Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Εμβρυομεταφορα χωρις συμπτωματα

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 92
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

andrinik μπηκα να σου ευχηθω καληηηηηη επιτυχια αυριο! Η bserves που χαθηκε;

Ελπιζω να εχει καλα νεα.

Αρρωστησε η μικρη μου κ τρεχωωωωωω

Σε ευχαριστω που με σκεφτηκες. Να σαι καλα και περαστικα στην κορουλα σου.

Η bserves δεν ξερω που χαθηκε.Αχ ελπιζω να ειναι απο χαρα που ειναι εξαφανισμενη.

Εγω εχω πολλη αγωνια για αυριο και μαλλον δεν θα παω πρωι για την αναλυση γιατι δεν θα συγκεντρωνομαι στη δουλεια.μαλλον θα παω απογευματακι οταν θα σχολαω...ουτως ωστε αν ειναι αρνητικο να ειμαι με τον αντρουλη μου γιατι δεν θα το αντεξω.....

Καλημερα κοριτσια μου,

εχθες μετα την αρνητικη χοριακη, καναμε μια εκδρομουλα με τον αντρα μου και περασαμε ολη τη μερα εξω. Αυτο μας εκανε καλο. Δυστυχως θα παραμινω για ακομα λιγο καιρο στον πινακα με τα μαυρα γραμματα.

Η μεγαλη μου παρηγορια ειναι πως στη ζωη μου ειμαι παρα πολυ τυχερη, γιατι εχω εναν αντρα που με λατρευει και το ιδιο και η οικογενεια του. Δεν ξερω τη σχεδια εχει για μας ο θεος και γιατι δεν μας επιτρεπει να συμβει αυτο το θαυμα... αλλα ειμαι σιγουρη πως θα τα καταφερω. Δεν ξερω ποσες φορες θα χρειαστει να προσπαθησουμε , δεν ξερω ποσα χρονια θα περασουν, δεν ξερω πως θα προχωρησουν τα πραγματα... αλλα ξερω πως εχω το δικαιωμα να γινω μανουλα. Και αυτο κανενας δεν μπορει να μου το αφερεση. Με τον εναν η με τον αλλο τροπο θα καταφερουμε καποια στιγμη να μεγαλωσουμε την οικογενεια μας. Σας ευχαριστω παρα παρα πολυ για ολη την συμπαρασταση αυτες της μερες. Καλεσα σημερα το γιατρο μου και περιμενω να δω τι θα εχει να μου πει και αυτος... μαλλον κοριτσια σε αυτον θα ξεσπασω... :mrgreen:

Σας φιλω ολες :-D

Σε ευχαριστω που με σκεφτηκες. Να σαι καλα και περαστικα στην κορουλα σου.

Η bserves δεν ξερω που χαθηκε.Αχ ελπιζω να ειναι απο χαρα που ειναι εξαφανισμενη.

Εγω εχω πολλη αγωνια για αυριο και μαλλον δεν θα παω πρωι για την αναλυση γιατι δεν θα συγκεντρωνομαι στη δουλεια.μαλλον θα παω απογευματακι οταν θα σχολαω...ουτως ωστε αν ειναι αρνητικο να ειμαι με τον αντρουλη μου γιατι δεν θα το αντεξω.....

Ψηλα το κεφαλι... Θα περιμενω με μεγαλη αγωνια τα αποτελεσματα σου :rolleyes:

Bserves καλημέρα. Δε θα σου πω λόγια παρηγοριας. Δεν εχει νοημα. Σε καταλαβαίνουμε όλες εδώ αυτο ειναι σίγουρο. Το εχουμε περασει ξανα και ξανα δυστυχως και ξερουμε πως ειναι. Να σκέφτεσαι οτι είσαι μικρη.ασε το οργανισμό σού να ηρεμήσει απο τα φάρμακα χαλάρωσε καλοκαιρακι έρχεται να χαρείτε με τον άντρα σου και θα έρθει το μπεμπακι κ γιατι όχι κ φυσιολογικά. Και θα σου πρότεινα να συμβουλευτεις και κάποιον αλλο γιατρό . Ετσι να ακούσεις τι θα σου πει. Σε χαιρετώ.

γεια σου bsreves,

δεν σε ξεχασα. περιμενα τα αποτελεσματα σου. δεν πειραζει, ακουσε με.

ποσο χρονων εισαι? σιγουρα μικροτερη απο μενα. εχεις χρονο μπροστα σου.

μην βιαστεις με την επομενη φορα, και ξερω οτι θα υπαρξει η επομενη φορα. οταν μπαινεις στο χορο...

ψαξε με εξετασεις οτι δεν εχεις ψαξει. δεν χρειαζεται να ειναι ακριβες, αρκει να ειναι συγκεκριμενες. πολλες. αιματος.

ψαξε, διαβασε για οτιδηποτε μπορει να σε βοηθησει, και εδω στο forum.

ελπιζω και σου ευχομαι να ειναι η τελευταια ασχημη στιγμη στη ζωη σου, και απο εδω και περα να πανε ολα καλα.

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια,

δεν εχουμε νεα ακομα για τη χοριακη της andrinik :confused::confused::confused:

Αυτες της μερες παω και παλι δουλεια οποτε δεν εχω και τοσο ελευθερο χρονο οπως ειχα πριν. Αλλα ηθελα να σας πω ενα πολυ μεγαλο ευχαριστω για τα μηνυματα σας.

Οσο για τον γιατρο, ο καημενουλης τα ακουσε για τα καλα... τωρα μου ειπε να κανουμε προεμφυτευτικο ελεγχο γιατι δεν μπορει να καταλαβει πως 6 τελεια εμβρυα με τελεια μητρα δεν τα καταφεραν. Απ οτι καταλαβατε κοριτσαρες μου σε μενα ολα τελεια ειναι τωρα γιατι δεν το πετυχαμε ακομα δεν ξερω. Τελεια ξε τελεια του λεω, εγω δεν ειμαι τραπεζα, δεν μπορω να κανω καμια 10 εξωσ. Μου ειπε θα τα βρουμε στην τιμη...

Εγω λεω να κανω καμια ερευνα λιγακι, να δω και κανενα αλλο γιατρο και σε κανενα μηνα η 2 να ξανα προσπαθησω. Θα ανοιξω και καινουργιο θεμα για τον προεμφυτευτικο , να δω αν υπαρχουν κοριτσια που οντος ανακαλυψαν καποιο προβλημα στα εμβρυα τους και γι αυτο δεν γινοταν η εμφυτευση.

Σας φιλω ολες.

Καλημερα bserves. Χαιρομαι που σε ακουω τοσο αποφασιστικη. Να σου πω τι εξετασεις

Ειχα κανει εγω πριν την 1 εξωσωματικη : ΝΚ κυτταρα ; χλαμυδια με ιστο περιοδου , κολπικων υγρων για μυκοπλασμα ουρεοπλασμα κτλ, κυστικη ινωση , θρομβοφιλια κ ολο τον προγεννετηικο. Περιττο να σου πω οτι ειχα χλαμυδια κ πηρα αντιβιωση κ θρομβοφιλια κ εκανα ενεσεις σε ολη την εγκυμοσυνη. Αν δε τα ειχα βρει δε θα ειχα ττη κορουλα μου.

Ελπιζω να βοηθησα

Andrinik ;;;;;;

Καλημερα bserves. Χαιρομαι που σε ακουω τοσο αποφασιστικη. Να σου πω τι εξετασεις

Ειχα κανει εγω πριν την 1 εξωσωματικη : ΝΚ κυτταρα ; χλαμυδια με ιστο περιοδου , κολπικων υγρων για μυκοπλασμα ουρεοπλασμα κτλ, κυστικη ινωση , θρομβοφιλια κ ολο τον προγεννετηικο. Περιττο να σου πω οτι ειχα χλαμυδια κ πηρα αντιβιωση κ θρομβοφιλια κ εκανα ενεσεις σε ολη την εγκυμοσυνη. Αν δε τα ειχα βρει δε θα ειχα ττη κορουλα μου.

Ελπιζω να βοηθησα

Andrinik ;;;;;;

Μπραβο στο γιατρό σου! Ποιος είναι αν επιτρέπεται?

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!!!!!!!!!!!

Γεια σας κοριτσαρες μου.

συγνωμη που δεν απαντησα πιο νωρις.δεν πηγα χτες για το τεστ διοτι ψυχολογικα δεν ημουν καλα.πηγα και στη δουλεια και αρχισαν τις ερωτησεις ολοι.απο εκει που το ηξεραν 2-3 ατομα,το ειχε μαθει ολο το γραφειο.ελεος.....

Πηγα σημερα ομως..... για να μην σας κραταω σε αγωνια..... ειναι ΘΕΤΙΚΟ με 63 μοναδες!!!!

Ακομα δεν το πιστευουμε.μια κλαιμε και μια γελαμε με τον αντρα μου.....

Την πεμπτη θα ξαναλαω για να δουμε αν ανεβαινουν οι μοναδες.

Σας ευχαριστω ολες παρα πολυ για την παρεα τις δυσκολες μερες της αναμονης.

Bserves λυπαμαι για τα νεα σου.ομως μην το βαζεις κατω.να εισαι δυνατη και γιατι οχι να ψαχτεις και αλλου. Εχετε πολλους γιατρους στην ελλαδα.δεν ειναι οπως εμας εδω σχεδον μονοπωλιο.

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια,

δεν εχουμε νεα ακομα για τη χοριακη της andrinik :confused::confused::confused:

Αυτες της μερες παω και παλι δουλεια οποτε δεν εχω και τοσο ελευθερο χρονο οπως ειχα πριν. Αλλα ηθελα να σας πω ενα πολυ μεγαλο ευχαριστω για τα μηνυματα σας.

Οσο για τον γιατρο, ο καημενουλης τα ακουσε για τα καλα... τωρα μου ειπε να κανουμε προεμφυτευτικο ελεγχο γιατι δεν μπορει να καταλαβει πως 6 τελεια εμβρυα με τελεια μητρα δεν τα καταφεραν. Απ οτι καταλαβατε κοριτσαρες μου σε μενα ολα τελεια ειναι τωρα γιατι δεν το πετυχαμε ακομα δεν ξερω. Τελεια ξε τελεια του λεω, εγω δεν ειμαι τραπεζα, δεν μπορω να κανω καμια 10 εξωσ. Μου ειπε θα τα βρουμε στην τιμη...

Εγω λεω να κανω καμια ερευνα λιγακι, να δω και κανενα αλλο γιατρο και σε κανενα μηνα η 2 να ξανα προσπαθησω. Θα ανοιξω και καινουργιο θεμα για τον προεμφυτευτικο , να δω αν υπαρχουν κοριτσια που οντος ανακαλυψαν καποιο προβλημα στα εμβρυα τους και γι αυτο δεν γινοταν η εμφυτευση.

Σας φιλω ολες.

Besreves, γεια σου!

Λυπάμαι που δεν προχώρησαν τα εμβρυάκια σου!

Νομίζω ότι σωστά σκέφτεσαι να κάνεις προεμφυτευτικό, αλλά με έξι έμβρυα έπρεπε να το σκεφτεί ο γιατρός σου και να το προτείνει!

Βλέπω είσαι στη Θεσ/νίκη, σε ποιό κέντρο πας? Σε ρωτάω, γιατί και εγώ είμαι Θεσ/νίκη, ξεκίνησα στην Εμβρυολαμπ, αλλά θέλω γνώμες ...

Από εξετάσεις ψάχτηκες, στη Λευκού πήγες, αν όχι πρέπει να πας!

Επίσης, θα σου πρότεινα μία "κοντινή εκδρομή" μέχρι τη Σουρωτή στο μοναστήρι του Αγ. Αρσενίου, να πάρεις τη ζώνη και να τη φορέσεις και που ξέρεις, μπορεί να γίνει κάτι! Σε γνωστή μου έπιασε και μάλιστα το βάφτισε και εκεί!

Φιλιά!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...