Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Λέιζερ στα μάτια

Νίκη

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 76
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Όχι Ιωάννα αλλά είναι στα άμεσα σχέδιά μου!! Μόλις κάνω την επέμβαση θα ενημερώσω... αλλά είδα μία εκπομπή που έδειξε απευθείας την επέμβαση είναι 10λεπτών υπόθεση...

Όταν παίρνω...γεμίζουν τα χέρια μου. Όταν δίνω, γεμίζει η ψυχή μου...

Ναι, σε παρακαλώ ενημέρωσε γιατί ενδιαφέρομαι κι εγώ. Η αλήθεια είναι ότι έχω κάποιους ενδοιασμούς...........για το μετά. Μήπως ξαναεμφανιστεί η μυωπία, ή τι επιπτώσεις θα έχει αυτή η επέμβαση πολύ αργότερα , όπως μου είπε μια οφθαλμίατρος................

Βλέπω ότι είσαι από Θεσ/νικη (εγώ μένω Βέροια) οπότε θα μου πείς για γιατρούς, νοσοκομεία, τιμές κλπ.

Κοριτσια την επεμβαση την εκανα πριν απο 2 χρονια στο ΠΑΓΝΗ στο Ηρακλειο απο τοτε δεν εχω κανενα προβλημα πληρωσα 2000ευρω . Να εχετε στα υπ οψιν οτι τις πρωτες μερες πονας πολυ , για 2 με 3 ημερες ειναι δυσκολα τα πραγματα . Α ξεχασα μετα που την εκανα εμεινα εγκυος και ουτε τοτε αλλαξε κατι ολα καλα .

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ ΜΟΥ !

ΓΙΑΝΝΗΣ 28/08/2004

ΧΡΙΣΤΙΝΑ 16/09/2006

Κι εγώ έκανα την επέμβαση πριν 2 χρόνια. Είχα πολλή μυωπία, 7.5 και στα δύο μάτια. Οντως, δεν είναι τίποτα, διακρεί περίπου 8-10 λεπτά το κάθε μάτι.

Το αν θα πονέσεις εξαρτάται από τη μέθοδο που θα γίνει, και κατ' επέκταση από τη μυωπία που έχεις. Για μυωπία μέχρι περίπου 3-3,5 βαθμούς, κάνουν μια μέθοδο που ουσιαστικά "ξύνουν" ένα κομμάτι του αμφιβληστροειδούς για να μειώσουν τη μυωπία και μετά ουσιατικά το μάτι επουλώνεται μόνο του. Αυτό πονάει και η επούλωση διαρκεί αρκετό καιρό.

Για μεγαλύτερη μυωπία, κάνουν άλλη μέθοδο, με τομή στον αμφιβληστροειδή, που προτιμώ να μην την περιγράψω κι αυτή, νομίζω σας αηδίασα αρκετα!!! Εγώ αυτήν έκανα, δεν πονάει καθόλου. Εγώ πόνεσα μετά, όταν πήγα σπίτι και πέρασε η δράση της αναισθησίας και, παρότι μου είχαν πει οτι δε θα πονέσω πονούσα πολυ. Ανησύχησα αρκετά, αλλά δεν ήταν τίποτα, ίσως το δικό μου όριο στον πόνο να είναι χαμηλο!

Μόλις κατάφερα να κοιμηθώ, μου είχαν συστύσει οπωσδήποτε να κοιμηθώ μετά την επέμβαση και ξύπνησα, χαράματα, αφού είχα κοιμηθεί από τις 8 το απόγευμα, έβλεπα πεντακάθαρα! Ηταν σαν όνειρο. Δεν ξαναπόνεσα. Βέβαια, χρειάζεται κάποια φροντίδα μετά και προφύλαξη από νερό, κομπιούτερ και άλλα. Οπότε είναι καλά να έχεις υπόψην σου και τις δουλειές σου και ίσως και την εποχή, για να μην ταλαιπωρηθείς περισσότερο από όσο χρειάζεται.

Και, φυσικά, χρειάζεται και κάποια προετοιμασία, εμένα μου είχαν πει ενας μήνας χωρίς φακούς για να γίνουν σωστά οι προεγχειριτικές εξετάσεις, όπου μετρούν το πάχος του αμφιβληστροειδούς και την αντίδραση της κόρης τη νύχτα. Έχω φίλη που λόγω της μεγάλης κόρης, που μεγάλωνε πολύ περισσότερο τη νύχτα, της απαγόρεψε ο οφθαλμίατρος να κάνει επέμβαση. :(

Διαφημίσεις

• 2 εβδομάδες μετά...

Τη Δευτέρα που μας έρχεται πάω στον Οφθαλμίατρο να κανονίσω ημερομηνία για το λέιζερ... Γυαλιά τέλος!!!!!!! :shock:

:D:D:D

Αντε με το καλο μικρουλα μου.

Ξερεις αν γινεται και σε περιπτωση μυωπιας και αστιγματισμου μαζι?

Τους τελευταιους μηνες δεν βλεπω να διαβασω τιποτα σε αποσταση 2 μετρων... :cry:

Όχι αλλά σου υπόσχομαι να ρωτήσω το γιατρό μου τη Δευτέρα !!! και θα σου πω :wink:

Διαφημίσεις

Κανονικά είναι 3.000 ευρώ... αλλά την επέμβαση θα μου την κάνει της παιδικής μου κολλητής ο μπαμπάς... Από παιδάκια το λέγαμε ότι εκείνος θα την έκανε... οπότε θα μου βγει πολύ πιο φθηνά, δλδ ίσα ίσα να μη βάλει κάτι από την τσέπη ο άνθρωπος στην κλινική...

Νικούλα καλή επιτυχία!!!¨Είμαι σίγουρη ότι θα πετυχει βέβαια :D:D Να μην ανησυχείς!!Την άλλη την πιο δύσκολη εγχείρηση, που πονούσες κιόλας την ξεπέρασες :lol: Ε, αυτό δεν είναι τίποτα. Δεν σε φοβάμαι εσένα.... :lol::lol::lol::):):)

n3kPp3.png

zewgp3.png

Αντε, καλή επιτυχία...

Θα δεις ότι δεν είναι τίποτα..., μην σου πω ότι την επόμενη μέρα κιόλας το πρωί θα βλέπεις σχεδόν τέλεια...είναι απίστευτη αίσθηση!!

Διαφημίσεις

Θα σας ενημερώνω για ότι νεότερο και μόλις μπορέσω θα σας τα γράψω όλα αναλυτικά!!!

Νικάκι μου όλα να πάνε καλά

Πολλες ευχες για γρήγορη και καλή ανάρρωση !!!! :):):)

Eίναι προτιμότερο σε ένα παιδί να περισσεύει η αγάπη παρά να του λείπει....

Ευχαριστώ Ελενάκι, Αφροδιτάκι, Μπιζελίνι, Μιμίκα!!! ότι έχω άγχος δε θα σας το πω... οι παλιές με ξέρετε :P

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...