Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Περι ορεξεως

cruelty

Recommended Posts

Βρε κοριτσια απο τοτε που εμεινα εγκυος δεν μπορω να φαω σωστα !! Εχω μια τεραστια διαθεση για πατατες τηγανιτες .Ειναι και το στομαχι μου σε μια περιεργη κατασταση και δεν μπορω να τα φαω και ολα.

Οι σαλατες βεβαια εχουν κοπει αφου πρεπει να προσεχω οπως λενε γιατι μπορει να μην τις πλενουν καλα .

Εσεις τι διατροφη ακολουθειτε ?

Μωρο μου ηρθες για να μου αλλαξεις την ζωη.Σ αγαπω!!!

Διαφημίσεις

Βρε κοριτσια απο τοτε που εμεινα εγκυος δεν μπορω να φαω σωστα !! Εχω μια τεραστια διαθεση για πατατες τηγανιτες .Ειναι και το στομαχι μου σε μια περιεργη κατασταση και δεν μπορω να τα φαω και ολα.

Οι σαλατες βεβαια εχουν κοπει αφου πρεπει να προσεχω οπως λενε γιατι μπορει να μην τις πλενουν καλα .

Εσεις τι διατροφη ακολουθειτε ?

δε φτιαχνεις σαλατες στο σπιτι? κ εγω χαλια στομαχι. ετρωγα σαλατες μαρουλι, καροτο, ντοματα, πιπερια, τυρακι φετα με ψωμι, γαλατακι, δημητριακα κ φρουτα. τιποτα αλλο

α κ λεμοναδες

ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΑ ΕΓΚΥΟΣ ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΜΠΟΥΚΙΑ.

ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ 4Η ΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ 6 ΚΙΛΑ!:?

ΣΕ ΝΙΩΘΩ! ΑΠΛΑ ΜΑΣΟΥΛΑΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΝΕΙ ΝΗΣΙΤΚΟΣ Ο ΣΠΟΡΟΣ....ΔΟΚΙΜΑΣΕΣ ΤΟΣΤΑΚΙΑ? ΜΕ ΤΥΡΑΚΙ ΓΑΛΟΠΟΥΛΑ ΜΑΡΟΥΛΑΚΙ ΚΛΠ....ΕΓΩ ΤΗΝ ΕΧΩ ΚΑΤΑΒΡΕΙ ΜΕ ΤΑ ΤΟΣΤΑΚΙΑ

Ενώ είναι γραπτός λόγος, νιώθω ότι ακούγεται. Έχει χροιά! - Marcella - http://www.parents.gr/forum/showthread.php?t=84479

Διαφημίσεις

Τα γαλακτομικα παρολο που ειμαι λατρης μου πεφτουν λγο βαρια και μου ερχεται αναγουλα οταν ειναι η ωρα να τα χωνεψω.

Σαλατες δεν εχω δοκιμασει να φτιαξω σπιτι αλλα τις προαλλες που εφαγα ενιωθα μια καουρα και νομιζω οτι οφειλοταν σ αυτες.

Τα τοστακια και εγω τα προτιμω ειδικα ψημενα αλλα εχω μια πελωρια λαχταρα για πατατες !!!! μου φτιαχνουν το στομαχι !! τι να πω !

Επισης το βραδυ τρωω ενα ξυνομηλο για να ηρεμει το στομαχι .Εχω ακουσει και για κρυο γαλα αλλα δεν το δοκιμαζω ακομα γιατι οπως ανεφερα παραπανω φοβαμαι μην πεσει βαρυ ααααα και τσιχλες πολλες τσιχλες για τις καουρες

Μωρο μου ηρθες για να μου αλλαξεις την ζωη.Σ αγαπω!!!

• 2 εβδομάδες μετά...

γεια σας!ειμαι εγκυος στην 8η εβδομαδα και οι προτιμησεις μου στα φαγητα εχουν αλλαξει εντελως!!!απεχθανομαι τις γλυκες γευσεις και το κρεας ενω τρελαινομαι για τις αλμυρες και ξυνες γευσεις!πως αλλαζουμε ετσι ρε κοριτσια!εσεισ εχετε η ειχατε διατροφικες προτιμησεις στην εγκυμοσυνη?

Εμένα μαρέσει να τρώω κουλουράκι θεσσαλονίκης. Ηρεμεί το στομάχι μου. Μπορώ να χωνέψω μόνο το κρέας και δεν θέλω πλέον να τρώω κοτόπουλο! Κατά τα άλλα δεν μπορώ να πω ότι έχω λιγουρες από την εγκυμούνη! Εχω λιγούρες γιατί είμαι λιχούδο!! χαχαχα!!

Εγώ (άκουσον - άκουσον , ούτε η ίδια δε μπορώ να το πιστεψω! ) όταν ήμουν στη θέση σου δεν ήθελα καθόλου μα καθόλου ό,τι είχε σχέση με σοκολάτα. Γενικώς λατρευω την σοκολάτα, μόνο στη 2η εγκυμοσύνη το είχα πάθει αυτό. Επίσης ζητούσα ψάρι που γενικώς δε τρώω ψάρια!

Άντε με το καλό το μπεμπάκι σου!

Eχω ακούσει και δεν ξέρω αν είναι αλήθεια οτι οι προτιμήσεις αυτές διαμορφώνονται ανάλογα με τι βιταμίνες ή στοιχεία ζητάει το παιδί και υπάρχει έλλειψη στον οργανισμό της μαμάς, δηλαδή αν για παράδειγμα ζητάς πορτοκάλια ίσως υπάρχει έλλειψη βιταμίνης C.

ffa0s7yik1vr8h0t.png

Διαφημίσεις

Εγώ κορίτσια πιστεύω ότι όλα είναι στο μυαλό μας. Ο μικρός μου κλείνει σε λίγο τον πρώτο του χρόνο !:lol: Δεν είχα γενικότερα αλλαγές στις διατροφικές μου συνήθειες. Έτρωγα αρκετά στην εγκυμοσύνη μου και πήρα τελικά 18 κιλα:?.Μου έχουν μείνει 3 κιλά ακόμη για να χάσω. Θα ήθελα να δώσω μία συμβουλή σε όλες τις μέλλουσες μανούλες και αυτή είναι να προσέχετε πολύ τι τρώτε και πόσο τρώτε γιατί δυστυχώς το σώμα αλλαζει πολύ με την εγκυμοσύνη και μετά δύσκολα έρχεται στα φυσιολογικά του. Γι'αυτό και έχω υποσχεθεί στον εαυτό μου ότι όταν με το καλό μείνω πάλι έγκυος δεν πρόκειται να πάρω περισσότερα από 10 κιλά.

• 4 εβδομάδες μετά...

κοριτσια γεια σας βρισκομαι στην 10η βδομαδα της 2ης μου εγκυμοσυνης και αποφασισα να γραψω και εγω τα δικα μου γιατι αυτη η εγκυμοσυνη ειναι πολυ διαφορετικη απο την πρωτη και θελω να μοιραστω τις ανησυχιες μου μαζι σας.ειμαι 35 ετων και ξεκινησα με 57 κιλα {πηρα 4 λογω διακοπης καπνισματος} εχω απο την 6η βδομαδα ναυτιες και αναγουλες ευτυχως οχι εξαγωγες αλλα πειναω συνεχεια τρωω και μετα νιωθω το στομαχι μου αδειο. τρωω με πιανουν ναυτιες και μετα νιωθω παλι πεινα .εχω παρει 1 κιλο μεχρι τωρα αλλα με ανησυχει το γεγονος που συμβαινει τωρα φοβαμαι οτι εαν συνεχισω ετσι θα γινω βοδι. εαν δεν φαω κατι νιωθω οτι θα λιποθυμησω το ειχε καποια απο εσας αυτο? και ξεπεραστηκε μετα 'η πηγε ετσι σε ολη την εγκυμοσυνη? ευχαριστω

Νατασα

Κορίτσια καλημέρα, εγώ είμαι 7 εβδομάδων και η όρεξή μου έχει στραφεί κυρίως προς τα γλυκά...δυστυχώς όμως επειδή μου αναπτύχθηκε σάκχαρο εγκυμοσύνης ο γιατρός μου τα απαγόρεψε ρητά!!

Natasababy και εγώ το έχω αυτό, δηλαδή να τρώω και μετά ναυτίες και ξανά πείνα και αν δεν φάω κάτι μου ξεκινάνε ζαλάδες.

LFdxp3.png

jasmini με το καλο καλη εγκυμοσυνη να εχεις ευχαριστω για την απαντηση .ευτυχως που δεν ειμαι μονη. πριν λιγο εφαγα ενα μηλο και τωρα πειναω σαν λυκος δεν υπαρχει κατι να με χορταινει ωστε να το τρωω και να ειμαι καλυτερα μετα . τι να κανω θα το παλεψω οσο μπορω.

Νατασα

• 4 εβδομάδες μετά...

Καλημερα κοριτσια.. Πρωτη εγκυμοσυνη και κραταω τις αντιστασεις μου σε μεγαλο βαθμο.. Ξεκινησα την εγκυμοσυνη με παραπανω κιλα απο το φυσιολογικο και ο γιατρος μου εβαλε οριο 13κιλων.. Αποφευγω αν και με ποναει τα γλυκα, τα ποτα, το καπνισμα και τα αναψυκτικα εκτος Σουρωτης.. Πινω βεβαια ενα καφε τη μερα γιατι αλλιως δεν ανοιγει το ματι αλλα και αυτο με βλεπω να το κοβω οπως και τα ψαρια(αρχησα να τα μισω)!! Εχω αλλαξει τις συνηθειες μου αρδην... Φρουτα με τις σακκουλες και πρασινη σαλατα μπολικη.. Βεβαια ονειρευομαι διαφορα ομορφα φαγητα και γλυκα αλλα ξεκαθαρησα σε ολους οτι αν με δουν να κανω ενα βημα προς την αμαρτια ας με χαστουκησουν... Παραμενω ακομα σταθερη στο πρωτο ζυγισμα της εγκυμοσυνης και ελπιζω οι στερησεις να μας βγουν σε καλο!!!

EwCip3.png

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...