα πράγματα να σας πω. Το σίγουρο είναι από ότι μου είπε ότι θα κάνω Πάσχα σπίτι μου. Αντε με το καλό όλες μας.

Kiki + George = Panagiotis + Maria

Καλημέρα Κική!!!!Με το καλό το μωράκι σου και να χαίρεσαι τον Παναγιώτη σου!!!Τι είναι το μωρό?

Και στο πρώτο έκανες καισαρική?

Σε ευχαριστώ για τις ευχές σου. Τον Παναγιώτη τον έκανα με καισαρική λόγω του ότι ήμουν 40+5 εβδομάδων και δεν με πιάναν πόνοι. Έκανα τεχνητούς και πάλι τίποτα. Διαστολή μηδεν. Τώρα έχω κοριτσάκι και υπολογίζω από μόνη 10-14 Απριλίου να γεννήσω. Με βολευουν αυτές οι ημερομηνίες γιατί η μητέρα μου δουλεύει σε σχολείο και τότε θα κλείσουν για Πάσχα και θα μπορεί να μου κρατήσει τον Παναγιώτη. Ελπίζω να συμφωνήσει και ο γιατρός μου. Την Δευτέρα θα ξέρω και θα σας ενημερώσω.

Και εσένα με το καλό σου ευχομαι και με έναν πόνο.

Kiki + George = Panagiotis + Maria

Μπήκαμε στο μήνα μας και εμείς...

15 μέρες έμειναν για να πάρουμε αγκαλίτσα τη μπουμπού μας. Δυστυχώς την τελευταία εβδομάδα έχει πάρει την κατιούσα η ψυχολογία μου, προτιμώ να είμαι ξαπλωμένη συνέχεια και αν γίνεται να κοιμάμαι συνέχεια, μου τι δίνει που δεν μπορώ να κάνω δουλειές, αγχώνομαι για τη γέννα, για το μωρό, για την επιστροφή στο σπίτι, για το αν καταφέρω να θηλάσω, για το αν πρέπει τελικά να κρατήσουμε τα βλαστοκύταρρα, για τα πάντα αγχώνομαι.

Ο άνδρας μου είναι σε απόγνωση, δεν ξέρει πως να με βοηθήσει. Είμαι χαμένη στις σκέψεις μου. Ποτέ δεν περίμενα να αλλάξει έτσι η ψυχολογία μου ενώ ήμουν μια χαρά. Ας ελπίσω πως όλα θα πάνε καλά και αυτή η κατάσταση θα λήξει μόλις γεννήσω.

pJO3p2.pngB6Ndp2.png

Κοπέλα μου γιατί έτσι?Κοίτα μην ανησυχείς!!!! ΟΛΑ θα πάνε μια χαρά!!!!

Είναι το άγχος που μας πιάνει πρίν τη γέννα!!!!! :roll::roll::roll::roll:

Κι εγω κάνω πότε πότε τέτοιες σκέψεις αλλά στο τέλος καταφέρνω και τις διώχνω....

ntinatom καλησπέρα!!

Με το καλό η μπουμπού σου!!!!!!!!!!!!!

Το πρώτο μου παιδί είναι κοριτσάκι και είναι 5 χρονών!!

Τώρα περιμένουμε και το αγόρι στις 10 Απριλίου στο Διαβαλκανικό

8a1731cd5c.png 4b3bd8119f.png

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...