Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Πιθανότητα εγκυμοσύνης;

Recommended Posts

Καλημέρα σε όλες και σε όλους!

Είμαι νέα στην παρέα σας, καθότι πριν λίγη ώρα είδα κάτι που με προβλημάτισε.

Θεωρώ ότι σε θέματα σύλληψης είστε πιο έμπειρες από μένα οπότε είπα να απευθυνθώ σε σας! Για να μην πολυλογώ...

Διανύω τον δεύτερο κύκλο μου χωρίς αντισυλληπτικά χάπια. Ο πρώτος κύκλος μετά τη διακοπή των χαπιών ήταν 32 ημέρες. Έπαιρνα πολλά χρόνια αντισυλληπτικά οπότε δεν μπορώ να εγγυηθώ για τη σταθερότητα του κύκλου μου ακόμα.

Τελευταία περίοδος στις 30/10. Επαφή με διακεκομμενη συνουσία στις 14/11. Σήμερα, 7-8 μέρες μετά την επαφή είδα λίγο καφέ στο σκούπισμα. Υπάρχει περίπτωση να είναι αιματακι από εμφύτευση? Ή μου έρχεται περίοδος τόσο νωρίς?

Να σημειώσω ότι παρολη τη διακεκομμενη συνουσία που ανέφερα πριν, είμαστε 10 χρόνια μαζί με τον αρραβωνιαστικό μου, οπότε σ'αυτην τη φάση τουλάχιστον κάθε αποτέλεσμα είναι καλοδεχούμενο :-) Δε με ενδιαφέρει δηλαδή να ακούσω καθησυχαστικά σχόλια, αν είμαι καλώς να έρθει, αν δεν είμαι δεν τα βάφω μαύρα ακόμα, θέλω απλά αντικειμενικές απόψεις από την εμπειρία σας!

Ευχαριστώ πολύ!

Διαφημίσεις

Καλημέρα σε όλες και σε όλους!

Είμαι νέα στην παρέα σας, καθότι πριν λίγη ώρα είδα κάτι που με προβλημάτισε.

Θεωρώ ότι σε θέματα σύλληψης είστε πιο έμπειρες από μένα οπότε είπα να απευθυνθώ σε σας! Για να μην πολυλογώ...

Διανύω τον δεύτερο κύκλο μου χωρίς αντισυλληπτικά χάπια. Ο πρώτος κύκλος μετά τη διακοπή των χαπιών ήταν 32 ημέρες. Έπαιρνα πολλά χρόνια αντισυλληπτικά οπότε δεν μπορώ να εγγυηθώ για τη σταθερότητα του κύκλου μου ακόμα.

Τελευταία περίοδος στις 30/10. Επαφή με διακεκομμενη συνουσία στις 14/11. Σήμερα, 7-8 μέρες μετά την επαφή είδα λίγο καφέ στο σκούπισμα. Υπάρχει περίπτωση να είναι αιματακι από εμφύτευση? Ή μου έρχεται περίοδος τόσο νωρίς?

Να σημειώσω ότι παρολη τη διακεκομμενη συνουσία που ανέφερα πριν, είμαστε 10 χρόνια μαζί με τον αρραβωνιαστικό μου, οπότε σ'αυτην τη φάση τουλάχιστον κάθε αποτέλεσμα είναι καλοδεχούμενο :-) Δε με ενδιαφέρει δηλαδή να ακούσω καθησυχαστικά σχόλια, αν είμαι καλώς να έρθει, αν δεν είμαι δεν τα βάφω μαύρα ακόμα, θέλω απλά αντικειμενικές απόψεις από την εμπειρία σας!

Ευχαριστώ πολύ!

αν δεν αδιαθετησεις μεχρι τις 30/11 πηγαινε να κανεις μια β-χοριακη γοναδοτροπινη σε ενα μικροβιολογικο εργαστηριο ειναι η μονη που θα σου δειξει 1.000.000% αν εισαι εγκυος η οχι,(κοστιζει 15-20 ευρω) και επειτα επικοινωνησε με τον την γυναικολογο σου ειναι ο απολυτα αρμοδιος!καλα αποτελεσματα :D:D

• 2 weeks later...

Οντως μπορει να δεις αιμα στην εμφυτευση...ισως ομως να ειναι υγρα πριν την περιοδο...ισως να μην εχει σταθεροποιηθει ο κυκλος σου ακομα..

Ηρθες στις 16/4/2015 και εισαι απλα υπεροχη!!! Σ'αγαπαω καρδουλα μου!!!

Κορίτσια καλημέρα!!εχω 5 μερες καθυστερηση αλλα φοβαμαι να κάνω τεστ καθοτι 3 χρονια παλευώ για μωρακι αλλα τίποτα....επειδη εχω ενδομητριωση..Αυτό το μήνα ειπαμε με το γιατρο να αρχισω διαδικασιες για εξωσωματικη γιατι δε γινεται μαλλον φυσιολογικα....αλλα εχω καθυστερηση....λετε βρε κοριτσια να εγινε το θαυμα?καθε μερα προσευχομαι για αυτο...ειχε αλλη κοπελα εμπειρια τετοια?

Κορίτσια καλημέρα!!εχω 5 μερες καθυστερηση αλλα φοβαμαι να κάνω τεστ καθοτι 3 χρονια παλευώ για μωρακι αλλα τίποτα....επειδη εχω ενδομητριωση..Αυτό το μήνα ειπαμε με το γιατρο να αρχισω διαδικασιες για εξωσωματικη γιατι δε γινεται μαλλον φυσιολογικα....αλλα εχω καθυστερηση....λετε βρε κοριτσια να εγινε το θαυμα?καθε μερα προσευχομαι για αυτο...ειχε αλλη κοπελα εμπειρια τετοια?

Γλυκεια μου σου ευχομαι καθε καλο,μακαρι να εισαι εγκυος!!!αλλα μην το σκεφτεσαι συνεχεια..το αγχος ειναι ανασταλτικος παραγοντας για την επιτευξη εγκυμοσυνης...κανε μια χοριακη αυριο και καλα αποτελεσματα!

Ηρθες στις 16/4/2015 και εισαι απλα υπεροχη!!! Σ'αγαπαω καρδουλα μου!!!

Διαφημίσεις

Γεια σε ολους.Ειμαι καινουρια εδω και θα ηθελα και εγω να πω τι μου συμβαινει.

Η ημερα ωορηξιας μου ητανε 1/12 και ηρθα σε επαφη με τον συζυγο μου 2 μερες πριν αλλα

και την 1/12. Μια μερα πριν την ωορηξια ειχα εντονους πονους δεξια και αριστερα χαμηλα

στην κοιλια αλλα και στην μεση μου.Αρχισα μεσα μετα απο 5 μερες περιπου ζαλαδες αλλα λεω ειναι πολυ νωρις να ειναι συμπτωμα απο συλληψη.

Μετα ξεκινησαν Ενώ εντονοι πονοι περιοδου που ελεγα μου ηρθε ..

Το στηθος μου πριζετε και ξεπριζετε συνεχεια και οι πονοι περιοδου πλεον ερχονται και φευγουν.

Εχω συχνοουρια (πηγαινω στο μπανιο σχεδον καθε μιση ωρα).Περιμενω να αδιαθετισω 15/12 και

το μονο που θελω ειναι να μην μου ερθει.Ξεχασα να πω οτι εχω σταθερο κυκλο 25-26 ημερων.

Υπαρχει πιθανοτητα εγκυμοσυνης?

Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων και ελπιζω να μην σας κουρασα..

και βέβαια μπορεί να είσαι τώρα για τα συμπτώματα δε ξέρω γιατί είναι πολύ νωρίς γι'αυτά που περιγράφεις όπως ζαλάδες και συχνοουρία πχ αλλά ποτέ δε ξέρεις μπορεί να είναι κι απ'το άγχος σου μπορεί και όχι όπως και να'χει άσχετα με τα συμπτώματα έχεις πολλές πιθανότητες αφού ξέρεις την ακριβή στιγμή της ωορρηξίας σου και είχες επαφή τις σωστές μέρες...σου εύχομαι καλά αποτελέσματα!!

Ευχαριστω πολυ για την απαντηση Κατερινα μου.

Ειμαι χαλαρη αλλα οσο πλησιαζουν οι μερες αρχιζω και το σκεφτομαι

πιο πολυ.Εχω και τοσα υγρα που τρεχουν σαν νερο.Ποτε δεν

μου εχει συμβει αυτο ουτε ειχα ποτε πονους αριστερα και δεξια

χαμηλα..Ειδικα οταν ξαπλωνω το βραδυ για να κοιμηθω εκει με

πιανουν πολυ δυνατοι πονοι περιοδου.Μακαρι να ειναι

εγκυμοσυνη αλλα αν δεν ειναι θα προσπαθησουμε παλι.

Υγεια να εχουμε ολοι και θα ερθει και το μωρακι μου..

έτσι πιστεύω λειτουργούμε όλες λίγο πολύ...μετά τη περίοδο ξεκινάμε χαλαρά κ μόλις έρθουμε σε επαφή αρχίζει κ μας τρώει το σκουλήκι(χα!χα!)λές να το πετύχαμε αυτή τη φορά...μετά απο λίγες ημέρες καθώς η αγωνία μας έχει πρίξει τη κοιλιά κ αρχίζει κ το εντεράκι μας κ κινείται σπασμοδικά λέμε να το το σύμπτωμα...έχω πονάκια...να το και το φούσκωμα κι απ΄τις πολλές σκέψεις έχω αρχίζει κ ζαλίζομαι κιόλας...μα τόσο νωρίς να μου αρχίσουν οι ζαλάδες...κι αφού είμαι μέχρι τις 2 το βράδυ στο ίντερνετ και διαβάζω ή γράφω γι'αυτό φυσικά το πρωί θα ξυπνήσω κ με μια αναγούλα στο στομάχι ά!!μου φαίνεται πρέπει να πάω για χοριακή αλλά θα δείξει τόσο νωρίς...τελικά πάω και ...τζάμπα το φαγα το εικοσαρικάκι δε πήγαινα να πάρω καλύτερα μια μπλούζα που είχα δει παρακάτω!!αν κατάλαβες σατυρίζω πρώτα πρώτα εμένα!!! φυσικά δεν είναι πάντα της φαντασία μας όλα αυτά και μπορεί όντως να τα δημιουργήσει μια εγκυμοσύνη αλλά πολλές φορές τα δημιουργούμε κ εμείς χωρίς να το καταλάβουμε...άκουγα κι εγώ από κοπέλες οτι όταν το θές πολύ έχει όλα τα συμπτώματα χωρίς να είσαι και δε το πίστευα,σκεφτόμουν σιγά μη μου συμβούν όλα αυτά απλά και μόνο απ΄την επιθυμία... αν με δείς τώρα θα πείς οτι όντως είμαι έγκυος το πρωί είναι κανονικά η κοιλιά μου κ το μεσημέρι σαν έγκυος 4μηνών.

γι'αυτό τώρα πραγματικά χαλάρωσα και το παίρνω πιο ρεαλιστικά δηλ.θα κάνω ότι χρειαστεί (τις εξετασούλες μου) κ αν όλα είναι οκ θα το βγάλω απ'το μυαλό μου όσο μπορώ!!

έχεις δίκιο...υγεία να'χουμε κ όλα θα γίνουν....στο εύχομαι να είναι αυτό που επιθυμείς και σε όλες μας καλές γιορτές και μ'ένα σποράκι....!!!!

έτσι πιστεύω λειτουργούμε όλες λίγο πολύ...μετά τη περίοδο ξεκινάμε χαλαρά κ μόλις έρθουμε σε επαφή αρχίζει κ μας τρώει το σκουλήκι(χα!χα!)λές να το πετύχαμε αυτή τη φορά...μετά απο λίγες ημέρες καθώς η αγωνία μας έχει πρίξει τη κοιλιά κ αρχίζει κ το εντεράκι μας κ κινείται σπασμοδικά λέμε να το το σύμπτωμα...έχω πονάκια...να το και το φούσκωμα κι απ΄τις πολλές σκέψεις έχω αρχίζει κ ζαλίζομαι κιόλας...μα τόσο νωρίς να μου αρχίσουν οι ζαλάδες...κι αφού είμαι μέχρι τις 2 το βράδυ στο ίντερνετ και διαβάζω ή γράφω γι'αυτό φυσικά το πρωί θα ξυπνήσω κ με μια αναγούλα στο στομάχι ά!!μου φαίνεται πρέπει να πάω για χοριακή αλλά θα δείξει τόσο νωρίς...τελικά πάω και ...τζάμπα το φαγα το εικοσαρικάκι δε πήγαινα να πάρω καλύτερα μια μπλούζα που είχα δει παρακάτω!!αν κατάλαβες σατυρίζω πρώτα πρώτα εμένα!!! φυσικά δεν είναι πάντα της φαντασία μας όλα αυτά και μπορεί όντως να τα δημιουργήσει μια εγκυμοσύνη αλλά πολλές φορές τα δημιουργούμε κ εμείς χωρίς να το καταλάβουμε...άκουγα κι εγώ από κοπέλες οτι όταν το θές πολύ έχει όλα τα συμπτώματα χωρίς να είσαι και δε το πίστευα' date='σκεφτόμουν σιγά μη μου συμβούν όλα αυτά απλά και μόνο απ΄την επιθυμία... αν με δείς τώρα θα πείς οτι όντως είμαι έγκυος το πρωί είναι κανονικά η κοιλιά μου κ το μεσημέρι σαν έγκυος 4μηνών.

γι'αυτό τώρα πραγματικά χαλάρωσα και το παίρνω πιο ρεαλιστικά δηλ.θα κάνω ότι χρειαστεί (τις εξετασούλες μου) κ αν όλα είναι οκ θα το βγάλω απ'το μυαλό μου όσο μπορώ!!

έχεις δίκιο...υγεία να'χουμε κ όλα θα γίνουν....στο εύχομαι να είναι αυτό που επιθυμείς και σε όλες μας καλές γιορτές και μ'ένα σποράκι....!!!![/quote']

Πολύ πετυχημενο το μηνυμα σου. Οντως ετσι ειναι και οχι μονο ρε κοριτσια για το πρωτο. Νομιζα οτι οταν θα αρχιζα προσπαθειες για δευτερο δεν θα με ενοιαζε ποτε θα μεινω. Εσυ εισαι που τα λες τα ιδια κανω καταφαντασιαν εγκυος καθε μηνα και τον μηνα που δεν ειχα ουτε ενα συμπτωμα απο αυτα τα ψυχολογικα και ημουν σιγουρη οτι δεν ειμαι τοτε ήμουν :-) ασχετα αν δεν προχωρησε. Εγω αυτο που καταλαβα ειναι οτι τα πραγματικα συμπτωματα ξεκινανε πολυ πιο μετα ολα τα αλλα ειναι για να περναμε την ωρα μας και να ψαχνομαστε. Καλη επιτυχια σε ολες

Διαφημίσεις

Καλησπερα. Συμφωνω μαζι σου, το μυαλο μας πολλες φορες μας παιζει παιχνιδια κι απο την θεληση να συμβει κατι προκαλουμε και τα συμπτωματα. Εγω εκανα σπερματεγχυση στις 29/11 και δυο μερες μετα αρχισε να ποναει το στηθος μου, αλλα στα πλαγια. Παντα με ποναει μια εβδομαδα πριν αδιαθετησω, αλλα τοσο νωρις;;;θα τρελαθω...

Καλησπερα. Συμφωνω μαζι σου, το μυαλο μας πολλες φορες μας παιζει παιχνιδια κι απο την θεληση να συμβει κατι προκαλουμε και τα συμπτωματα. Εγω εκανα σπερματεγχυση στις 29/11 και δυο μερες μετα αρχισε να ποναει το στηθος μου, αλλα στα πλαγια. Παντα με ποναει μια εβδομαδα πριν αδιαθετησω, αλλα τοσο νωρις;;;θα τρελαθω...

καλησπέρα Ειρήνη πότε περιμένεις να αδιαθετήσεις δηλ.;;ηρέμησε και άσε να πάνε όλα ομαλά...χωρίς υπερβολικό άγχος έκανες μια σημαντική προσπάθεια κι έχεις πολλές πιθανότητες!!

Λογικα το σαββατο, αν οχι κυριακη θα κανω τεστ. Παιδευομαστε αρκετο καιρο και εχω αρκετη δυσπιστια πλεον. Προσπαθω να το δω χαλαρα...

τέστ ή χοριακή απο δευτέρα;;εύχομαι αυτή τη φορά να πάνε όλα καλά, μέσα απ'τη καρδιά μου!!

Διαφημίσεις

τέστ ή χοριακή απο δευτέρα;;εύχομαι αυτή τη φορά να πάνε όλα καλά' date=' μέσα απ'τη καρδιά μου!![/quote']

Σε ευχαριστω πολ Κατερινα να εισαι καλα!!ευχομαι σε οσες προσπαθουν να εχουν ενα θετικο αποτελεσμα συντομα!!!θα ξεκινησω με τεστ στο σπιτι και επειτα βλεπουμε, εχω κανει αρκετα ως τωρα, το συνηθισα!!pregnyl εκανα παρασκευη απογευμα, αρα Σαββατο βραδυ εγινε η ωορηξια, σωστα δεν τα υπολογιζω;;

Σε ευχαριστω πολ Κατερινα να εισαι καλα!!ευχομαι σε οσες προσπαθουν να εχουν ενα θετικο αποτελεσμα συντομα!!!θα ξεκινησω με τεστ στο σπιτι και επειτα βλεπουμε, εχω κανει αρκετα ως τωρα, το συνηθισα!!pregnyl εκανα παρασκευη απογευμα, αρα Σαββατο βραδυ εγινε η ωορηξια, σωστα δεν τα υπολογιζω;;

δέ γνωρίζω γι'αυτό σε πόσες μέρες δηλ.απο τότε που κάνεις τη σπερματέγχυση πρέπει να κάνεις το τέστ.

τη σπερματέγχυση τη κάνεις μια μέρα πρίν την ωορρηξία δηλαδή;αν είναι έτσι τότε περιμένεις κανονικά στο κύκλο σου όντως με διαφορά μία μέρα.

η pregnyl είναι για πρόκληση ωορρηξίας;συγνώμη το έχω ακούσει πολλές φορές αλλά δεν έχω καταλάβει ακριβώς.

εύχομαι να είναι θετικότατο...και πιστεύω έχεις πάρα πολλές πιθανότητες!!!

Το καταφαντασιαν εγκυος το σκεφτομαι και εγω κατερινα.Ισως η πολυ λαχταρα μου για να μεινω εγκυος με εχει φτασει στο σημειο να πιστευω πως υπαρχουν συμπτωματα.Εχω ενα τεστ εγκυμοσυνης και σκεφτομαι να το κανω αλλα λεει 4 μερες πριν την περιοδο.Επειδη εχουμε προσπαθησει κι'αλλες φορες με τον συζυγο μου και τελικα δεν εμεινα θελω να πιστευω πως αυτη τη φορα θα πετυχει.Βεβαια αυριο θα παρω τα αποτελεσματα απο το σπερμοδιαγραμμα και καλλιεργεια σπερματος που εκανε ο αντρας μου να δουμε μηπως συμβαινει κατι.Πιστευα οτι να μεινει μια γυναικα εγκυος ειναι πιο ευκολο.Καλη επιτυχια σε ολες!!

δέ γνωρίζω γι'αυτό σε πόσες μέρες δηλ.απο τότε που κάνεις τη σπερματέγχυση πρέπει να κάνεις το τέστ.

τη σπερματέγχυση τη κάνεις μια μέρα πρίν την ωορρηξία δηλαδή;αν είναι έτσι τότε περιμένεις κανονικά στο κύκλο σου όντως με διαφορά μία μέρα.

η pregnyl είναι για πρόκληση ωορρηξίας;συγνώμη το έχω ακούσει πολλές φορές αλλά δεν έχω καταλάβει ακριβώς.

εύχομαι να είναι θετικότατο...και πιστεύω έχεις πάρα πολλές πιθανότητες!!!

Ναι ειναι για να γινει η ωορηξια και την pregnyl την κανεις μια μερα πριν, γιατι απο την στιγμη που την κανεις σε 36 ωρες γινεται η ωορηξια.

Το καταφαντασιαν εγκυος το σκεφτομαι και εγω κατερινα.Ισως η πολυ λαχταρα μου για να μεινω εγκυος με εχει φτασει στο σημειο να πιστευω πως υπαρχουν συμπτωματα.Εχω ενα τεστ εγκυμοσυνης και σκεφτομαι να το κανω αλλα λεει 4 μερες πριν την περιοδο.Επειδη εχουμε προσπαθησει κι'αλλες φορες με τον συζυγο μου και τελικα δεν εμεινα θελω να πιστευω πως αυτη τη φορα θα πετυχει.Βεβαια αυριο θα παρω τα αποτελεσματα απο το σπερμοδιαγραμμα και καλλιεργεια σπερματος που εκανε ο αντρας μου να δουμε μηπως συμβαινει κατι.Πιστευα οτι να μεινει μια γυναικα εγκυος ειναι πιο ευκολο.Καλη επιτυχια σε ολες!!

όλες έτσι πιστεύαμε οτι κ το κρίνο να μυρίσουμε θα μείνουμε χα!χα!αλλά θέλει λίγο προσπάθεια δε πειράζει...κι εγώ πήγα για παρακολούθηση ωαρίου κ τώρα περιμένω να δώ αποτελέσματα κ βλέπουμε... κι εσύ εύχομαι να έχετε καλές απαντήσεις κ θα το πετύχετε πού θα πάει...καλημέρα:D:D

Ναι ειναι για να γινει η ωορηξια και την pregnyl την κανεις μια μερα πριν, γιατι απο την στιγμη που την κανεις σε 36 ωρες γινεται η ωορηξια.

κατάλαβα...άρα όντως έχεις πολλές πιθανότητες γιατί έγινε πιό στοχευμένα... μακάρι κοριτσάκι μου το Σάββατο να μας ανακοινώσεις τα ευχάριστα... κ το Σάββατο να μην είναι...περίμενε λίγο ακόμα...τα τέστ δεν είναι πάντα τόσο αξιόπιστα απ'ότι έχω δεί απο πολλές κοπέλες που ήταν κ δε το έδειχνε το τέστ.:D:D

Κοριτσιαααααααα... Εκανα τεστ που ειχα στο σπιτι (αφου δεν αντεχα να περιμενω μεχρι την δευτερα ) και βγηκε θετικο.. Εχω τρελαθει απο την χαρα μου

ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!Μπράβοοοο!!συγχαρητήρια κορίτσι μου...τα ωραιότερα χριστούγεννα για σένα!!!εύχομαι μια πολύ καλή εγκυμοσύνη....τρέχα για χοριακή....ευχαριστώ κ για τις ευχές σου...εύχομαι να πιάσουν κ σε μένα κ σε όλες τις κοπέλες που περιμένουν κ το λαχταρούν...ενημέρωσέ μας...!!!!

Κοριτσακι μου ευχαριστω παρα μα παρα πολυ.

Εννοειτε σε ολες καλη επιτυχια.

Ειλικρινα ακομα δεν το πιστευω.Με το που εγραψα το πρωτο μηνυμα λεω θα το κανω και ας μην ειναι 4 μερες πριν την περιοδο.

Ακομα το κοιταζω μηπως ειναι η ιδεα μου αλλα εχει βγει πολυ εντονη η γραμμη.

Οντως θα ειναι τα καλυτερα χριστουγεννα και μακαρι να ειναι για ολες μας ετσι..:D