Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΟΙΕΣ ΓΕΝΑΝΕ ΑΠΡΙΛΙΟ ΜΕ ΜΑΙΟ??

Recommended Posts

Goutsoulini πολλα περαστικα σου ευχομαι!!! Θα ταλαιπωρηθηκες φανταζομαι πολυ! Ευχομαι απο δω και περα ολα να πανε καλα και να προσεχεις :wink:

Εγω νεοτερα απο τα παραπανω δεν εχω περιμενω πως και πως να παω τη Δευτερα στο γιατρο να δω ποσο μεγαλωσε ο μπεμπης :D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 617
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μη τα συζητας τι περασα...ευχομαι μονο να ειναι περαστικα γιατι με αυτα που διαβαζω λεει οτι η ουρολοιμωξη ,μπορει να οδηγησει σε προωρο τοκετο και με εχει αγχωσει λιγο το θεμα...τη τεταρτη εγω θα το δω το μωρο μου

8LVep3.png

ZxQWp3.png

Μην αγχωνεσαι και το σκεφτεσαι θα δεις τι θα σου πει κι ο γιατρος σου. Φανταζομαι αν ηταν να προκαλεσει προωρο η ουρολοιμοξη θα το χε κανει ηδη. Αφου εισαι στην αναρρωση μαλλον περασες τον κινδυνο...

Διαφημίσεις

Χμμμμ δεν νομιζω οτι ειχα ιδιαιτερα συμπτωματα. Το μονο οτι μεγαλωσε αποτομα η κοιλια μου θυμαμαι σε μια βδομαδα ειχα παρει 2 κιλα! Γενικα νιωθω πιο βαρια απο το 2ο τριμηνο και εχω ταχυπαλμιες και λαχανιασματα στα καλα καθουμενα που δεν το ειχα πριν!

αυτο με το βαρος που λες το νιωθω κ γω αν κ ειμαι στα +7 απο την αρχη της εγκυμοσυνης τωρα τα νιωθω τοσο εντονα....και το καταλαβαινω οταν παω να σηκωθω και στον υπνο που οταν αλλαξω πλευρο πρεπει να ξυπνησω....ουφ να περιμενω να με πεις "και που εισαι ακομα?"

8LVep3.png

ZxQWp3.png

Οντως!!!! Αλλα κι εγω τα ιδια ελεγα πριν ενα μηνα και απορω πως θα αντεξω αυτο το "βαρος" μεχρι τον 9ο που ολο θα χειροτερευει! Απτον καναπε και θελω βοηθεια για να σηκωθω..... και που ειμαστε ακομα!

Σαφηνω πεινασα και παω να φτιαξω φαγακι :oops:

goytsoylini περαστικουλια σου ευχομαι γρηγορα !! μην αγχονεσαι ολα καλα θα πανε οπως ειπε και η mariapap το κινδυνο τον περασες πιστευω και εγω... :D

εγω εχω πονακια στην μεση και λιγο στην πλατη.. τα βραδυα δεν κοιμαμαι πολυ καλα ο μπεμπες με τρελενει στης ντουμπες εχει και συχνα λοξυγγα και αντε να κοιμηθω!!! :shock: μια φορα με επιασε κραμπα και πονουσε οντος πολυ!!

εμεις θα παμε στο γιατρο την πεμπτη ανυπομονω να δω το μουτρακι μου!!! να ειναι γερα τα νινακια μας και δεν πειραζει οτι και να τραβαμε εμεις..

φιλια... :P

Διαφημίσεις

Κοριτσια γεια σας και απο μενα! Εγω ειχα γραψει παλια για την πητ μου και ειναι στις 03/05/2009. Goutsoulini περαστικα σου, μην ανησυχεις, ολα θα πανε μια χαρα!! Εγω το προηγουμενο μηνα που πηγα στον γιατρο με ζυγησε και μου ειπε πως εβαλα 9 κιλα! μου ειπε επισης μεχρη να ξαναπαω (που θα ξαναπαω την Τριτη μεθαυριο) να εχω χασει 2 κιλα!!! ΟΧΙ απο το μωρο, αλλα απο μενα!!! Να μην τρωω τιποτα γλυκο και τιποτα αλμυρο!! Δεν ξερω αν θα τα καταφερω μεχρη την τριτη, αλλα εχω ηδη χασει 1,5 κιλο, ελπιζω σε αλλο μισο! Οσο αφορα τις κραμπες, εχω σχεδον καθημερινα! Και η κουραση ειναι αρκετη! Μενουμε στον 2ο οροφο (23 σκαλοπατια) και στην μεση κανω σταση για ξεκουραση, λεω στον αντρα μου να βαλουμε κανενα σκαμνακι!!! :lol: Αυτα απο μενα! Περιμενουμε λοιπον την Τριτη να δουμε την μπεμπουλα μας!

Kalhmera kai perastika sth goutsoulini kai apo emena,

Egw koritsia pathainw krampes apo ton tetarto mhna sxedon kathe bradi ston upno mou opote to exw pleon sunhthusei. Den lew pomaei alla einai gia ligo. H koilia fouskwnei kathw mera kai pio poly!!!! Thn trith mpainw ston 8o kai mou fainetai oti exw ginei faliana an kai exw parei 9 kila!!!!! Mou fainetai pws fouskwse kai o popos mou!!!! Bebaia den me enoxloun ola ayta idiaitera giati meta th genna fantazomai pws tha epanerthw sta fusiologika mou.

Auto pou me kourazei einai pou katouriemai olh thn wra! Den mporw na paw sxedon pouthena giati molis kanw duo bhmata thelw na paw sto WC! To eipa sth giatro kai moy eipe pws to mwro einai xamhla, oti den yparxei kindunos alla den mporoume na kanoume tipota!!! Opote kanw upomonh kai ew mathei ola ta WC opou kai an exw paei!!!! Akomh kai sto foyrno ths geitonias!!!!!

βρε κοπελιες τι κανετε με τις κραμπες? εχει τυχει 2 φορες ξημερωματα να παω ν'αλλαξω πλευρο και να μεινω απο τον πονο στην γαμπα... ξυπναω τον αντρα μου για να μου τεντωνει το δαχτυλο και να τριβει τη γαμπα να περασει... ασε οι κραμπες στην κοιλια... ουτε για κατουρημα...

me and my men...

Εγω επαθα το καλυτερο! Ξυπναω για κατουρημα και παω να τεντωθω η γυναικα για να ξεπιαστω!!!!! :? Με το που τεντωνομαι......τσακ :shock: και στις 2 γαμπες κραμπα!!!!! Σκεψου λιγο συνδιασμος κραμπα και τρελο κατουρημα!!!!!!! Ισα ισα προλαβα να "ξεκληδωσω" τα ποδια μου και να σηκωθω!!!!!! :)

ejdnoznx2qfczs7i.png

Διαφημίσεις

Εγω επαθα το καλυτερο! Ξυπναω για κατουρημα και παω να τεντωθω η γυναικα για να ξεπιαστω!!!!! :? Με το που τεντωνομαι......τσακ :shock: και στις 2 γαμπες κραμπα!!!!! Σκεψου λιγο συνδιασμος κραμπα και τρελο κατουρημα!!!!!!! Ισα ισα προλαβα να "ξεκληδωσω" τα ποδια μου και να σηκωθω!!!!!! :)

:lol::lol::lol::lol:

me and my men...

Καλημέρα κορίτσια και από μένα. Εχω γράψει στις πρώτες σελίδες του θέματος ότι έχω ΠΗΤ 24/4 αλλά θα γεννήσω με καισαρική περίου 10/4 στο Μητέρα. Εγώ είμαι στα +10 και ο γιατρός μου με έχει κράξει κανονικότατα αλλά ρε κορίτσια δεν μπορώ να κρατηθώ στο φαι. Φανταστείτε ότι τον γιό μου τον γέννησα στα +10 και τώρα έχω ένα δίμηνο ακόμα μπροστά μου. Που θα φτάσω δηλαδή ?

Dali τι έτρωγες και έχασες 1,5 κιλό ?

Την Τρίτη που μας έρχεται θα κάνω υπέρηχο να δω την μπεμπύλα μου. Θα κάνω επίσης και μια ακόμα καμπύλη ζαχάρου και ανυπομονώ για τα αποτελέσματα. Θέλω πάρα πολύ να βγούν καλά αλλά με αυτά τα κιλά και τόσο φαί χλωμό το κόβω.(έχω κάνει ήδη μια λόγω οικογενειακού ιστορικού διαβήτη ευτυχώς με καλά αποτελέσματα).

Από βδομάδα θα σας γράψω εξελίξεις.

Καλό υπόλοιπο εγκυμοσύνης σε όλες μας.

Kiki + George = Panagiotis + Maria

Auto pou me kourazei einai pou katouriemai olh thn wra! Den mporw na paw sxedon pouthena giati molis kanw duo bhmata thelw na paw sto WC! To eipa sth giatro kai moy eipe pws to mwro einai xamhla, oti den yparxei kindunos alla den mporoume na kanoume tipota!!! Opote kanw upomonh kai ew mathei ola ta WC opou kai an exw paei!!!! Akomh kai sto foyrno ths geitonias!!!!!

Ntina μια απο τα ιδια κι εγω! Μιλαμε μπορει να παω μεσα σε 10 λεπτα 3 φορες! Δεν αντεχεται αυτο το πραγμα. Τη νυχτα ξυπναω στην καλυτερη καθε 2 ωρες. Εχω παρατηρησει κι εγω οτι η κοιλια μου ειναι πολυ χαμηλα μου το λενε και οι γυρω μου και μαλιστα εχω αρχισει να ανησυχω μηπως πηγαινω για προωρο. Εχει παρει και θεση το μωρο εδω και μερικες βδομαδες. Περιμενω τη Δευτερα που θα παω στο γιατρο να τον ρωτησω αλλα πολυ θα ηθελα να μου πεις τι σου ειπε ο δικος σου. Ειναι φυσιολογικο να ειναι τοσο χαμηλα η κοιλια τοσο νωρις? Μπαινω κι εγω 8ο την Τεταρτη!

solini, υπαρχουν καποιες ασκησεις που μπορεις να κανεις για να μην παθαινεις κραμπα, αλλα πρεπει να τις κανεις καθε μερα :!:

αν θελεις ή οποα αλλη κοπελα θελει:

1. περνεις ενα μαξιλαρακι πετροκερασα , το βασεισ κατω, πατας με τα δαχτυλα του ποδιου σου επανω, κ κανεις μπρος-πισω περιπου 15 φορες, μετα το επαναλλαμβανεις με ολο το πελμα! μετα.... το αλλο ποδαρακι.

2. καθεσε σε μια καρεκλα ή καναπε, με ισια την πλατη, κ τεντονεις το ενα ποδι μπροστα , με τα δαχτυλα των ποδιων σου προσπαθεις να σχηματισεις στον αερα ολο το αλφαβητο, απο το Α εως το Ω. μετα το αλλο ποδαρακι :D

καλη επιτυχια

Kiki μου καλημερα. Εγω απλα εκοψα ολα τα περιτα, οσες λιγουρες κι αν ειχα κι εχω ακομα, τις καταπολεμαω με νερο! Οποτε παω στην κουζινα για να βρω κατι να φαω πινω νερο! Εκοψα και το βραδυνο, τρωω για βραδυ μονο μαρουλι, σκετο, οχι κομενο, φυλλο-φυλλο, μεχρη να χορτασω, πινω και ενα ποτηρι γαλα και υπνο. Το μεσημερι καθολου ψωμι και πολυ λιγο τυρι (δυστυχως για μενα που ειμαι πολυ τυρου!!). Ααα!! Και τιποτα ζυμαρικο! Εχω 1 μηνα να φαω μακαρονια και εχω τρελαθει!! Τα θελω πολυ!!! :P

Παλια που ειχα κανει πρωτες βοηθειες, οταν εχεις κραμπα αυτο που κανεις ειναι να τεντωσεις παρα πολυ το ποδι σου (ή το σημειο που εχεις κραμπα), αν π.χ. το εχεις στην γαμπα, την τεντωνεις και το πελμα (το κατω ποδι) το τεντωνεις προς τα μπρος (επανω προς το γονατο να πηγαινουν τα δαχτυλα), το κανεις σαν τσαρουχι. Οσο πιο πολυ μπορεις. Δεν ξερω πως αλλιως να το περιγραψω για να με καταλαβετε καλυτερα. Και το τριψημο βοηθαει, αλλα αν το τεντωσεις περναει ο πονος πιο γρηγορα, δεν πρεπει με τιποτα να ειναι χαλαρο το ποδι! Εγω αυτο κανω και ειμαι καλυτερα! Επισης ο γιατρος μου, μου ειπε οταν του ειπα για τις κραμπες, οτι τις παθαινουμε γιατι δεν ξεκουραζομαστε οσο ο οργανισμος μας θελει, οποτε μου ειπε: ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ!!!! Ελπιζω να βοηθησα λιγο και να με καταλαβατε, με το τεντωμα.

Ntina μια απο τα ιδια κι εγω! Μιλαμε μπορει να παω μεσα σε 10 λεπτα 3 φορες! Δεν αντεχεται αυτο το πραγμα. Τη νυχτα ξυπναω στην καλυτερη καθε 2 ωρες. Εχω παρατηρησει κι εγω οτι η κοιλια μου ειναι πολυ χαμηλα μου το λενε και οι γυρω μου και μαλιστα εχω αρχισει να ανησυχω μηπως πηγαινω για προωρο. Εχει παρει και θεση το μωρο εδω και μερικες βδομαδες. Περιμενω τη Δευτερα που θα παω στο γιατρο να τον ρωτησω αλλα πολυ θα ηθελα να μου πεις τι σου ειπε ο δικος σου. Ειναι φυσιολογικο να ειναι τοσο χαμηλα η κοιλια τοσο νωρις? Μπαινω κι εγω 8ο την Τεταρτη!

βαλτε κι εμενα στο κλαμπ! κλωτσαει και νομιζω οτι θα βγει... ασε που με βλεπω να γινομαι ρομπα καμια μερα με το κατουρημα... σαν την παπια... βημα και δοση!

me and my men...

καλημερα κοριτσια

goutsoulini περαστικα κι απο εμενα. εγω οι μονες κραμπες που νιωθω ειναι στην κοιλια κι αυτες κυριως το πρωι οταν ξυπναω. ευτυχως με τις τουαλετες εχω καλη σχεση. δεν παω πολυ συχνα και την νυχτα μπορει να σηκωθω 1-2 φορες την εβδομαδα. ελπιζω να καταφερω να ειμαι ετσι μεχρι τελους.

Kiki μου καλημερα. Εγω απλα εκοψα ολα τα περιτα, οσες λιγουρες κι αν ειχα κι εχω ακομα, τις καταπολεμαω με νερο! Οποτε παω στην κουζινα για να βρω κατι να φαω πινω νερο! Εκοψα και το βραδυνο, τρωω για βραδυ μονο μαρουλι, σκετο, οχι κομενο, φυλλο-φυλλο, μεχρη να χορτασω, πινω και ενα ποτηρι γαλα και υπνο. Το μεσημερι καθολου ψωμι και πολυ λιγο τυρι (δυστυχως για μενα που ειμαι πολυ τυρου!!). Ααα!! Και τιποτα ζυμαρικο! Εχω 1 μηνα να φαω μακαρονια και εχω τρελαθει!! Τα θελω πολυ!!! :P

Dali μου σε ευχαριστώ πολύ. Και εγώ το πρώτο που είχα σκευτεί ήταν το νερό. Η αλήθεια είναι ότι ο γιατρός μου είχε κόψει τα ζυμαρικά αλλά εγώ δεν τον άκουσα γιατί τα είχα λαχταρήσει και είχα βαρεθεί το κρέας. Τώρα θα αρχίσω τα κρεατικά και ζυμαρικά όταν γεννήσω. Αυτό με το μαρούλι μου άρεσε σαν ιδέα γιατί και το μαρούλι μου αρέσει πολύ φύλλο φύλλο και ειναι και χορταστικό. Θα προσπαθήσω γιατί δεν με βλέπω καλά. Όχι μόνο από θέμα βάρους αλλά και για υγεία δική μου και την μπέμπας. Και πάλι σε ευχαριστω.

Τώρα για τις κράμπες, εγώ σε αυτήν την εγκυμοσύνη δεν έχω ακόμα. Στην πρώτη μου είχα αρκετά συχνά. Εγώ περπατάω λίγο κάθε μέρα, δεν ξέρω αν αυτό παίζει ρόλο και προσπαθώ στον ύπνο μου να μην τεντώνομαι.

Μαγνήσιο πίνετε ? Αν θυμάμαι καλά παίζει και αυτό ρόλο, θα το τσεκάρω όμως και θα σας πω σίγουρα.

Λοιπόν εγώ πίνω το Magnesium Sandoz που είναι αναβράζον δισκίο (σαν το ντεπόν) και στις ενδείξεις γράφει "για διαταραχές της μυικής λειτουργίας που προκαλούνται από επιβεβαιωμένη ανεπάρκεια μαγνησίου π.χ. νευρομυικές διαταραχές, μυικές κράμπες, κράμπες στη γαστροκνημία, νηκτερινές κράμπες."

Αυτό βέβαια αφού το συζητήσετε με τον γιατρό σας γιατί κάθε περίπτωση είναι διαφορετική και εγώ είμαι κατά των άσκοπων φαρμάκων.

Πάντως με αυτόεμένα δεν με έχει πιάσει ακόμα καμία κράμπα.

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...