Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΟΙΕΣ ΓΕΝΑΝΕ ΑΠΡΙΛΙΟ ΜΕ ΜΑΙΟ??

Recommended Posts

Γειά σας κορίτσια!!!

Εμείς τα έχουμε παραγγείλει ΟΛΑ και θα έρθουν όταν θα είμαι στην κλινική!!!

Εννοώ τα έπιπλα (κρεβάτι, λίκνο, καρότσι και μπανάκι...!!!) χιχιχιχι

Τα υπόλοιπα πλένονται από βδομάδα και ετοιμάζουμε σιγά σιγά την βαλιτσούλα μας!!! :D:D:D:D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 617
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας κοριτσια εγω μπηκα χθες στο μηνα μου και εφτιαξα βαλιτσα! Φουλ κομπλε ετοιμη για αναχωριση :D Ρουχα πλυμμενα, σιδερωμενα, καροτσι εχουμε, δωματιο εχουμε. Και τωρα τι κανουμε οεο????? Πως θα περασει ο μηνας? Συσπασεις καμια τιποτα ουτε που ξερω πως ειναι. Πονοι καθολου. Μονη αλλαγη οτι χθες εβγαζα μια διαφανη βλεννα και σημερα σταματησε.

Και ξαναρωτω πως θα περασει αυτος ο μηνας οεο??????

Γεια σας κοριτσια εγω μπηκα χθες στο μηνα μου και εφτιαξα βαλιτσα! Φουλ κομπλε ετοιμη για αναχωριση :D Ρουχα πλυμμενα, σιδερωμενα, καροτσι εχουμε, δωματιο εχουμε. Και τωρα τι κανουμε οεο????? Πως θα περασει ο μηνας? Συσπασεις καμια τιποτα ουτε που ξερω πως ειναι. Πονοι καθολου. Μονη αλλαγη οτι χθες εβγαζα μια διαφανη βλεννα και σημερα σταματησε.

Διαφημίσεις

Εγώ γεννάω 10 Ααπριλίου με πρόκληση στο Διαβαλκανικό στη Θεσσαλονίκη!!

Άντε να περάσουν οι μέρες να έρθουν τα μωρά μας!!

Κουράστηκα πολύ!!Απο την αρχή της εγκυμοσύνης έχω ναυτία και εμετούς!!

Τώρα που έχει προχωρήσει η εγκυμοσύνη ήρθαν και τα υπόλοιπα(πόνοι στη μέση,δυσφορίακτλ)

ME TO ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ ΘΕΣ. ΚΑΙ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΜΠΕΜΠΗ ΣΟΥ...!!!! ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΙΑΒΑΛΚΑΝΙΚΟ ΠΟΙΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΕΧΕΙΣ? ΣΕ ΡΩΤΑΩ ΓΙΑΤΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Κ ΣΤΟ ΓΕΝΝΕΣΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΒΑΛΚΑΝΙΚΟ...ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΠΛΑ ΔΙΑΛΕΞΑ ΓΕΝΝΕΣΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ....

.png img1238z.jpg

Μαράκι μου γλυκο :D:D:D:D:D:D:D

Είμαι πολύ χαρούμενη για σενα. Έφτασε η ώρα ε?? Μπήκες στο μήνα σου! Πω πω δεν το πιστεύω Αύγουστος ήταν που το ανακοίνωσες και τώρα μπήκες στον μήνα σου! Μπράβο Μαράκι μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 Με το καλό να έρθει ο μπεμπίκος σου και όλα να πάνε καλά και για σένα! Πότε σε έχει προβλέψει ο γιατρός σου για τον τοκετό?

Αμ θα περάσει και μετά θα αναρωτιέσαι πώς περασε! :D

Εμείς κλεισαμε ημερομηνία, μπαίνουμε για καισαρική την επόμενη Παρασκευή 20 Μαρτίου. Αν και ήμουν χαλαρή μέχρι τώρα, απ' τη στιγμή που "κλείδωσε" η ημερομηνία μ' εχει πιάσει ένα άγχος άλλο πράγμα! :shock: Αφηστε που ακόμα περιμένω τα επιπλάκια και δεν έχω πλύνει/σιδερώσει τίποτα για το μικρό. Ευελπιστώ ότι θα μου τα φέρουν την Κυριακή κρεββατάκι και συρταριέρα, οπότε από βδομάδα θα έχω κάτι να κάνω: μπουγάδα! :D

EXXQp3.pngAIzKp2.png

Α, μην αγχώνεσαι για τις ετοιμασίες. Εμας μας ήρθαν την Τρίτη τα επιπλάκια και απο τότε τα αερίζω. Περιττό να σου πω πως νιώθω πως αυτή η μυρωδία δεν θα φύγει ποτέ. Τα καθάρισα και περιμένω να ξεμυρίσουν. Την Τρίτη έπλυνα τα ρουχαλάκια της, τις πάνες, τις λαβέτες και τα σελτεδάκια και χθες τα σεντονάκια της. Σήμερα θα βάλω τις κουβερτούλες και το Σάββατο τις πάντες τις κούνιας. Έτσι, η Δευτέρα προβλέπεται ημέρα σιδερώματος μπας και έχει ξεμυρίσει και η συρταριέρα να τα βάλω στη θέση τους. Οπότε σε 1 εβδομάδα θα είσαι έτοιμη. Μην αγχώνεσαι.

pJO3p2.pngB6Ndp2.png

Σωτηρια ειδες πως περασε ο καιρος? Ουτε εγω το πιστευω ποτε απο Αύγουστο φτασαμε στο μαρτη!!!!!Σευχαριστω για τις ευχες ευχομαι και σε σενα να πανε ολα καλα. Ποσο ειναι το μωρακι σου? Εμενα η ΠΗΤ κανονικα ειναι 11/4 εχουμε ενα μηνα ακομα!!!!

Zouzounel εχεις μονο 8 μερουλες ε? :D Σουπερ!!!!! Η αληθεια ειναι οτι κι εγω θα αγχωνομουν στη θεση σου αλλα τουλαχιστον ξερεις οτι σε 8 μερες ξεμπερδεψες! Εμενα ο μηνας μου φαινεται αιωνας ειμαι σιγουρη οτι θα τον παρω ολο δε βλεπω σημαδια τοκετου στον οριζοντα! :wink:

Διαφημίσεις

LILLYPRO γειά σου

Στο Διαβαλκανικό γέννησα πριν 5 χρόνια τη κόρη μου και έμεινα πολύ ευχαριστημένη!! Το κυριότερο είναι πως οι αίθουσες τοκετού είναι χωριστά δωμάτια και δεν βλέπεις, ούτε ακους άλλη κοπέλα να γεννάει!!

Στο Γέννεσις γέννησε μια φίλη μου και ήταν και εκείνη ικανοποιημένη!!!

Γιατρός μου είναι ο Φαρμάκης και τον εμπιστεύομαι απόλυτα!!

Εσύ είσαι από Θεσσαλονίκη ή απο Κω?

8a1731cd5c.png 4b3bd8119f.png

Ζουζουνέλ μου με το καλό σου εύχομαι και σε σενα να υποδεχτείς ένα υγιέστατο μωράκι!!!!!! Θυμάμαι πόσο είχες χαρεί και εσύ για μένα και το ίδιο αισθάνομαι πλέον εγώ για σένα. Την άλλη Παρασκευή θα σε σκεφτόμαστε.

Μαράκι μου η δικιάα μου ΠΗΤ ειναι 14/5 αλλά έτσι όπως ο μικρός μέσα μου τον βλέπω νωρίτερα να βγαίνει. Με έχει πεθάνει στις κλωτσίες, μπουνιές, κουτουλιές τι να πω............... :?

Α καλα κι εμενα ειναι υπερκινητικος καθεται συνεχεια εδω και 2,5 μηνες στη δεξια πλευρα κι εχω μπαταρει!!!! :D Τουρλωνει τον ποπο του και εχει κανει ενα μονιμο "βουνο" στη δεξια πλευρα! Αφου πλεον ποναω πολυ. Ο γιατρος μαλιστα ελεγε οτι ισως μου εχει κανει και εσωτερικη μελανια :shock:

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΤΑ ΓΕΝΝΗΤΟΥΡΙΑ !!!!

ΜΠΗΚΑ ΣΤΟΝ 9 :D:D

Μαρακι ....και εγω το ιδιο πιστευω οτι θα παρω ολο το μηνα ... :roll: απο την πολυ χαρα μου να τον δω !!! καθε λεπτο εινα βασανο τωρα ... :mad: μου ρχετε να παρω το γιατρο και να του πω εγω παω Ιασω ΕΛΑ!!!

Ζουζουνελ ....πωπω τελειωσες και εσυ κοιτα να απολαυσεις της τελευταιες μερες με το μωρο στην κοιλιτσα σου ΣΕ 7 ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ...!!!!

ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ ..!!! ΚΑΛΗΜΕΡΑ...

Παρασκευή 20 Μαρτίου.

22 εχω γενεθλια για μια μερα θα ηταν ο μπεμπακος σου κριος ..

θα εχει καλυτερο χαρακτηρα απο το δικο μου!! ιχθεις .... :lol:

τα κριαρια αγορια ειναι πολυ τσογλανακια!!! :lol::lol::lol:

Διαφημίσεις

Μαρακι ....και εγω το ιδιο πιστευω οτι θα παρω ολο το μηνα ... :roll: απο την πολυ χαρα μου να τον δω !!! καθε λεπτο εινα βασανο τωρα ... :mad: μου ρχετε να παρω το γιατρο και να του πω εγω παω Ιασω ΕΛΑ!!!

Αστα! Κι εγω ετσι θελω να παρω τη βαλιτσα και να φυγω για ΙΑΣΩ!!!!

Εσενα εχουν ξεκινησει προπαρασκευαστικες συσπασεις???

Εμενα τιποτα ΤΙΠΟΤΑ :evil: Κοιταω και καθε μερα την κοιλια μου στον καθρεφτη να δω αν κατεβηκε και δε βλεπω διαφορα!

Που ειναι αυτος ο πελαργος οεο?????? :D

Καλέ τι σκάτε? Αφού οοοοοοσο και να σκάμε εμείς, αυτά όποτε γουστάρουν θα βγουν.

Εγώ περιμένω πως και πως να έρθει η Δευτέρα να πάμε στον γιατρό. Χθες έκανα και αιματολογικές και έχω ψιλοπροβληματιστεί αλλά το παλεύω. Ζάχαρο από 83 πήγε 89, αιματοκρίτης από 33 πήγε 32 και ο σίδηρος από 96 πήγε 63! Μιλάμε τα ρουφάει η μπέμπα σαν ο δράκουλας το αίμα! Χαλάλι της!

Είμεθα στην τελική ευθεία, όλα καλά να πάνε για όλες μας!

pJO3p2.pngB6Ndp2.png

[Εσενα εχουν ξεκινησει προπαρασκευαστικες συσπασεις???

Που ειναι αυτος ο πελαργος οεο?????? :D

Τιπατα Μαρακι τιποτα !!! :evil: κατι πονους που και που στη μεση αλλα με την χαρα μενω :roll:813589bl9nk26wn3.gif

που ειναι αυτος ο βλακας ο πελαργος?? καλα λες οεο???

Παρασκευή 20 Μαρτίου.

22 εχω γενεθλια για μια μερα θα ηταν ο μπεμπακος σου κριος ..

θα εχει καλυτερο χαρακτηρα απο το δικο μου!! ιχθεις .... :lol:

τα κριαρια αγορια ειναι πολυ τσογλανακια!!! :lol::lol::lol:

Να σου πω την αλήθεια, το ήθελα κριό, σαν ιχθύς θα ειναι ευαισθητούλης μωρέ και δεν ξέρω αν είναι και ό,τι καλύτερο για αγορι... Το διαπραγματεύτηκα με τον γιατρό μου, αλλά δε δέχεται περεταίρω παράταση, 20 θα βγει θέλω δε θέλω, τουλάχιστον είναι τελευταία μέρα, κάτι θα πάρει και από κριο... εγώ πάντως από τώρα λεω ότι θα είναι κριόψαρο. :D

Κορίτσια ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας, με το καλό να έρθουν και τα δικά σας μωράκια, καλέ πώς πέρασε ο καιρός, δεν το πιστεύω!!! :shock:

EXXQp3.pngAIzKp2.png

Αυτος μου φενετε πιο σοβαρος ... δεν ξερω για ποια παει :wink:

86517wj5jzssgtt.gif

:D:D:D:D:D

Φοβερος!!!! Που τον βρηκες βρε θηριο!

Εγω zouzounel θα ηθελα πολυ να βγει ιχθεις γιατι ειναι κι ο μπαμπας μου και ειναι γλυκας, ευαισθητουλης αλλα αμα αγριεψει ΑΓΡΙΕΨΕ!!!Δεν τον βλεπω ομως μαλλον για κριος παει δεν ξερω κανενα κριο στο σοι οποτε δεν εχω αποψη!

ravt τα καλυτερα εχω να πω δυναμηκα.. περηφανα ....ερωτιαριακα ...αγαπησιαρηκα .. κοπελαρες!!! σου μιλαει μια κριος..χαχαχ :lol::lol: οντως ειναι πολυ καλο!! γυναικα κριος :wink: ο αντρας δεν ειναι :? τι να κανουμε ομως κριαρη μας ετυχε το αγορι μας...!! :wink:

Α, δηλαδή θα πάρει και από τον μπαμπά και από τη μαμά! Και καθόλου μη γελάς γιατί απ όσα έχω διαβάσει και δυναμική είσαι και περήφανη! Για τα άλλα δεν ξέρω :P

Πάντως κορίτσια, το μόνο που με στεναχωρεί από αυτή την υπέροχη περίοδο, είναι οι 0 αντοχές... Κάποτε δεν έβαζα ποπο κάτω και τώρα 1 ώρα και κάτι σιδέρωμα και τα έφτυσα. Κάνω διάλειμμα! Ποιος? Εγώ! Η αλήθεια βέβαια είναι πως κοντεύουμε, μην τα θέλουμε όλα δικά μας!

Την Τρίτη γιορτάζει ο σύζυγος και θα κάνω τραπέζι. Όλοι μου φωνάζουν αλλά πρώτη χρονιά παντρεμένοι αποκλείεται να μην κάνω. Το ξέρω θα τα φτύσω αλλά εγώ το τραπέζι θα το κάνω! :P

pJO3p2.pngB6Ndp2.png

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...