Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Εμβρυομεταφορα χωρις συμπτωματα

Recommended Posts

Εσείς τι πρβλ έχετε αν επιτρέπεται? έχεις κανει πολλές προσπάθειες? αχ μωρε σου εύχομαι πραγματικά να πανε οοοοολα καλα! Πολυ σε καταλαβαίνω!δυσκολη αυτή η αναμονη.

Α δυστυχως ανηκουμε στα ζευγαρια ανεξηγητης υπογονημοτητας. 7 χρονια προσπαθουμε... Μετα τα 2 χρονια ολοι οι γιατροι μας ελεγαν ειναι νωρις , ειστε μικροι και να το αποτελεσμα. 7 χρονια μετα τιποτα...Περσι αποφασισα να ξεκινησω την πρωτη μου εξωσωμ. Αυτη ειναι η τριτη μου προσπαθεια, με παρα πολυ καλα εμβρυα οπως καθε φορα... αλλα βλεπεις αυτο δεν αρκει... Ευχομαι και εγω να τελειωσει αυτη τη φορα ο γολγοθας γιατι οσο θετικη και να προσπαθω να ειμαι μια αποτυχια παντα ποναει... Θελω να πιστεψω πως θα τα καταφερουμε αλλα χρειαζομαι απαντησεις... που οι γιατροι δεν εχουν προς το παρον :(

Μπραβο να κοιταξεις να ξεκουραστεις.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 92
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας κοριτσια.τωρα μπηκα και ειδα τα μνμ σας.αχ...ολες τον ιδιο γολγοθα ανεβαινουμε.και εγω χαιρομαι που βρηκα κοπελες που μπορουν να με καταλαβουν.να φανταστειτε ουτε στις φιλες μου το εχω πει γιατι δεν θελω ερωτησεις και αν μην πετυχει παλι να νοιωθω πως με λυπουνται.εγω προχωρησα με κατεψυγμενα εμβρυα 3ημερων 6-7 διαιρεσεων.η εμβρυομεταφορα εγινε στις 28 του μηνα.το τεστ μου ειπε να το κα ω στις 6 Μαιου.δηλ την 10η μερα.δεν ειναι νωρις? Απο οτι θυμαμαι την πρωτη φορα ειχα κανει το τεστ την 14η μερα.δεν ξερω γιατι? Παιζει ρολο οτι ειναι με κατεψυγμενα αυτη τη φορα?

Γεια σας κοριτσια.τωρα μπηκα και ειδα τα μνμ σας.αχ...ολες τον ιδιο γολγοθα ανεβαινουμε.και εγω χαιρομαι που βρηκα κοπελες που μπορουν να με καταλαβουν.να φανταστειτε ουτε στις φιλες μου το εχω πει γιατι δεν θελω ερωτησεις και αν μην πετυχει παλι να νοιωθω πως με λυπουνται.εγω προχωρησα με κατεψυγμενα εμβρυα 3ημερων 6-7 διαιρεσεων.η εμβρυομεταφορα εγινε στις 28 του μηνα.το τεστ μου ειπε να το κα ω στις 6 Μαιου.δηλ την 10η μερα.δεν ειναι νωρις? Απο οτι θυμαμαι την πρωτη φορα ειχα κανει το τεστ την 14η μερα.δεν ξερω γιατι? Παιζει ρολο οτι ειναι με κατεψυγμενα αυτη τη φορα?

Καλησπερα, κοιτα αν το σκεφτεις ειναι 3 ημερων + 10 μερες = 13 Τι να πω προφανως η χοριακη αν πετυχε δεν θα ειναι στο 0 αλλα θα εχει ενα μικρο νουμερο. Τυχερουλα... Εμενα μου ειπε 13 μερα αλλα θα παω 11 και εγω.

Δεν θελω να παιρνω φαρμακα χωρις λογο. Πρωτη σου φορα ειναι ? Αχ μαζι θα κανουμε την χοριακη εκτος και αν τη κανω το Σαββατο :rolleyes:

Εχεις συμπτωματα ????

Καλησπερα, κοιτα αν το σκεφτεις ειναι 3 ημερων + 10 μερες = 13 Τι να πω προφανως η χοριακη αν πετυχε δεν θα ειναι στο 0 αλλα θα εχει ενα μικρο νουμερο. Τυχερουλα... Εμενα μου ειπε 13 μερα αλλα θα παω 11 και εγω.

Δεν θελω να παιρνω φαρμακα χωρις λογο. Πρωτη σου φορα ειναι ? Αχ μαζι θα κανουμε την χοριακη εκτος και αν τη κανω το Σαββατο :rolleyes:

Εχεις συμπτωματα ????

Οχι η δευτερη μου.στην πρωτη απετυχα ενω ηταν πολυ καλα τα εμβρυα μου.ευτυχως ειχαμε αρκετη παραγωγη! και καταψυξαμε οκτω εμβρυα.τεσσερα και τεσσερα.αυτη τη φορα ξεπαγωσαμε τα τεσσερα.ειχα πολυ αγχος αν θα τα κατφερουν στο ξεπαγωμα αλλα ευτυχως πηγαν ολα καλα. Συμπτωματα δεν εχω ιδιαιτερα.μονο λιγα πονακια χαμηλα αραια και που κυριως το βραδυ.επισης νοιωθω βουσκωμενη αλλα αυτο μαλλον ειναι απο τα φαρμακα και κυριως την κορτιζονη... ποιο ειναι το προβλημα σας καξ προχωρησατε σε εξωσωματικη? Εγω εχω κλειστες σαλπιγγες..... δυστυχως και οι δυο.

Διαφημίσεις

Αχ με κλειστεσ σαλλπιγες νομιζω εισαι αναγκασμενη να κανεις εξωσ. ετσι δεν ειναι ? Ευχομαι αυτη τη φορα να τα καταφερεις. Εμεις ανηκουμε στην ανεξηγητη υπογονημοτητα. Ενω εχουμε τελεια εμβρυα δεν εχουμε εμφυτευση :confused:

Τι να πω... ολα μεσα στη ζωη ειναι.

Να σε ρωτησω, εχεις τιποτα κιτρινο μπεζ στο σερβιετακι ?? Απο εχθες κατι εχω και λεω μηπως ειναι τιποτα κακο :shock:

Ναι ετσι ει αι οπως τα λες.δεν αξιζει τον κοπο νομιζω να κανω λαμπαροσκοπηση για να τις ξεβουλωσω.....

Κατι σαν υγρα ας το πουμε?ειχα λιγα αλλα προσπαθω να μην δινω σημασια γιατι θα τρελαθω.να σε ρωτησω,εσυ τι φαρμακα περνεις τωρα? Εγω παντως πολλα.και την μερα της εμβρυομεταφορας μου εβαλαν και μια ενεση primolut και μου ειπαν οτι πρεπει να την επα αλαβ σε μια βδομαδα παλι, δημαδη αυριο.δεν ξερω αγχωθηκα γιατι καπου διαβασα οτι primolut τα δινουν για να δεις περιοδο...κατι τετοιο δεν καταλαβα καλα.ξερεις κατι παραπανο εσυ να με καθυσηχασεις?

Ναι ετσι ει αι οπως τα λες.δεν αξιζει τον κοπο νομιζω να κανω λαμπαροσκοπηση για να τις ξεβουλωσω.....

Κατι σαν υγρα ας το πουμε?ειχα λιγα αλλα προσπαθω να μην δινω σημασια γιατι θα τρελαθω.να σε ρωτησω,εσυ τι φαρμακα περνεις τωρα? Εγω παντως πολλα.και την μερα της εμβρυομεταφορας μου εβαλαν και μια ενεση primolut και μου ειπαν οτι πρεπει να την επα αλαβ σε μια βδομαδα παλι, δημαδη αυριο.δεν ξερω αγχωθηκα γιατι καπου διαβασα οτι primolut τα δινουν για να δεις περιοδο...κατι τετοιο δεν καταλαβα καλα.ξερεις κατι παραπανο εσυ να με καθυσηχασεις?

Μακαρι να ηξερα για να σου πω. Αλλα το πιο ευκολο ειναι να τους καλεσεις και να τους ρωτησεις. Εγω αυτο κανω για οτι δεν ξερω... Γι αυτο δεν τους πληρωνουμε ? Ναι σαν υγρα αλλα πολυ λιγα... και γω δεν θελω να τα πολυ σκεφτομαι αλλα δεν ξερω οσο κοντευουν οι μερες τοσο πιο δυσκολο μου ειναι. Θα ηθελα να εινα η τελευταια μου προσπαθεια... Απο φαρμακα εχω τα filicine , cyclacur, utrogestan, vasclor, salospir και clexane.

Υπαρχει λογος που σου το δινουν και σιγουρα ειναι για καλο. Καλεσα και ρωτα μια μαια :rolleyes:

Εγω στην αρχη ανυπομονουσα να περασουν οι μερες αλλα τωρα τρεμω για την ωρα που θα πρεπει να παω στο χημειο.φοβαμαι πολυ.ευχομαι να ειναι η τελευταια φορα μας.αληθεια σου ευχομαι καλη επιτυχια.ξερω ποσο ψυχοφθορο ειναι.

Απο φαρμακα περνω 3φορες την ημερα cyclacure,υποθετα cyclogest,yutopar, 1 clexane και 2 φορες την ημερα,corotrop-κορτιζονη.επισης καθε πρωι περνω και ενα zoloft αντικαταθληπτικο γιατι εχω χρονια προβλημα με το αγχος και κρισεις πανικου.

Εγω στην αρχη ανυπομονουσα να περασουν οι μερες αλλα τωρα τρεμω για την ωρα που θα πρεπει να παω στο χημειο.φοβαμαι πολυ.ευχομαι να ειναι η τελευταια φορα μας.αληθεια σου ευχομαι καλη επιτυχια.ξερω ποσο ψυχοφθορο ειναι.

Απο φαρμακα περνω 3φορες την ημερα cyclacure,υποθετα cyclogest,yutopar, 1 clexane και 2 φορες την ημερα,corotrop-κορτιζονη.επισης καθε πρωι περνω και ενα zoloft αντικαταθληπτικο γιατι εχω χρονια προβλημα με το αγχος και κρισεις πανικου.

Αχ γλυκια μου μην αγχωνεσαι και τοσο πολυ... ξερω ειναι δυσκολο αλλα πρεπει να βλεπουμε και τα ομορφα πραγματα στη ζωη μας.Τωεα εκανα την clexane σκετη ταλαιπωρεια ειναι αυτη !!! εχω μελανιες σε ολη την κοιλια μου. :shock:

Διαφημίσεις

Αχχχχ καπου εγραψα το μνμ και το εχασα.δεν εχω γραψει πολλες φορες και καθε φορα παταω και καπου αλλου.

Που λες....μια κουβεντα ειναι να μην αγχωνομαι.προσπαθω παντως και νομιζω οτι καλα τα παω μεχρι τωρα.

Ευτυχως οι μελανιες φευγουν γρηγορα.εγω ειχα κανει πολλες με τις ενεσεις για διεγερση.Τωρα με την clexane εχει εκπαιδευτει καλα ο αντρουλης μου.... ασε που την ξεκινησα 2βδομαδες πριν την εμβρυομεταφορα γιατι ανακαλυψα οτι ειμαι θρομβοφιλικη.Ενα-ενα τα μαθαινουμε αλλα ας ειναι.εσυ την εκανες την εξεταση αυτη?

Αχχχχ καπου εγραψα το μνμ και το εχασα.δεν εχω γραψει πολλες φορες και καθε φορα παταω και καπου αλλου.

Που λες....μια κουβεντα ειναι να μην αγχωνομαι.προσπαθω παντως και νομιζω οτι καλα τα παω μεχρι τωρα.

Ευτυχως οι μελανιες φευγουν γρηγορα.εγω ειχα κανει πολλες με τις ενεσεις για διεγερση.Τωρα με την clexane εχει εκπαιδευτει καλα ο αντρουλης μου.... ασε που την ξεκινησα 2βδομαδες πριν την εμβρυομεταφορα γιατι ανακαλυψα οτι ειμαι θρομβοφιλικη.Ενα-ενα τα μαθαινουμε αλλα ας ειναι.εσυ την εκανες την εξεταση αυτη?

Καλημερα, ναι την εχω κανει. Σημερα ξεκινησαν τα πρωτα συμπτωματα αποτυχιας μαλλον... σκουρη βλεννη και λευκη :?

Καλημέρα ! Αλλη μια μερα πέρασε! Bsreves μην απογοητευεσαι. Μόνο η εξέταση αίματος μας λεει πραγματικα τι γινεται. Οσο μπορείς μη στεναχωριεσαι κοπέλα μου. Έχω ακούσει περιπτώσεις και με άμα θετική χοριακη. Υπό μόνιμα μερα ακόμα. Αύριο θα πας τελικά?

Andrinik πως είσαι? ποτε πας για χοριακη?

Εγω εδώ σταθερά να μη νιώθω ΤΙΠΟΤΑ.

]Καλημέρα ! Αλλη μια μερα πέρασε! Bsreves μην απογοητευεσαι. Μόνο η εξέταση αίματος μας λεει πραγματικα τι γινεται. Οσο μπορείς μη στεναχωριεσαι κοπέλα μου. Έχω ακούσει περιπτώσεις και με άιμα θετική χοριακη. Υπομονή μια μερα ακόμα. Αύριο θα πας τελικά?

Εγω εδώ σταθερά να μη νιώθω ΤΙΠΟΤΑ

]Καλημέρα ! Αλλη μια μερα πέρασε! Bsreves μην απογοητευεσαι. Μόνο η εξέταση αίματος μας λεει πραγματικα τι γινεται. Οσο μπορείς μη στεναχωριεσαι κοπέλα μου. Έχω ακούσει περιπτώσεις και με άιμα θετική χοριακη. Υπομονή μια μερα ακόμα. Αύριο θα πας τελικά?

Εγω εδώ σταθερά να μη νιώθω ΤΙΠΟΤΑ

Και γω περα απο αυτα που σου εγραψα δεν νιωθω τιποτα, προσπαθω να ειμαι θετικη. Λεω να παω αυριο να την κανω... αν δω οτι εχω πολλα σκουρα αυτο θα κανω.

Τηλεφωνησα στο κεντρο και ο γιατρος μου ειπε πως μαλλον ειναι απο το gel vasclor

Εσυ παιρνεις vasclor ?

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια μου.

αργησα να ξυπνησω και καθυσερησα να παρω τα φαρμακα 2 ωρες σχεδον....

Απο συμπτωματα τιποτα απολυτως.Δεν ξερω αν ειναι καλο η κακο αλλα εχει δικαιο η soulitsa μας μονο η χοριακη θα μας διαφωτισει.

Εγω μαλλον δευτερα θα παω.

Bsreves μου μην σε πιανει πανικος.μπορει να ειναι απο την εμφυτευση.το εχω διαβασει εδω μεσα σε αλλο θεμα.πολλες κοπελες που ειχαν λιγο αιματακι και ο γιατρος τους ειπε οτι μπορει να εξναι καλο σημαδι.

Και γω περα απο αυτα που σου εγραψα δεν νιωθω τιποτα, προσπαθω να ειμαι θετικη. Λεω να παω αυριο να την κανω... αν δω οτι εχω πολλα σκουρα αυτο θα κανω.

Τηλεφωνησα στο κεντρο και ο γιατρος μου ειπε πως μαλλον ειναι απο το gel vasclor

Εσυ παιρνεις vasclor ?

Εγώ βάζω την crinone. Σε σχέση με το utrogestan πολυυυυ καλύτερη. Δεν έχω απώλειες . Διάβαζα τώρα σε αμερικανικα sites για τα συμπτωματα. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ. Και όσες νιώθουν διάφορα και παίρνουν θετικό αποτέλεσμα ειναι απο τα φάρμακα. Τα συμπτωματα αρχίσουν μετα και όχι πάντα.

Το ηθικο μου ειναι και παλι ανεβασμενο... Ετσι κανω εγω :roll: Πεφτω και μετα ξανα απο την αρχη :mrgreen:

andrinik Καλο ειναι να παιρνεις τα φαρμακα σου της ιδιες ωρες... Εγω νιωθω πονο περιοδους τωρα ..... και σαν να τρεχει συνεχεια κατι απο κατω αλλα δεν τρεχει τιποτα :?

SOULITSA Γιατι λες οτι ειναι πιο καλη ? Καλα συμπτωματα σιγουρα δεν υπαρχουν αφου σας λεω 3 φορες , 3 διαφορετικες εξωσ. τη μερα με τη νυχτα σας λεω.

Καλησπέρα κορίτσια μου !!

Θα σας πω κάτι. Έχω κάνει 4 εξωσωματικές. Κάθε φορα είχα τα ίδια συμπτώματα. Πάντα έψαχνα κάτι.

Το αποτέλεσμα? 2 αρνητικές και 2 θετικές.

Όλα είναι από τα φάρμακα αφού αυτά έχουν ορμόνες που παράγει η εγκυμοσύνη.

ΜΗΝ ΒΑΣΑΝΙΖΕΣΤΕ !! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ !!

ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ.

Χαλαρώστε λίγο. Δεν μπορείτε να κάνετε κάτι. Θετική σκέψη μονο !!

Και αν είναι θετικό το αποτέλεσμα η χοριακή θα το δείξει και 10 μέρα.

SOULITSA Γιατι λες οτι ειναι πιο καλη ? Καλα συμπτωματα σιγουρα δεν υπαρχουν αφου σας λεω 3 φορες , 3 διαφορετικες εξωσ. τη μερα με τη νυχτα σας λεω.

Λέω ειναι πιο καλη απο τα utrogestan. Γιατι δε μου φεύγει απο τον κόλπο. Τα utrogestan όλο έφευγαν κομματακι κομματακι. Αυτή μένει μέσα.

Καλησπέρα κορίτσια μου !!

Θα σας πω κάτι. Έχω κάνει 4 εξωσωματικές. Κάθε φορα είχα τα ίδια συμπτώματα. Πάντα έψαχνα κάτι.

Το αποτέλεσμα? 2 αρνητικές και 2 θετικές.

Όλα είναι από τα φάρμακα αφού αυτά έχουν ορμόνες που παράγει η εγκυμοσύνη.

ΜΗΝ ΒΑΣΑΝΙΖΕΣΤΕ !! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ !!

ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ.

Χαλαρώστε λίγο. Δεν μπορείτε να κάνετε κάτι. Θετική σκέψη μονο !!

Και αν είναι θετικό το αποτέλεσμα η χοριακή θα το δείξει και 10 μέρα.

ΣΥΜΦΩΝΩ!!!!!

Α εσυ τα βαζεις κολπικα, εγω απο το στομα...

Ετσι ειναι ολα ειναι απο τα φαρμακα, αλλα βρε κοριτσια αυτο που νιωθω απο το πρωι πως συνεχεια κατι τρεχει απο κατω ( και δεν ειναι απο το μυαλο μου ) το νιωθω και το σερβιετακι παραμενη καθαρο αλλα υγρο τι ειναι ???? Κοντευω να τρελαθω... συνεχεια νομιζω πως κατι τρεχει :shock:

Α εσυ τα βαζεις κολπικα, εγω απο το στομα...

Ετσι ειναι ολα ειναι απο τα φαρμακα, αλλα βρε κοριτσια αυτο που νιωθω απο το πρωι πως συνεχεια κατι τρεχει απο κατω ( και δεν ειναι απο το μυαλο μου ) το νιωθω και το σερβιετακι παραμενη καθαρο αλλα υγρο τι ειναι ???? Κοντευω να τρελαθω... συνεχεια νομιζω πως κατι τρεχει :shock:

Να πας αύριο να κανεις χοριακή. Μια χαρά θα δείξει.

Τα υγρά είναι φυσιολογικά σε μια εγκυμοσύνη ειδικά στην αρχή.

Μακάρι να έχω δίκιο !!!

Να πας αύριο να κανεις χοριακή. Μια χαρά θα δείξει.

Τα υγρά είναι φυσιολογικά σε μια εγκυμοσύνη ειδικά στην αρχή.

Μακάρι να έχω δίκιο !!!

Μακαρι dada75 , λες να παω αυριο ε ? θα ειναι η 11 μερα με εμβρυομεταφορα

Πάντως ρε κορίτσια ειλικρινα θα προτιμούσα να έκανα περισσότερες ενέσεις και να μην είχαμε αυτο το 12ημερο. Δεν αντεχωωωωωωω. Και κάθε φορά λέω θα είμαι cool και κάθε φορά ψάχνω τα ίδια και τα ίδια.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...