Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

"Peg Perego Book plus trio sportivo modular" Vs "Graco evo trio"

Recommended Posts

Καλησπέρα,

Αν και διαβάζω μήνες τώρα στο forum είναι η πρώτη φορά που γράφω μια και έβλεπα μονάχα μαμάδες στο forum. Διάβασα αρκετές γνώμες, επηρεάστηκα αρκετά, αλλά θέλω και μία γνώμη για το δίλημμα το δικό μου, αν και είμαι μελλοντικός πατέρας (κι όχι μητέρα όπως συνηθίζεται στο forum).

Μετά από 2 βδομάδες έρευνας είχα καταλήξει σε 2 μοντέλα(συζητάω για 3 σε 1, καθώς δεν μας έχουν δανείσει τίποτα σχετικό). Το Inglesina Trilogy και το Peg perego book plus sportivo Geo. Στη συνέχεια...απορρίπτοντας σιγά σιγά κατέληξα στο book plus μια και είμαστε ψηλοί, κι εγώ και η σύζυγος, και το trilogy δεν ψηλώνει αρκετά και τα χέρια μου είναι σχεδόν τεντωμένα όταν το οδηγώ.

Καθώς έκανα τη βόλτα μου στα καταστήματα, ο δαίμονας του πωλητή έβαλε το χεράκι του και μας προβλημάτισε για το αν θα έπρεπε να επιλέξουμε το Graco Evo trio. Έχω διαβάσει εδώ ότι στο Graco μερικές φορές τρίζει στις μπροστινές ρόδες και, φυσικά, κάτι που το διαπίστωσα κι εγώ ο ίδιος στο μαγαζί είναι αρκετά κοντό για μένα(το οδηγώ με εντελώς τεντωμένα χέρια). Το μεγάλο πλεονέκτημα όμως είναι ότι είναι το απόλυτο value for money μοντέλο. Το perego πέραν από τα γνωστά πλεονεκτήματα(ποιότητα κατασκευής, υφάσματα, κ.λπ.) έχει και μία προσφορά που δίνει μαζί βάση-stand και στρώμα για port-bebe. Έτσι, έχει επιπλέον από το Graco τη βάση και το στρώμα port-bebe, καθώς και την τσάντα.

Και για να γίνω πιο συγκεκριμένος, στο Graco evo trio η καλύτερη προσφορά που έχω βρει είναι από Prenatal 390? και όπως είπε η πωλήτρια θα με υποστηρίζουν(πιθανότατα χωρίς χρέωση) και μετά το πέρας της 2ετίας της εγγύησης. Από την άλλη το Perego η πιο συμφέρουσα προσφορά που βρήκα είναι 818? με δωροεπιταγή 180? = 638? για το καρότσι (2ετία εγγύηση ενώ με 163? προσφορά από άλλο κατάστημα μου έδιναν εφόρου ζωής εγγύηση).

Αν επιλέξω το perego σκέφτομαι να πάρω με τη δωροεπιταγή καμιά ομπρέλα και την isofix βάση αυτοκινήτου. Τώρα που είπα αυτοκίνητο, αν και τα μοντέλα αυτά διπλώνουν όλα καλά(το trilogy που είχα δει στην αρχή καλύτερα απ' όλα), να αναφέρω ότι το πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου μου έχει αρκετό χώρο και δεν είναι για μένα κριτήριο προτεραιότητας αυτό.

Σας ζάλισα λίγο, αλλά εγώ να δείτε πόσο έχω ζαλιστεί στα καταστήματα που πάω και γυρεύω καρότσι.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Αντώνης.

Διαφημίσεις

Γεια σου Αντωνη!

Ημασταν αναμεσα στο graco, το inglesina quad και το chicco urban. Αλλα δεν ειχαμε θεμα με το υψος μας αλλα με το πορτ μπαγκαζ. Καταληξαμε τελικα στο graco λογω τιμης και μεγεθους.

Αλλα φιλοι κολλητοι που ειχαν θεμα υψους. Η μαμα 1,75 και ο μπαμπας 1,95 βολευτηκαν με το chicco urban. Η τιμη του ειναι χαμηλοτερη απο το quad και το book και το χερουλι μεγαλωνει ικανοποιητικα.

Καλα ψωνια και με το καλο να ερθει το μωρουλι σας.

Γεια σου Αντωνη!

Ημασταν αναμεσα στο graco, το inglesina quad και το chicco urban. Αλλα δεν ειχαμε θεμα με το υψος μας αλλα με το πορτ μπαγκαζ. Καταληξαμε τελικα στο graco λογω τιμης και μεγεθους.

Αλλα φιλοι κολλητοι που ειχαν θεμα υψους. Η μαμα 1,75 και ο μπαμπας 1,95 βολευτηκαν με το chicco urban. Η τιμη του ειναι χαμηλοτερη απο το quad και το book και το χερουλι μεγαλωνει ικανοποιητικα.

Καλα ψωνια και με το καλο να ερθει το μωρουλι σας.

Ευχαριστώ για την απάντηση.

Το chicco urban πήγαν να μου το δείξουν αλλά τους απέτρεψα για να μην μπλέκομαι περισσότερο, μια και είχα ακούσει 1-2 αρνητικά σχόλια για chicco καρότσια.

Δηλαδή, εσύ πήρες το Graco Evo, σωστά; Εχω ερωτήσεις... :)

Αξεσουάρ πήρες καθόλου; Ενδιαφέρομαι για τη βάση του port-bebe και τη βάση αυτοκινήτου. Αξίζουν;

Τελικά επέλεξα το Gravo Evo Trio Sand. Δεν είναι καιρός για σπατάλες, οπότε θα το οδηγώ με τεντωμένα χέρια, αλλά θα μου περισσέψουν χρήματα για να πάρω κάτι άλλο χρήσιμο για το μωρό.

Η τιμή του ήταν 379? στο mothercare Ηρακλείου. Συγκριτικά με skroutz είναι καλύτερη τιμή και αν βάλουμε στο παιχνίδι και τα μεταφορικά να έρθει Ηράκλειο, τότε αρκετά πιο φτηνά.Επιπλέον, είναι και τα service-ανταλλακτικά άμεσα στο κατάστημα χωρίς να στέλνω Αθήνα, κ.τ.λ.

Με τα χρήματα που γλίτωσα από Perego επένδυσα στη βάση αυτοκινήτου για το καρότσι ώστε να απαλλαγώ από το βάλε βγάλε της ζώνης. Δεν θα το φτάνω σε ύψος, τουλάχιστον να μην ζορίζομαι στην τοποθέτηση του traveller στο αμάξι.

Ελπίζω να βγει καλή επιλογή. Καλές αγορές και σε σας.

• 1 month later...
Τελικά επέλεξα το Gravo Evo Trio Sand. Δεν είναι καιρός για σπατάλες, οπότε θα το οδηγώ με τεντωμένα χέρια, αλλά θα μου περισσέψουν χρήματα για να πάρω κάτι άλλο χρήσιμο για το μωρό.

Η τιμή του ήταν 379? στο mothercare Ηρακλείου.

Νομιζω έκανες την καλυτερη επιλογη απο ελλαδα. Ειναι το πιο vfm καρότσι 3-1 που μπορείς να βρεις. Και η τιμη η καλυτερη που κυκλοφορει.

Διαφημίσεις

Νομιζω έκανες την καλυτερη επιλογη απο ελλαδα. Ειναι το πιο vfm καρότσι 3-1 που μπορείς να βρεις. Και η τιμη η καλυτερη που κυκλοφορει.

Αυτό πιστεύω κι εγώ. Μένει να το δούμε και στην πράξη σύντομα.

• 2 χρόνια μετά...

Καλησπέρα Αντώνη, 

Μετά από σχεδόν 3 χρόνια χρήση του Graco Evo Trio, ήθελα να σε ρωτήσω ποιά είναι η γνώμη που έχεις σχηματίσει τελικά;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την απάντηση!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...