Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Λέιζερ στα μάτια

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Replies 76
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Διαφημίσεις

Καταρχην ποσους βαθμους εχεις? Εχω ακουσει πως στην Κρητη ειναι το καλυτερο κεντρο για τετοιες επεμβασεις.Ηθελα κι εγω να κανω λεηζερ αλλα οταν πηγα να με εξετασουν ειπε ο γιατρος πως και λεηζερ να κανω παλι τα ιδια χαλια θα βλεπω.Παντως δε ποναει αυτη Νικη στα σιγουρα και δε στο λεω ετσι,μονο 2 μερες θα εισαι λιγο προσεκτικη μην κανεις δουλειες κτλ και θα φορας γυαλι ηλιου αλλα μετα αντιο γυαλια! εγω χωρις γυαλια δε βλεπω τιποτα μονο σκιες

ο αδερφός μου έκανε φέτος το καλοκαίρι στο διαβαλκανικό στη Θεσ/νίκη.είχε και αστιγματισμό μαζί που λίγο δυσκολεύει τα πράγματα.βγήκε την ίδια μέρα και απλά για μια ή δυο εβδομάδες δε θυμάμαι έβαζε κάποιο υγρό στα μάτια του.α! και για μια εβδομάδα δεν έπρεπε να πέσει νερό στα μάτια.τώρα βλέπει τέλεια...

6 βαθμμούς έχω Ελίνα.

Ευδοκία έτσι έχω ακούσει και εγώ...

Το πολύ μέχρι τον Οκτώβριο θα έχω κάνει..!! Ευχαριστώ για τις απαντήσεις

Όταν παίρνω...γεμίζουν τα χέρια μου. Όταν δίνω, γεμίζει η ψυχή μου...

Απο το να φορας φακους ολη μερα καλυτερα κανε λειζερ.Ειχα γνωρισει ενα οφθαλμιατρο στο rockwave και μου πε φακοι=καταστροφη για το ματι.Πιστευω για καποιον που χει πολυ μυωπια ειναι σωτηρια η εγχειριση.Εγω εχω 8 μυωπια και 2.75 αστιγματισμο σε καθε ματι.Οταν για πλακα παιζουμε κυνηγητο στο σαλονι ο Λευτερης για να χασω μου περνει τα γυαλια λεει και τωρα "τυφλωνουμε το θυμα" η οταν με πειραζει μου κρυβει τα γυαλια και φυσικα δε βλεπω ουτε την χαραμαδα της πορτας!!!Μεγαλη γκαβομαρα αφου και για τη γεννα μου παν να παω πριν γεννησω να κανω κατι εξετασεις.

Δεν έχω πολύ μυωπία, αλλά δεν βλέπω και χωρίς γυαλιά! Τα "σιχάθηκα" και είπα να βάλω φακούς, πήγα οφθαλμίατρο και μου έδωσε να δοκιμάσω. Με τίποτα! Ανεπίδεκτη! Οπότε λέω μέσα στο μήνα να πάω στον κ.Λειζερ! :lol: Στο Μεντιτεράνιαν στη Γλυφάδα.

Love me or Hate me!

I'm still gonna shine!

Διαφημίσεις

Εγώ έκανα επέμβαση το Νοέμβριο του 2003.

Από τότε βλέπω τέλεια...

Όντως η επέμβαση είναι πολύ απλή...

Παρασκευή την έκανα και Τρίτη πήγα για δουλειά..Τον πρώτο καιρό βέβαια τα μάτια μου κουράζονταν εύκολα αλλά ήμουν 8+ ώρες μπροστά στον υπολογιστή.

Τον πρώτο καιρό θυμάμαι ότι έβαζα κάτι κολλύρια και σταγόνες, και έπειτα δάκρυα για αρκετούς μήνες επειδή αποκάς μια ξηροφθαλμία. Τα δάκρυα βέβαια δεν είναι τίποτα, όταν νιώθεις το μάτι σου ξηρό, βάζεις σταγόνες..

Πάντως και άλλα άτομα που κάναν Laser και πριν και μετά από μένα είναι μια χαρά. Για Αθήνα μπορώ να σας προτείνω εκεί που έκανα εγώ την επέμβαση (έκανε επίσης ο αδερφός μου και ένας φίλος μου). Όλοι μας είναμε μυωπία τουλάχιστον 6-8 βαθμούς (μπορεί και παραπάνω)..στραβούλιακες όλοι μας δηλαδή

Από τιμή πρέπει να είναι γύρω στα 3000-3500 ευρώ. δεν ξέρω ακριβώς επειδή οι τιμές αλλάζουν και μάλιστα προς τα κάτω.

Πάντως να έχετε υπόψη σας ότι πρώτα σας εξετάζουν επειδή αν το πάχος του αμφιβληστροειδή δεν είναι αρκετό, τότε η επέμβαση δεν μπορεί να γίνει. Ξέρω και τέτοια περίπτωση.

ωχ...... . ..

είχα ακούσει ότι για κάποιο καιρό δεν πρέπει να φοράς τους φακούς πριν κάνεις εγχείριση?

επίσης ξέρετε μήπως εάν οι φακοί επαφής (μακροχρόνια χρήση) μπορεί να δημιουγήσουν την λέπτυνση του αμφιβληστροειδούς????????

είχα ακου΄σει επίσης εδώ σε άλλο τέτοιο τοπικ, γιατί το είχαμε ξανασυζητήσει, γιατο εάν πρέπει να είναι σταθερή η μυωπία... πόσο σημαντικό είναι αυτό.... ήταν ή δεν ήταν ! χα! δεν θυμάμαι

...έγινα επιτέλους και εγώ μια parentholic ..

(If You Wanna Make The World A Better Place)

Take A Look At Yourself And Then Make A Change

R.I.P. Michael Jackson.

Μαρια για τη σταθεροτητα της Μυωπιας οταν πηγα εγω για την εξεταση δεν ηταν σταθερη λογω του ζαχαρου οποτε εξεταζουν και σε ρωτανε αμα εχεις κανα προβλημα αλλο αλλα λενε σιγουρα μετα απο μια ηλικια και με αρκετους βαθμους πως πρεπει

Διαφημίσεις

Εγώ πάντως δεν είχα τέτοιο πρόβλημα.

Πριν την εγχείρηση φορούσα φακούς επαφής μόνο από τα 16 μου.

Το μόνο που χρειάστηκε ήταν να μην τους φορέσσω καθόλου για μια βδομάδα πριν την εγχείρηση οπότε ήμουν με τα γυαλιά

Πάντως εκεί που την έκανα σε εξετάζουν και μετά από πολύ καιρό ανα τακτά χρονικά διαστήματα. Στην αρχή πιο συχνά, αλλά ακόμα και τώρα πάω μια φορά το χρόνο περίπου...

Πάντως δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα...μόνο και στις 2 εγκυμοσύνες τους τελευταίους μήνες δεν έβλεπα καλά, όμως αυτό έφτιαξε με το που γέννησα...

Όχι Μπιζελίνι απλά είμαι της άποψης όταν υπάρχει ένα πρόβλημα να το κόβω στη ρίζα. Και εδώ το πρόβλημα είναι 10χρόνια γυαλιά. Πάει πολύ, με κούρασε.

Όταν παίρνω...γεμίζουν τα χέρια μου. Όταν δίνω, γεμίζει η ψυχή μου...

Κορίτσια, μ' ενδιαφέρει και εμένα να απαλλαγώ από φακούς και γυαλιά.

Τα βαρέθηκα όλα !! Από τα 13 μου χρόνια φοράω γυαλιά και φακούς από τα 19 μου. Έχω μυωπία 3+κάτι στο ένα μάτι και 4+κάτι στο άλλο. Και λίγο αστιγματισμό. Θέλω να ανοίγω τα μάτια μου το πρωί όταν ξυπνάω και ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΨΑΧΝΩ ΤΑ ΓΥΑΛΙΑ ΣΤΟ ΚΟΜΟΔΙΝΟ!!

Κάτι γνωστοί μου έκαναν laser (βέβαια δεν ξέρω βαθμούς κλπ) στην Θεσσαλονίκη και την επόμενη μέρα πήγαν στην δουλειά τους.

Έχω ακούσει από άλλους ότι μετά από 7-8 χρόνια ξαναείχαν μυωπία.

Τζάμπα τα χρήματα και η ταλαιπωρία τελικά ???

Ακόμη, εγώ θέλω να ξεκινήσω για παιδάκι τον άλλο μήνα, μήπως θα έχω κανένα πρόβλημα ??

Εγώ είχα 6,5 στο ένα μάτι και 7,5 στο άλλο..

Από ότι ξέρω κάποιες φορές μπορεί να μην φύγει εντελώς η μυωπία, ή να ανέβει μέχρι 0,5 βαθμό.

Εγώ πάντως είμαι πολύ ευχαριστημένη και ευτυχισμένη που γλίτωσα από την ταλαιπωρία των φακών

Όχι τίποτε άλλο, αλλά όταν είχαν κουραστεί τα μάτια μου και δοκίμασα να φοράω γυαλιά δεν μπορεσα να τα συνηθίσω με τίποτα

ιδιαιτερα αμα δουλευεις με pc οι φακοι ειναι θανατος.Μωρε ας μου μεινει μισος βαθμος σιγα δε με νοιαζει.Μου παν να παω τωρα στον 5ο μηνα στον οφθαλμιατρο θα τον ξαναρωτησω μηπως και εχει γινει κανα θαυμα και μπορω να την κανω την επεμβαση.

maria γιατί δεν έβλεπες καλά όταν ήσουν έγκυος? τι σου είπαν?

...έγινα επιτέλους και εγώ μια parentholic ..

(If You Wanna Make The World A Better Place)

Take A Look At Yourself And Then Make A Change

R.I.P. Michael Jackson.

Δεν θυμάμαι ακριβώς το γιατί (είχα ρωτήσει) αλλά είναι και αυτό από τις επιπλοκές της εγκυμοσύνης που μπορείς να πάθεις και ας μην έχεις μυωπία.

Θα ψάξω μηπως βρω κάτι στο Internet, η θα ρωτήσω κάποιο από τους γιατρούς στην επόμενη επίσκεψη, αλλά αυτό θα αργήσει...

cruelty εγώ θα σε συμβούλευα καλύτερα να περιμένεις να τελειώσει η εγκυμοσύνη και μετά να κάνεις τέτοια επέμβαση...βέβαια είναι προσωπική μου άποψη. οι γιατροί ξέρουν καλύτερα....

• 1 month later...