Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

σχεδον 2 χρονων και ξυπναει το βραδυ

xarry

Recommended Posts

Ο μικρός μου μέχρι τώρα που είναι 3 χρονών πάντα ξυπνάει το βράδυ και με φωνάζει. Πριν κανένα τρίμηνο όχι μόνο με ζήταγε αλλά ήθελε και γάλα, του είπα γάλα ήπιες θέλεις νεράκι? Δύο άντε τρία βράδια ζήτησε γάλα, δεν του έδωσα και τώρα ούτε και ξυπνάει!

Διαφημίσεις

ας πουμε οτι πειναει λοιπον και για αυτο ξυπναει ... κοιματε στις 9 ... ι πρεπει να κανω ? να του δινω γαλα πχ στις 12 το βραδυ ? ωστε να φαει μετα παλι φαλα στις 6-7 το πρωι ? ειναι αυτο σωστο ? η να τον αφησω όπως τωρα να ξυπναει και να κανω γαλα οτι ωρα ειναι ? χτες πχ ξυπνησε στις 2:40 , προχτες στις 1:20

Ο δικός μου είναι σχεδόν 2 και κάθε βράδυ ξυπνάει και ζητάει να πάω στο κρεβάτι του..

Αν όντως πεινάει, η μητέρα μου μου είχε πει ότι έκανε το παρακάτω. Τρώγαμε και κοιμόμασταν κανονικά και πριν πέσει εκείνη για ύπνο κατα τα μεσάνυχτα , μας έδινε να πιούμε μισοκοιμισμένες (εγώ κι η αδερφή μου) από ένα μπουκάλι γάλα. Έτσι κοιμόμασταν σερί. Μπορείς να το δοκιμάσεις για να μην ξυπνάς στα άγρια χαράματα.

ας πουμε οτι πειναει λοιπον και για αυτο ξυπναει ... κοιματε στις 9 ... τι πρεπει να κανω ? να του δινω γαλα πχ στις 12 το βραδυ ? ωστε να φαει μετα παλι φαλα στις 6-7 το πρωι ? ειναι αυτο σωστο ? η να τον αφησω όπως τωρα να ξυπναει και να κανω γαλα οτι ωρα ειναι ? χτες πχ ξυπνησε στις 2:40 , προχτες στις 1:20

Το 'κοιμάμαι - μεγαλώνω" στο γάλα του το δοκιμάσατε; τώρα που το ανέφερε ως "δημητριακά" η κοπέλα πιο πάνω, θυμήθηκα ένα διάστημα που το χρησιμοποιήσαμε γιατί η κόρη μου δεν έτρωγε τίποτα το απόγευμα με αποτέλεσμα το βραδινό γάλα να μην το χορταίνει το παιδί. Κάποιες νύχτες δεν ξυπνούσε καθόλου. Το κόψαμε γιατί άρχισε να τρώει απόγευμα και δεν πεινούσε πολύ άρα δεν έπινε όλο το γάλα της.

Κι αυτό που λέει η vivien σίγουρα παίζει, το έχουμε κάνει τυχαία και δούλεψε αλλά λένε πως δεν είναι καλό για τα δοντάκια.

Ηθελα να πω επίσης πως πρέπει να προσέχουμε τι βλέπουν στην tv - ΑΝ βλέπουν. Εγώ την πάτησα εχθές το πρωί, έβλεπε nickelodeon όπως κάθε πρωί μέχρι να φύγω απ' το σπίτι και τώρα βάζει στις 8 videoclip. Είχε ένα με μία τραγουδίστρια που ήταν στην ζούγκλα και φοβόταν, έδειξε μια τεράστια αράχνη πάνω της, έναν γορίλα κι άλλα πολλά. Η μικρή μάλλον φοβήθηκε και όλη νύχτα δεν κοιμηθήκαμε απόψε, ελεγε πως φοβάται τη μαϊμού και τα κουνούπια γίγαντες..

Διαφημίσεις

καλημέρα , κοιτα τι λενε εδω για το γαλα αυτο http://natofao.blogspot.fi/2011/02/oyoy.html

οπως και να εχει απο γαλα πεινει ο 123 το βιολογικο που βγαζει η εταιρια ολυμπος.. χτες παλι ξυπνησε στισ 2 ... την ωρα που εβλεπα πεναλτυ :) ... ηπιαμε παλι γαλατακι και μετα το πρως 6:45 ξανα ... εχω δοκιμασει και αλλο γαλα πληρες φρεσκο αλλα παλι ξυπναγε ...

τελος παντον θα παρω απο το γαλα που αναφερατε μπας και αλλιςσ θα ξυπναω το βραδυ

[url=http://natofao.blogspot.fi/2011/02/oyoy.html][/url]

καλημέρα , κοιτα τι λενε εδω για το γαλα αυτο http://natofao.blogspot.fi/2011/02/oyoy.html

οπως και να εχει απο γαλα πεινει ο 123 το βιολογικο που βγαζει η εταιρια ολυμπος.. χτες παλι ξυπνησε στισ 2 ... την ωρα που εβλεπα πεναλτυ :) ... ηπιαμε παλι γαλατακι και μετα το πρως 6:45 ξανα ... εχω δοκιμασει και αλλο γαλα πληρες φρεσκο αλλα παλι ξυπναγε ...

τελος παντον θα παρω απο το γαλα που αναφερατε μπας και αλλιςσ θα ξυπναω το βραδυ

Ναι, για όλα τα έτοιμα προϊόντα θα βρεις να λένε. Ο,τι μπορούμε κάνουμε όλοι οι γονείς. Μακάρι να καταφέρετε να τα προσέξετε όλα όσο καλύτερα γίνεται. Εγώ στο πρώτο τα ψύριζα - τώρα δεν προλαβαίνω πια, δεν έχω τον χρόνο με δουλειά, σπίτι και δύο παιδιά.

Ολες οι κρέμες/σκόνες έχουν ζάχαρη κι όλες λένε πως είναι για το καλό των παιδιών μας. Πως αλλιώς θα πουλήσουν;

Δεν είναι γάλα πάντως. Ουσιαστικά είναι σαν κρέμα σκόνη που βάζεις στο γάλα τους, πρόκειται για δημητριακά πλούσια σε ίνες που αργεί να τις χωνέψει το παιδί. Οταν δεν είχα έβαζα 2 κουταλιές ρυζάλευρο φαντάσου.

Εναλλακτικά κάντε το γάλα του ελαφρύ ρυζόγαλο και ταϊστε με μπιμπερό με μεγάλο άνοιγμα. Η με κουάκερ αν έχετε δυσκοιλιότητα.

Το προϊόν αυτό απλά χορταίνει πολύ τα παιδιά κι έτσι το βραδινό ξύπνημα για φαγητό είναι πιο σπάνιο.

Ετσι αν όλα αυτά που σε προβληματίζουν οφείλονται σε πείνα, σίγουρα θα βρείτε έτσι λύση. Αν οφείλονται σε συνήθειο ή σε κάτι άλλο, δεν θα βοηθήσουν... Απλά θα κάνετε υπομονή! :cool:

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...