Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

δεν αντεχω αλλο,βοηθηστε με!

Recommended Posts

ειμαι 14 στα 15 κ ειμαι ενεργη σεξουαλικα χωρις προφυλαξη..δεν ξερω αν αυτο δημιουργει το προβλημα μου..

το προβλημα μου ειναι οτι εχω παρα πολυ εντονη φαγουρα στον κολπο αρκετο καιρο κ βγαζω ασπρα υγρα μονο οταν εχω φαγουρα..δεν αντεχω αλλο πρεπει κατι να κανω..βαζω μια κρεμα την travocort αλλα δεν κανει και πολλα!

τι αλλο μπορω να κανω?!

Διαφημίσεις

Τι δεν μπορείς να καταλάβεις; κάνεις θεραπεία για μύκητες αλλά σε ξανακολάει ο σύντροφος.

Να βάλεις την κρέμα και να χρησιμοποιείς προφυλακτικό. Ο επόμενος σύντροφος σου μπορεί να έχει κάτι χειρότερο.

Θα πω κάτι και παρεξηγήστε με. Νιώθετε κάποιοι έφηβοι αρκετά ώριμοι ώστε να έχετε ολοκληρωμένες σχέσεις. Αλλά εκ του αποτελέσματος φάινεται ότι δεν είστε ώριμοι εφόσον δεν ξέρετε πως να τις έχετε...

Κορίτσι μου μάλλον πρέπει να πάς σε γυναικολόγο.Μπορεί να είναι κάποιος μήκυτας ή και μικρόβιο και να χρειαστείς αντιβίοση. Παράλληλα ακολουθεί αγωγή (συνήθως κάποια κρέμα) και ο σύντροφός σου ωστε να μή σε ξανακολλάει.

Σίγουρα το έχεις ακούσει ξανά αλλά το σεξ χωρίς προφυλακτικό έχει πολλούς κινδύνους. Ψάξε λίγο για τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα, όλα αυτά τα αποφεύγεις απλώς παιρνοντας προφυλάξεις. Το ίδιο ισχύει και για μια ανεπιθύμητη εγγυμοσύνη

Πρέπει να πας οπωσδήποτε στον γυναικολόγο, μπορεί να είναι μύκητες, μπορεί να είναι και μικρόβιο, μόνο ο γιατρός μπορεί να σου υποδείξει την κατάλληλη θεραπεία. Την travocort ποιος στην έδωσε?

Διαφημίσεις

Επισης για τους μύκητες ανάλογα την ένταση μπορεί να μην αρκεί η travocort και να πρέπει να πάρεις και αντιμυκητησιακά χάπια, όπως επίσης και ο σύντροφός σου. ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΟΝ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ

Η travocort είναι αλοιφή κορτιζονουχα.Στην εδωσε γιατρος?Εγω από την εμπειρια μου και μονο ξερω ότι σε αυτες τις περιπτώσεις χρειαζεται υποθετο ενδοκολπικα...και συνηθως δινεται αντιβιωση και σε σενα και στον συντροφο.Πρεπει οπωσδήποτε να πας σε γιατρο.

Κατά τ'αλλα τι να σου πω κοριτσι μου...είναι τοσο μεγαλη η ευχαριστηση που αισθάνεσαι χωρις προφυλακτικο...που δεχεσαι να σε κολαει ο ενας και ο άλλος ότι μικροβια τυχον μεταφερει?

neraida1 κουκλα μου, συμφωνω απολυτως με την daisy1. Το πιθανότερο είναι μύκητας ή κάποιο μικρόβιο που για να σου περάσει πρέπει να ακολουθήσεις θεραπεια (συνήθως κρεμα και χαπι) και εσυ και ο σεξουαλικος συντροφος και αυτο γιατι αν δεν θεραπευτείτε και οι δυο θα το μεταδίδετε συνεχως ο ενας στον άλλον με κίνδυνο να προκαλέσεις πιο μόνιμο προβλημα στον εαυτό σου κυρίως. Ενω συνήθως με μια 7ημερη θεραπεία φευγει το προβλημα! ΠΡΕΠΕΙ να επισκευθεις γυναικολόγο (αφου πλεον εισαι σεξουαλικα ενεργη πρεπει να πηγαίνεις τουλάχιστον κάθε χρονο ρώτα τον γυναικολόγο) ο οποιος θα σε κατατοπισει πλήρως!! Οσον αφορά την προφύλαξη ειναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ και εννοω προφυλακτικο! και εννοείται απο την αρχή της επαφής! Καθώς ειναι το μονο μέσον που σε προφυλάσσει απο σεξουαλικως μεταδιδομενα νοσήματα,καποια απο τα οποια δυστυχώς είναι επικίνδυνα ακόμα και για την ιδια μας τη ζωη!! Ψάξε τα στο διαδίκτυο για να ενημερωθείς σχετικα. Και να ξερείς οτι ακομα και αν ο φίλος σου σε διαβεβαιώνει οτι δεν έχει καμία αρρωστια ή ιο να σαι σιγουρη οτι και αυτός ο ίδιος συνήθως δεν μπορεί να το ξέρει αν δεν έχει κανει εξετάσεις, γιατί μπορεί να είναι απλά φορέας!!!! Δηλαδή χωρίς συμπτώματα! Οφείλεις να σε προσέχεις γιατι μια φορά να κολλήσεις (πράγμα που απεύχομαι) μπορεί να τα κουβαλάς για πάντα, για παράδειγμα τα κονδυλώματα που δεν θεραπεύονται και κάποιες τους μορφές ευθύνονται για τον καρκίνο του τραχήλου της μήτρας!! φορα πάντα προφυλακτικο και πρόσεχε την υγεία σου, είναι οτι πολυτιμότερο έχεις!!!

tHiNk PosSitiVe!:wink:

ειμαι 14 στα 15 κ ειμαι ενεργη σεξουαλικα χωρις προφυλαξη..δεν ξερω αν αυτο δημιουργει το προβλημα μου..

το προβλημα μου ειναι οτι εχω παρα πολυ εντονη φαγουρα στον κολπο αρκετο καιρο κ βγαζω ασπρα υγρα μονο οταν εχω φαγουρα..δεν αντεχω αλλο πρεπει κατι να κανω..βαζω μια κρεμα την travocort αλλα δεν κανει και πολλα!

τι αλλο μπορω να κανω?![/QUOTE]

Κατ' αρχάς να αντιμετωπίσεις με σοβαρότητα το θέμα!!! εφόσον κρίνεις ότι στα 14 είσαι ώριμη για σεξ να ενημερωθείς και τι σημαίνει αυτό γιατί προφανώς δεν ξέρεις που πάνε τα τέσσερα!!!

1) Πήγαινε σε γιατρό, έχεις γυναικολογικό πρόβλημα.. το εάν είναι μύκητες ή οτιδήποτε άλλο θα στο πει ο γιατρός και θα σου δώσει την αγωγή την κατάλληλη

2) χρησιμοποίησε προφυλακτικό και για τις μεταδιδόμενες ασθένεις και για το ανεπιθύμητο μωράκι που θα σου έρθει εάν το συνεχίσεις έτσι

Φυσικα δεν θα σε κρινω που στα 14 εισαι ενεργα σεξουαλικα κ χωρις προφυλακτικο.... Τι να πω εξαλου...χανω τα λογια μου.. Κοριτσι μου εχεις καποιο μικροβιο που στο κολλησε ο τωρινος συντροφος σου και που εσυ θα το κολλησεις στον επομενο..και ο επομενος θα σε κολλησει ισως κατι αλλο...ΣΟΒΑΡΟ... Τηνκρεμα να υποθεσω πηγες σε ενα φαρμακιο και στην εδωσαν ετσι εκει χωρις συνταγη γιατροθ χωρις τιποτα...οπως γινεται συνηθως δηλαδη.. Κοριτσαρα μου ενημερωσου για το σεχ..ο επομενος μπορει να σε κολλησει κατι που θα κινδυνευει η ζωη σου..αν δεν χρησιμοποιηεις προφυλακτικο το σεχ ΣΚΟΤΩΝΕΙ...ΝΑΙ υπαρχουν βαρια μεταδιδομενα νοσηματα που μπορει να σου στοιχισουν την ζωη..εσενα κ σε καθε αλλη ανηλικη που δεν χρησιμοποιηει προφυλακτικο... Μπαινουν και διαβαζουν κ αλλες ενηλικες το φορουμ..προσεξτε ολλες...αν δεν υπαρχει προφυλακτο μην το κανετε ΜΗΝ το κανετε πεστε του συντοφο σας αστο καλυτερα αυριο που θα εχεις και προφυλακτικο...μην φοβαστε πως θα σας παρεξηγησει..αν το κανει διωχτε τον.

Διαφημίσεις

τι αλλο μπορω να κανω?!

καλημέρα neraida1.

θα σου μιλήσω σαν φίλη, χωρίς να κρίνω γιατί σίγουρα είναι το τελευταίο που χρειάζεσαι!

Όπως σου είπαν & οι άλλες κοπέλες η Travocort περιέχει κορτιζόνη, άρα σε περιορίζει στο να την χρησιμοποιήσεις το πολυ 3 μέρες και ΜΟΝΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ, ΟΧΙ ΕΝΔΟΚΟΛΠΙΚΑ. Το καλύτερο είναι να κάνει μία κολπική καλλιέργεια (αερόβια & αναερόβια) & βάση του αποτελέσματος να επικοινωνήσεις με τον γιατρό σου για τη σωστή θεραπεία γιατί πιστεύω ότι θα χρειαστείς σιγουρα κολπικα υπόθετα ή κρέμα , μπορεί και χάπια για κάποιες μέρες. Σίγουρα θα δώσει αγωγή & για το αγόρι σου γιατί αλλιώς θα κολλάτε συνέχεια ο ένας τον άλλο. Οπωσδήποτε προφυλακτικό τουλάχιστον για το διάστημα της αγωγής. Για εμένα το προφυλακτικό δεν ήταν ποτέ επιλογή αλλά απαίτηση από τον κάθε σύντροφό μου (& είχα μόνο μακροχρόνιες σχέσεις). Βάλε τον εαυτό σου πανω απ' όλα & μην ακούς τα γνωστά "δεν με εμπιστεύεσαι", "δεν μ'αγαπάς"... Εκτός από μία ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη, υπάρχουν πολύ μεγαλύτεροι κίνδυνοι & έχεις όλη τη ζωή μπροστά σου!!!! Αν μπορείς να μιλήσεις με τη μητέρα σου γι αυτό, ζήτα της να σε πάει στο γυναικολόγο της & βρείτε μαζί λύση. Επίσης να σου πω ότι θα πρέπει εφόσον είσαι σεξουαλικά ενεργή & χωρίς προφύλαξη να εντάξεις 1 φορά το χρόνο το τεστ ΠΑΠ στο πρόγραμμά σου. Ελπίζω να βοήθησα λίγο...

vHMXp3.pngWvQVp3.png

Τι δεν μπορείς να καταλάβεις; κάνεις θεραπεία για μύκητες αλλά σε ξανακολάει ο σύντροφος.

Να βάλεις την κρέμα και να χρησιμοποιείς προφυλακτικό. Ο επόμενος σύντροφος σου μπορεί να έχει κάτι χειρότερο.

Θα πω κάτι και παρεξηγήστε με. Νιώθετε κάποιοι έφηβοι αρκετά ώριμοι ώστε να έχετε ολοκληρωμένες σχέσεις. Αλλά εκ του αποτελέσματος φάινεται ότι δεν είστε ώριμοι εφόσον δεν ξέρετε πως να τις έχετε...

Συμφωνώ και εγώ xena... και ας παρεξηγηθώ και εγώ.

Πιθανόν να ειναι μυκιτες και θα πρεπει να κάνετε μια θεραπεία και οι ΔΥΟ.Και φυσικα για οσο κρατήσει η θεραπεία- προφυλακτικό! Καλο ειναι να χρησιμοποιείς προφυλακτικό ΠΑΝΤΑ και οχι μονο για τα μεταδιδόμενα νοσήματα τα οποία μπορούν να αποδειχθούν μοιραία αλλα και για μια ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη καθώς μπορεις να μείνεις έγκυος και απο τα προκαταρκτικα υγρα( πρην ολοκληρώσει δηλαδή). Ελπίζω να βοήθησα!

τι αλλο μπορω να κανω?!

Πρέπει να πας γυναικολόγο, αυτός ξέρει καλύτερα από όλες μας, μην σου μείνει πρόβλημα & μετά δεν μπορείς να κάνεις & παιδιά. Δυστυχώς πάντα εμεις οι γυναικες την ..πατάμε...προσοχή!! :confused::?:???: :?:shock:

Πρέπει να πας γυναικολόγο, αυτός ξέρει καλύτερα από όλες μας, μην σου μείνει πρόβλημα & μετά δεν μπορείς να κάνεις & παιδιά. Δυστυχώς πάντα εμεις οι γυναικες την ..πατάμε...προσοχή!! :confused::?:???: :?:shock:

Μην το τρομαζουμε το κορίτσι!Ειναι κρίμα!!!99,9% εχει μυκιτες και με υποθετα και αλοιφη σε λίγες μερες θα υποχωρήσει!Εξαλου οι περισσότερες που γράφουμε εδώ μέσα και την κρίνουμε για το προφυλακτικό τα ίδια κάναμε...ισως σε διαφορετικές ηλικίες η καθε μια αλλα αμφιβάλω αν βάζαμε ΟΛΕΣ προφυλακτικό στην σεξουαλικη μας ζωή!! Φυσικα τωρα που τα βλέπουμε με άλλη ματιά ως μαμάδες πλέον συμβουλεύουμε για το σωστό αλλα μην τα παραλέμε...

Διαφημίσεις

Οπωσδήποτε να πας σε γυναικολόγο και μην χρησιμοποιείς φάρμακα και αλοιφές από μόνη σου.

Επίσης, χωρίς να θέλω να κάνω την έξυπνη και να ακουστώ γραφική, καλά θα κάνεις να χρησιμοποιείς προφυλακτικό ΠΑΝΤΑ, για τους ευνόητους πάμπολους λόγους.

Και να ζητήσεις από το γιατρό και θεραπεία για τον φίλο σου. Αλλιώς θα σε κολλάει μονίμως.

eNortjKzUjIyNDG1NFWyBlwwFY4C1w,,76.png

Μην το τρομαζουμε το κορίτσι!Ειναι κρίμα!!!99,9% εχει μυκιτες και με υποθετα και αλοιφη σε λίγες μερες θα υποχωρήσει!Εξαλου οι περισσότερες που γράφουμε εδώ μέσα και την κρίνουμε για το προφυλακτικό τα ίδια κάναμε...ισως σε διαφορετικές ηλικίες η καθε μια αλλα αμφιβάλω αν βάζαμε ΟΛΕΣ προφυλακτικό στην σεξουαλικη μας ζωή!! Φυσικα τωρα που τα βλέπουμε με άλλη ματιά ως μαμάδες πλέον συμβουλεύουμε για το σωστό αλλα μην τα παραλέμε...

Καλύτερα να τρομάξει τώρα παρά μετά!! τώρα μπορεί να είναι μύκητες.. χωρίς προφυλακτικό όμως τι συνέχεια θα υπάρξει?? σήμερα μύκητες αύριο εγκυμοσύνη μεθαύριο AIDS??? επίσης η γενίκευση δεν βοηθάει καθόλου.. και γιατί οτιδήποτε ειπωθεί πρέπει να είναι κριτική??? μιλάμε για νέα παιδιά που κάνουν ελεύθερα σεξ και ούτε τα μισά από αυτά δεν ξέρουν τι σημαίνει αυτό που κάνουν και τι επιπτώσεις μπορεί να έχει στην ίδια τους την ζωή (και σε δεκάδες αγέννητα μωράκια δυστυχώς) .. το να "βάλεις τις φωνές" ή να τους συμβουλέψεις ενδεχομένως μπας και συνειδητοποιήσουν κάποια πράγματα δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει οπωσδήποτε να είναι κριτική!!! το θέμα δεν το διαβάζει μόνο η κοπέλα που το έγραψε αλλά δεκάδες νέα παιδιά.... και εάν κρίνω από το γεγονός ότι σχεδόν κάθε εβδομάδα ανοίγονται παρόμοια θέματα η όποια "κριτική" λες δεν φαίνεται να έχει και πολλά αποτελέσματα....

Καλύτερα να τρομάξει τώρα παρά μετά!! τώρα μπορεί να είναι μύκητες.. χωρίς προφυλακτικό όμως τι συνέχεια θα υπάρξει?? σήμερα μύκητες αύριο εγκυμοσύνη μεθαύριο AIDS??? επίσης η γενίκευση δεν βοηθάει καθόλου.. και γιατί οτιδήποτε ειπωθεί πρέπει να είναι κριτική??? μιλάμε για νέα παιδιά που κάνουν ελεύθερα σεξ και ούτε τα μισά από αυτά δεν ξέρουν τι σημαίνει αυτό που κάνουν και τι επιπτώσεις μπορεί να έχει στην ίδια τους την ζωή (και σε δεκάδες αγέννητα μωράκια δυστυχώς) .. το να "βάλεις τις φωνές" ή να τους συμβουλέψεις ενδεχομένως μπας και συνειδητοποιήσουν κάποια πράγματα δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει οπωσδήποτε να είναι κριτική!!! το θέμα δεν το διαβάζει μόνο η κοπέλα που το έγραψε αλλά δεκάδες νέα παιδιά.... και εάν κρίνω από το γεγονός ότι σχεδόν κάθε εβδομάδα ανοίγονται παρόμοια θέματα η όποια "κριτική" λες δεν φαίνεται να έχει και πολλά αποτελέσματα....

Ναι ναι ναι ναι!

14 ετών μιλάμε για τι τάξη; Γ γυμνασίου; Συγνώμη αλλά τα χω ξεχάσει λίγο.

Εγώ προσωπικα θεωρώ απαράδεκτο πριν ξεκινήσει κάποιος την σεξουαλικη του ζωή να μην εχει ενημερωθεί για αντισύλληψη, ασθένειες....το "΄ελα μωρέ κ τι εγινε" δεν βοηθάει καθολου. Για μένα μεγάλη ευθύνη εχουν οι γονεις...γιατί ενα παιδι δύσκολα θα προσεγγίσει ενα γονιό να τον ρωτήσει για τέτοια ζητήματα. Θα αρχίσουν τις ερωτήσεις, την καχυποψία, τις απαγορεύσεις.

Εμενα η μαμά μου θυμάμαι πως απο το δημοτικό με πολυ απλο τρόπο μου πέρναγε πολλά μηνύματα. Μεχρι να μπω στο γυμνάσιο ειχα γνώση για τα παντα. ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΛΟΙΠΟΝ ολοκλήρωσα στα 18.

Σε ολα τα παιδια λοιπόν....ενημερωθείτε κ χρησιμοποιήστε προφυλακτικό.

Πολλα αγόρια πανε σε ιεροδουλες, κυκλοφορούν τοσα εκεί έξω, αγαπήστε το σωμα σας.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...