Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Εμβρυομεταφορα χωρις συμπτωματα

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσια,

ηθελα να ρωτησω. Ειμαι στην τριτη μου προσπαθεια εξωσ. και αυτη ειναι εντελως διαφορετικη απο της αλλες 2 αποτυχημενες. Δεν νιωθω τιποτα... θα ηθελα να ρωτησω αν καμια κοπελα απ οσας εχει παρομια εμπειρεια με θετικα η αρνητικα αποτελεσματα. Σημερα ειμαι στην εκτη μερα μετα εμβρυομεταφορα.

Σας ευχαριστω :rolleyes:

Διαφημίσεις

γεια σου, bsreves!

λογικα αν θα εχεις καποια συμπτωματα, αυτα θα εμφανιστουν απο δω και περα (απο 8η-9η μερα της ΕΤ) αν η μεταφορα εγινε με αβγουλακια 3 ημερων, γιατι ειναι νωρις. αν εγινε με βλαστοκυστη, παρουσιαζονται 6η-7η μερα.

καμια φορα δεν υπαρχουν καν καποια σιγουρα συμπτωματα.

σου ευχομαι καλο αποτελεσμα να εχεις και να πανε ολα καλα αυτη τη φορα.

turbulence ευχαριστω για την απαντηση σου. Πιστευα πως καμια κοπελα δεν θα απαντουσε στο θεμα μου. Οντως εγινε με εμβρυα 3 ημερων, ελπιζω να ειναι τα πραγματα οπως τα λες και απο αυριο να εχω γιατι οχι διαφορα συμπτωματα. Ξερω πως μονο η χοριακη θα μας δειξει το αποτελεσμα, αλλα να μερικες στιγμες με πιανει καποια αγωνια για το αν τα καταφεραμε η οχι :rolleyes:

απο 8η- 9η μερα να περιμενεις, οχι απο αυριο, και παλι τιποτα δεν ειναι σιγουρο.

και χωρις καθολου συμπτωματα οι αλλες μενουν πολυ εγκυες! και εσυ θα περιμενεις μεχρι την χοριακη, για να εισαι σιγουρη!

απο 8η- 9η μερα να περιμενεις, οχι απο αυριο, και παλι τιποτα δεν ειναι σιγουρο.

και χωρις καθολου συμπτωματα οι αλλες μενουν πολυ εγκυες! και εσυ θα περιμενεις μεχρι την χοριακη, για να εισαι σιγουρη!

Αυτο θα κανω :rolleyes: υπομονη ακομα μερικες μερες

Διαφημίσεις

Καλη επιτυχια σου ευχομαι.και εγω ειμαι στη 6η μερα της δευτερης μου προσπαθειας και δεν εχω ιδιαιτερα συμπτωματα.νοιωθω μονο λιγο πρηξιμο στην κοιλια,στομαχι.δεν καταλαμβαινω.ελπιζω να πανε καλα τα πραγματα και για τις δυο μας αλλα και για ολες τις κοπελες που βασανιζονται....

Καλησπέρα κ καλη επιτυχια. Έχω έκανα χθες εμβρυομεταφορα. Τελευταία προσπάθεια για αδερφακι. Την κόρη μου την έκανα με την πρωτη. Δε θυμάμαι να είχα συμπτωματα. Μόνο δεκατα μια μερα πριν τη χοριακη. Τώρα λέω να μην ασχοληθώ με συμπτωματα. Ειδομεν.....

Και σε σενα οτι καλυτερο ευχομαι.εγω αυτη τη φορα προχωρησα με κατεψυγμενα εμβρυα 6 και 7 διαιρεσεων.ελπιζω να πετυχει αυτη τη φορα.το θελω πολυ.το ξερω οτι εχει κοπελες που προσπαθησαν περισσοτερες φορες απο μενα και δεν πρεπει να απογοητευομαι αλλα μια αποτυχια δεν παυει να ειναι αποτυχια.

Καλημερα κοριτσια,

ααα επιτελους βρησκω κοπελες που ειναι σε αναμονη χοριακης... Νομιζα πως ειμαι μονη :rolleyes: Εγω κοριτσια δεν νιωθω τιποτα... Αλλα οταν σας λεω τιποτα , τιποτα. Περιεργο δεν ειναι ? Της 2 τελευταιες φορες βεβαια ενιωθα τα παντα και δεν ειχα καλο αποτελεσμα. Σημερα ειμαι στην 8 μερα μετα την εμβρυομεταφορα... Πρεπει να κανω υπομονη ακομα μερικες μερες. Απ οτι καταλαβα ουτε και εσεις νιωθετε και πολλα πολλα :mrgreen:

Διαφημίσεις

Καλημέρα! Μην ανησυχείς. Εγω κ στην πρωτη επιτυχημένη δεν ένιωθα τιποτα. Ακόμα κ μετα δεν είχα ΚΑΝΕΝΑ σύμπτωμα εγκυμοσύνης. Απο την αγωνία μου πήγαινα κάθε 10-15 μερες για υπερηχο! Αφού έλεγα μια ζαλαδα βρε παιδιά λίγο πρησμενο στήθος κατι τέλος πάντων να δηλώσει εγκυμοσύνη!

Αααα και καλη επιτυχια γλυκια μου στην καινουργια σου προσπαθεια :-D Αυτη τη φορα νιωθεις τιποτα ? Θα μου πεις ειναι και λιγο νωρις για σενα

Αχ αληθεια SOULITSA ???? Δεν ξερεις ποσο μου ανεβαζεις το ηθικο... Υπαρχει ακομα ελπιδα δηλαδη... Φοβαμαι τοσο πολυ να χαρω :rolleyes:

Ποσά εμβρυα έβαλες?

Αααα και καλη επιτυχια γλυκια μου στην καινουργια σου προσπαθεια :-D Αυτη τη φορα νιωθεις τιποτα ? Θα μου πεις ειναι και λιγο νωρις για σενα

Κοιτά έχω κανει άλλες τρεις δυο με κατεψυγμένα κ μια απο την αρχή. Αυτή ειναι η τεταρτη. Κάθε μια ηταν τελείως διαφορετική. Πάντως δε νιώθω τιποτα. Δεν είμαι πολυ αισιόδοξη. Εχουμε τεράστιο πρβλ με το σπερμα. Τα εμβρυα ηταν grade2. Θα δούμε. Αν δε πετύχει θα πάρω σκυλάκι στην κόρη μου για να έχει παρέα.για αυτήν τα κάνω ολα.

Διαφημίσεις

Α τέλεια. Εμένα ηταν 3 ημερών με 6 κύτταρα!

Φρεσκα ? Αφου τα καταφερες την πρωτη το ιδιο θα γινει και τωρα. Ποτε θα κανεις χοριακι ?

Μακάρι γιατι δεν έχω αλλα κουράγιο. Χοριακη πέφτει Κυριακή στις 13 αλλα μου είπε επειδή έχω πολυυυυυυ αγωνία να πάω Παρασκευή. Αν ειναι 0 τελος δε θα ανεβει. Αν όμως δείξει έστω κ κατι μικρο να πάω τη Δευτέρα στις 14. Αν ειναι θετικό θα δώσει μια μεγαλη χαρά σε όλη την οικογένεια ειδικα έν όψει Πάσχα. Φέτος ειναι πρώτο Πάσχα χωρις τη μανούλα μου......

Ειναι η πρωτη προσπαθεια για το δευτερο μωρακι σας ?

Λυπαμαι για την μητερα σου, καταλαβαινω ποσο δυσκολο ειναι γιατι το εχω περασει και εγω. Θα ειναι το πασχαλινο μας δωρο... Ποσο σε νιωθω...

Εγω εχω χωριακη αυτη τη Κυριακη αλλα για να σου πω την αληθεια μπορει να παω και το Σαββατο... δεν ξερω ακομα. Στην 11 μερα και στην 2 αποτυχιες ειχα αιμα οποτε καταλαβαινα πως δεν πετυχε, εκανα την χοριακη αλλα με 0 αποτελεσμα. Ευχομαι να μην δω αιμα αυτη τη φορα, αλλα αν εχω το Σαββατο βουρ στο νοσοκομειο :-D

Ειναι η 4η για δεύτερο παιδι. 2 με κατεψυγμένα κ 2 με φρέσκα. Να πας Σάββατο. Φαντάσου εμένα μου είπε οτι κ απο Παρασκευή θα δείξει που η χοριακη μου ειναι Κυριακή. Μια εβδομαδα διάφορα έχουμε.

Ειναι η 4η για δεύτερο παιδι. 2 με κατεψυγμένα κ 2 με φρέσκα. Να πας Σάββατο. Φαντάσου εμένα μου είπε οτι κ απο Παρασκευή θα δείξει που η χοριακη μου ειναι Κυριακή. Μια εβδομαδα διάφορα έχουμε.

Αχ γλυκια μου το προσπαθεις και εσυ πολυ καιρο... :(

Ευχομαι να τα καταφερουμε και οι δυο μας. Ναι μια βδομαδα. Λες να παω Σαββατο εεε ?? Μπορει και να το κανω...δεν θελω να περνω φαρμακα αν δεν υπαρχει λογος :-D Τωρα καθεσαι σπιτι ? Ποσες μερες ?

Κοιτά έχω κανει άλλες τρεις δυο με κατεψυγμένα κ μια απο την αρχή. Αυτή ειναι η τεταρτη. Κάθε μια ηταν τελείως διαφορετική. Πάντως δε νιώθω τιποτα. Δεν είμαι πολυ αισιόδοξη. Εχουμε τεράστιο πρβλ με το σπερμα. Τα εμβρυα ηταν grade2. Θα δούμε. Αν δε πετύχει θα πάρω σκυλάκι στην κόρη μου για να έχει παρέα.για αυτήν τα κάνω ολα.

Τωρα διαβασα αυτο το μυνημα σου. Δεν το ειχα δει. Ολα αυτα τα χρονια αναμονης πηρα και γω σκυλακι , αλλα για μενα :-D Να εισαι αισιοδοξη, τα καταφερες μια φορα γιατι οχι 2 . Ειμαστε 2 που δεν νιωθουμε τιποτα . Παλια το σπερμα ηταν πιο καλο απο τωρα ?

Το σπερμα ηταν πολυ καλυτερο παλαιότερα ναι. Τώρα είμαι ΣΠΙΤΙ κ έχει πάρει άδεια κ ο άνδρας μου για να βοηθήσει. Ευτυχώς η μικρη παει στον παιδικό κ τώρα πια ειναι μεγάλο παιδάκι καταλαβαίνει. Κοντεύει τα 4 δε θέλει αγκαλιές κτλ.ο ιατρός μου είπε 5μερες να είμαι καναπε κρεβάτι. Μετα απλά να μη σηκωνω βάρη κ να μην κουραζομαι. Να ενεργώ σα να είμαι τεμπελα μου είπε. Ε απο Δευτέρα που γυρίζει στη δουλεια ο σύζυγος θα αναλάβω δράση!

Εσείς τι πρβλ έχετε αν επιτρέπεται? έχεις κανει πολλές προσπάθειες? αχ μωρε σου εύχομαι πραγματικά να πανε οοοοολα καλα! Πολυ σε καταλαβαίνω!δυσκολη αυτή η αναμονη.