Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ενεση μετα απο εμβρυομεταφορα

Recommended Posts

Υπαρχει περιπτωση να μην σου δωσουν να κανεις ενεση μετα απο εμβρυομεταφορα;;;εμενα την πρωτη φορα που εκανα εξωσωματικη μου δωσαν να κανω δυο ενεσεις αλλα τωρα σε αλλο κεντρο οχι γνωριζεται κατι για αυτο;;;;

Διαφημίσεις

Έμενα μου έδωσαν letogest ή κάπως έτσι, μια την τρίτη ημέρα & μια την εβδομη ημέρα (είχα κάνει κ την προηγουμενη φορά που είχα τον ίδιο γιατρό) . Στις 2 πρώτες μου προσπάθειες με άλλο γιατρό δεν είχα κάνει τίποτα. Η αληθεια είναι πως δεν ξέρω τι είδους ένεση είναι αυτή που έκανα (κ δεν έχω ρωτήσει )

Διαφημίσεις

Και εγω αυτο ξερω οτι κατι κανεις αλλα αυτα την φορα δεν εκανα και μου εκανε εντυπωσει τι να πω δεν ξερω...

Κοριτσια καλησπερα, κι εγω εγω κανει μια εξωσωματικη, κ μια εμβρυομεταφορα με κατεψυγμενα. Καμια φορα δεν εκανα τετοια ενεση.. Υπαρχουν ενεσεις που βοηθουν στην εμφυτευση?

Τι να σου μαλλον ειναι 50 50 αλλοι κανουν και αλλοι οχι εγω οπως ανεφερα την πρωτη φορα με βαλανε να κανω δυο ενεσεις τωρα σε αλλο κεντρο οχι σκεφτηκα οτι μπορει να μην μου την εκανε γιατι εχω σκληρυνση κατα πλακας και δεν εκανε αλλα απο τι βλεπω τελικα ειναι μαλλον στον γιατρο...

Έμενα μου έδωσαν letogest ή κάπως έτσι, μια την τρίτη ημέρα & μια την εβδομη ημέρα (είχα κάνει κ την προηγουμενη φορά που είχα τον ίδιο γιατρό) . Στις 2 πρώτες μου προσπάθειες με άλλο γιατρό δεν είχα κάνει τίποτα. Η αληθεια είναι πως δεν ξέρω τι είδους ένεση είναι αυτή που έκανα (κ δεν έχω ρωτήσει )

Είναι ενέσιμη προγεστερόνη. Δεν την κάνουν όλες. Εγώ για παράδειγμα την έκανα όταν ξεκίνησε η αιμορραγία για να κρατηθεί κ καλά το έμβρυο.

9LS4p3.pngJWdVp3.png

Διαφημίσεις

Είναι ενέσιμη προγεστερόνη. Δεν την κάνουν όλες. Εγώ για παράδειγμα την έκανα όταν ξεκίνησε η αιμορραγία για να κρατηθεί κ καλά το έμβρυο.

Καλημερα Νικη-Αντωνια!τι διαφορα εχει απο τα utrogestan? Εγω παιρνω 4 των 200mg,3 απο το στομα κ ενα απο το κολπο. εχει περισσοτερα mg η μηπως δρα αμεσα???

Καλημερα Νικη-Αντωνια!τι διαφορα εχει απο τα utrogestan? Εγω παιρνω 4 των 200mg,3 απο το στομα κ ενα απο το κολπο. εχει περισσοτερα mg η μηπως δρα αμεσα???

Δεν θυμάμαι τα mg αλλά σίγουρα έχει άλλη δράση ένα φάρμακο ενέσιμης μορφής. Βέβαια τα χαπάκια δίνουν και την κολπική κρέμα υπό κανονικές συνθήκες. Την ένεση σε έκτακτη ανάκγη.

9LS4p3.pngJWdVp3.png

οπως ειπε και η νικη-αντωνια, ειναι ενεσιμη προγεστερονη και δινεται σε εκτακτες περιπτωσεις...δεν υπαρχει ενεση που να βοηθα στην εμφυτευση!!!!!απλα η προγεστερονη στην οποια μορφη της, υποβοηθα καπως το ενδομητριο...

εχω εναν μικρο πριγγηπα στην αγκαλια μου...

οπως ειπε και η νικη-αντωνια, ειναι ενεσιμη προγεστερονη και δινεται σε εκτακτες περιπτωσεις...δεν υπαρχει ενεση που να βοηθα στην εμφυτευση!!!!!απλα η προγεστερονη στην οποια μορφη της, υποβοηθα καπως το ενδομητριο...

Απλα γιατι μου ειχε κανει εντυπωση γιατι την πρωτη φορα εγινε και την δευτερη οχι αλλα οπως ειπα τωρα μου δωσαν πολλα φαρμακα αντιθετα με την πρωτη....να σου ζησει το μωρο σου....μπορεις να μου πεις αν ειχες κανενα συμπτωμα πριν κανεις την χοριακη σου;;;;

Απλα γιατι μου ειχε κανει εντυπωση γιατι την πρωτη φορα εγινε και την δευτερη οχι αλλα οπως ειπα τωρα μου δωσαν πολλα φαρμακα αντιθετα με την πρωτη....να σου ζησει το μωρο σου....μπορεις να μου πεις αν ειχες κανενα συμπτωμα πριν κανεις την χοριακη σου;;;;

Εγώ το πρώτο σύμπτωμα που είχα ήταν ναυτίες πριν την χοριακή κιόλας.

Μετά ήρθε η αιμοραγία και μετά η βιοχημική.

9LS4p3.pngJWdVp3.png

Διαφημίσεις

Α κάτσε τωρα θυμήθηκα για την gestone μιλας η την progesterone (μπορει να εχει άλλο ονομα εκει)

Βασικα ειναι προγεστερονη λάδι ενεσουλα στα οπίσθια... Σιχαμα! Η χειρότερη ένεση που εχω κανει και εγω την εκανα καθε μερα 3 μηνες μεςα στην εγκυμοσυνη περά απο την εξωσωματικη! Ειναι ομως παρα πολυ καλη!! Τρομερή επιτυχία έχουν με αυτο!

Αν δεν στην δώσανε ομως δεν πειράζει μην ανυσηχεις!!

Ολα να σου πανε καλα!

Α κάτσε τωρα θυμήθηκα για την gestone μιλας η την progesterone (μπορει να εχει άλλο ονομα εκει)

Βασικα ειναι προγεστερονη λάδι ενεσουλα στα οπίσθια... Σιχαμα! Η χειρότερη ένεση που εχω κανει και εγω την εκανα καθε μερα 3 μηνες μεςα στην εγκυμοσυνη περά απο την εξωσωματικη! Ειναι ομως παρα πολυ καλη!! Τρομερή επιτυχία έχουν με αυτο!

Αν δεν στην δώσανε ομως δεν πειράζει μην ανυσηχεις!!

Ολα να σου πανε καλα!

Ναι μπραβο αυτη λεω που γινεται στα οπισθια.....

Ναι μπραβο αυτη λεω που γινεται στα οπισθια.....

Ναι μπράβο! Ήθελα να πω gestone h prontogest! Εγω εκανα gestone αλλα όλες ίδιες ειναι... Γιατι δεν στη δώσανε τωρα; Δεν ήθελες να την ζητήσεις; Όντως ειναι πολυ καλη και βοηθάει να αποφευχθούν και αποβολες / έξου και την εκανα τρεις μηνες... Αλλα ημουν μεςα στο μελάνωμα και το καρουμπαλο, ενα χρόνο πήρε να μου περάσει!!!

Ποτε έκανες εμβρυομεταφορα; Μην σκέφτεσαι τωρα τιποτα απο αυτά! Ηρεμησε ξεκουράσου και ολα θα πανε τελεια!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...