Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Αλλαγή ώρας σε θερινή..τι κάνετε?

Recommended Posts

Καλημέρα!

Θα ήθελα την γνώμη σας!!!

Εχώ μια μπέμπα 5,5 μηνών και οι ωρες φαγητου μας ειναι:

7.00-11.00-15.00-19.00(οπου κοιμαται για βραδυ)-23.30(την ξυπναω για γαλα για να αντεξει ολο το βραδυ).Τωρα αρχίσαμε σιγα σιγα και τις στερεές..το απόγευμα κρέμα βανίλια(2-3 κουταλακια μονο προς το παρον) κ σημερα το μεσημέρι πρωτη φορά λαχανικά!

Αυτό που με προβληματίζει ειναι η αλλαγή της ώρας.Δεν ξερω τι να κανω..εχω μπερδευτεί...Να κρατησω το προγραμμα αυτο,απλα μονο για μενα θα είναι μια ώρα μπροστά ή να την παω μια ωρα πίσω για να τρωει πάλι 7.00-11.00....κλπ. με την καινουργια ώρα? Εσείς τι κάνατε ή τι θα κάνετε?εχω μπερδευτει...τι είναι καλύτερο κατα την γνώμη σας?

Ευχαριστω!

Διαφημίσεις

Να το αλλάξεις σταδιακά. Ένα τέταρτο την φορά ή ανα 2 μέρες, μέχρι να συμβαδίσεις με την αλλαγή. Πάντως προσαρμόζονται γρήγορα στο νέο πρόγραμμα.Καλή επιτυχία.

mwSKp2.png7XZrp2.png

Συμφωνώ με την κοπέλα, κι εγώ δεν το αλλάζω ούτε και στο 2χρονο!!! Χάνουν την σειρά τους και έχουμε άλλα.

Σταδιακά, ανά τέταρτο κι εγώ και ανα 3-4 μέρες. Αλλωστε τώρα που ξεκινήσατε στέρεες, σε λιγες εβδομάδες δεν θα κοιτάς και τόσο το ρολόϊ.

19:00 το κοιμίζεις κι εσύ για βράδυ; βρε κορίτσια νωρίς δεν τα κοιμίζετε;;; το καλοκαίρι είναι μέρα ακόμη.. Ισως λόγω δουλειάς μου (επιστρέφω στις 18:00) προτιμώ να τα κρατώ ως τις 21:00 ή 22:00 για να τα χαίρομαι λιγουλάκι. Ασε που το καλοκαίρι μας αρέσει να πηγαίνουμε βολτούλες απογευματινές στην παραλία ή στο βουνό -είμαστε σε εξοχή, έτσι δεν θέλω να τα βάζω νωρίτερα...

Βρε κοριτσιά, θα με παρασετε για χαζη αλλα ειλικρινα τα εχω μπερδεψει...δηλαδη οταν θα αλλαξει η ωρα εγω που την ταιζω 7 το πρωι, (τοτε ξυπναει οποτε με την καινουργια θα ειναι 8 τι ωρα πρεπει να την ταισω?

Πειραζει να μην τις το αλλαξω?απλα θα αλλαξει το δικο μου ωραριο μονο...θα παει μια ωρα μπροστα...για εκεινη ομως θα ειναι παλι η ιδια ωρα...

Επεξεργάστηκαν by Κατερίνα24
edit

Διαφημίσεις

8 την πρώτη μέρα, μετά 7¨45 κ.ο.κ. Αν δεν σε ενοχλει εσένα φυσικά κ δεν πειράζει να μην της το αλλάξεις.

Ετσι λεω να το κανω...εχετε δικιο!!! θα μετατοπισει λες και τους υπνους ομως η θα κοιμαται τις ιδιες ωρες που κοιμοταν πριν την αλλαγη..???

εγώ θα κάνω ό,τι και πέρσι,θα τη σηκώσω νωρίτερα από το μεσημεριανό ύπνο ώστε να τη βάλω την ίδια ώρα που θα κοιμόταν το βράδι ουσιαστικά δλδ μια ώρα νωρίτερα αλλά ίδια ωρολογιακή ώρα!;)

εγώ θα κάνω ό,τι και πέρσι,θα τη σηκώσω νωρίτερα από το μεσημεριανό ύπνο ώστε να τη βάλω την ίδια ώρα που θα κοιμόταν το βράδι ουσιαστικά δλδ μια ώρα νωρίτερα αλλά ίδια ωρολογιακή ώρα!;)

μμμ...καλο κ αυτο...αλλα εμενα κοιμαται μιση ωρα το μεσημερι...πως θα το κανω??δεν γινεται...:-(

Εγώ λέω να μην κάνω τίποτα. 8:30 με την καινούργια ώρα θα τον βάλω πάλι, και θα προσευχηθώ να ξυπνήσει κανονικά.

:-)

χαχα!!ετσι ελεγα κ εγω να κανω...αλλα... πολυ φοβαμαι οτι θα ξυπνησει χαραματα!!!

Μια κοπελα μου εδωσε αυτο το link...http://www.babysleepsite.com/sleep-training/3-tips-daylight-savings-baby-toddler-sleep-schedule/

Εχει πολυ καλες συμβουλες για το συγκεκριμενο θεμα κ οχι μονο...

Διαφημίσεις

Κοριτσι μου ασε το μωρο σου να βρει το προγραμμα του..δεν εννοω να μην υπαρχει μια σειρα κ ενα προγραμμα αλλα δεις πως θα το δεχτει κ το μωρο σου. Αν ξυπναει απο μονο του στης 8 δεν υπαρχει λογος να την ξυπνησεις νωριτερα εσυ για να φαει.αν πεινουσε θα ξυπναγε..δεν λεω βαβαια να την αφησεις να κοιμαται με τις ωρες.....θα δεις πως δεχεται το ιδιο την αλλαγη ωρας..φιλια

Α, για πρώτη μέρα, έγινε αυτό που περίμενα:

Τον έβαλα κανονικά 8:30 με την καινούργια ώρα, και τον ξύπνησα στις 7:45 (νέα ώρα), γιατί έπρεπε να φύγουμε για τον σταθμό στις 8:45. Αν τον άφηνα θα κοιμόταν κι άλλο, μέχρι τις 8-8:15 (που με την παλιά ώρα θα ήταν 7-7:15), δηλαδή στην ώρα του.

Υπέροχο... Μ'αρέσει να τον ξυπνάω με χάδια, και όχι να ξυπνάει και να με φωνάζει. :-)

Ελπίζω να μην αλλάξει.

jTosp2.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...