Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Εμβρυομεταφορα χωρις συμπτωματα

Recommended Posts

Πάντως ρε κορίτσια ειλικρινα θα προτιμούσα να έκανα περισσότερες ενέσεις και να μην είχαμε αυτο το 12ημερο. Δεν αντεχωωωωωωω. Και κάθε φορά λέω θα είμαι cool και κάθε φορά ψάχνω τα ίδια και τα ίδια.

Ολες ετσι ειμαστε νομιζω, της πρωτες μερες λες ενταξει καλα ειμαι αλλα μετα... αστα. Εγω στην 11 μερα και της 2 φορες ειχα αιμα... καταλαβαινα πως μαλλον κατι δεν παει καλα. Ξερεις ποσο φοβαμαι την αυριανη ημερα που ειναι η 11 ? Θα ηθελα να μην δω αιμα και ας ειναι αρνητικη η χοριακη :rolleyes:

Ποσες μερες εχεις ακομα ?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 92
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Είμαι άτομο αεικινητο που έχει μυρμηγκια ο πωπος μου που λεει ο άντρας μου. Δεν αντέχω αυτο το προσεχε

χαχαχα καλα σου λεει... τι κανεις τη μερα σου ? εχεις ακομα 1 βδομαδα :rolleyes:

Μακαρι dada75 , λες να παω αυριο ε ? θα ειναι η 11 μερα με εμβρυομεταφορα

Ναι να πας. Μια χαρά θα δείξει.

Μετά θα πας για επαναληπτική την Δευτερα.

Έτσι έκανα εγώ :)

Διαφημίσεις

χαχαχα καλα σου λεει... τι κανεις τη μερα σου ? εχεις ακομα 1 βδομαδα :rolleyes:

Προς το παρόν κάθομαι διαβάζω κανένα βιβλιο Internet κτλ. Το μεσημέρι που έρχεται η μικρη απο τον παιδικό παίζουμε κτλ κα περνάει η ώρα. Απο Δευτέρα θα πάω γραφείο οπότε πιστεύω θα περάσει η εβδομαδα γρήγορα . Εσυ ποσο καθησες?

Προς το παρόν κάθομαι διαβάζω κανένα βιβλιο Internet κτλ. Το μεσημέρι που έρχεται η μικρη απο τον παιδικό παίζουμε κτλ κα περνάει η ώρα. Απο Δευτέρα θα πάω γραφείο οπότε πιστεύω θα περάσει η εβδομαδα γρήγορα . Εσυ ποσο καθησες?

Μεσα στο σπιτι 4 μερες, μετα ημουν μεσα εξω :rolleyes:

Dada75 Ποσο ηταν τη πρωτη φορα ?

Κοριτσια καλημερα....πως ειστε?

εγω ξυπνησα απο ενα πολυ ασχημο ονειρο και ειμαι σχετικα αναστατωμενη.Θελω να παω για χοριακη ΤΩΡΑΑΑΑΑΑ.Δεν αντεχω αλλη αναμονη.και οσο σκεφτομαι οτι τη δευτερα που θα παω για το τεστ μετα θα ειμαι στη δουλεια......με πιανει τρελα.

Τεσπα,εσεις πως ειστε σημερα?

Bsreves τελικα πηγες για χοριακω η θα περιμενεις? Αχ ευχομαι ολα να πανε καλα και να ε χουμε ευχαριστα νεα να παρουμε και οι υπολοιπες θαρρος.

Παντως ειναι μεγαλη ανακουφιση να ξυπνας το πρωι και να εχεις να μιμησεις με καποιο.Σας ευχαριστω ολες οσες συμμετεχετε στη συζητωση αυτη,μεσα απο την καρδια μου. Φιλακια

Κοριτσια καλημερα....πως ειστε?

εγω ξυπνησα απο ενα πολυ ασχημο ονειρο και ειμαι σχετικα αναστατωμενη.Θελω να παω για χοριακη ΤΩΡΑΑΑΑΑΑ.Δεν αντεχω αλλη αναμονη.και οσο σκεφτομαι οτι τη δευτερα που θα παω για το τεστ μετα θα ειμαι στη δουλεια......με πιανει τρελα.

Τεσπα,εσεις πως ειστε σημερα?

Bsreves τελικα πηγες για χοριακω η θα περιμενεις? Αχ ευχομαι ολα να πανε καλα και να ε χουμε ευχαριστα νεα να παρουμε και οι υπολοιπες θαρρος.

Παντως ειναι μεγαλη ανακουφιση να ξυπνας το πρωι και να εχεις να μιμησεις με καποιο.Σας ευχαριστω ολες οσες συμμετεχετε στη συζητωση αυτη,μεσα απο την καρδια μου. Φιλακια

Καλημερα γλυκια μου, ποσο πολυ σε καταλαβαινω... κανε ομως υπομονη. Εγω παλι ειμαι σε δηλημα, απο τη μια παω κανω την χοριακη σημερα και ισως ξεκιναει η τελειωνει το ονειρο απο την αλλη αν δεν εχω αιμα κατα τη διαρκεια της ημερα, περιμενω για αυριο αλλα κανω την ενεση την claxane που απαιχθανομαι το βραδυ !!!!!!

Δυσκολο αυτο να εχεις χοριακη και μετα δουλεια... Υπομονη

Θερμοκρασια βλεπεις ?

Οχι δεν βλεπω θερμοκρασια.πρεπει? Ποση πρεπει να ειναι?

Χθες πηγα στο γιατρο και μου εβαλε ξανα μια ενεση primolut.ρωτησα τη νοσοκομα που βοηθα και μου ειπε ειναι προγεστερονη και σιγουρα βοηθαει.Επισης την ρωτησα γιατι μου εβαλε το τεστ στη 10η μερα ενω την πρωτη φορα ητανε πιο πολλες οι μερε αναμονης και μου ειπε οτι ει αι η ιδεα μου γιατι ειχε προηγηθει ωοληψια και ημουν ταλαιπωρημενη...... τι να πω θα με τρελανουν?θα ψαξω να βρω τα χαρτια μου να το επιβεβαιωσω.

Α! Και κατι αλλο.... της ειπα οτι δεν εχω συμπτωματα καθολου και μου λεει τι να εχεις?ποιος ειπε οτι ολες οι εγκυες εχουν συμπτωματα? Μου ευχηθηκε απο βδομαδας να εχω αναγουλες και εμετους για να σκασω ... χα χα χα.ευχη η καταρα εγω παντως προτιμω τους εμετους και τις αναγουλες παρα την αγωνια του να μην νοιωθω τιποτα......

Ειμαι τρελη τελικα.....? Το χαρτι το ψυχιατρου μου λειπει :-D

Διαφημίσεις

Καλημέρα ! Bserves κράτηθήκες τελικά ε? αύριο η χοριακη? με το καλο εύχομαι! Andrink να σκέφτεσαι θετικά. Οτι ηταν να γίνει έχει γίνει. Εσυ είσαι για Δευτέρα ε? άντε να αρχίσουν τα θετικά απ αύριο. Εγω εδώ σταθερά. Δεν έχω κανένα νεο απλά περιμένω! Πάντως εγω θα πάω 2 μερες νωρίτερα, την παρασκευη. Απο αύριο θα αρχίσω να μετράω αντίστροφα!

Καλημέρα ! Bserves κράτηθήκες τελικά ε? αύριο η χοριακη? με το καλο εύχομαι! Andrink να σκέφτεσαι θετικά. Οτι ηταν να γίνει έχει γίνει. Εσυ είσαι για Δευτέρα ε? άντε να αρχίσουν τα θετικά απ αύριο. Εγω εδώ σταθερά. Δεν έχω κανένα νεο απλά περιμένω! Πάντως εγω θα πάω 2 μερες νωρίτερα, την παρασκευη. Απο αύριο θα αρχίσω να μετράω αντίστροφα!

Καλημερα και σενα. Δηλαδη σε ποια μερα της εμβρυομεταφορας θα πας?

να ρωτησω απο ποια μερα αρχιζετε να μετρατε? Της εμβρυομεταφορας η την επομενη?

Ελπιζω απο βδομαδας να ανακοινωνουμε αριθμους χοριακη μεγαλους :-)

Κοριτσια μου αυριο θα παω τελικα, σημερα ειναι 13 μερα απο ωοληψια αρα ας παω αυριο 14. Θα δωσω αιμα το πρωι θα παω εκλησια και ο θεος βοηθως. Γραφω απο κινητο οποτε δεν λεω και πολλα πολλα. Για τη θερμοκρασια πριν τη χοριακη μιλησα με το γιατρο τωρα και μου ειπε πως δεν εχει σημασια οποτε δεν την ξανα βλεπω. Φιλακια πολλα θα τα πουμε το απογευμα

Διαφημίσεις

Οχι δεν βλεπω θερμοκρασια.πρεπει? Ποση πρεπει να ειναι?

Χθες πηγα στο γιατρο και μου εβαλε ξανα μια ενεση primolut.ρωτησα τη νοσοκομα που βοηθα και μου ειπε ειναι προγεστερονη και σιγουρα βοηθαει.Επισης την ρωτησα γιατι μου εβαλε το τεστ στη 10η μερα ενω την πρωτη φορα ητανε πιο πολλες οι μερε αναμονης και μου ειπε οτι ει αι η ιδεα μου γιατι ειχε προηγηθει ωοληψια και ημουν ταλαιπωρημενη...... τι να πω θα με τρελανουν?θα ψαξω να βρω τα χαρτια μου να το επιβεβαιωσω.

Α! Και κατι αλλο.... της ειπα οτι δεν εχω συμπτωματα καθολου και μου λεει τι να εχεις?ποιος ειπε οτι ολες οι εγκυες εχουν συμπτωματα? Μου ευχηθηκε απο βδομαδας να εχω αναγουλες και εμετους για να σκασω ... χα χα χα.ευχη η καταρα εγω παντως προτιμω τους εμετους και τις αναγουλες παρα την αγωνια του να μην νοιωθω τιποτα......

Ειμαι τρελη τελικα.....? Το χαρτι το ψυχιατρου μου λειπει :-D

Τελικα καλα μας λενε χαχαχα ολα δικα μας τα θελουμε :mrgreen:

Andrinik οπως έχω γράψει και πιο πάνω στην πρωτη εξωσωματικη-εγκυμοσύνη δεν είχα ΤΙΠΟΤΑ ΠΟΤΕ! Είχα χρυσώσει ενα διαγνωστικο κέντρο δίπλα στη δουλεια μου όπου πήγαινα για υπερηχο κάθε 10 μερες γιατι δεν μπορούσα να περιμένω το ραντεβού του ιατρού, για να δω αν ειναι ακόμα μέσα το μωρο!

Το διαβασα πριν αλλα καταλαβα οτι το εκανες αυτο μετα που εμαθες οτι ησουν εγκυος.σωστα καταλαβα?

Ναι αφού έμαθα οτι ήμουν έγκυος πήγαινα συνέχεια για υπερηχο!

Καλε αυριο δεν ειναι Κυριακη? Που θα πας να την κανεις την αναλυση? Εχετε χημεια ανοικτα εκει τετοια μερα? Μην μου λες τετοια και θα ανοιξω τωρα χρυσο οδηγο να παρω σβαρνα ολα τα χημεια της πολης μου..... δεν θελω να την κανω δευτερααααα..αν ειναι αρνητικο δεν θα αντεξω στη δουλεια.με βασανιζει αυτη η σκεψη και μονο....

Καλε αυριο δεν ειναι Κυριακη? Που θα πας να την κανεις την αναλυση? Εχετε χημεια ανοικτα εκει τετοια μερα? Μην μου λες τετοια και θα ανοιξω τωρα χρυσο οδηγο να παρω σβαρνα ολα τα χημεια της πολης μου..... δεν θελω να την κανω δευτερααααα..αν ειναι αρνητικο δεν θα αντεξω στη δουλεια.με βασανιζει αυτη η σκεψη και μονο....

Γλυκια μου αν ο γιατρος σου , σου ειπε πως μπορεις να την κανεις αυριο να πας σε ιδιοτικο νοσοκομειο. Σε μια ωρα θα εχεις τα αποτελεσματα. Εγω ετσι κανω, Το κοστος ειναι 13 ευρο :-D Σε καταλαβαινω η αναμονη ειναι δυσκολη. Κουραγιο καλη μου.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...