Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΟΙΕΣ ΓΕΝΑΝΕ ΑΠΡΙΛΙΟ ΜΕ ΜΑΙΟ??

Recommended Posts

mariapap82

Μαρακι ακομα να φιαξεις την βαλιτσα για το μαιευτιριο?? και τα πραγματα του μωρου?? εγω σημερα τα ετοιμασα τα εβαλα στο αυτοκινητο για ωρα αναγκης :wink: τελικα ολα καλα εσυ Φ.Τ πας ??

εγω αυριο θα αποφασησω και αναλογα τι θα πει και ο γιατρος θα σου πω αν τελικα βρεθουμε στο ΙΑΣΩ για πασχα μαζι!! :lol:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 617
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

mariapap82

Μαρακι ακομα να φιαξεις την βαλιτσα για το μαιευτιριο?? και τα πραγματα του μωρου?? εγω σημερα τα ετοιμασα τα εβαλα στο αυτοκινητο για ωρα αναγκης :wink: τελικα ολα καλα εσυ Φ.Τ πας ??

εγω αυριο θα αποφασησω και αναλογα τι θα πει και ο γιατρος θα σου πω αν τελικα βρεθουμε στο ΙΑΣΩ για πασχα μαζι!! :lol:

Ναι ακομα δεν εχω φτιαξει βαλιτσα :oops: δεν εχω παρει νυχτικα, ρομπα κτλ. και ακομα δεν εχω τελειωσει με τα πραγματα του μωρου. βασικα μου χει μεινει να παρω ειδη μπανιου και γενικα αναλωσιμα! Εσυ ετοιμη? Μπραβο! Προκομενη! :D Γενικα παω για φυσιολογικο ίσως το κανω με ραντεβου και προκληση μια βδομαδα πριν την ΠΗΤ γιατι αναμενεται να βγει γοριλακι ο μπεμπης! Αλλα εγω λεω να το αφησω στην τυχη του το πραγμα. Πες μου αν ειναι να γεννησουμε μαζι! Χεχε πλακα θα χει!!!!!!

mariapap82

Ναι ακομα δεν εχω φτιαξει βαλιτσα :oops: δεν εχω παρει νυχτικα, ρομπα κτλ. και ακομα δεν εχω τελειωσει με τα πραγματα του μωρου. βασικα μου χει μεινει να παρω ειδη μπανιου και γενικα αναλωσιμα! Εσυ ετοιμη? Μπραβο! Προκομενη! :D Γενικα παω για φυσιολογικο ίσως το κανω με ραντεβου και προκληση μια βδομαδα πριν την ΠΗΤ γιατι αναμενεται να βγει γοριλακι ο μπεμπης! Αλλα εγω λεω να το αφησω στην τυχη του το πραγμα. Πες μου αν ειναι να γεννησουμε μαζι! Χεχε πλακα θα χει!!!!!!

Ναι ναι!! παμε μαζι να εχω και παρεα στην γεννα!! :lol::lol: φαντασου να γενναμε διπλα διπλα!!! :lol::lol: αντε με το καλο να ερθουν τα γοριλακια μας... :D

Γεια σας και από μένα!

Ωραία τα νέα σας, και εγώ που νόμιζα ότι έιμαι η μόνη που λαχανιάζω από το σαλόνι ως την κουζίνα... :lol::lol: Δύσκολα τα πράγματα πολύ πλέον.΄..έχω πάρει 12 κιλά και δεν κατάλαβα πως μπήκαν τα άτιμα... :roll:

Σήμερα πήγαμε στο γιατρό αλλά το μωρό είχε τετοια στάση που όυτε να μετρήσουμε πόσα κιλά είναι δεν μπορέσαμε, μάλλον 1,500 είπε στο περίπου, το θέμα είναι άλλο όμως ότι μόλις μπαίνω στον 8ο και η θέση του κεφαλιού είναι ακόμα ψηλά, λέτε να πάω για καισαρική? Ηαλήθεια είναι ότι θα προτιμούσα φυσιολογικά αλλά δεν έιναι στο χέρι μου... :roll:

.png img1238z.jpg

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ

ΕΜΕΝΑ ΘΑ ΜΕ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΝΑΙΣΘΗΤΗ!!!!!!!

ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΕΤΟΙΜΑΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ!!!!!

ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΜΕΡΙΚΑ ΡΟΥΧΑΛΑΚΙΑ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ,ΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΤΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ ΑΚΟΜΗ.

ΤΑ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΘΑ ΜΟΥ ΤΑ ΦΕΡΟΥΝ ΣΕ ΔΩΡΑ ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ :P:P:P

Α ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΚΑΡΟΤΣΑΚΙ ΤΗΣ ΤΗΝ ΝΤΟΥΛΑΠΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΛΑΘΟΥΝΑ...

ΤΑ ΚΙΛΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ +9 ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΟ ΠΟΔΙ ΜΕ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΚΑΙ ΕΧΩ ΜΟΝΑΧΑ ΜΙΑ ΜΠΑΛΑ ΜΠΡΟΣΤΑ :lol::lol::lol: ΟΧΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΖΟΡΙΖΟΜΑΙ Η ΟΤΙ ΔΕΝ ΛΑΧΑΝΙΑΖΩ ΟΤΑΝ ΠΕΡΠΑΤΑΩ :mad::mad::mad::mad:

ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΜΗΝΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΠΡΩΤΑ Ο ΘΕΟΣ ΓΙΑ Φ.Τ

H3Otp3.pngfxwfyd91vycpqaes.png

Διαφημίσεις

Εμένα άρχισαν οι πόνοι στη μέση ιδιαίτερα αν κάθομαι πολύ ώρα όρθια. Στις 16 του μήνα θα μου φέρουν και την κουνίτσα του μωρού μου :) . Έφτιαξα και το δωμάτιο με αυτοκόλλητα (σαν νηπιαγωγείο είναι) και τώρα σκέφτομαι το θέμα που έχετε θίξει για το λάτεξ. Στο site του mammyland γράφει ότι καλό θα είναι μετά τον τοκετό να φορέσουμε ένα λάτεξ ή μια ζώνη λέει...... Εγώ θα πάρω πάντως ένα κορσέ-λάτεξ πως λέγεται τέλος πάντων (είναι και ακριβά ρε γαμώτο) για να μην χαλαρώσει η κοιλιά. Το ευχάριστο μέχρι στιγμής είναι ότι δεν έχω βγάλει ραγάδες αν και φοβάμαι μήπως βγάλω ή αργότερα ή μετά την γέννα επειδή θα ξεφουσκώσει κάπως η κοιλιά. Αλήθεια μετά την γέννα πόσο ξεφουσκώνει η κοιλιά δηλαδή μοιάζει η κοιλιά ποιανού μήνα πριν πχ? 7ου, 8ου, 6ου?

Κοριτσάκι φαντάζομαι μιλας για το λαστεξ :wink:

Να ρωτήσεις τον γιατρό σου αν χρειάζεται να το φορέσεις.

Εγώ μετακομισα στο thread του Μαρτίου, μιας και μέχρι τις 18-20 θα το παραλάβουμε το πακέτο! :D Απο κιλά στα +8 είμαστε αισίως, από πόνους στη λεκάνη κρατάμε καλά, παντελόνια δε μπορώ να φορέσω, δεν τα ανέχομαι, νιώθω να με στραγγαλίζουν στην κοιλιά. Μια χαρά εχω βολευτεί κάτι XL καλσόν βαμβακερά από τα H&M με φορεματάκια, έτσι τριγυρίζω όλη μέρα. Το θέμα είναι πώς να σκύψεις να βάλεις καλσόν/εσώρουχο/κάλτσες... η λεκάνη μου με τρελλαίνει.

Από τα πράγματα του μωρού δεν έχω πλύνει τίποτα ακόμα, δεν έχω παραλάβει τίποτα (όλα θα έρθουν από εβδομάδα, κάλλιο αργά, παρα αργότερα!), τη βαλίτσα Οκ την έχω, αλλά με δικά μου πράγματα μέσα μόνο. Ακόμα προσπαθώ να συνεφέρω το σπίτι, μιας και μετακομίσαμε από δωμάτιο σε δωμάτιο για να ελευθερώσουμε ένα για τον μπέμπη (η πρωην κρεββατοκάμαρά μας έγινε το παιδικό δωμάτιο, εμείς μετακομίσαμε στο δωμάτιο που είχαμε για γραφείο και το γραφείο πήγε στο χωλ, ευτυχώς είναι αρκετά μεγάλο). Ακομα μαζεύω χαρτιά, βιβλία, ρούχα... να δούμε πότε θα προλάβω να ξεκουραστώ! :roll:

EXXQp3.pngAIzKp2.png

Κοριτσαρες, γεια σας και απο μας!!

Εμεις δεν εχουμε ετοιμασει ΤΙΠΟΤΑ!!!! Ουτε ρουχα για μας (την βαλιτσα δηλαδη), ουτε ρουχα για την μπεμπα!!!! ΑΑΑ!!!! ΟΥΤΕ και το δωματιο μας!!!! Καλα ε; Ειμαστε για τα μπαζα!!!!

Τελος παντων!!! Θα δουμε!!!

Το σημαντικο ειναι πως πηγαμε χθες στον γιατρο και ειδαμε την προοδο μας!!

Χθες μπηκαμε στον 8ο μηνα μας και ειμαστε 1.654 γραμμαρια, ειμαστε ετοιμες να βγουμε, δηλαδη πηραμε θεση (σε σχεση με την αλλη φορα που ειμασταν ακομα αναποδες!!!) και τα ποδαρακια μας ειναι πιο μεγαλα κατα μια βδομαδα, που σημαινει οτι ειμαστε ψιλα κοριτσια!!!! Απο κιλα εχουμε παραστρατισει ομως και φαγαμε πολυ μαλλωμα!!! Ντραπηκα τοσο πολυ και ενιωσα τοσο χαλια που δεν με παρυγορουσε τιποτα!!!! Απο σημερα μπηκα σε προγραμμα και εχω σκοπο, με την βοηθεια του αντρουλη μου βεβαια, γιατι μονη μου δεν θα καταφερνα τιποτα, να μεινω σε αυτα τα κιλα μεχρι να γεννησω!!!!

Ελπιζω ολα να πανε καλα και σε εμας και σε ολες σας!!!

ΑΑΑ!!!! Και μην χανεστε!!!

mariapap82

Ναι ναι!! παμε μαζι να εχω και παρεα στην γεννα!! :lol::lol: φαντασου να γενναμε διπλα διπλα!!! :lol::lol: αντε με το καλο να ερθουν τα γοριλακια μας... :D

Αληθεια? Ε ρε γλεντια! :D Λοιπον εισαι για ενα δικλινακι τα δυο μας? :wink: Παιζει να γενναμε διπλα διπλα? Στην αιθουσα τοκετων εχει πολλες που γεννανε ταυτοχρονα? Ειμαι ασχετη δεν εχω ιδεα τι γινεται...

Κορίτσια εγώ σας αποχαιρετώ! Σήμερα είναι τελευταία μέρα στη δουλειά και στο σπίτι δεν έχω ιντερνετ. Αν καταφέρω θα μπω από κάπου για να μάθω νέα σας και να σας πω τα δικά μου.

Θα προσπαθήσω να ξεκουραστώ, όσο μπορώ γιατί έχω πολλά να ετοιμάσω (τίποτα δεν έχω κάνει :oops:...) Η Πασχαλίτσα μου θα έρθει με καισαρική ή αμέσως μετά του Πάσχα (21-22 Απριλίου) :D ή αν βιάζεται, λίγο νωρίτερα!!

Φιλιά σε όλα τα μωράκια στις κοιλίτσες :lol: !!

5dyVp3.png

Διαφημίσεις

Κική μου όλα τα καλά σου εύχομαι! Με το καλό να έρθει η μπουμπού σου και να βγεί ένα υγιέστατο παιδί! Σε σένα σου εύχομαι καλή δύναμη και όλα τα καλά. Να ξέρεις ότι θα σε περιμένουμε να γυρίσεις. Να προσέχεις και να ξεκουράζεσαι. Τώρα πια απόλαυσε τις στιγμές σου.......

Κικη μου, αν και λιγο αργοπορημενα, που μπορει να μην δεις το μηνυμα μου, σου ευχομαι ο,τι καλυτερο, με το καλο η μπεμπουλα σου, με μια ανασα ή χωρις πονο καθολου και καλη ξεκουραση!!! Ολα να πανε καλα!! Με το καλο και παλι! :D

Κικίτσα με το καλό να έρθει το μπεμπάκι σου!

Ο,τι καλύτερο σου εύχομαι, να είναι πάντα γερο κι ευτυχισμένο!

Μ' εναν πόνο!

Και μετά πάλι εδώ θα είμαστε, να μας πεις τις λεπτομέρειες!

Φιλιά πολλά, να είσαι καλά!

EXXQp3.pngAIzKp2.png

Διαφημίσεις

ΠΗΤ εχω 2 Απριλίου, αλλά δε θα περιμένουμε τόσο πολύ.

Λόγω σακχάρου θα μπω για καισαρική δυο βδομάδες νωρίτερα, οπότε μιλάμε για 18 με 20 Μαρτίου. Την ερχόμενη Τετάρτη έχω ραντεβού με το γιατρό να ορίσουμε ημερομηνία.

Να αρχίσω να αγχώνομαι ή έχω καιρό ακόμα? :roll:

EXXQp3.pngAIzKp2.png

πω πω!! με το καλο τελειωνεις!!! ζουζουνελ.. κοντα στα γενεθλια μου θα κανεις τον αγοραρο σου.. με το καλο να μας πεις ποτε με το καλο εινα η τελικη ημερομηνια.. φιλια πολλα!!

αχ zouzounel μου αχ ερχεται ο αντρακλας σου αχχχχχχχχχχχ τι ωραια με το καλο . ολα τα μωρακια με το καλο αντε... αν γεννησεις στις 18 θα ειναι μαζι με την μαμα μου ο μπουμπουκος , αμα τωρα γεννουσες στις 22/3 θα ηταβ μαζι με το Δεσποινακι μας (dovisdepi) και αν γεννουσες 25/3 θα ηταν μαζι μου ο κουκλος σου , γερο να ειναι οπως ολα τα μωρακια ....

Γεια σας κοριτσια και εγω ειμαι στον εβδομο και γενναω με καισαρικη 10 με 20 Μαιου καπου εκει αναλογα πως θα ειμαι και εγω και ο μπεμπης. Ο μπεμπης πριν 2 εβδομαδες ηταν ενα κιλο και εγω εχω παρει 8 κιλακια!!!!!1 Μερα με τη μερα ομως νιωθω οτι μεγαλωνει πολυ γιατι αυτο τον μηνα μεγαλωσε πολυ η κοιλια μου!!!!!!!! Σημερα πηραμε και το καροτσι μας και πολυ ωραια νυχτικακια απο το ΛΗΤΩ γιατι μπορει να μπουμε πολυ νωριτερα στο νοσοκομειο λογω κυησης υψηλου κινδυνου!!!!!! Ετσι τα εχουμε ψωνισει σχεδον ολα!!!! Αλλο που δεν ηθελα τρελλενομαι να ψωνιζω για τον γιο μου!!!!!!!!!!!!!!

Καλως ηρθες στην παρεα μας μαρια-nmeb, με το καλο το μπεμπακι σου!! Κοριτσακι; Αγορακι; Το ειδατε;

Μαρκο Πολο μου, ποιος δεν τρελαινεται για ψωνια; Ολες το ιδιο χαζομαμαδες μου φενεται ειμαστε!! Γεννα στις 22/05 για να εχουμε ιδια ημερομηνια με τον μπεμπουλη σου γεννεθλια!! Παντος για τα κιλα και εμενα με ''κραζει'' συνεχεια ο γιατρος!!! Ολα καλα να πανε ευχομαι!!

Τα λεμε!!!

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...