Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΟΙΕΣ ΓΕΝΑΝΕ ΑΠΡΙΛΙΟ ΜΕ ΜΑΙΟ??

Recommended Posts

Λοιπόν εγώ πίνω το Magnesium Sandoz που είναι αναβράζον δισκίο (σαν το ντεπόν) και στις ενδείξεις γράφει "για διαταραχές της μυικής λειτουργίας που προκαλούνται από επιβεβαιωμένη ανεπάρκεια μαγνησίου π.χ. νευρομυικές διαταραχές, μυικές κράμπες, κράμπες στη γαστροκνημία, νηκτερινές κράμπες."

Αυτό βέβαια αφού το συζητήσετε με τον γιατρό σας γιατί κάθε περίπτωση είναι διαφορετική και εγώ είμαι κατά των άσκοπων φαρμάκων.

Πάντως με αυτόεμένα δεν με έχει πιάσει ακόμα καμία κράμπα.

αυτο το δισκιο, γλυκια μου, νομιζω, πως δεν ενδικνειτε για τον 9ο μηνα !!!

σε πολλες περιπτωσεις ομως επιβαλετε, στον 8ο!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 617
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Παλια που ειχα κανει πρωτες βοηθειες, οταν εχεις κραμπα αυτο που κανεις ειναι να τεντωσεις παρα πολυ το ποδι σου (ή το σημειο που εχεις κραμπα), αν π.χ. το εχεις στην γαμπα, την τεντωνεις και το πελμα (το κατω ποδι) το τεντωνεις προς τα μπρος (επανω προς το γονατο να πηγαινουν τα δαχτυλα), το κανεις σαν τσαρουχι. Οσο πιο πολυ μπορεις. Δεν ξερω πως αλλιως να το περιγραψω για να με καταλαβετε καλυτερα. Και το τριψημο βοηθαει, αλλα αν το τεντωσεις περναει ο πονος πιο γρηγορα, δεν πρεπει με τιποτα να ειναι χαλαρο το ποδι! Εγω αυτο κανω και ειμαι καλυτερα! Επισης ο γιατρος μου, ε μ ειπε οταν του ειπα για τις κραμπες, οτι τις παθαινουμε γιατι δεν ξεκουραζομαστε οσο ο οργανισμος μας θελει, οποτε μου ειπε: ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ!!!! Ελπιζω να βοηθησα λιγο και να με καταλαβατε, με το τεντωμα.

Αυτο το κόλπο με το τσαρούχι το κάνω κι εγώ, μόλις νιώσω ότι πάει να με πιάσει κράμπα. Και μέχρι τώρα δεν έχω παθει ούτε μια φορά, και δεν παίρνω μαγνήσιο. Για να δούμε πώς θα πάμε μέχρι το τέλος!

EXXQp3.pngAIzKp2.png

γεια σας...!! πελαγιτσα μου εμεις τα πηραμε ολα !!! ειμαστε ετοιμη !!! το δωματιο μας ..τα ρουχα μας .. τα πραγματα για το μαιευτηριο.. τωρα περιμενουμε την ωρα την καλη .. :lol::lol: να πανε ολα καλα!!! γιατι εχω τοσο πολυ αχγος για εκεινη την μερα :shock::shock: ουφ! θα δουμε με το καλο σε ολες μας... :lol:

Λοιπόν εγώ πίνω το Magnesium Sandoz που είναι αναβράζον δισκίο (σαν το ντεπόν) και στις ενδείξεις γράφει "για διαταραχές της μυικής λειτουργίας που προκαλούνται από επιβεβαιωμένη ανεπάρκεια μαγνησίου π.χ. νευρομυικές διαταραχές, μυικές κράμπες, κράμπες στη γαστροκνημία, νηκτερινές κράμπες."

Αυτό βέβαια αφού το συζητήσετε με τον γιατρό σας γιατί κάθε περίπτωση είναι διαφορετική και εγώ είμαι κατά των άσκοπων φαρμάκων.

Πάντως με αυτόεμένα δεν με έχει πιάσει ακόμα καμία κράμπα.

αυτο το δισκιο, γλυκια μου, νομιζω, πως δεν ενδικνειτε για τον 9ο μηνα !!!

σε πολλες περιπτωσεις ομως επιβαλετε, στον 8ο!

Καλημέρα, Δεν είμαι ακόμα στον 9ο ούτε καν στον 8ο μπήκα. Θα μπω σε 2 βδομάδες. Η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρω μέχρι πότε θα το παίρνω. Καλά που μου το είπες να ρωτήσω τον γιατρό. Πάντως αυτό που έγραψα το γράφουν οι οδηγίες του φαρμάκου επάνω δεν το έβγαλα από το μυαλό μου. Το λέω για να μην παρεξηγηθώ.

Kiki + George = Panagiotis + Maria

Διαφημίσεις

Kοριστσαι καλησπερα

Καιρο εχουμε να τα πουμε...

Για πες τε να νεα σας,πως πατε φουσκωνετε φουσκωνετε????

Εγω μεχι στιγμης εχω παρει 7 κιλα κ η μπεμπα μου πριν απο 10 μερες ηταν 650γρ :lol::lol:

Η μεση μου κ το ισχιο μου κοντευουν να με ξεκανουν υπνο δεν εχουμε τα βραδια αλλα κατα τα αλλα μια χαρα!!!!

Σε λιγες μερεσ κλεινουμε τον 6ο και μπαινουμε στον 7ο χιχιχι

Χθες το πρωι καναμε καμπηλη ζαχαρου και τα αποτελεσματα παρα πολυ καλα....

Σειρα σας τωρα....

Περιμενω νεααααααααααααααα

asteroyla μου παρακολουθώ αυτά που λες και είμαστε ακριβώς τα ίδια ..κλωτσιες από τον 5ο όλη την ώρα κουνιέται, δεν κλείνω μάτι ούτε τα βράδυα που βόμβα να έπεφτε δεν ξυπνούσα..δεν βολεύομαι με τίποτα και (σου έγραψα και σε άλλο θέμα) είμαστε στην ίδια βδομάδα περίπου ..εχω ΠΗΤ 7-10 Mαϊου και γεννάω στο Γέννεσις... κάνε μου μια χάρη και πες μου τι φύλλο βγαίνει το μωράκι μου έτσι από καθαρή περιέργεια εεγώ γεννήθηκα 24-02-1982 , ο άντρας μου 09-07-1979 και ΠΗΣ 14-08-2008 :lol::lol::lol:

Περιμένω με ανυπομονησία!!!!

.png img1238z.jpg

αχ βρε κοριτσια αυτος ο πονος στη μεση μεχρι το ποδι μ'εχει πεθανειιιιιιιιιιιιιι.... δεν μπορω να κοιμηθω... με πιανει και στον υπνο! αν ειναι δυνατον να ξαπλωνεις να ξεκουραστεις και να πονας!

me and my men...

αχ βρε κοριτσια αυτος ο πονος στη μεση μεχρι το ποδι μ'εχει πεθανειιιιιιιιιιιιιι.... δεν μπορω να κοιμηθω... με πιανει και στον υπνο! αν ειναι δυνατον να ξαπλωνεις να ξεκουραστεις και να πονας![/q

εμένα πάλι δεν έιναι μόνο η μέση που πονάει και μόνο πλάγια κάπως ηρεμεί είναι που με πιάνει και κάθε βράδυ ένα μόνιμο τέντωμα δηλαδη δεν μπορώ ούτε λεπτό χωρίς να τεντώσω πόδια,αστραγάλους κλπ δεν βρίσκω ηρεμία παραμόνο μετά τισ 7 περίπου το πρωι που φεύγει ο συζηγος για δουλειά (ανεξήγητο γενικά).... :?

.png img1238z.jpg

αχ βρε κοριτσια αυτος ο πονος στη μεση μεχρι το ποδι μ'εχει πεθανειιιιιιιιιιιιιι.... δεν μπορω να κοιμηθω... με πιανει και στον υπνο! αν ειναι δυνατον να ξαπλωνεις να ξεκουραστεις και να πονας![/q

εμένα πάλι δεν έιναι μόνο η μέση που πονάει και μόνο πλάγια κάπως ηρεμεί είναι που με πιάνει και κάθε βράδυ ένα μόνιμο τέντωμα δηλαδη δεν μπορώ ούτε λεπτό χωρίς να τεντώσω πόδια,αστραγάλους κλπ δεν βρίσκω ηρεμία παραμόνο μετά τισ 7 περίπου το πρωι που φεύγει ο συζηγος για δουλειά (ανεξήγητο γενικά).... :?

εμενα με πιανει απο τη μια μερια κυριως στα δεξια... γενικα βολευομαι να "στηριζομαι¨λιγο πανω του... ειτε να ακουμπαω τα ποδια σαν σκαλακι ή να κανω την πλατη του μαξιλαρι... παντως αυτο που χαλαρωνεις οταν φευγει το παθαινω κι εγω... μαλλον επειδη απλωνομαστε σ'ολο το κρεβατι... τουλαχιστον εγω αυτο κανω! :wink: αλλα πιστευω οτι ο πονος που με πιανει ειναι ισως και φοβος μαζι... μηπως δηλ. υποσυνειδητα ζοριζω τον εαυτο μου να κοιμαται "καπως στημενα" το βραδυ μην τυχον και πλακωσω την κοιλια μου, κοιμηθω πιο λοξα κτλ κτλ...

me and my men...

Kalhmera s oles

mariapap88

h giatros mou eipe pws einai xamhla, oti me piezei me to kefali sthn kysth kai oti tha mporousa endexomenws na valw lastex eite korse gia na mhn to niwthw toso xamhla. Den to thewrhse omws aparaithto kai mou eipe pws den prokeitai na beltiwsei se tipota thn epithymia gia toualeta. Epishs htan idiaitera kathyyxastikh. Anefere pws den prokeitai gia kati epikinduno apla oxi extreme pragmata.

H mhtera pantws leei pws kai stis duo egkumoshnes ths ta mwra htan xamhla kai apla gennhse polu eukola!!!!

Tha ithela na akousw ti sou eipe o dikos gaitros.

Διαφημίσεις

MargaritaM άστα τα πράγματα ήταν κάπως δραματικά το Σαββατοκύριακο..την πρώτη μέρα την έβγαλα εγώ στο σαλόνι γιατί με ενοχλούσαν όλα..και την 2η επειδή είχε τύψεις την έβγαλε εκεινος για να μην μ'ενοχλεί ντεμεκ και παλί δεν κοιμήθηκα..σου λέω με το που φεύγει κοιμάμαι σαν ζώον..μήπως δεν μου πάει το βράδυ γενικώς???? :?::?::?:

.png img1238z.jpg

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ

ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΕΧΟΥΜΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΠΕΜΠΑ ΜΑΣ....

ΛΙΛΙΠΡΟ ΕΓΩ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΣΤΟ ΙΠΠΟΚΡΑΤΙΟ ΔΕΝ ΤΙΣ ΧΩΝΕΥΩ ΤΙΣ ΚΛΙΝΙΚΕΣ!!!!

ΕΜΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΟΤΙ Κ ΝΑ ΜΟΥ ΛΕΤΕ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΛΕΟΝ ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΜΟΥ ΑΛΛΑ Κ ΣΤΟ ΞΥΠΝΙΟ ΜΟΥ!!!!!!

ΝΙΩΘΩ ΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΔΩΝΕΙ Ο ΔΕΞΗΣ ΜΟΥ ΓΟΦΟΣ Κ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΒΗΜΑ....

Α ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ???

ΠΕΡΙΤΤΟ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ ΤΗΝ ΑΡΠΑΞΑ ΚΙΟΛΑΣ Κ ΒΗΧΩ ΣΑΝ ΓΑΙΔΟΥΡΙ

:lol::lol::lol:

ΛΙΛΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΑΛΛΑ ΜΟΛΙΣ ΤΟΝ ΒΡΩ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΙ ΒΓΑΖΕΙ

H3Otp3.pngfxwfyd91vycpqaes.png

καλησπερα κορίτσια και ευχαριστω για τα περαστικα σας...

asteroula είδα οτι θα γεννησεις στο ιπποκρατειο μιας κ δε χωνευεις τις κλινικες. Και γω μαζί σου ειμαι συμφωνω και γω για κει ελεγα. Το εχεις ψαξει το θεμα? Εχεις γιατρο που ειναι στο ιπποκρατειο? Νοσηλευτικα εκει πριν 2 εβδομαδες για 5 μερες και ημουν στη Γ' κλινική που αποτελειται απο 2κλινα. Αυτο ομως που με ξενισε ηταν οτι τα μωρα βρίσκονταν στη Β΄κλινική. Και τι σημαινει αυτο? Ότι εβγαινες εσυ η μαμα απο το Γ' κλινική περπατουσες περπατουσες περπατουσες....περνουσες απο ενα χωρο που ειναι κοινος εννοω οτι οποιοσδηποτε περναει απο κει...εμπαινες στη Β΄ κλινικη που είναι τα μωρα....σε εποιανε μια μποχα γιατι εκει ειναι τα 4κλινα και πανω....επαιρνες το μωρο σου...και παλι πισω...Εμενα ο γιατρος μου ειναι στο ιπποκρατειο και αν θελω θα γεννησω εκει..Την Τεταρτη εχω ραντεβου και εχω να του κανω πολλες ερωτησεις..Εσυ εχεις καποιες πληροφορίες?

8LVep3.png

ZxQWp3.png

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ

ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΕΧΟΥΜΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΠΕΜΠΑ ΜΑΣ....

ΛΙΛΙΠΡΟ ΕΓΩ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΣΤΟ ΙΠΠΟΚΡΑΤΙΟ ΔΕΝ ΤΙΣ ΧΩΝΕΥΩ ΤΙΣ ΚΛΙΝΙΚΕΣ!!!!

ΕΜΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΟΤΙ Κ ΝΑ ΜΟΥ ΛΕΤΕ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΛΕΟΝ ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΜΟΥ ΑΛΛΑ Κ ΣΤΟ ΞΥΠΝΙΟ ΜΟΥ!!!!!!

ΝΙΩΘΩ ΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΔΩΝΕΙ Ο ΔΕΞΗΣ ΜΟΥ ΓΟΦΟΣ Κ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΒΗΜΑ....

Α ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ???

ΠΕΡΙΤΤΟ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ ΤΗΝ ΑΡΠΑΞΑ ΚΙΟΛΑΣ Κ ΒΗΧΩ ΣΑΝ ΓΑΙΔΟΥΡΙ

:lol::lol::lol:

ΛΙΛΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΑΛΛΑ ΜΟΛΙΣ ΤΟΝ ΒΡΩ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΙ ΒΓΑΖΕΙ

Μωρέ και εγώ αν ήταν επιλογή μου στο Παπαγεωργίου θα γεννούσα που έχω εμπειρία και από φίλη αλλά τι να κάνω που ακολουθώ τον γιατρό μου... :(

αχ asteroyla μου ξέρεις πόσο περίμενα να μου απαντήσεις με τα αποτελέσματα... :oops::oops::( πότε θα τον έχεις????

.png img1238z.jpg

Kalhmera s oles

mariapap88

h giatros mou eipe pws einai xamhla, oti me piezei me to kefali sthn kysth kai oti tha mporousa endexomenws na valw lastex eite korse gia na mhn to niwthw toso xamhla. Den to thewrhse omws aparaithto kai mou eipe pws den prokeitai na beltiwsei se tipota thn epithymia gia toualeta. Epishs htan idiaitera kathyyxastikh. Anefere pws den prokeitai gia kati epikinduno apla oxi extreme pragmata.

H mhtera pantws leei pws kai stis duo egkumoshnes ths ta mwra htan xamhla kai apla gennhse polu eukola!!!!

Tha ithela na akousw ti sou eipe o dikos gaitros.

Καλημερα! Πηγαμε επιτελους στο γιατρο χθες! Ntinatom δεν μου ειπε ο γιατρος για λαστεξ και τετοια. Ολα φυσιολογικα! Εμενα ο μπεμπης ειναι μεγαλος 2250γρ εχει φτασει :shock: και το κεφαλι του ειναι πανω στην κυστη μου! Οποτε μου ειπε οτι ειναι τελειως φυσιολογικο να κατουριεμαι συνεχεια (και να εχω μικρη ακρατεια που εχω οταν φταρνιζομαι ή βηχω!).

Το οτι εχει παρει θεση ετσι χαμηλα σε συνδυασμο οτι ειναι μεγαλος μου ειπε οτι σημαινει πως λογικα δεν θα παρω παραπανω μερες απο την ΠΗΤ και ισως γεννησω πιο νωρις! Δεν μου ειπε για ευκολη γεννα αλλα ευχομαι η μαμα σου να βγει αληθινη. Αμα ξεπερασουμε τα 4 κιλα μας βλεπω να ζοριζομαστε πολυ και οι δυο (εγω και ο μπεμπης) στη γεννα! :cry:

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΑ Κ ΑΠΟ ΜΕΝΑ

ΓΟΥΤΣΟΥΛΙΝΙ ΜΟΥ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ.

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΟΤΑΝ ΓΕΝΝΗΣΩ ΘΑ ΠΑΩ ΣΤΑ ΔΙΠΛΑΝΑ ΤΑ ΔΩΜΑΤΙΑ ΔΙΝΕΙΣ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ Κ ΣΕ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ ΚΑΤΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.ΕΜΕΝΑ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΤΕΡΓΙΟΥΔΑΣ.

ΟΤΑΝ ΘΑ ΠΑΣ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΣΟΥ ΡΩΤΗΣΕ ΤΟΝ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΠΛΑΝΑ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ Β' ΓΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΩ.ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΠΕΣ ΜΟΥ ΕΓΩ ΑΥΡΙΟ ΕΧΩ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΩ.

ΛΙΛΙ ΜΟΥ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΤΑ ΕΙΧΑ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΕΚΛΕΙΣΑ ΤΑ ΕΒΑΛΑ ΚΑΠΟΥ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΞΕΡΩ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ.ΑΝ ΤΑ ΒΡΩ ΘΑ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ

καλη σας μερα :cool:

Dali ο λογος που εγω δε θελω να παω σε κλινικη ειναι απλα γιατι ειναι πανακριβες και δε προσφερουν ουτε στο ελαχιστο του τι μπορει να προσφερει ενα νοσοκομειο. Σου δινει τη δυνατοτητα να γεννησεις σε ενα πολυ ωραιο περιβαλλον ενα ωραιο "ξενοδοχειο" αλλα σε περιπτωση στραβης -χτυπα ξυλο- δε μπορει να κανει και πολλα. Εμενα ο γιατρος μου ειναι στον Αγιο Λουκα και στο Ιπποκρατειο. Σκεφτομουν να γεννησω στη κλινικη απο τον φοβο οτι το Ιπποκρατειο εχει πολυ λαο και ενδεχομενως πολλα μικροβια κλπ. Νοσηλευτικα ομως εκει με ουρολοιμωξη ημουν σε δικλινο και δεν ειχε κ μεγαλη διαφορα αποτι σε κλινικη.

Asteroyla εμενα ο γιατρος μου ειναι ο Δανιηλιδης και μαλλον κανεις λαθος γιατι εγω ημουν στη Γ΄που ηταν δικλινα κ τρικλινα κ Β΄εκει που σου ειπα που γινεται ο χαμος και ειναι κ τα μωρα. Και γω κατι τετοιο σκεφτομουν αν θα μπορουσα με κατι παραπανω να παρω ενα δικλινο η μονοκλινο για μενα αν αυτο ηταν εφικτο. Ρωτα οτι θα τον ρωτουσες για σενα γιατι κ γω εχω αυριο ραντεβου κ ετσι μπορουμε να διεσταυρωσουμε τις πληροφοριες. Εμενα αυτο που με ενδιαφερει ειναι αν μπορω να ειμαι σε δικλινο ή στη καλυτερη περιπτωση μονοκλινο

αν το μωρο μπορω να το εχω μαζι μου συνεχεια

και ποσο θα μου κοστισει η διαμονη. Αυτα μου ερχονται προς το παρον στο κεφαλι για οτιδηποτε εχω απορια θα ξαναγραψω.

8LVep3.png

ZxQWp3.png

Κοριτσια της Θεσσαλονικης, γιατι δεν ''πατε'' τις κλινικες; Εγω στο Γεννεσις θα γεννησω, ακουσατε τιποτα τελευταια; Με αγχωσατε......!!!!!

Οχι μην αγχώνεσαι τζάμπα και βερεσαι...και γω εκεί θα γεννήσω απλά "λυπάμαι" τα λεφτα του δωματίου αντί να τα δώσω για το μωρό μου μόλις βγω ή και για μενα βρε αδελφέ! Κατά τα άλλα και το περιβαλλον τέλειο είναι ξερεις μόνο μωράκια,λουλούδια,μπαλόνια κτλ και με ενημέρωσαν ότι πλέον υπάρχει απόλυτη υποστήριξη και για την μαμά και για το μωρό (μακρυα από μας...)..χωρίς βέβαια να ξεπερνάει την μεθοδολογία και την εμπειρία του Ιπποκράτειου! Αντε όλα καλά θα πάνε δεν θα σε πετύχω όμως γιατί΄είσαι λίγο πριν από μενα... :wink:

.png img1238z.jpg

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ

ΓΟΥΤΣΟΥΛΙΝΙ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΣΟΥ ΤΟΝ ΕΙΧΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΗ Κ ΕΤΣΙ ΤΟΝ ΑΛΛΑΞΑ!!!!

ΝΑ ΥΠΟΘΕΣΩ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ Κ ΣΥ ΣΤΟ ΤΕΒΕ???

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΑ ΠΤΕΡΗΓΑ ΕΙΝΑΙ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΙΓΟΥΡΗ.

ΑΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΕ ΠΟΣΟ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΝΑ???

Κ ΦΥΣΙΚΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΕΞΤΡΑ ΤΙΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΠΕΡΗΧΟ ΣΩΣΤΣΑ????

καλη σας μερα

asteroyla γιατι δεν ησουν ευχαριστημενη απο τον γιατρο?Και εγω στην αρχη ελεγα οτι δε θα τον κρατησω γιατι απλα λογω του νεαρου της ηλικιας του δε μου πολυγεμιζε το ματι, αλλα λογω μερους ειναι απεναντι απο το σπιτι μου, είναι τεβε και μεχρις στιγμης ειχα και εχω μια φυσιολογικη εγκυμοσυνη δε χρειαζομαι κατι παραπανω. Ασε επειδη εχω μεγαλη εμπειρια με τους γιατρους και πιο συγκεκριμενα γυναικολογους με παλαιοτερες καταστασεις δεν εμπιστευομαι απολυτα κανεναν. Για τη γεννα μου ειπε 1000€ και καθε επισκεψη 30€ που περιλαμβανει εννοειται τον υπερηχο.

8LVep3.png

ZxQWp3.png

Kαλησπερα

Δεν ημουν ευχαριστημενη λογο το οτι δεν ειχε καθολου τροπους προς μια πρωταρα εγκυο!Και γω λογο το οτι ειχα καποιο προβλημα με τα γυναικολογικα μου πιστεψε με εχω αλλαξει μεσα σε 10 χρονιο πανω απο 10 γιατρους κ οπως ειπες εμπηστοσυνη γιοκ...

Οταν του ειχα πει πως θελω να γεννησω στο νοσοκομειο μου αραδιαζε ενα καρο δικαιολογιες οτι δεν ιεναι καλα και οτι πρεπει να εχει εφημερια οτι δεν θα εχουμε υπερηχο για να με εξεταζει και οτι δεν θα μπορει να κανει αυτα που θα μπορει στην κληνικη και πολλα αλλα...

Ασε που την τελευταια φορα που πηγα εφυγα απο εκει με κλαματα και κοντεψα να παθω καταθληψη με πραγματα που μου αραδιαζε ουτε να τα θυμαμαι δεν θελω!!!!!!!!!!

Δικη σου επιλογη εγω δεν τον θα τον ηθελα να με ξεγενννησει κ ο τελευταιος γιατρος να ηταν στον κοσμο θα προτημουσα να γεννησω μονη μου!!!!!!!!!!

κοιτα για το θεμα νοσοκομειο εγω σημερα θα κανω πρωτη φορα κουβεντα δε ξερω τι αντιδρασεις θα εχω αλλα επειδη ολοι οι γιατροι κατ' εμε κοιτανε το συμφερον τους ετσι και γω κοιταω το δικο μου. Περα απο τον γιατρο αυτο δηλαδη εγω εχω ανοιξει καρτελα στο παπαγεωργιου και ολες μου τις εξετασεις τις κανω εκει -αυχενικη-β επιπεδου και οτι αλλο χρειαστει θα τις κανω εκει. Αν ειμαι τυχερη και γεννησω φυσιολογικα κ τη μερα εκεινη εφημερευει το παπαγεωργιου χωρις δευτερη κουβεντα θα παω εκει και ας με ξεγεννησει οποιος γιατρος εφημερευει μιας κ το Παπαγεωργιου εχει ολους τους κορυφαιους γυναικολογους της πολης μας. Αν δεν εφημερευει ειναι το θεμα μου που ειμαι αναμεσα σε Ιπποκρατειο -λογω γιατρου- και κλινικης. Για τη συμπεριφορα του συγκεκριμενου γιατρου τωρα που συζητας συμφωνω οτι και γω οταν πηγα πρωτη φορα για να μου πει οτι ειμαι εγκυος δεν εδειξε την ευαισθησια που θα ήθελα του εδωσα μια δευτερη ευκαιρια και απλα εχουμε μια τυπικη σχεση γυναικολογου- εγκυου. Δεν εχω δηλαδη αυτο που λενε αλλες κοπελες "εγω τον γιατρο μου του μιλαω του εχω απολυτη εμπιστοσυνη κλπ." για να καταλαβεις αν κατι συμβει και πρεπει να τον παρω τηλ ο αντρας μου ειναι αυτος που μιλαει..Εσυ εκανες πολλες επισκεψεις σαυτον?

8LVep3.png

ZxQWp3.png

Εγω πηγαινα σε αυτον μεχρι κ που ηταν να κανω την αυχενικη την οποια την εκανα στον αλλον που εχω τωρα.Τον ειχα γιατρο σο τεβε για περιπου 2,5 χρονια αλλα αγανακτησα μονο αυτο μπορω να πω τιποτα αλλο.Σου ευχομαι να βρεις τον καλυτερο.

περιμενω νεα για την εντυπωση σχετικα με το νοσοκομειο

εννοειται οτι σημερα εξαρταται τι κουβεντα θα εχουμε να παιρνουμε αποφασεις...Εγω το βραδυ θα μπω να σου πω τι μου ειπε...και οτι εχεις μαθει και συ οσον αφορα το ιπποκρατειο το συζηταμε

8LVep3.png

ZxQWp3.png

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...