Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Πιθανότητα εγκυμοσύνης;

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Αυριο πρωι θα παω για χοριακη και με το που μαθω τις τιμες θα σας ενημερωσω.

Μου φερατε γουρι..

μπράβο κοριτσάκι μου...χαίρομαι πολύ...μπές στο google και πάτα pregnancy announcement και δες αν δε τα'χεις δει...πώς ανακοίνωσαν στον άντρα τους άλλες κοπέλες την εγκυμοσύνη...είναι πολύ ωραίο...πρέπει να του κάνεις έκπληξη!!!ή του το είπες ήδη;;;

Υ.Γ.στο youtube καλύτερα

Κατερινα μου καλησπερα.Δυστηχως εκανα χοριακη αλλα δεν ειμαι εγκυος.

Τσαμπα τοση χαρα.Ευτυχως δεν το ειπα σε κανεναν εκτος απο την μαμα μου και εδω στο forum.

Το θεμα δεν τελειωνει μονο εδω..

Το σπερμοδιαγραμμα του συζυγου μου μονο καλο δεν ειναι.Χθες βραδυ εψαχνα τις

φυσιολογικες τιμες που θα επρεπε να εχει και ειναι στο κατωτερο οριο στον αριθμο

σπερματοζωαριων και εχουν μονο 20% κινητικοτα εμπρος.Το οτι μου ειπε ο μικροβιολογος οτι ειναι πολυ καλη δεν καταλαβαινω που το ειδε.

Ειλικρινα εχω τρελαθει..

:-(

Κατερινα μου καλησπερα.Δυστηχως εκανα χοριακη αλλα δεν ειμαι εγκυος.

Τσαμπα τοση χαρα.Ευτυχως δεν το ειπα σε κανεναν εκτος απο την μαμα μου και εδω στο forum.

Το θεμα δεν τελειωνει μονο εδω..

Το σπερμοδιαγραμμα του συζυγου μου μονο καλο δεν ειναι.Χθες βραδυ εψαχνα τις

φυσιολογικες τιμες που θα επρεπε να εχει και ειναι στο κατωτερο οριο στον αριθμο

σπερματοζωαριων και εχουν μονο 20% κινητικοτα εμπρος.Το οτι μου ειπε ο μικροβιολογος οτι ειναι πολυ καλη δεν καταλαβαινω που το ειδε.

Ειλικρινα εχω τρελαθει..

:-(

μη τρελαίνεσαι...θα του δώσουν μια θεραπεία κ φτιάχνει σε 2-3 μήνες...(εμείς δεν έχουμε κάνει ακόμα σπερμοδιάγραμμα)δε το έχω ψάξει κ πολύ αλλά κάπου το είχα διαβάσει.....καλά εσύ δεν είχες πεί οτι βγήκαν καλές οι απαντήσεις απ'το σπερμ.και τη καλλιέργεια;;τί έγινε τώρα;;

Ναι γιατι ετσι μου ειπε.

Δεν ειχε φυσιολογικες τιμες διπλα οποτε θεωρησα πως ισχυουν τα λεγομενα του.

Το βραδυ σκαλωσα και λεω ας ψαξω μηπως βρω τις φυσιολογικες τιμες.

Το ενα πισω απο το αλλο.

Παντος δεν προκειτε να κανω ξανα τεστ εγκυμοσυνης στο σπιτι..

Διαφημίσεις

μη τρελαίνεσαι...θα του δώσουν μια θεραπεία κ φτιάχνει σε 2-3 μήνες...(εμείς δεν έχουμε κάνει ακόμα σπερμοδιάγραμμα)δε το έχω ψάξει κ πολύ αλλά κάπου το είχα διαβάσει.....καλά εσύ δεν είχες πεί οτι βγήκαν καλές οι απαντήσεις απ'το σπερμ.και τη καλλιέργεια;;τί έγινε τώρα;;

κάθε εργαστήριο έχει τις δικές του φυσιολογικές τιμές...μη κοιτάς στο ίντερνετ ρώτα το γιατρό σου...σήμερα πριν το σκ

Ναι γιατι ετσι μου ειπε.

Δεν ειχε φυσιολογικες τιμες διπλα οποτε θεωρησα πως ισχυουν τα λεγομενα του.

Το βραδυ σκαλωσα και λεω ας ψαξω μηπως βρω τις φυσιολογικες τιμες.

Το ενα πισω απο το αλλο.

Παντος δεν προκειτε να κανω ξανα τεστ εγκυμοσυνης στο σπιτι..

δε ξέρω βρε κορίτσι μου...δύσκολο να δείξει όμως θετικό κ να είναι αρνητικό να ήταν το αντίθετο το καταλαβαίνω...

έλα αν θέλεις κ στην άλλη ενότητα που γράφω είμαστε καλή παρέα κ είναι κ άλλες κοπέλες με τις δικές τους εμπειρίες μπορεί να γνωρίζουν κάτι παραπάνω...<καφέ υγρά..πιθανότητα εγκυμοσύνης>..είναι το μήνυμα στη κεντρική σελίδα της ενότητας θέλω να γίνω μαμά/μπαμπάς)

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...