Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Κοιμάται συνεχεια και δεν τρωει!!!!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 113
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Oυφ...περαστικά...η λοίμωξη θα αντιμετωπιστεί ( έπεσε μέσα η Μανούλα για πάντα!) αφου δεν είναι κάτι άλλο και είναι λοίμωξη θα συνέλθει το μωρό!! Περαστικά!!

Ναι ειχε δίκιο!

Να σαι καλα φιλενάδα :-)

Άρα κάτι είχε το δόλιο...περαστικά σας εύχομαι! Να μας γράφεις πώς τα πάτε.

Ναι ρε συ αλλα πες μου χωρις πυρετό τι να εκανα; Να τον παω στα επείγοντα ετςι χωρις πυρετό τι θα κάνανε; Μου το είπαν και καθαρά περιμένουν το πρωτο μεγαλο σύμπτωμα που ειναι πυρετός, δεν δίνουν αντιβιωση χωρις αυτο! Τεσπα που στο καλο το κόλλησε ιδεα δεν εχω - δυο επισκέπτες άφησα στη κλινικη μονο!!

Τεσπα να στε καλα κοριτσια

Μπορεί να κόλλησε από το αδερφάκι του, από τον μπαμπά του, από κάποιον περαστικό, από νοσοκόμα ή από έναν εκ των δύο επισκεπτών. Όπως και να έχει, περαστικά σας και όλα καλά!!

Εύγε Μανούλα για Πάντα! :D

Διαφημίσεις

Μπορεί να κόλλησε από το αδερφάκι του, από τον μπαμπά του, από κάποιον περαστικό, από νοσοκόμα ή από έναν εκ των δύο επισκεπτών. Όπως και να έχει, περαστικά σας και όλα καλά!!

Εύγε Μανούλα για Πάντα! :D

Δεν εχει κανενας τιποτα στο σπίτι !! Με ρώτησαν και εδω

Ασε υποψιάζομαι τον ενα απο τους δυο επισκέπτες που ειναι η πεθερά!!! Αλλα δεν θελω να το σκεφτομαι.. Το ρήμαδι το ένστικτο!

Περαστικά σας!

Κοίτα, στην Ελλάδα, ακόμη και χωρίς πυρετό, θα του έκαναν εξετάσεις σίγουρα (δείκτες λοίμωξης).

Τέλος καλό, όλα καλά!

Οι εξεταςεις που εκανε εδω δεν έδειξαν τιποτα μέχρι τωρα οπότε λένε μαλλον ειναι ιός και οχι βακτήριο - που η αντιβιωση δεν θα βοηθηςει απλα θα περιμένουμε να περάσει!

Δηλαδή άμα τους πας ένα 4 ημερών νεογέννητο και τους πεις ότι τρώει 2-3 φορές τη μέρα από λίγο, θα σε στείλουν σπίτι; :shock: Δε μπορεί!

Κοιτά ειχε μεγαλη καμπή προς τα κατω για κάποιες ωρες που δεν έτρωγε αλλα γενικά στην μερα έτρωγε καθε μερικές ωρες αλλα οχι πολυ!

Αυτο το ειχα πει και στον παιδιατρο και στις μαίες και μου είπαν φυσιολογικοτατο αρκει να τρωει απο λίγο

Καλώς η κακώς για να κάνουν εξεταςεις η πρεπει πραγματικά να μην εχει φαει ολη μερα η να μην εχει βρέξει πάνα η να εχει χάσει πολυ βάρος ... Τιποτα απο αυτά δεν έγιναν στην περιπτωση μου

Πέρα απο εκείνο το διάστημα που δεν έτρωγε γενικως κατι έπινε απλα ηταν το ένστικτο μου που μου έλεγε οτι κατι δεν παει καλα!

Και πάνες έβρεχε και κακά εκανε και βάρος πολυ λίγο έχασε κατω απο το αναμένομενο για νεογέννητο ... Ειναι απο τα τυχερά!

Διαφημίσεις

Φιλενάδα, μην ψάχνεις τον ένοχο θα παλαβώσεις. Την έχω πάθει και ξέρω.

Ας πούμε ότι ήταν η Άγνωστη Νοσοκόμα.

Insanity is doing the same thing over and over again and expecting different results.

Albert Einstein

Δεν εχει κανενας τιποτα στο σπίτι !! Με ρώτησαν και εδω

Ασε υποψιάζομαι τον ενα απο τους δυο επισκέπτες που ειναι η πεθερά!!! Αλλα δεν θελω να το σκεφτομαι.. Το ρήμαδι το ένστικτο!

Μπορεί να φαίνεται ότι δεν έχεις τίποτα και να έχεις. Συμφωνώ κι εγώ να κατηγορήσουμε την Άγνωστη Νοσοκόμα.

Δηλαδή άμα τους πας ένα 4 ημερών νεογέννητο και τους πεις ότι τρώει 2-3 φορές τη μέρα από λίγο, θα σε στείλουν σπίτι; :shock: Δε μπορεί!

Ε αφού τρώει... :P

Κοιτά ειχε μεγαλη καμπή προς τα κατω για κάποιες ωρες που δεν έτρωγε αλλα γενικά στην μερα έτρωγε καθε μερικές ωρες αλλα οχι πολυ!

Αυτο το ειχα πει και στον παιδιατρο και στις μαίες και μου είπαν φυσιολογικοτατο αρκει να τρωει απο λίγο

Καλώς η κακώς για να κάνουν εξεταςεις η πρεπει πραγματικά να μην εχει φαει ολη μερα η να μην εχει βρέξει πάνα η να εχει χάσει πολυ βάρος ... Τιποτα απο αυτά δεν έγιναν στην περιπτωση μου

Πέρα απο εκείνο το διάστημα που δεν έτρωγε γενικως κατι έπινε απλα ηταν το ένστικτο μου που μου έλεγε οτι κατι δεν παει καλα!

Και πάνες έβρεχε και κακά εκανε και βάρος πολυ λίγο έχασε κατω απο το αναμένομενο για νεογέννητο ... Ειναι απο τα τυχερά!

Δεν είμαι γιατρός αλλά νομίζω πως, όταν μιλάμε για 4 ημερών μωρό που γεννήθηκε και με σχετικά χαμηλό βάρος, καθετί που ξεφεύγει από το φυσιολογικό (υπνηλία, ανεπαρκής σίτιση) χρήζει άμεσης διερεύνησης. Κακώς που δε θορυβούνται πιο εύκολα, γιατί είναι ηλικία που δε σε παίρνει να περιμένεις. Νομίζω πως στην Ελλάδα θα σου δίνανε οδηγία για σίτιση ανα 2ωρο (στα δικά μου που γεννήθηκαν πάνω από 3,5 κιλά η οδηγία ήταν ανα 3ωρο τουλάχιστον ώσπου να σαραντήσουν).

Εμένα ο μικρός μου 2 μηνών και ήταν έτσι για ένα απόγευμα, κοιμήθηκε το μεσημέρι και πέρασε ένα 10ωρο για να ξυπνήσει να φάει, η γιατρός μου είπε να τον παρακολουθήσω κι αν συνεχίσει τα ίδια την επόμενη να της τον πάω στο νοσοκομείο οπωσδήποτε - είχε τύχει να εφημερεύει. Μου είχε πει πως δεν κάνει να μένει τόσες ώρες χωρίς καθόλου γάλα και να μην τον ξαναφήσω. Ευτυχώς την άλλη μέρα ήταν μια χαρά.

Πιστεύω πως κι εσείς θα το ξεπεράσετε γρήγορα και θα βρείτε τους ρυθμούς σας. :-)

Δεν θα υπάρξουν επισκέπτες για λίγες βδομαδουλες!!

Η Άγνωστη Νοσοκόμα ηθελε να έρθει το απόγευμα να τον δει .. Υποσημείωση : την υποπτεύομαι γιατι ο άντρας της ειναι συνεχεια άρρωστος, εχει πολυ χαμηλό ανοςοποιητικο λόγω φαρμάκων που παιρνει για την πλάτη του και εχει περάσει πνευμονία κλπ ουκ ολίγες φορές... της είπα ασε καλύτερα... Don't call me, I ll call you!!!

Διαφημίσεις

Να πεις ότι οι γιατροί σας απαγόρευσαν τις επισκέψεις μέχρι να 40ήσει το μωρό :-P

Αγγλίδα είναι η πεθερά;

Ναι αγγλιδα και απο αυτες που δεν λένε ποτε αν περνάνε ιό... Ημουν εγγυος και φρόντιζε την ανήψια μου που ειχε ανεμοβλογιά και ηθελε να έρθει να με δει χωρις να μου πει τιποτα... Καταλαθος το μάθαμε... Τέτοια έχουν γίνει αρκετα! Για αυτο παιρνει την ψήφο της Άγνωστης Νοσοκόμας

Της είπα κοιτά το παιδι περναει λοίμωξη/ιό ένας Θεός ξερει και ο αντρουλη σου εχει αρκετα απο αυτά.. Οπότε το επόμενο δίμηνο ας απέχουμε λιγάκι ... Δεν θα της αρέσει αλλα τι να γίνει, πρεπει να ειμαι και λίγο ειληκρινης... Αν ειναι να κολλήσει ο μικρουλης μου απο το άλλο μαιμουδακι μου παω πάσο αλλα οχι απο άλλους ρε συ που δεν μου λένε ποτε ειναι άρρωστοι!!

Εννοείται!

Μόλις με το καλό γυρίσετε σπιτάκι σας, θα βγάλετε ιατρικό ανακοινωθέν ότι το νοσοκομείο σας έδωσε οδηγία να μην έρθει σε επαφή με επισκέπτες για χ μέρες (εβδομάδες, μήνες :twisted:).

Και εμάς η γιαγιά έβηχε πάνω από το μωρό και όταν την έκανα τσακωτή έτρεχε να βάλει στο στόμα της καραμέλα χολς με βειπορ ακσιον, που ως γνωστόν καταπολεμά και ιούς και μικρόβια!!!

Insanity is doing the same thing over and over again and expecting different results.

Albert Einstein

Και εμάς η γιαγιά έβηχε πάνω από το μωρό και όταν την έκανα τσακωτή έτρεχε να βάλει στο στόμα της καραμέλα χολς με βειπορ ακσιον, που ως γνωστόν καταπολεμά και ιούς και μικρόβια!!!

Έλα ρε συ!! Με έκανες και γέλασα να σαι καλα!!!

Αυτά ειναι ρε συ που μου τι δίνουν! Εγω μασκα δεν τους έβαλα να βάλουν ποτε ρε συ με το πρωτο μου αλλα παντα ζηταγα να πλύνουν χέρια και να βγουν παπούτσια και να βάλουν το αντιβακτηριακο τζελ... Και σε κανενα δεν άρεσε αλλα δεν είπαν τιποτα - μονο η μάνα μου ξυνησε και το έδειξε του στυλ "έλα Κώστα να πλενουμε τα χέρια μας, είμαστε άρρωστοι και δεν μας θελει κοντά στο μωρο"

Βαρέθηκα να νομίζουν όλοι οτι ειναι νεύρασθενικη

Τωρα οριστε που αποδείχτηκα σωστή( τον κρατούσε μια ώρα ατην αγκαλιά της κοντά ατην αναπνοή της και είπα δεν μιλάω)... Αν ξανακάνει καποιος σχόλιο θα τον πετάξω έξω κυριολεκτικά!! Θα τον 'λουσω' πρωτα και μετα θα δείξω και την πόρτα !!

Ο άντρας μου σου στέλνει χαιρετίσματα. Έχεις λέει την αμέριστη συμπαράστασή του. Εκείνος δεν έχει ακόμα ξεπεράσει τα δικά μας.

Εμείς την πάθαμε μόνοι μας. Λίγο αφού γυρίσαμε από το μαιευτήριο, μέσα στον πανικό των ημερών και την απειρία μας, παραλείψαμε να συνειδητοποιήσουμε ότι ο άντρας μου έβηχε. Μέχρι να κινητοποιηθούμε, να τον απομονώσω κλπ το μωρό είχε κολλήσει. 17 ημερών μπήκαμε στο "Μητέρα". Ήρθε ο διάολος κι ήταν ένας συγκεκριμένος ιός, o RSV που κάνει βρογχιολίτιδα. Παρότι το μωρό ήταν γενικά καλά, μας τρελάνανε εκεί μέσα και μας κρατήσανε μια βδομάδα.

Ο καημένος δεν το έχει συγχωρήσει στον εαυτό του.

Έκτοτε έγινε τρελός με αυτά. Το τι γαιδουριά βρήκαμε δε θα το πιστέψεις. Να λέμε (αλήθεια ήταν) ότι μας είπε ο διευθυντής του Μητέρα να μην το φέρουμε σε επαφή με κόσμο και να μας απαντάνε "άντε καλέ, κι εμείς παιδιά έχουμε και δεν κάνουμε έτσι".

Η γιαγιά στη γραμμή που σου είπα. Κάθε μέρα ήταν μια μάχη.

Μόνο οι γονείς μου το σεβαστήκανε, και κάτσανε σε τόση απόσταση, που στο τέλος πάνω στα ορμονικά μου, τους την είπα κι από πάνω ότι με αφήσανε μόνη μου.

Μη σου κάνει εντύπωση που δε θα ιδρώσει το αυτί τους ούτε με τη νοσηλεία. Άμα ο άλλος "δεν το 'χει" να καταλαβαίνει, τα κέρατά σου σπας.

Κράτα τους μακρυά για να απολαύσεις το μπεμπάκι σου χωρίς νεύρα.

Albert Einstein

Ο άντρας μου σου στέλνει χαιρετίσματα. Έχεις λέει την αμέριστη συμπαράστασή του. Εκείνος δεν έχει ακόμα ξεπεράσει τα δικά μας.

Εμείς την πάθαμε μόνοι μας. Λίγο αφού γυρίσαμε από το μαιευτήριο, μέσα στον πανικό των ημερών και την απειρία μας, παραλείψαμε να συνειδητοποιήσουμε ότι ο άντρας μου έβηχε. Μέχρι να κινητοποιηθούμε, να τον απομονώσω κλπ το μωρό είχε κολλήσει. 17 ημερών μπήκαμε στο "Μητέρα". Ήρθε ο διάολος κι ήταν ένας συγκεκριμένος ιός, o RSV που κάνει βρογχιολίτιδα. Παρότι το μωρό ήταν γενικά καλά, μας τρελάνανε εκεί μέσα και μας κρατήσανε μια βδομάδα.

Ο καημένος δεν το έχει συγχωρήσει στον εαυτό του.

Έκτοτε έγινε τρελός με αυτά. Το τι γαιδουριά βρήκαμε δε θα το πιστέψεις. Να λέμε (αλήθεια ήταν) ότι μας είπε ο διευθυντής του Μητέρα να μην το φέρουμε σε επαφή με κόσμο και να μας απαντάνε "άντε καλέ, κι εμείς παιδιά έχουμε και δεν κάνουμε έτσι".

Η γιαγιά στη γραμμή που σου είπα. Κάθε μέρα ήταν μια μάχη.

Μόνο οι γονείς μου το σεβαστήκανε, και κάτσανε σε τόση απόσταση, που στο τέλος πάνω στα ορμονικά μου, τους την είπα κι από πάνω ότι με αφήσανε μόνη μου.

Μη σου κάνει εντύπωση που δε θα ιδρώσει το αυτί τους ούτε με τη νοσηλεία. Άμα ο άλλος "δεν το 'χει" να καταλαβαίνει, τα κέρατά σου σπας.

Κράτα τους μακρυά για να απολαύσεις το μπεμπάκι σου χωρίς νεύρα.

Ωχ Παναγία μου!!

Άννα μου πως το ταΐζες εκει μεςα; Έπαιρνε στηθος η μπουκαλι κανονικά σε τέτοια καταςταςη;

Μπουκάλι, τα ήδη είχα θαλασσώσει με το θηλασμό και το είχαμε γυρίσει στο μπιμπερό. Έτρωγε κανονικά τα γεύματά της και μάλιστα πείναγε πολύ παρόλη την κατάσταση.

Τι γίνεται εκεί? Έφαγε καθόλου σήμερα? Ο πυρετός έχει πέσει?

Albert Einstein

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...