Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

...ειπε: "σε λυπηθηκε ο Θεος"!!!

Koalaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 152
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Πολύ γέλασα βρε alcyon.

Έχω κι εγώ ένα καλό: ο μαιευτήρας που ξεγέννησε την αδερφή μου, βγαίνοντας από το χειρουργείο ανακοίνωσε στον ευτυχή πατέρα μας:

ΚΟΡΙΤΣΙ, ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ!

Insanity is doing the same thing over and over again and expecting different results.

Albert Einstein

Η πλάκα είναι ότι ο πατέρας μου γυρνούσε μετά παραζαλισμένος κι έλεγε: μα εγώ ήθελα κορίτσι!!!

Άστα babycute, ευτυχώς έχεις αγόρια. Άξια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Insanity is doing the same thing over and over again and expecting different results.

Albert Einstein

Χαχα!! Με τιποτα ο πατέρας σου δεν ήθελε κοριτσι! Μα γιατι; Ποιος ο λόγος; :shock:

Ναι φιλενάδα, εγω με τα αγόρια ειμαι sorted!! Έχουν λυθεί τα παντα, δεν χρειάζομαι τιποτα άλλο τωρα!! Ευτυχώς Παναγία μου!! :P:p:p

Τωρα πλακα πλακα γνώρισα μια εγγυο (σε κοριτσι) σήμερα και μου είπε "αααα ήθελες κοριτσάκι;;" με μια ξινό μούρη .. Που μπορει να το εχω ακούσει για 18 εκατομ. φορές τους τελευταίους μηνες...καταντά βαρετό πια και εχω τσακωθεί με ολο τον κοςμο!! :shock:

Αλλα σκεφτομαι επρεπε να της ειχα πει του δικού σου την ατάκα "εσυ κοριτσι; Δεν πειράζει" ..

Διαφημίσεις

Είσαι και στα ξένα, δε θα καταλάβουν το μεγαλείο της ατάκας!

Χάνει στη μετάφραση:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Albert Einstein

Γι' αυτό λέω... Μετά την πρώτη ψυχρολουσία, τα υπόλοιπα είναι ψιλοπράγματα! ;) χαχαχαχα

Δεν εκπαιδεύω παιδιά... Εκπαιδεύομαι γονιός.

"... άλλωστε, η εμπειρία που αποκτούμε είναι η συσσώρευση των λαθών μας, έτσι δεν είναι; ... " -E.M.

Είσαι και στα ξένα, δε θα καταλάβουν το μεγαλείο της ατάκας!

Χάνει στη μετάφραση:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Λες; Για κάτσε ρε συ να πω ενα "ah it's a girl? Oh don't worry about it, it ll be ok" να δουμε θα έλεγε τιποτα για κορίτσια μετα!!

Alcyon μια καθημερινή επαφή με την γιαγιουλα σου και όντως θα ημουν δυνατότερος άνθρωπος :P:p:p

Σας έχω και σε γιαγιά, άλλο τόπικ.

Η γιαγιά του άντρα μου έρχεται από το χωριό και καλά με λαχτάρα να δει το μικρό. Ο πεθερός μου μεσ΄στο μελόδραμα που θα έρθει η προγιαγια και μπλαμπλαμπλα... Η μικρή γύρω στα δύο τότε.

Έρχεται στο προσκήνιο το θέμα της τουαλέτας, που είναι καιρός να μάθει και τα λοιπά.

"Α, η Βασίλω να δεις τι έκανε και δεν ξανακατουρήθηκε ποτέ η Κατερινούλα. Άναψε φωτιά σε μια εφημερίδα και της την έβαλε κάτω από τα πόδια. Έτσι και ξανακατουρηθείς, θα σε κάψω, της είπε.

Κόκαλο η Κατερινούλα.

Δια παντώς, φαντάζομαι.

Ω ναι, ήταν προτροπή!

Albert Einstein

Η γιαγιά του άντρα μου έρχεται από το χωριό και καλά με λαχτάρα να δει το μικρό. Ο πεθερός μου μεσ΄στο μελόδραμα που θα έρθει η προγιαγια και μπλαμπλαμπλα... Η μικρή γύρω στα δύο τότε.

Έρχεται στο προσκήνιο το θέμα της τουαλέτας, που είναι καιρός να μάθει και τα λοιπά.

"Α, η Βασίλω να δεις τι έκανε και δεν ξανακατουρήθηκε ποτέ η Κατερινούλα. Άναψε φωτιά σε μια εφημερίδα και της την έβαλε κάτω από τα πόδια. Έτσι και ξανακατουρηθείς, θα σε κάψω, της είπε.

Κόκαλο η Κατερινούλα.

Δια παντώς, φαντάζομαι.

Ω ναι, ήταν προτροπή!

Σταματα,θα κατουρηθω!!!!!

Να 'στε καλα βρε κορίτσια με κάνετε και γελάω!!!

Διαφημίσεις

Κόκαλο η Κατερινούλα.

Δια παντώς, φαντάζομαι.

Ω ναι, ήταν προτροπή![/quote

παντως πρεπει να παρδεχτεις ότι ειχε αποτέλεσμα:D:D:D

babycute να σου ζησει!!!

Κόκαλο η Κατερινούλα.

Δια παντώς, φαντάζομαι.

Ω ναι, ήταν προτροπή!

Θεϊκό! Θα το κανω και εγω!!

Κόκαλο η Κατερινούλα.

Δια παντώς, φαντάζομαι.

Ω ναι, ήταν προτροπή!

Αυτό πάντως το έχω ξανακούσει! Και την φράση "αν ξανακάνεις τσίσα θα σου κάψω το πιπί" και βάζανε τον αναπτήρα ανάμεσα στα ποδαράκια του παιδιού και τον ανάβανε!!! Χαχα τα συνηθίζανε αυτά παλιά!!!!!

yVUtp2.png

lK3Up3.png

Διαφημίσεις

Αυτό πάντως το έχω ξανακούσει! Και την φράση "αν ξανακάνεις τσίσα θα σου κάψω το πιπί" και βάζανε τον αναπτήρα ανάμεσα στα ποδαράκια του παιδιού και τον ανάβανε!!! Χαχα τα συνηθίζανε αυτά παλιά!!!!!

Ρε κορίτσια τι λέτε; Παναγία μου Θεός φύλαξη child abuse εντελως!!!

Αυτοί θα γούσταραμ ένα αναπτήρα εκει κατω καθε φορά που πανε τουαλέτα!;;

Νόμιζα οτι η Άννα εκανε πλακα, αλλα έπαθα σοκ που λες οτι εγινε πραγματικά!!

Τι έχουν περάσει μερικά παιδάκια σε αυτο τον κοςμο :-(

Ρε κορίτσια τι λέτε; Παναγία μου Θεός φύλαξη child abuse εντελως!!!

Αυτοί θα γούσταραμ ένα αναπτήρα εκει κατω καθε φορά που πανε τουαλέτα!;;

Νόμιζα οτι η Άννα εκανε πλακα, αλλα έπαθα σοκ που λες οτι εγινε πραγματικά!!

Τι έχουν περάσει μερικά παιδάκια σε αυτο τον κοςμο :-(

Κι όμως :(

Αυτές οι γιαγιάδες όλο ζημιές είναι!!!! Δεν ξέρω αν είναι για γέλια ή για κλάματα!

Μάλλον πρέπει να ανοίξουμε κάποιο topic με πράγματα που έχουμε δει/ ακούσει από γιαγιάδες! Θα πέσει πολύ γέλιο!!!!

yVUtp2.png

lK3Up3.png

Κι όμως :(

Αυτές οι γιαγιάδες όλο ζημιές είναι!!!! Δεν ξέρω αν είναι για γέλια ή για κλάματα!

Μάλλον πρέπει να ανοίξουμε κάποιο topic με πράγματα που έχουμε δει/ ακούσει από γιαγιάδες! Θα πέσει πολύ γέλιο!!!!

Εχω μια υποψία οτι το έκαναν μονο σε κοριτσάκια ... Πες μου οτι ειμαι λαθος!!

Κοριτσια το τι γελιο εχω ριξει διαβαζοντας τα μηνυματα σας δεν λεγεται!

Να σας πω κι ενα οικογενειακο μας περιστατικο: οταν η μαμα μου ηταν εγκυος στον αδερφο μου (το 1969 που δεν υπηρχαν φυσικα υπερηχοι), ο πατερας μου παρακαλουσε να ειναι κοριτσι για να δει τα μουτρα της πεθερας του, η οποια βεβαια ηθελε μονο τα αγορια... Τι να πω, νοοτροπιες αλλης εποχης. Παντως μη συγχυζεστε, οι ανθρωποι αυτοι δεν αλλαζουν, εχουν ενσφηνωθει στα μυαλα τους αυτες οι παρωχημενες αντιληψεις κι ετσι πορευονται...

'Eτσι είναι. Δεν είναι να τα παίρνεις σοβαρά.

Babycute δεν έκανα πλάκα. Έτσι ακριβώς έγιναν τα πράγματα. Μάλιστα η πεθερά μου (προς τιμήν της) έγινε έξαλλη, γιατί η γιαγιά της τα είχε πει ήδη μια γύρα αυτά από το πρωί, και την είχε προειδοποιήσει "μην τολμήσεις να πεις στα παιδιά τέτοια πράγματα".

Αλλά που...

Η μαμά της κολλητής μου στο δημοτικό, είχε χάσει 3 δόντια από την αγωνία της όταν ήταν έγκυος στο τρίτο, μη βγει κι αυτό κορίτσι. Τόσο στρες της προκαλούσε η πίεση του άντρα της (άραγε ήξερε εκείνος από x,ψ?).

Όσο για το μαιευτήρα μας, νομίζω ότι μάλλον από κεκτημένη ταχύτητα ήθελε να "προλάβει". Μιλάμε για το 1978 σε μεγάλο νησί του Ανατολικού Αιγαίου (όπου βρισκόμασταν με μετάθεση). Το πιθανότερο είναι ότι είχε χρειαστεί να τρέξει να σωθεί αρκετές φορές ήδη από έξαλλους πατεράδες που απέτυχε να τους ξεγεννήσει γιο. :mrgreen:

Albert Einstein

θυμηθηκα ένα καλοοοοοοοοοοοοοο:

ενας γειτονας μας, ετων γυρω στα 60 πλεον,,,δεν πηρε τη γυναικα του από το μαιευτηριο,,,την αφησε να γυρισει με το λεωφορειο και ουτε την επισκεπτοταν γιατι γεννησε κοριτσι:D:D:D

α και ο πεθερος της μαμας μου,,της ελεγε ότι κανονικα αν ζουσαν στο χωριο του,,,απο την ντροπη της δεν θα μπορουσε ουτε στο δρομο να κυκλοφορησει επειδή εκανε πολλα κορίτσια,,,,βεβαίως στολιστηκε καταλλήλως.............................

θυμηθηκα ένα καλοοοοοοοοοοοοοο:

ενας γειτονας μας, ετων γυρω στα 60 πλεον,,,δεν πηρε τη γυναικα του από το μαιευτηριο,,,την αφησε να γυρισει με το λεωφορειο και ουτε την επισκεπτοταν γιατι γεννησε κοριτσι:D:D:D

Με αφορμη το παραπανω:

Ηταν καποτε ενας γνωστος που ειπε την εξης θεικη ατακα: "αν γεννησεις κοριτσι θα ερθεις με το καρο :shock:, αν γεννησεις αγορι θα ερθω να σε παρω!!!".

Οποτε παλι καλα που αυτος ο γειτονας αφησε την γυναικα να γυρισει με λεωφορειο (αστειευομαι βεβαια) και οχι να επομιστει το ρεζιλικι του καρου, γιατι τωρα που το σκεφτομαι αυτος ο γνωστος ειναι πλεον 50 ετων που αυτο σημαινει οτι τοτε υπηρχαν λεωφορεια, αυτος ομως το βιολι του :rolleyes:!!!

Τι να πεις κανεις...:rolleyes:

Η φουρτουνα μου ηρθε...και ξεσηκωσε τον κοσμο μου στις 27/07/2012

Με αφορμη το παραπανω:

Ηταν καποτε ενας γνωστος που ειπε την εξης θεικη ατακα: "αν γεννησεις κοριτσι θα ερθεις με το καρο :shock:, αν γεννησεις αγορι θα ερθω να σε παρω!!!".

Οποτε παλι καλα που αυτος ο γειτονας αφησε την γυναικα να γυρισει με λεωφορειο (αστειευομαι βεβαια) και οχι να επομιστει το ρεζιλικι του καρου, γιατι τωρα που το σκεφτομαι αυτος ο γνωστος ειναι πλεον 50 ετων που αυτο σημαινει οτι τοτε υπηρχαν λεωφορεια, αυτος ομως το βιολι του :rolleyes:!!!

Τι να πεις κανεις...:rolleyes:

ναι:D:D:D ....αλλα φαντασου ότι εκεινη την εποχη η συγκοινωνια για την περιοχη που μενουμε ηταν 2-3 λεωφορεια την ημερα.................

παντως εγω αν και εκανα κοριτσι γυρισα με το αμαξι σπιτι:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

είναι προοδευτικος ο αντρας μου:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Διαβάζω τα μηνύματά σας και πραγματικά δεν ξέρει τι να κάνει κανείς σε αυτές τις περιπτώσεις, να θυμώσει ή να γελάσει; Παράδειγμα στην οικογένειά μου δεν έχω αλλά γνωστή μας βίωσε το εξής:

Είναι στη λαϊκή με τον πατέρα της (μιλάμε καμιά 30 ετών η κοπέλα) και συναντάνε έναν τύπο που ήξερε ο πατέρας της από παιδί και είχε να τον δει από τότε. Μετά τα τυπικά ακολουθεί, παρουσία της κόρης, ο εξής διάλογος

Φίλος: Εσύ Γιώργο έμαθα ότι παντρεύτηκες; Παιδιά έκανες;

Πατέρας: Μπαα όχι...

Η κοπέλα κοιτά τον πατέρα της εμβρόντητη! "Ρε πατέρα..." του λέει.

Πατέρας: Α ναι, έκανα 2 κορίτσια τι τα θες...

Και είχαν και καλές σχέσεις να φανταστείτε.

Επίσης συνάδελφος μου διηγήθηκε το εξής περιστατικό. Περιμένοντας στο Έλενα την αδελφή του να γεννήσει (πριν 35 χρόνια) στην αναμονή μαζί του κάθεται ένας μέλλον πατέρας με την μητέρα του. Ανακοινώνεται στον πατέρα και τη γιαγιά ότι απέκτησαν ένα υγιέστατο κοριτσάκι και η γιαγιά μουτζώνει την πόρτα λέγοντας "Την κατάρα μου να έχεις βρωμοκόριτσο". Γυρίζει στον γιο της, τον σηκώνει και του λέει "Πάμε ανεπρόκοπε..." και έφυγαν! :shock::shock::shock:

Πάντως λέμε λέμε ότι αυτά είναι νοοτροπίες παρελθόντος αλλά τέτοιες γιαγιάδες μεγαλώνουν ακόμα παιδιά και αν οι γονείς είναι υποχωρητικοί οι αντιλήψεις διαιωνίζονται (εδώ ακόμα και το 2014, μαλώνουν για τα ονόματα των παιδιών νέοι γονείς με τα πεθερικά τους).

ναι:D:D:D ....αλλα φαντασου ότι εκεινη την εποχη η συγκοινωνια για την περιοχη που μενουμε ηταν 2-3 λεωφορεια την ημερα.................

παντως εγω αν και εκανα κοριτσι γυρισα με το αμαξι σπιτι:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

είναι προοδευτικος ο αντρας μου:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Παρολαυτα παλι πιο γρηγορα θα εφτανε το λεωφορειο απο το καρο :mrgreen::mrgreen::mrgreen:!!!

Η φουρτουνα μου ηρθε...και ξεσηκωσε τον κοσμο μου στις 27/07/2012

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...