Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος και πότε πρέπει να επαναλάβω την χοριακή;;

Recommended Posts

Ξέρω ότι έχει γίνει πολλές φορές αυτή η ερώτηση αλλά ειλικρινά δεν έχω καταλάβει και το μυαλό μου είναι πολύ κουρασμένο πια.

Είμαι 34 ετών και 16 - 19 Ιουνίου είχα περίοδο (πάντα 4 μέρες κρατάει). Έχω σταθερό κύκλο 28 ημερών. Με τον αρραβωνιαστικό μου κάναμε ελεύθερα έρωτα 1 έως 3 φορές κάθε μέρα (εκτός από τις σπάνιες φορές που τρέχαμε με κάποιο θέμα και ήμασταν κουρασμένοι), καθώς επιθυμούσαμε αλλά δεν προσπαθούσαμε για ένα παιδί. 27 Ιουνίου δυστυχώς έχασα τον αρραβωνιαστικό μου, οπότε τελευταία μέρα που κάναμε έρωτα ήταν 27. Από τρέλα της στιγμής, έκανα το Self Clear 3 Ιουλίου, το οποίο βγήκε αχνό θετικό και με πλημμύρισε απίστευτη ευτυχία. Σάββατο 5 Ιουλίου έκανα χοριακή, η οποία βγήκε μικρότερη του 1, το οποίο μου είπαν ότι δεν είναι ούτε θετικό ούτε αρνητικό τόσο νωρίς.

Ρώτησα 2 γυναικολόγος, ο ένας μου είπε πρέπει να περιμένω καθυστέρηση στην περίοδο για Β χοριακή για να την επαναλάβω, ο άλλος μου είπε ότι μπορώ να την επαναλάβω και τώρα.

Διαβάζοντας για ωορρηξίες και πότε μπορείς να μείνεις έγκυος, βλέπω ότι δεν είμαι στις μέρες μιας ωορρηξίας, οπότε δεν υπάρχει πιθανότητα να είμαι έγκυος. Ταυτόχρονα όμως έχω συμπτώματα (μπορεί να είναι το μυαλό μου), όπως τραβήγματα στις ωοθήκες. Θέλω απίστευτα ένα παιδί από τον νεκρό πια αρραβωνιαστικό μου, αλλά δεν θέλω να έχω ελπίδες και να απογοητευτώ. Οπότε το ερώτημα μου είναι αν υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος και πότε μπορώ να επαναλάβω την χοριακή για να μην τρελαθώ τελείως.

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για κάθε απάντηση και συγγνώμη αν είναι τυχόν σε λάθος ενότητα ή αν έχει ήδη απαντηθεί παρόμοια ερώτηση.

Διαφημίσεις

Ξέρω ότι έχει γίνει πολλές φορές αυτή η ερώτηση αλλά ειλικρινά δεν έχω καταλάβει και το μυαλό μου είναι πολύ κουρασμένο πια.

Είμαι 34 ετών και 16 - 19 Ιουνίου είχα περίοδο (πάντα 4 μέρες κρατάει). Έχω σταθερό κύκλο 28 ημερών. Με τον αρραβωνιαστικό μου κάναμε ελεύθερα έρωτα 1 έως 3 φορές κάθε μέρα (εκτός από τις σπάνιες φορές που τρέχαμε με κάποιο θέμα και ήμασταν κουρασμένοι), καθώς επιθυμούσαμε αλλά δεν προσπαθούσαμε για ένα παιδί. 27 Ιουνίου δυστυχώς έχασα τον αρραβωνιαστικό μου, οπότε τελευταία μέρα που κάναμε έρωτα ήταν 27. Από τρέλα της στιγμής, έκανα το Self Clear 3 Ιουλίου, το οποίο βγήκε αχνό θετικό και με πλημμύρισε απίστευτη ευτυχία. Σάββατο 5 Ιουλίου έκανα χοριακή, η οποία βγήκε μικρότερη του 1, το οποίο μου είπαν ότι δεν είναι ούτε θετικό ούτε αρνητικό τόσο νωρίς.

Ρώτησα 2 γυναικολόγος, ο ένας μου είπε πρέπει να περιμένω καθυστέρηση στην περίοδο για Β χοριακή για να την επαναλάβω, ο άλλος μου είπε ότι μπορώ να την επαναλάβω και τώρα.

Διαβάζοντας για ωορρηξίες και πότε μπορείς να μείνεις έγκυος, βλέπω ότι δεν είμαι στις μέρες μιας ωορρηξίας, οπότε δεν υπάρχει πιθανότητα να είμαι έγκυος. Ταυτόχρονα όμως έχω συμπτώματα (μπορεί να είναι το μυαλό μου), όπως τραβήγματα στις ωοθήκες. Θέλω απίστευτα ένα παιδί από τον νεκρό πια αρραβωνιαστικό μου, αλλά δεν θέλω να έχω ελπίδες και να απογοητευτώ. Οπότε το ερώτημα μου είναι αν υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος και πότε μπορώ να επαναλάβω την χοριακή για να μην τρελαθώ τελείως.

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για κάθε απάντηση και συγγνώμη αν είναι τυχόν σε λάθος ενότητα ή αν έχει ήδη απαντηθεί παρόμοια ερώτηση.

Αρχικά τα συλλυπητήριά μου για την απώλεια που βιώνεις. Πραγματικά δεν έχω λόγια, σου εύχομαι μόνο να βρεις και πάλι την ευτυχία.

Στο θέμα σου, αν δεν κάνω λάθος είσαι στην 23η ημέρα από την τελευταία σου περίοδο. Σύμφωνα με αυτόν τον πίνακα, είναι πολύ νωρίς για να ανιχνευθεί η χοριακή. Θα συμφωνήσω με τον γιατρό που σου είπε να περιμένεις. Το ξέρω ότι είναι δύσκολο και σου εύχομαι ό,τι καλύτερο.

Προσπάθησε να το βγάλεις από το μυαλό σου και άσε τις ημέρες να περάσουν.

Βιώνεις μία πολύ δύσκολη κατάσταση, προσπάθησε να διαχειριστείς ένα πράγμα τη φορά.

Τι να σου γράψω; Τι να σου πω;

Τίποτα δεν είναι σίγουρο, ξανακάνε χοριακή με καθυστέρηση τουλάχιστον δυο ημερών. Αφού δεν είναι ούτε θετικό αλλά ούτε αρνητικό, μπορείς να πεις ότι δεν έχεις κάνει εξέταση ακόμη, ξεκίνα από την αρχή, περίμενε την καθυστέρηση της περιόδου. Διάβασα για (αρκετές) περιπτώσεις που έκαναν και τρεις χοριακές (πολλές μέρες καθυστέρηση, και εικοσι διάβασα κάπου) για να δείξει. Είναι εξαιρέσεις, αλλά κάτι λένε.

Σου το εύχομαι ολόψυχα.

Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις... Προσπαθώ να μην αγχώνομαι και να μην βασίζω όλες τις ελπίδες μου σε αυτό το θαύμα... Θα περιμένω άλλη μια βδομάδα και θα ξανακάνω χοριακή.

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ...

Διαφημίσεις

• 2 εβδομάδες μετά...

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...