Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Tρίτεκνοι-πολύτεκνοι.Έτυχε ή πέτυχε??

Recommended Posts

Βασδελάκι το ξαναείπα η Παναγία μαζί σας αύριο όλα καλά θα πάνε!!!!

Εμάς πέτυχε φυσικά μιας και το τρίτο το ήθελα διακαώς...Όλοι μου λένε ε αφού σας έτυχε δεν πειράζει και διευκρινίζω πάντα ότι δεν έτυχε το θέλαμε και μάλιστα πολύ!!!!

Σ 08/07/2007

Α 07/08/2011

Θ 06/06/2013

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 58
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σου ευχομαι ολοψυχα ο Θεος , η Παναγια μας και οι Αγιοι μας να ειναι διπλα σου! Θα προσευχηθω...

Ευχαριστώ πολύ,το έχω ανάγκη!

xanp μου,να είσαι καλά!!! Ευχαριστώ!!!

Να τα χαίρεσαι τα παιδάκια σου!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!!!!

I have been blessed with five angels!

qwlrp3.png

Λίγες ώρες μείνανε Βικάκι!:D:D:D:D

!Ξανθή μου, καλά είστε?Άντε μεγάλωσε κι ο μπομπιράκος σας κι εσάς!

Happymommy, κράτα γερά!

H μάνα του λόχου: 2006-2008-2011-2015

39177juaehpmaxa.gif

Γέννησε η Βίκυ κορίτσια!Δεν μίλησα μαζί της ακόμη, είναι από τη νάρκωση.Το αγορίνι μπήκε θερμοκοιτίδα, 2080 το βάρος του.Να σας ζήσει Βικάκι κι από εδώ, happymommy, με το καλό και το δικό σας παιδάκι!!:P:p:p

H μάνα του λόχου: 2006-2008-2011-2015

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια μου!

Σας μιλά πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

ΓΕΝΝΗΣΑ έναν κούκλο! Τη Δευτέρα,26.05.14 γύρω στις 9.30,2080 γρ περίπου το μανάρι μου!

Ήμουν στη ΜΕΝ την πρώτη βραδιά για παρακολούθηση μιας και χρειάστηκα 7 μονάδες αιμα λόγω αιμορραγίας αλλά όλα καλά τώρα ,δόξα τω Θεώ! Τα ξέραμε όλα αυτά...τις δυσκολίες αυτής της γέννας!

Απο χθες ανέβηκα στο δωμάτιο και σήμερα είμαι πολύ καλά!!! Σηκώνομαι και περπατάω κανονικά και αυριο μου βγαζουν τα σωληνάκια!!!!

Ο μικρός μου ειναι κούκλος!!!!

Μπήκε θερμοκοιτίδα για 15 μέρες μας ειπανε περίπου! Άρχισα αντλήσεις με θήλαστρο και ήδη ομικρός πίνει γαλατάκι μαμίσιο!!!

Είμαι πολύ χαρούμενη!!!!

qwlrp3.png

• 1 month later...

Εγώ πήγαινα για τρίτο και βρέθηκα με δίδυμα και τέσσερα παιδάκια. Τότε ήταν ένα σοκ αλλά συχνα ανρωτιέμαι πόσο θα έχανα εαν έμενα στα δύο. Είμαι ευγνώμων γιατί ευλογήθηκα καθ με άλλα δύο. Θα έχανα ως μητέρα και ως άνθρωπος αν δεν τα είχα. Γί αυτό λέω να μη διστάζει κανείς... Δεν ξερετε τι θησαυροί θα γεννηθουν μετά. Και τι στερούμαστε που δε θελήσαμε να γεννηθούν...

Πριν γράψεις, σκέψου!

Πριν κατακρίνεις, περίμενε!

Πριν προσευχηθείς, συγχώρα!

Πριν παραιτηθείς, προσπάθησε!

Εγώ πήγαινα για τρίτο και βρέθηκα με δίδυμα και τέσσερα παιδάκια. Τότε ήταν ένα σοκ αλλά συχνα ανρωτιέμαι πόσο θα έχανα εαν έμενα στα δύο. Είμαι ευγνώμων γιατί ευλογήθηκα καθ με άλλα δύο. Θα έχανα ως μητέρα και ως άνθρωπος αν δεν τα είχα. Γί αυτό λέω να μη διστάζει κανείς... Δεν ξερετε τι θησαυροί θα γεννηθουν μετά. Και τι στερούμαστε που δε θελήσαμε να γεννηθούν...

Πόσο,μα πόσο πολύ συμφωνώ μαζί σου!!!!

qwlrp3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...